Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: συναρμολόγηση υπολογιστή..πρόβλημα..

Μανιβελάτο μέλος

συναρμολόγηση υπολογιστή..πρόβλημα..

άσχετο αλλά επειδή είμαι έτοιμος να τα σπάσω όλα.. πήρα ένα καινούριο pc και ήθελα το βλήμα να έχω αυτήν την φορά την χαρά της συναρμολόγησης.. το συναρμολόγησα όπως θεώρησα σωστό..είχαν μείνει ακόμα να βάλω μνήμη και το dvd, βάζω το connector που πάει από το κουμπί στην μητρική, πατάω το start ξεκινάει, γυρίζουν τα ανεμιστηράκια..χαίρομαι..το κρατάω πατημένο 4 " το κλείνω..συνεχίζω..βάζω τα υπόλοιπα, ξαναπατάω το κουμπί να ανοίξει το μπουρδέλο..τπτ.. κάνει μισή στροφή το ανεμιστηράκι του cpu και του τροφοδοτικού και σταματάει.. τέζα.. ξαναπατάω το κουμπί τπτ. κλείνω το ρεύμα από το τροφοδοτικό, το ξανανοίγω πάλι μισός κύκλος και τέζα..

Μανιβελάτο μέλος
    χτυπάω ένεση τώρα αμέσως..όταν το κουτί είναι όρθιο δουλεύει..όταν το έχω ξαπλωμένο τον πούλο... ότι να ναι..

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    χτυπάω ένεση τώρα αμέσως..όταν το κουτί είναι όρθιο δουλεύει..όταν το έχω ξαπλωμένο τον πούλο... ότι να ναι..
    Den legete oti na nai alla geiwsh... Profanws ta ebales opwns na nai. Kala ekanes... Thn epomenh pou 8a kaneis pc ase kapoion pou kserei...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1
    Den legete oti na nai alla geiwsh... Profanws ta ebales opwns na nai. Kala ekanes... Thn epomenh pou 8a kaneis pc ase kapoion pou kserei...
    κοίτα πληροφορική σπουδάζω αλλά ασχολούμαι με κώδικα οπότε σε αυτά είμαι άπειρος, δεν είμαι τεχνικός..έπρεπε να κάνω κάτι? ότι βρήκα το σύνδεσα ψάχνωντας το μάνουαλ της μητρικής.. τώρα το pc δουλεύει κανονικά..

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Γενικότερα αυτά τα πράγματα δε συνδέονται λάθος. Μη τα φοβάσαι.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Την μιτρική την βιδωσες κατευθειαν πανω στο κουτι η εβαλες τα ποτηρακια πισω?
    προφανως κατι βραχυκυκλωνει
    ξεκινα βγαζε ενα ενα τα κοματια και στο τελος μπουταρε την μιτρικη στον αερα.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: συναρμολόγηση υπολογιστή..πρόβλημα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    άσχετο αλλά επειδή είμαι έτοιμος να τα σπάσω όλα.. πήρα ένα καινούριο pc και ήθελα το βλήμα να έχω αυτήν την φορά την χαρά της συναρμολόγησης.. το συναρμολόγησα όπως θεώρησα σωστό..είχαν μείνει ακόμα να βάλω μνήμη και το dvd, βάζω το connector που πάει από το κουμπί στην μητρική, πατάω το start ξεκινάει, γυρίζουν τα ανεμιστηράκια..χαίρομαι..το κρατάω πατημένο 4 " το κλείνω..συνεχίζω..βάζω τα υπόλοιπα, ξαναπατάω το κουμπί να ανοίξει το μπουρδέλο..τπτ.. κάνει μισή στροφή το ανεμιστηράκι του cpu και του τροφοδοτικού και σταματάει.. τέζα.. ξαναπατάω το κουμπί τπτ. κλείνω το ρεύμα από το τροφοδοτικό, το ξανανοίγω πάλι μισός κύκλος και τέζα..

Κλασσικη περιπτωση βραχυκυκλωματος ......

Η μητρικη να μην ερχεται σε επαφη απευθειας με το κουτι στις βασεις που βιδωνεται.

Χρησιμοποιησε τα ειδικα μονωτικα ροδελακια που παρεχονται στη συσκευασια

Μανιβελάτο μέλος
    εννοείται πως αυτό έκανα..είπαμε πρώτη φορά..και το πιο γαμάτο είναι ότι σαν βλάκας έκατσα και την βίδωσα πρώτη με αποτέλεσμα να γ!#@%% να βάλω την ψύκτρα.. και τελικά μάλλον έχω καμμένη μνήμη γιατί μόλις πάει να φορτώσει το λειτουργικό στην μνήμη βγάζει μία μπλε οθόνη και χαμηλά βλέπω μία διεύθυνση μνήμης.. ευχαριστώ παιδιά..

Μανιβελάτο μέλος
    ποτηράκια εννοείτε τα χρυσα, όπως αυτά που έχουν ας πούμε οι κάρτες γραφικών από πίσω? που βιδώνεις ας πούμε το βίσμα της οθόνης?

είναι αποστάτες που δεν επιτρέπουν στη μητρική να ακουμπήσει στο κουτί.

Αυτό με τις μνήμες μπορείς να το τσεκάρεις.Βγάλε τις μνήμες και άσε μία επάνω, κάνε start up και αν ανοίξει είναι οκ. Δοκίμασε και τις υπόλοιπες, μία κάθε φορά, μέχρι να βρείς ποιά είναι αυτή που θα παρουσιάσει το πρόβλημα (συνήθως ακούγεται ένα μακρόσυρτο μπίπ με το που πατήσεις το κουμπί)
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μανιβελάτο μέλος
    βασικά το καινούριο μου κουτί πρέπει να δουλεύει με αυτά τα χρυσά, όπως ένα άλλο μου κουτί που κοίταξα. όμως δεν βιδώνουν σωστά λόγο αστοχίας του κουτιού οπότε κανιβάλησα ένα άλλο παλιό κουτί με τους αποστάτες έτοιμους πάνω..δυστηχώς έχω μόνο 1 μνήμη για 2 μηχανήματα, οι υπόλοιπες είναι στον δρόμο

άρα αν η μνήμη δουλεύει στο άλλο (παλιό) μηχάνημα δύο μπορεί να είναι τα προβλήματα που μπορώ να σκεφτώ:
    1. ή δεν είναι συμβατή η μνήμη με τη μητρική σου
    2. ή δεν έχει κουμπώσει καλά η μνήμη στη μητρική

Μανιβελάτο μέλος
    και τα δυο καινούρια είναι..τώρα τα συναρμολογώ..τα παλιά μου μηχανήματα είχαν ddrI.. για να καταλάβεις..αγόρασα ένα σκασμό πράγματα, cpu, σκληρούς τροφοδοτικά κτλπ και σε συνδυασμό με κάτι κουτιά, dvd και σκληρούς που μου περίσσευαν στήνω 2-3 διπύρινα μηχανήματα για να φύγουν τα παλιά..:smilea:

και εγώ με ένα παλιό δουλεύω τώρα (1.9 Ghz) εκτός από το laptop. Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα μου κάηκε η μητρική στο σταθερό και δε βρίσκω

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχισε προς τα πισω , βγαλε μητρικη και κουμπωσε μονο vga , cpu kai ram.Αν ξεκιναει κουμπωνε 1-1 μεχρι να βρεις τι φταει.Γενικως μην βιαζεσαι γιατι η καινουργιες μητρικες αφου κανεις On ανοιγουν -κλεινουν και μετα ξεκινανε.

Χαλαρα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ