Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ερώτηση για paypal claim

Ευχαριστώ παιδιά το τσίμπησε το αρνητικό του ο μάγκας, και μάλλον τον έχουν κάνει και suspend γιατί πλέον δεν έχει καθόλου listings.

Το κράνος πλέον είναι προς πώληση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Σε παρακαλώ αν είναι εύκολο κράτα μας ενήμερους για την κατάληξη της υπόθεσης, γιατί έχω μπλέξει και γω μ'εναν Γερμανό που κάνει την πάπια στα mail....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Λοιπόν τελικά αυτός δεν απάντησε ούτε στο claim ούτε στο dispute, οπότε το paypal αποφάσισε εις βάρος του και με αποζημίωσε χωρίς να πρέπει να του επιστρέψω το λάθος κράνος. :smilea:

Πρέπει να πέσεις σε μεγάλο μαλάκα σαν κι αυτόν όμως για να ξανασυμβεί αυτό. Γιατί ναι μεν προσπάθησε να με εκμεταλευτεί αλλά το έκανε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Δηλαδή και τα λεφτά και το κράνος δικά σου......
    Το dispute έγινε εξολοκλήρου μέ e-mail με το ebay??
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Και πως το κάνεις "escalade to claim" ρε φίλε, γιατί κι εγώ έχω πρόβλημα και έχω ανοίξει dispute στο PayPal αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Το PayPal μου λέει ότι μπορώ να το escalade σε dispute αλλά δεν μπορώ να βρω από που. Επίσης μου λέει ότι αν δεν το κάνω escalade μέσα σε 20 μέρες, θα κλείσει το dispute αυτόματα.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

To dispute έγινε στο paypal όχι στο ebay.

locksmith, αφού έχεις κάνει dispute εκεί υποτίθεται το συζητάτε με τον seller για να βρείτε λύση και απλά το paypal σας παρακολουθεί. Αν δεν μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα ή δεν απαντήσει καθόλου ο άλλος κάνεις escalate to claim είναι νομίζω ένα λινκ δεξιά εκεί που βλέπεις το status του dispute. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να περάσουν 10 μέρες από τότε που άνοιξε το dispute. Όταν κάνεις ecalate to claim (όπου ζητάς αποζημίωση) το παυπαλ θα ερευνήσει την υπόθεση και θα αποφασίσει.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    E ναι στο resolution center το βλέπω κι εγώ αλλά αν και δεν έκανα δεξί click πουθενά, δε βρήκα να λέει "escalade to claim", ούτε και μου λέει πως να το κάνω, γι αυτό έχω ξενερώσει! Αλλά μάλλον θα είναι το γεγονός του ότι δεν έχουν περάσει οι πρώτες 10 μέρες μάλλον... Μετά θα με ρωτήσουν / προειδοποιήσουν αυτοί ή θα πρέπει να το ψάξω πάλι;

Και το μήνυμα που θα μου στείλει αυτός θα το λάβω στο e-mail μου ή στο PayPal? και αν το λάβω στο τελευταίο, από που θα το δώ?

Τhanks dude.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    E ναι στο resolution center το βλέπω κι εγώ αλλά αν και δεν έκανα δεξί click πουθενά, δε βρήκα να λέει "escalade to claim", ούτε και μου λέει πως να το κάνω, γι αυτό έχω ξενερώσει! Αλλά μάλλον θα είναι το γεγονός του ότι δεν έχουν περάσει οι πρώτες 10 μέρες μάλλον... Μετά θα με ρωτήσουν / προειδοποιήσουν αυτοί ή θα πρέπει να το ψάξω πάλι;

Και το μήνυμα που θα μου στείλει αυτός θα το λάβω στο e-mail μου ή στο PayPal? και αν το λάβω στο τελευταίο, από που θα το δώ?

Τhanks dude.
    Δεν θυμάμαι αν το έχει πριν τις 10 μέρες...
    Λογικά σε ενημερώνουν λίγο πριν τις 20 μέρες.
    Τα μυνήματα πάνε και στο paypal και στο mail σου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για Paypal
    από t10vr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2010, 14:15
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic