Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: συναρμολόγηση υπολογιστή..πρόβλημα..

Μανιβελάτο μέλος
    δεν φταίει η μνήμη, έβαλα μία άλλη και πάλι τα ίδια. μόλις πάει να φορτώσει το λειτουργικό μπλε οθόνη. λες εντάξει πάμε να δούμε να μπουτάρουμε από το cd, ξεκινάει με το cd των windows φτάνεις μέχρι εκεί που φορτώνει κάποια αρχεία στην μνήμη πάλι το ίδιο.. η μητρική(της κούτας ) μας άφησε? περνάει ποστ κανονικά, μπαίνει στο bios.. γιατί?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    δεν φταίει η μνήμη, έβαλα μία άλλη και πάλι τα ίδια. μόλις πάει να φορτώσει το λειτουργικό μπλε οθόνη. λες εντάξει πάμε να δούμε να μπουτάρουμε από το cd, ξεκινάει με το cd των windows φτάνεις μέχρι εκεί που φορτώνει κάποια αρχεία στην μνήμη πάλι το ίδιο.. η μητρική(της κούτας ) μας άφησε? περνάει ποστ κανονικά, μπαίνει στο bios.. γιατί?

Μνημη ή δισκος, εχεις καναν αλλον να παιξεις?

Δοκιμασε να αλλαξεις Slot στην μνημη.:smilea:

Ακομα δοκιμασε με αλλα cd rom και cd windows .

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μνημη ή δισκος, εχεις καναν αλλον να παιξεις?

Δοκιμασε να αλλαξεις Slot στην μνημη.:smilea:

Ακομα δοκιμασε με αλλα cd rom και cd windows .
    έχω δοκιμάει δύο δίσκους και δύο μνήμες, αλλάζω θέσω το το dimmάκι και αν δεν πάω να φουντάρω..να ζήσετε να με θυμόσαστε

έχω δοκιμάει δύο δίσκους και δύο μνήμες, αλλάζω θέσω το το dimmάκι και αν δεν πάω να φουντάρω..να ζήσετε να με θυμόσαστε
    Κανε και ενα reset στο bioς πριν απο καθε αλλαγη (χωρiςιρευμα jumperροσε το reset).

Μανιβελάτο μέλος
    Κανε και ενα reset στο bioς πριν απο καθε αλλαγη (χωρiςιρευμα jumperροσε το reset).
    μόνο στον κληρό ήξερα για jumperάκι..

μόνο στον κληρό ήξερα για jumperάκι..
    Βγαλε το ρευμα απο τροφοδοσια και κανε ενα reset (jp1) δες την default θεση που ειναι το jumper τωρα και βαλτην στη ''reset' για 5 δευτερολεπτα μετα επεστρεψε στην default και κανε της δοκιμες σου μια-μια!

ΧΩΡΙς ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς.

:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Βγαλε το ρευμα απο τροφοδοσια και κανε ενα reset (jp1) δες την default θεση που ειναι το jumper τωρα και βαλτην στη ''reset' για 5 δευτερολεπτα μετα επεστρεψε στην default και κανε της δοκιμες σου μια-μια!

ΧΩΡΙς ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟς.

:rotflmao:
    τι να πω πάλι..πόσο να κράξω..έβαλα το cd με το linuxάκι μου που έχουν τα άλλα pc στο σπίτι και κάνει κανονικά format και εγκατάσταση.. βέβαια έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί το ήθελα αυτό το pc για παιχνίδια, και για αυτό και έδωσα χρήματα για κάρτα γραφικών..αν ήταν να του περάσω λίνουξ όπως στα άλλα θα άφηνα την on board.. έγραψα το σφάλμα στο google και είδα κάποια ποστ σε ξένα φόρουμ που εν ολίγοις έλεγαν ότι οι νεότερες μητρικές είναι ασύμβατες με cd και εγκαταστάσεις windows προγενέστερες του sp1.. (το δικό μου cd (original) δεν είναι καν sp1 καθώς το έχω εδώ και 8 χρόνια, πακέτο με ένα pc που είχα πάρει από τον πουλιάδη καταραμένη, ακατανόμαστη microsoft.. (πάλι δεν θα παίξω call of duty 4)

τι να πω πάλι..πόσο να κράξω..έβαλα το cd με το linuxάκι μου που έχουν τα άλλα pc στο σπίτι και κάνει κανονικά format και εγκατάσταση.. βέβαια έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί το ήθελα αυτό το pc για παιχνίδια, και για αυτό και έδωσα χρήματα για κάρτα γραφικών..αν ήταν να του περάσω λίνουξ όπως στα άλλα θα άφηνα την on board.. έγραψα το σφάλμα στο google και είδα κάποια ποστ σε ξένα φόρουμ που εν ολίγοις έλεγαν ότι οι νεότερες μητρικές είναι ασύμβατες με cd και εγκαταστάσεις windows προγενέστερες του sp1.. (το δικό μου cd (original) δεν είναι καν sp1 καθώς το έχω εδώ και 8 χρόνια, πακέτο με ένα pc που είχα πάρει από τον πουλιάδη καταραμένη, ακατανόμαστη microsoft.. (πάλι δεν θα παίξω call of duty 4)
    Windows xp χωρις καθολου Service Pack????:a24:

Πες το ρε απ'την αρχη να σε βοηθηκουμε, αν εισαι Αθηνα σου φερνω αυριο ενα στο δελεαρ, λεμε τωρα.

Μανιβελάτο μέλος
    Windows xp χωρις καθολου Service Pack????:a24:

Πες το ρε απ'την αρχη να σε βοηθηκουμε, αν εισαι Αθηνα σου φερνω αυριο ενα στο δελεαρ, λεμε τωρα.
    στο όμορφο (καλά δεν είναι και Σαντορίνη, Ρόδος, Κέρκυρα, Πάρος, Νάξος..:rotflmao: ) νησί τσι Κρήτης μένω.. πάντως ευχαριστώ για την προσφορά.. όλο και κάτι θα βρω στην σχολή.. ναι το cd δεν έχει sp αλλά πάντα κατέβαζα μετά από τα updates.. τεσπα..σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καταραμένη, ακατανόμαστη
    σεμνα..

ρε epp14423539523

παρατα τα ρε

δεν το χεις λεμε! :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μανιβελάτο μέλος
    άντε να μπεις στο ιντερνετ με firefox και άσε μας εμάς..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    άμα το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα
    πέρνα άλλη κάρτα ή χρησιμοποίησε την Onboard βάλε sp1 + 2 και βάλε μετά την καινούργια κάρτα

αφου περασες λινουξ κανονικα,το πισι ειναι μια χαρα.προφανως φταιει η κοπια με τα windows που εχεις...
    δοκιμασε να "βρεις" cd windows με sp2 intergrated(ενσωματωμενο) και δοκιμασε να μπουταρεις απο εκει.
    αμα βρεις με sp3 ακομα καλυτερα,διοτι περιεχει ολες τις ενημερωσεις μεχρι και σημερα και δεν χρειαζεται να "περασεις" μετα ενημερωσεις του λειτουργικου απο την MS.
    για οτι χρειαστει εδω ειμαστε..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sofix
    αφου περασες λινουξ κανονικα,το πισι ειναι μια χαρα.προφανως φταιει η κοπια με τα windows που εχεις...
    δοκιμασε να "βρεις" cd windows με sp2 intergrated(ενσωματωμενο) και δοκιμασε να μπουταρεις απο εκει.
    αμα βρεις με sp3 ακομα καλυτερα,διοτι περιεχει ολες τις ενημερωσεις μεχρι και σημερα και δεν χρειαζεται να "περασεις" μετα ενημερωσεις του λειτουργικου απο την MS.
    για οτι χρειαστει εδω ειμαστε..
    έφταιγε από ότι κατάλαβα το cd των windows αφού στο άλλο μου pc με AMD 3000+ και σε ένα άλλο P4 κάνει κανονικά εγκατάσταση και σε αυτό τπτ. τα λινουξ τα πέρασα δοκιμαστικά να δω αν δουλεύει σαν pc, λίνουξ έχω στα άλλα pc και εδώ ήθελα windows για κανένα παιχνιδάκι.. τελικά αν και έχω 3 άδειες xp αγορασμένες..(άλλες κλειδωμένες - πολλές ενεργοποιήσεις.. ) άλλες χωρίς sp τσατίστηκα και κατέβασα και εγώ σπασμένα τα xp με sp2 ενσωματωμένο. πλέον το pc έχει windows, και είναι ετοιμοπόλεμο για call of duty.. :a015: :a47:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF