Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: ατύχημα στην Ηλιούπολη...(χωρίς τραυματισμό ευτυχώς)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

ατύχημα στην Ηλιούπολη...(χωρίς τραυματισμό ευτυχώς)

Πριν 15 λεπτά ερχόμενος για την δουλειά πάλι μάζεψα ένα παλληκάρι από κάτω…

Στην κεντρική λεωφόρο της Ηλιούπολης μια πιτσιρίκα από αυτές τις μοντέρνες με ένα μαύρο τζιπάκι, από τέρμα δεξιά του δρόμου έκοψε με την μία αριστερά για να κάνει αναστροφή στο διάζωμα…
    Το ασημί CBF που κινιόταν αριστερά και 5 μέτρα μπροστά μου δεν ήταν δυνατόν να κάνει τίποτα…Ευτυχως πήγαινε (πηγαίναμε) με πολύ λίγα και μαζί με το φρενάρισμα πανικού η ταχύτητα του χτυπήματος μειώθηκε πολύ.
    Φορούσε κράνος και μπουφάν και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα…Φυσικά τα πλαστικά του CBF μπροστά και δεξιά έγιναν νινι-καπέλλο… Το ίδιο και το τζιπάκι (Τζίμμυ μου φαίνεται ότι ήταν ), αλλά αυτό καλά να πάθει…

Προσέχετε παιδιά…Είμαστε ΑΟΡΑΤΟΙ…

Re: ατύχημα στην Ηλιούπολη...(χωρίς τραυματισμό ευτυχώς)

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πριν 15 λεπτά ερχόμενος για την δουλειά πάλι μάζεψα ένα παλληκάρι από κάτω…

Στην κεντρική λεωφόρο της Ηλιούπολης μια πιτσιρίκα από αυτές τις μοντέρνες με ένα μαύρο τζιπάκι, από τέρμα δεξιά του δρόμου έκοψε με την μία αριστερά για να κάνει αναστροφή στο διάζωμα…

έλεος

Ευτυχως δεν χτύπησε το παλληκάρι...

και εγω εκει την επαθα στην ΕΚΟ μπροστα, ευτυχως που το παλικαρι δεν χτυπισε, ολα τα αλλα γινονται.

Ρε παιδια προχτες (την δευτερα) με το πανικο της και ΚΑΛΑ ελληψης βενζινης, πηγα μια μεχρι το Κορωπι και στον δρομο 4 μαλακιες εγιναν και οι 4 απο γυναικες!!!
    δεν τις κατηγορω ολες, αλλα λιγη προσοχη ΡΠΜ. δεν παραβιαζεις στοπ και δεν κανεις αναστροφη οταν γινεται πανικος.

τελος παντων και παλι περαστικα!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Οι νεαρες με τα αυτοκινητα εχουν μια ελαφρυτητα οσο αναφορα την οδηγηση εξοργιστικη και επικινδυνη. Ειναι πραγματικα μάστιγα στους δρομους. Οι μεγαλυτερες ειναι καπως πιο προσεκτικες...

...ex 88 SS 600 GR

Έχει και εξέλιξη το θέμα…
    Λίγο πριν φύγω από την σκηνή του ατυχήματος ευτυχώς μου έκοψε και έδωσα την κάρτα μου στο παλληκάρι σε περίπτωση που χρειαζόταν μάρτυρα και τα σχετικά…Πριν λίγο λοιπόν με πήρε τηλέφωνο…Τι νομίζετε ότι μου είπε ???

Η κοπέλλα που οδηγούσε το αμάξι αν και εκείνη την στιγμή παραδέχτηκε το λάθος της και μάλιστα ζήταγε ταραγμένη "χίλια συγγνώμη" που δεν τον είδε, λίγο μετά (προφανώς δασκαλεμένη από κάποιον ασφαλιστή και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το αμάξι της είναι χτυπημένο στην αρ. μεριά) ισχυρίστηκε στην ασφάλειά της ότι η μηχανή την χτύπησε ενώ ήταν …σταματημένη ή ενώ έβγαινε από στενό στα δεξιά του (δεν κατάλαβα καλά στο τηλέφωνο), και άρα φταίει η μηχανή ….########### όσο μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή που χτυπιότανε και οδυρότανε επειδή τσάκισε τον άνθρωπο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…

Με κάτι τέτοια τσαντίζομαι πολύ … Φυσικά είπα στο παλληκάρι ότι αν χρειαστεί επιβεβαιώνω την αλήθεια στην ασφάλειά του και του έδωσα τα πλήρη στοιχεία μου για να με περιλάβει στους αυτόπτες μάρτυρες… Αν τυχόν φτάσει στο δικαστήριο και με καλέσουν ως μάρτυρας ##############

Με κάτι τέτοια τσαντίζομαι πολύ … Φυσικά είπα στο παλληκάρι ότι αν χρειαστεί επιβεβαιώνω την αλήθεια στην ασφάλειά του και του έδωσα τα πλήρη στοιχεία μου για να με περιλάβει στους αυτόπτες μάρτυρες… Αν τυχόν φτάσει στο δικαστήριο και με καλέσουν ως μάρτυρας ##############
    Και πολύ καλά θα κάνεις, μπράβο σου !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    THEOD κατανοώ απόλυτα το θυμό σου και συμφωνώ με όσα λες, αλλά θα παρακαλούσα να λείπουν οι χαρακτηρισμοί για ευνόητους λόγους ...

Έκανα edit το post σου...

...και του Μάκη.

Θελει πολλες κλοτσιες η ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΛΑΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Θελω πολλες κλοτσιες η ΠΑΛΙΟ#######
    Τι θέλει λέει ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τι θέλει λέει ;

Το χρημα και ο βηχας λενε..... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Οι νεαρες με τα αυτοκινητα εχουν μια ελαφρυτητα οσο αναφορα την οδηγηση εξοργιστικη και επικινδυνη. Ειναι πραγματικα μάστιγα στους δρομους. Οι μεγαλυτερες ειναι καπως πιο προσεκτικες...
    άντρες προς το παρόν μαθαίνουν τις γυναίκες να οδηγούν.....
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Το οδηγικό λάθος είναι η μια όψη του θέματος, και εδώ που τα λέμε όλοι κάνουμε λάθη...Θα μπορούσε και να συγχωρεθεί...

Το να αλλάζεις όμως εκ των υστέρων την κατάθεσή σου για το πως έγιναν τα πράγματα προσπαθώντας να "θάψεις" κάποιον που ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έφταιγε για να αποφύγεις την αύξηση στα ασφάλιστρα και τα 500 ευρώ του βαψίματος στο τζιπάκι σου είναι άλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Το οδηγικό λάθος είναι η μια όψη του θέματος, και εδώ που τα λέμε όλοι κάνουμε λάθη...Θα μπορούσε και να συγχωρεθεί...

Το να αλλάζεις όμως εκ των υστέρων την κατάθεσή σου για το πως έγιναν τα πράγματα προσπαθώντας να "θάψεις" κάποιον που ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έφταιγε για να αποφύγεις την αύξηση στα ασφάλιστρα και τα 500 ευρώ του βαψίματος στο τζιπάκι σου είναι άλλο...

ρε γ@^#$$@σε της το σπίτι λεμε!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    άντρες προς το παρόν μαθαίνουν τις γυναίκες να οδηγούν.....

Μαλιστα!

Δλδ? Για καν το πιο λιανα!

Μιας και εχεις ορεξη δλδ!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  2. Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας
    από sunnymtx στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34