Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: 650 και προβληματισμος

Παλαιό μέλος
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παντα καλα και ορθια χλμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: 650 και προβληματισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    γεια σας παιδια ειμαι ετοιμος για την αγορα του 650 αλα ακουω για μπροστινα που χτυπανε,για κηνητιρες που σπανε,για πλαισια που τραβανε προς μια πλευρα,για σκουριες κ.α.ειναι αληθες ολα αυτα γιατι εχω προβληματισθει,να ειστε καλα και καλα χλμ στις μοτο σας
    Φίλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μοτοσυκλέττα στον κόσμο για την οποία δεν έχουν γραφτεί διάφορες αρνητικές επισημάνσεις...
    Πόσο μάλλον αν αυτή ανήκει σε μια δύσκολη κατηγορία χρήσης και τιμής όπου προσπαθεί με περιορισμένο κόστος να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα...
    Αυτά που έχουν ακουστεί για το V-STROM δεν είναι τόσο σημαντικά και αποτελούν πολύ μικρό στατιστικό δείγμα μπροστά στα χιλιάδες από αυτά που κυκλοφορούν απροβλημάτιστα... Σε αυτές τις περιπτώσεις για κάθε ένα "κακό" που διαβάζεις αντιστοιχούν δεκάδες "καλά" που δεν διαβάζεις πουθενά γιατί "news are only the bad news..."

Γνώμη μου...Αν τυχόν το μηχανάκι σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σου, πάρτο...

Παλαιό μέλος
    τελικα την εκλεισα τιμη 7195 αντιπροσοπιας,μου δινει 2 χρονια εγκυηση 2 χρονια δωρεαν σερβις δλδ θα πληρωνω λεει μονο τα αναλωσιμα,θα μου κανει δωρο τα καγκελα,στα σην θα πληρωσω 70 ευρω για ταξινομηση,και μου ζηταει και αλα 50ευρω για τα μεταφορικα,μιλαμε βεβαια για ηρακλειο κρητης,αυτα τα 50ευρω για τα μεταφορικα( καλα απο την μαδαγασκαρη θα την φερει?) δεν μου καθονται.τα φωτα σας παιδια θα ηθελα::

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    τελικα την εκλεισα τιμη 7195 αντιπροσοπιας,μου δινει 2 χρονια εγκυηση 2 χρονια δωρεαν σερβις δλδ θα πληρωνω λεει μονο τα αναλωσιμα,θα μου κανει δωρο τα καγκελα,στα σην θα πληρωσω 70 ευρω για ταξινομηση,και μου ζηταει και αλα 50ευρω για τα μεταφορικα,μιλαμε βεβαια για ηρακλειο κρητης,αυτα τα 50ευρω για τα μεταφορικα( καλα απο την μαδαγασκαρη θα την φερει?) δεν μου καθονται.τα φωτα σας παιδια θα ηθελα::
    καλορίζικο φιλαράκι!!!

cool.....μέλος Το avatar του/της theocris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μην το παρεις. Πολυ χαλια μηχανακι. Πολλα προβληματα. Μην κοιτας που το εχει παρει η μιση Ελλαδα. Παθαμε παροξυσμο. Μας εκανε μαγια η Σουζουκι. Ο Σφακιανακης ειναι μεγας μαγιστρος εκπαιδευμενος στο Θιβετ που τον διαλεξε η Σουζουκι να ριξει τον ιο vstrom στη χωρα, και να δημιουργησει αυτο το μονιμο χαμογελο στους ιδιοκτητες απο την ωρα που περνανε το ποδι τους πανω απο την σελα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν το παρεις, δεν θα θελεις να κατεβεις, και οι γνωστοι σου θα νομιζουν πως χαζεψες βλεποντας σε με ενα μονιμο χαμογελο στο προσωπο σου.
    ....

Παλαιό μέλος
    παιδια να ειστε καλα και να χερεστε τις μοτο σας,αλα τα 50 ευρω για τα μεταφορικα που μου ζηταει ειναι αποδεκτα?

Ελα μωρε συντεκνε, ενα κιλο παιδακια ειναι τα 50 ευρο, δωστα να παρεις το εργαλειο να γουσταρεις! Να μην σε καταριετε κιολας ο εμπορας. Μια χαρα στην δινει. Τι να πω εγω που την πηρα το 2005, για 8400 και χαιρομουνα κιολας. Στην αντιπροσωπια τοτε εκανε σχεδον 9000ευρο. Καλοταξιδος αδερφε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ελα μωρε συντεκνε, ενα κιλο παιδακια ειναι τα 50 ευρο, δωστα να παρεις το εργαλειο να γουσταρεις! Να μην σε καταριετε κιολας ο εμπορας. Μια χαρα στην δινει. Τι να πω εγω που την πηρα το 2005, για 8400 και χαιρομουνα κιολας. Στην αντιπροσωπια τοτε εκανε σχεδον 9000ευρο. Καλοταξιδος αδερφε.
    συτεκναρα νασαι καλα και παντα στη διαθεση σου απλα το λεω για τα 50ευρω οχι για το ποσο αλα απλα να μην μας πιανουν κοροιδα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. βελτιώσεις XR 650 και άλλα συναφή περί to be or not to be
    από dirtbird στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 18:30
  2. Εξάτμιση bandit 650 και άλλες απορίες..
    από giannis113 στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2010, 23:38
  3. Abs στο 650 και στο 1000;;;
    από BANIAS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας