Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ατύχημα στην Ηλιούπολη...(χωρίς τραυματισμό ευτυχώς)

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    H τροχαια δεν σε εχει καταγραψει ως μαρτυρα? Αν οχι, τοτε υπαρχει προβλημα γιατι και αυτη στο δικαστηριο (εκει θα καταληξει το πραμα τελικα) θα παρουσιασει ψευδομαρτυρα που θα τα λεει αλλιως. Θα πρεπει να εισαι πολυ σαφης και ακριβης και να ειναι ο δικαστης τσακαλι να καταλαβει οτι λες εσυ την αληθεια και οχι ο ψευδομαρτυρας. Κατσε και σημειωσε οσες περισσοτερες λεπτομερεις μπορεις για το ατυχημα, γραψτα σε χαρτι γιατι θα τα ξεχασεις. Απο καποια λεπτομερεια μπορει να πιαστει ο ψευδομαρτυρας και να αποκαλυφθει.

Ειναι κριμα για το παλικαρι πραγματικα, οσο μπορεις βοηθησε τον. Οσο αναφορα τη κοπελα, αυτο λεγεται αλητεια, αλλα δεν εκπλησσομαι πλεον...

Μου εχει τυχει να εχει βγει ταξιτζης με κοκκινο και στο δικαστηριο να εχει φερει ψευδομαρτυρα που να επιμενει οτι με κοκκινο περασα εγω! Με εσωσε ο αληθινος μαρτυρας (να ειναι καλα το παλικαρι) που ηταν σαφεστατος, επεξηγηματικος και το κυριοτερο, ειχε διευθυνση κατοικιας ακριβως στο τοπο του ατυχηματος, ενω ο ψευδομαρτυρας ασχετη! Δεδομενου οτι ατυχημα ειχε γινει 5 η ωρα το πρωι, ο δικαστης καταλαβε οτι ηταν απιθανο να ειναι εκει ο ψευδομαρτυρας τετοια ωρα!

...ex 88 SS 600 GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ρπμ ΟΛΕΣ οι κ@ργιολες βγαινουν στο δρομο και οποιον παρει ο χαρος.
    :a37: :a37: :a37:

μακαρι να ξεμπλεξει το παλικαρι και να της καει το μοτερ απο το καβουρδιστηρι της, της μ@λακος!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    H τροχαια δεν σε εχει καταγραψει ως μαρτυρα? Αν οχι, τοτε υπαρχει προβλημα γιατι και αυτη στο δικαστηριο (εκει θα καταληξει το πραμα τελικα) θα παρουσιασει ψευδομαρτυρα που θα τα λεει αλλιως. Θα πρεπει να εισαι πολυ σαφης και ακριβης και να ειναι ο δικαστης τσακαλι να καταλαβει οτι λες εσυ την αληθεια και οχι ο ψευδομαρτυρας. Κατσε και σημειωσε οσες περισσοτερες λεπτομερεις μπορεις για το ατυχημα, γραψτα σε χαρτι γιατι θα τα ξεχασεις. Απο καποια λεπτομερεια μπορει να πιαστει ο ψευδομαρτυρας και να αποκαλυφθει.

Ειναι κριμα για το παλικαρι πραγματικα, οσο μπορεις βοηθησε τον. Οσο αναφορα τη κοπελα, αυτο λεγεται αλητεια, αλλα δεν εκπλησσομαι πλεον...

Μου εχει τυχει να εχει βγει ταξιτζης με κοκκινο και στο δικαστηριο να εχει φερει ψευδομαρτυρα που να επιμενει οτι με κοκκινο περασα εγω! Με εσωσε ο αληθινος μαρτυρας (να ειναι καλα το παλικαρι) που ηταν σαφεστατος, επεξηγηματικος και το κυριοτερο, ειχε διευθυνση κατοικιας ακριβως στο τοπο του ατυχηματος, ενω ο ψευδομαρτυρας ασχετη! Δεδομενου οτι ατυχημα ειχε γινει 5 η ωρα το πρωι, ο δικαστης καταλαβε οτι ηταν απιθανο να ειναι εκει ο ψευδομαρτυρας τετοια ωρα!
    Δεν περίμενα την τροχαία (ούτε ξέρω αν ήρθε) μιας και το παλληκάρι ήταν καλά και ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιρνε τέτοια εξέλιξη...Απλά τον βοηθήσαμε να σηκωθεί, μαζέψαμε την μηχανή, βεβαιώθηκα ότι δεν είχε χτυπήσει, και έφυγα γιατί είχα ήδη αργήσει για την δουλειά...Από συνήθεια πιο πολύ παρά από υποψία του έδωσα την κάρτα μου λίγο πριν βάλω 1η στο κιβώτιο...

Σίγουρα θα τον βοηθήσω όπως μπορώ, αυτό άλλωστε έχω κάνει μέχρι στιγμής...όχι γιατί είναι μοτοσυκλετιστής, αλλά γιατί έχει δίκιο, είδε από το τίποτα τον Χριστό φαντάρο, και γιατί μέσα μου τα έχω πάρει με την εκ των υστέρων συμπεριφορά της κάργιας...

Πάντως μάλλον το θέμα θα λήξει εκεί από ότι μου είπε τηλεφωνικά το παληκάρι μεταφέροντας τα λεγόμενα του ασφαλιστή του... Βλέπεις πέρα από εμένα μαζί μου ήταν δικάβαλλος ο αδελφός μου (σύμπτωση μιας και σχεδόν ποτέ δεν είμαι δικάβαλλος αλλά εκείνη την μέρα με παρακάλεσε όπως πάω για την δουλειά να τον "πετάξω" μέχρι την πλατεία Ηλιούπολης λίγο πιο πάνω), άρα υπάρχουν 2 αυτόπτες μάρτυρες...

Και επιπλέον αν είναι όπως τα λές δύσκολα θα σταθεί ψευδομάρτυρας μιας και μένω Ηλιούπολη (500 μέτρα από το συμβάν) και ΚΑΘΕ μέρα την ΙΔΙΑ ΩΡΑ κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ δρομολόγιο πηγαίνοντας στην δουλειά μου στην Αργυρούπολη...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    THEOD ξυπνας ασχημες μνημες και ζοχαδιαζομαι ξανα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και εγω εκει την επαθα στην ΕΚΟ μπροστα, ευτυχως που το παλικαρι δεν χτυπισε, ολα τα αλλα γινονται.

Ρε παιδια προχτες (την δευτερα) με το πανικο της και ΚΑΛΑ ελληψης βενζινης, πηγα μια μεχρι το Κορωπι και στον δρομο 4 μαλακιες εγιναν και οι 4 απο γυναικες!!!
    δεν τις κατηγορω ολες, αλλα λιγη προσοχη ΡΠΜ. δεν παραβιαζεις στοπ και δεν κανεις αναστροφη οταν γινεται πανικος.

τελος παντων και παλι περαστικα!
    δεν φταίνε οι γυναίκες που οδηγάνε αλλα οι άνδρες που τους δίνουν τα διπλώματα
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ωραιος Τheod
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μαλιστα!

Δλδ? Για καν το πιο λιανα!

Μιας και εχεις ορεξη δλδ!

τι ακριβως δεν καταλαβες?

θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Έχει και εξέλιξη το θέμα…
    Λίγο πριν φύγω από την σκηνή του ατυχήματος ευτυχώς μου έκοψε και έδωσα την κάρτα μου στο παλληκάρι σε περίπτωση που χρειαζόταν μάρτυρα και τα σχετικά…Πριν λίγο λοιπόν με πήρε τηλέφωνο…Τι νομίζετε ότι μου είπε ???

Η κοπέλλα που οδηγούσε το αμάξι αν και εκείνη την στιγμή παραδέχτηκε το λάθος της και μάλιστα ζήταγε ταραγμένη "χίλια συγγνώμη" που δεν τον είδε, λίγο μετά (προφανώς δασκαλεμένη από κάποιον ασφαλιστή και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το αμάξι της είναι χτυπημένο στην αρ. μεριά) ισχυρίστηκε στην ασφάλειά της ότι η μηχανή την χτύπησε ενώ ήταν …σταματημένη ή ενώ έβγαινε από στενό στα δεξιά του (δεν κατάλαβα καλά στο τηλέφωνο), και άρα φταίει η μηχανή ….########### όσο μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή που χτυπιότανε και οδυρότανε επειδή τσάκισε τον άνθρωπο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…

Με κάτι τέτοια τσαντίζομαι πολύ … Φυσικά είπα στο παλληκάρι ότι αν χρειαστεί επιβεβαιώνω την αλήθεια στην ασφάλειά του και του έδωσα τα πλήρη στοιχεία μου για να με περιλάβει στους αυτόπτες μάρτυρες… Αν τυχόν φτάσει στο δικαστήριο και με καλέσουν ως μάρτυρας ##############

Αρε Ελλαδαρα με τους Ελληναρες σου.... ποσοι λιγοι να εχουνε μεινει με λιγο ανθρωπια και τσιπα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  2. Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας
    από sunnymtx στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2006, 23:17
  3. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 5-3-06
    από Angie στο forum Στραβά κι ανάποδα