άρα Δημήτρη εννοείς ότι ψεύδομαι .. σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
άρα Δημήτρη εννοείς ότι ψεύδομαι .. σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
μάλλον ότι τα βλέπεις από διαφορετική σκοπιά....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
άρα Δημήτρη εννοείς ότι ψεύδομαι .. σωστά;
απλά διαφορετικός τρόπος σκέψης![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
ίσως τελικά να είμαι γκρινιάρης .. βρε Γιάννη
οχι τζιμακο...καμμια σχεση...εγω απλα αναφερα πως ενιωσα εγω σαν καινουργιο μελος...φυσικα και δεν ειπα οτι ψευδεσαι...απο ποιο σημειο του post μου εξαγεις κατι τετοιο?..ο σκοπος του φορουμ ειναι να εκφρασουμε την αποψη μας...και απο την στιγμη που αναφερεσαι στην συμπεριφορα σε νεα μελη και εγω ειμαι νεο μελος ειπα οτι εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ποτε δεν ενιωσα κατι τετοιο...τα παιδια αν ενιωσαν οπως λες ειναι σεβαστο και καλα κανεις και το αναφερεις...απλα δεν δεχομαι οτι οι παλιοι "ξεχνανε" απο που ξεκινησαν και αδιαφορουν για τους νεους γιατι εγω ειδα ακριβως το αντιθετο..
silver fazer '00 :smilea:
file oti ke na kanis stin zoi to miso 8a ine fovero ke to miso malakiaΑρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
ίσως τελικά να είμαι γκρινιάρης .. βρε Γιάννη
i misoi 8a se epefimoun ke oi aloi misoi 8a se apodokimazoun
min psaxnese pikilotropos
ipes afto pou es8anese
asto na pai tora....
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
Λεω, διάβασα την λέξη «Διαστρέβλωση» και αμέσως ήρθε μία επιβεβαίωση ότι «δεν είναι έτσι τα πράγματα» από κάποιο νέο μέλος.
Εγώ εξέφρασα ένα παράπονο και τα παιδιά την δική τους άποψη. Δεν διαστρέβλωσα κάτι, και ούτε είπα ότι αυτή η συμπεριφορά ασκείτε σε όλους τους νέους. Για παράδειγμα εχθές αισθάνθηκα .. άσχημα. Ποτέ δεν έχω αφήσει νέο μέλος η άτομο, χωρίς να του μιλήσω, χωρίς να «έρθω» λίγο πιο κοντά του.
Όσο για τον Χρήστο [crs-k], εγώ ήμουν αυτός που του μίλησα εξ’ αρχής όπως και στην γυναίκα του. Ποτέ δεν αφήνω άτομα, είτε μοτοσικλετιστές, είτε όχι σε απόσταση. Ίσως να είναι κακό τελικά αυτό που κάνω .. άλλωστε, πολλές φορές με έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν για την «φιλική» μου συμπεριφορά, αλλά το κάνω διότι είδα και σε μένα τέτοιες συμπεριφορές σε παλαιότερες λέσχες, και δεν μου άρεσε καθόλου. Και υπήρξαν αρκετές, πίστεψέ με.
Τέλος πάντων. Το θέμα θεωρείτε λήξαν .. Συμπέρασμα : είμαι γκρινιάρης. Οκ το δέχομαι.
Πολλά φιλιά σε όλες & όλους ..
Τζίμης
Εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να καταγγειλω τα....κοπροσκυλα απεξω που αδιακριτως και χωρις καμια προειδοποιηση δαγκωσαν εμενα το παλαιο....ουστ παλιοσκυλα!!!!!!!ξουτ...!
Τελικα ο απολογισμος ειναι μια τρυπα στο παντελονακι μου αφου φορουσα τις μποτες και πηραν τα αρχ$#@ μου τα ξεσκισμενα ζωντανα...!!!
Και το πα πως θα μας φαν τα σκλια δεν τοπα;
Κατι θα εχει να κανει με το σωματοτυπο μου (χαχαχα κοκκαλα!!!)
Γκρινιάρης??? Δεν είσαι γκρινιάρης!!! Γερογκρινιάρης εισαι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
.................................
Τέλος πάντων. Το θέμα θεωρείτε λήξαν .. Συμπέρασμα : είμαι γκρινιάρης. Οκ το δέχομαι.
Πολλά φιλιά σε όλες & όλους ..
Τζίμης
![]()
Φίλε Δημήτρη, στην σήμερον εποχή όλοι κρατάνε αποστάσεις από τους άλλους. Σιγά σιγά πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Εσύ βέβαια είσαι πιο ανοικτός και θέλεις πιο άμεση και γρήγορη επαφή. Πολύ καλά κάνεις και συμφωνώ. Πρέπει όμως να δώσεις χρόνο στους άλλους. Τώρα αν τα καινούρια άτομα της παρέας ήταν τελείως στο περιθώριο σίγουρα είναι δείγμα μη φιλικότητας. Αναρωτιέμαι όμως, αν ήταν καμιά καινούρια ξανθιά κορμάρα στην παρέα θα ήταν οι παλιοί πιο φιλικοί???![]()
εγω επιβεβαιωσα οτι κατα ενα μεγαλο βαθμο εχει δικαιο ο χρηστος γιατι απο την στιγμη που ηταν ετσι δομημενο το τραπεζι ηταν δυσκολο να μιλησουν ολοι με ολους..σαφως φανταζομαι στην αρχη που ηταν λιγοτερα τα ατομα τα πραγματα ηταν ευκολοτερα..επειδη και εγω εχω βιωσει παρομοιες καταστασεις σε αλλο club θεωρησα οτι δεν θα επρεπε να κατηγορησεις τα "παλια" μελη οτι γραφουν τους νεους γιατι εγω δεν ενιωσα ετσι σαν νεος..δεν ανεφερα τιποτα περι διαστρεβλωση αληθειας.Και φυσικα θεωρω οτι καλα κανεις και μιλας σε όλους ενω αν οντως σε κατηγορησαν γι'αυτο ειναι μεγαλο λαθος...απλα δεν ειναι ολοι απο την φυση τους τοσο κοινωνικοι και γι'αυτο δεν πρεπει να τους κατηγορεις...τιποτα αλλο...πιστευω οτι αν οι φιλοι σου ερθουν αλλες 1,2 φορες θα αλλαξουν γνωμη...τεσπα και εγω πιστευω οτι το θεμα πρεπει να ληξει..να'στε καλα ολοι και συγνωμη για την πολυλογια μου...
silver fazer '00 :smilea:
kala re kimaste para ligo na gini mezes o sta8is ke den vre8ike kapios na ton sosi ton an8ropo?Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να καταγγειλω τα....κοπροσκυλα απεξω που αδιακριτως και χωρις καμια προειδοποιηση δαγκωσαν εμενα το παλαιο....ουστ παλιοσκυλα!!!!!!!ξουτ...!
Τελικα ο απολογισμος ειναι μια τρυπα στο παντελονακι μου αφου φορουσα τις μποτες και πηραν τα αρχ$#@ μου τα ξεσκισμενα ζωντανα...!!!
Κατι θα εχει να κανει με το σωματοτυπο μου (χαχαχα κοκκαλα!!!)![]()
ti skata tis exete tis anixtes eksatmisis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mas dagkosane ton admin
to slogkan tis xronias
mas dagkasan ton admin
εχω μαθει τα σκυλια να την πεφτουν μονο στους hondaκιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
εγώ θέλω να καταγγείλω σαν απαράδεκτο το ότι τελείωσε το τσίπουρο τόσο γρήγορα....
την επόμενη φορά να φέρουμε βαρέλι....
οχι παίζουμε...
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Τζιμακο ...
Για να τελειωνει η ολη ιστορια ...
Θα πω τα εξης ακομα ...
Εγω αισθανομαι πιο πολυ "ενοχος" για τον "ψιλοπαραγκωνισμο" του Δημητρη (fire) ή του Αρη (x-rider) π.χ. (αν και αυτος εγινε λογω αποστασης) παρα της παρεας που εφερες.
Ακομα και για τον Χρηστο (Ora_nihil) εχω τυψεις που ειπαμε μονο λιγες κουβεντες (σχετικα παντα) ....
Με τα παιδια (που εφερες) μιλησα σε καποιο βαθμο, αλλα με τα υπολοιπα παιδια (του forum) ειχα σιγουρα πολυ πιο πολλα να πω!
Το ξαναπα και το ξαναλεω ...
Οι παρεες "σχηματιζονται" (απο ανθρωπους που ταιριαζουν) και δεν "επιβαλονται".
Οσο για την πρωτη συναντηση που βρεθηκα εγω ...
Εδω ειναι ακομα ζωντανοι ....![]()
Και ο Περικλης (periklik) και ο Γιωργος (idi) και ο Σταθης (Hornet) και ο Νικος (sniper) και η Θοδωρα (nimbus) και η Νικη (nikou) και δεν θυμαμαι ποιος αλλος ...
Μπορουν να σου πουν για την συμπεριφορα μου ...
Αν στα παιδια που εφερες τους αρεσε η μαζωξη και η παρεα, μπορουν να ξαναρθουν.
Αλλα δεν μπορει κανενας να επιβαλει σε κανεναν ουτε το που θα κατσει, ουτε το με ποιον θα μιλησει ...
Φιλικοτατα
Χρηστος
[FONT=courier new]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Κατι θα εχει να κανει με το σωματοτυπο μου (χαχαχα κοκκαλα!!!)
Τρεντυ μπόυ με τις καμπάνες
[/FONT]
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.