stamatiste !!!! mou erxete tasi gia emeto![]()
http://www.bikepics.com/members/lepa/
ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ SV650S... :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Εγώ στο FAZER μου δεν βάζω, και ας τρώω πρόστιμο.
εδω δεν φοραμε πισω πινακιδα, μπροστα θα βαλουμε......!!!!!!!
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Σώπαα!Μην πεις τίποτα!Αν το κάνουν αυτό :a14: το πουλάω...ΤΕΛΟΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ SV650S... :a13:
"Απόρρητες πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενη απόπειρα στουκοκτονίας με μοτό στο Λευκό Οίκο με σκοπό να τον γκρεμίσουν" Κρυφτειτε my dear!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τους Βρετανούς τους έχει φάει ( εκτός από την :a31: ) και η τρομοϋστερία.
"Οι μοτό είναι επικίνδυνες ,είναι οχήματα τρομοκρατών της Αλ Κάιντα,να τις παρακολουθούμε καλύτερα,να βάλουμε GPS σε κάθε μια ,και αυτά συνδεδεμένα μέσω δορυφόρων, να δίνουν πληροφορίες στην CIA,Interpol,στον James Bond και στην βασίλισσα την ίδια"
Φαντάζεσαι να είσαι πατητός με κανένα 1300 Yamaha στην εθνική???
Περίπτωση πρώτη: λυγίζει η πινακίδα
περίπτωση δεύτερη: Ενώ εσύ τρέχεις κι έχεις κάτσει στη γνωστή θέση αγώνων "Σε γάμησα Rossi" και είσαι έτοιμος να απογειωθείς σε μια καταπληκτική ευθεία ξεκολλάει η πινακίδα και σου ρχεται στο Δοξαπατρί.
Περίπτωση τρίτη: Στην ίδια θέση, ίδια ταχύτητα, ίδιος δρόμος ξεκολλάει η πινακίδα και καρφώνεται στο παρμπριτζ του πίσω, να μη σου πω περνάει μέσα και Περίπτωση Α1: αν κάθεται άνρθωπος πίσω ανοίγει σαν καρπούζι Περίπτωση Α2: αν δεν κάθεται άνθρωπος περνάει και κολλάει στο παρπριτζ του ακόμα πιο πίσω... ή Α3: δεν διαπερνάει στο παρμπρίτζ αλλά κολλαει στο καπό και ο άλλος έχει κάτι να θυμάται για πάντα και εσένα και το νέο νόμο...
μα τι μα:hypnotize
κακίες λέμε... Πινακίδα μπροστά???
εγω λεω οτι πινακιδα μπροστα ειναι πολυ δυσκολο να δουμε.