Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Ερώτηση για paypal claim

Ερώτηση για paypal claim

Χτύπησα ένα κράνος από ebay store με καλό feedback. Όταν το έλαβα διαπίστωσα ότι μου έστειλε λάθος μέγεθος, παρότι του το είχα διευκρινήσει πολλές φορές στην επικοινωνία μας το τι ήθελα. Στα μυνήματα που του έστειλα μετά δεν απαντούσε (παρ'οτι έλεγε στο listing ότι σε περίπτωση δικού του λάθους σου στέλνει το σωστό με δικάτου έξοδα.) Άνοιξα dispute στο paypal και ούτε εκεί απάντησε και μετά το προχώρησα σε claim.
    Είδα όμως στους όρους του paypal για την αποζημίωση ότι για να πάρεις αποζημίωση από το paypal σε τέτοια περίπτωση πρέπει να επιστρέψεις το προιόν με δικά σου έξοδα στον πωλητή.
    Τι μαλακία είναι αυτή; Για το λάθος του άλλου θα πληρώσω εγώ δηλαδή; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Τι προτείνετε να κάνω; Να το κρατήσω και να το πουλήσω εδώ μεσα καλύτερα; Και επίσης αν του βάλω αρνητικό feedback, θα μου βάλει κι αυτός;

Re: Ερώτηση για paypal claim

Αρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
    Τι προτείνετε να κάνω; Να το κρατήσω και να το πουλήσω εδώ μεσα καλύτερα; Και επίσης αν του βάλω αρνητικό feedback, θα μου βάλει κι αυτός;
    Ναι, και ναι για το feedback αν δεν σου έβαλε ήδη...
    Αλλιώς, περιμένεις να πάει 89η μέρα, 23η ώρα και 59 λεπτά από την λήξη της δημοπρασίας και του ρίχνεις το μείον...
    Αυτος μάλλον δεν θα προλάβει να σου ρίξει - μια και feedback αφήνεις μέχρι 90 μέρες από το τέλος της δημοπρασίας...

Φώτησε μας Θεέ Απόλλωνα!! Το avatar του/της CBF - HRC
    Καλημέρα φίλε μου , πρίν από μερικούς μήνες είχα μπλέξει και εγώ με έναν μακακα από paypal με δύο κάρτες μνήμης SanDisk Extreme IV για φωτογραφική μηχανή (οι οποίες τελικά ήταν μουφα και όχι οι γνήσιες) και άνοιξα claim με σκοπό την επιστροφή των προϊόντων και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Έστειλα τα πράγματα συστημμένα και ενημερώνεις την paypal για το tracking number και μόλις φτάσει το δέμα στον πωλητή θα σου επιστραφεί όλο το ποσό που κατέβαλες για την αγορά του
    CBF 600S - HRC

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
    Καλημέρα φίλε μου , πρίν από μερικούς μήνες είχα μπλέξει και εγώ με έναν μακακα από paypal με δύο κάρτες μνήμης SanDisk Extreme IV για φωτογραφική μηχανή (οι οποίες τελικά ήταν μουφα και όχι οι γνήσιες) και άνοιξα claim με σκοπό την επιστροφή των προϊόντων και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Έστειλα τα πράγματα συστημμένα και ενημερώνεις την paypal για το tracking number και μόλις φτάσει το δέμα στον πωλητή θα σου επιστραφεί όλο το ποσό που κατέβαλες για την αγορά του
    Ναι αλλά τα μεταφορικά για να στείλεις πίσω τις μνήμες ποιος τα πλήρωσε;

Εγώ πλήρωσα τα μεταφορικά αλλά έλαβα πίσω όλα τα χρήματα που έστειλα με paypal , τουλάχιστον δεν έχασα όλα μου τα χρήματα απλά 8 ευρώ (μέσω ταχυδρομείου με συστημμένο δέμα(κάτω των 2 κιλών οποιοδήποτε δέμα υπολογίζεται ως γράμμα)) για αποστολή στη κίνα.
    CBF 600S - HRC

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
    Εγώ πλήρωσα τα μεταφορικά αλλά έλαβα πίσω όλα τα χρήματα που έστειλα με paypal , τουλάχιστον δεν έχασα όλα μου τα χρήματα απλά 8 ευρώ (μέσω ταχυδρομείου με συστημμένο δέμα(κάτω των 2 κιλών οποιοδήποτε δέμα υπολογίζεται ως γράμμα)) για αποστολή στη κίνα.
    Για να στείλω το κράνος με tracking στην Αμερική θα μου κοστίσει 50-60 ευρώ... Δεν με συμφέρει στην καμία.
    Μάλλον θα μπει αγγελία λίαν συντόμως...

Αν έχει άλλος παρόμοια εμπειρία πάντως ας την παραθέσει για να ενημερωνόμαστε και να προσέχουμε περισότερο απο δω και πέρα...

Γιατί δεν πας μια βόλτα από τα ελτά , ζύγισε το και ρώτα πόσο θα σου κοστίσει να το στείλεις πίσω. μπορεί και να σε συμφέρει.
    CBF 600S - HRC

dhzou οσο το συζηταμε πες μας και ποιο κρανος πηρες και βαλε και καμια φωτο ισως ενδιαφερετε καποιος απο δω μεσα και γλιτωσεις την ταλαιπωρια να το στελνεις πισω

Re: Ερώτηση για paypal claim

Και επίσης αν του βάλω αρνητικό feedback, θα μου βάλει κι αυτός;
    [/B][/QUOTE]

τωρα πια να ξερετε οτι και αρνητικο feedback να δωσετε εσεις,αυτος δεν μπορει να δωσει αρνητικο για σας.Ειναι καινουργια πολιτικη του EBAY για να μην φοβουνται να δωσουν αρνητικο feedback οι αγοραστες οταν την πατανε απο καποιον...

kalafan πολύ χρήσιμη πληροφορία ευχαριστώ.

Το κράνος είναι SUOMY SPEC 1R XAUS large

http://www.photo2box.com/images/70w3...spy3dq57qg.jpg

Σύντομα θα το βάλω και στις αγγελίες όπως έχουν τα πράγματα...

Re: Re: Ερώτηση για paypal claim

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalafan
    Και επίσης αν του βάλω αρνητικό feedback, θα μου βάλει κι αυτός;
    τωρα πια να ξερετε οτι και αρνητικο feedback να δωσετε εσεις,αυτος δεν μπορει να δωσει αρνητικο για σας.Ειναι καινουργια πολιτικη του EBAY για να μην φοβουνται να δωσουν αρνητικο feedback οι αγοραστες οταν την πατανε απο καποιον...
    Μπορείς να βάλεις ένα λινκ που το είδες αυτό; Γιατί δεν νομίζω να ισχύει, ο ίδιος πωλητής (κοίταξα τα τελευταία feedback του) έχει κάνει κι άλλη παρόμοια μαλακία, έφαγε αρνητικό feedback και έβαλε κι αυτός στον αγοραστή...
    Θα προσπαθήσω να κάνω το κόλπο με τις 90 μέρες

Re: Re: Ερώτηση για paypal claim

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalafan
    Εχεις δίκιο, το είδα και γω χθες, οπότε ρίξε μαύρο άφοβα!

Re: Re: Re: Ερώτηση για paypal claim

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Εχεις δίκιο, το είδα και γω χθες, οπότε ρίξε μαύρο άφοβα!
    Δώσε link!

Re: Re: Re: Re: Ερώτηση για paypal claim

Αρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
    Δώσε link!
    http://www2.ebay.com/aw/core/200805191013132.html

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για Paypal
    από t10vr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2010, 14:15
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp