Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Για μένα πάντως, επειδή το χρήμα είναι πολύ σχετικό, και πάντα σε σχέση με τις παρούσες συνθήκες, ο κόσμος αυτό που έχει να κάνει είναι να αντιδράσει και να αντισταθεί. Η Ακρίβεια των βιωτικών αναγκών μας είναι αυτή που στην παρούσα φάση φταίει και όχι τόσο τα 580 ευρώ κατώτατος μισθός. Σίγουρα και ο μισθός φταίει. Σκέψου και σύγκρινε την αγοραστική σου δύναμη με 580 Ευρώ όταν ακόμη είχαμε τις δραχμούλες για παράδειγμα... ήταν σαφώς καλύτερα....φυσικά τότε υπήρχε ένα συνδιακλιστικό κίνημα λίγότερο πουλημένο απ'ότι το σημερινό με αποτέλεσμα οι αυξήσεις να είναι στα όρια της κοροιδιας και όχι στην κυριολεξία γελοίες όπως είναι σήμερα...
    Ωραία όλα αυτά...

Με τα πανεπιστήμια τι σχέση έχουν;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

words, words, words......

Ουδεν σχολιον διότι θα καταλήξουμε σε χοντρη διαμαχη....και δεν το θελω...
    Ή απέχεις καιρό από τα πανεπιστήμια, ή απέχεις καιρό από δημοκρατικές διαδικασιες, ή ξέρεις πολύ καλά τι λές και γνωρίζεις ότι δεν στέκουν...
    Την θέλω πάρα πολύ την χοντρή διαμάχη. Αλλά όχι εδώ στο forum γιατί θα γίνουμε κουραστικοί. Κάποια στιγμή από κοντά.

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    μα τα πάντα είναι σχετικά σε μια κοινωνία! Κάποιος φίλος ανέφερε εδώ το μισθό ο οποίος συνδέεται με την αγοραστική αξία. Και ακόμη ο μισθός είναι κάτι που δεν σε αφήνουν πάντα να διεκδικείς στα μέτρα σου. Αυτό συνδέεται φυσικά με την παιδεία αυτή που θέλουν και αυτή που δεν πρέπει να τους αφήσουμε να διαμορφώσουν γι εμάς και τα παιδιά μας.
    Για το σύστημα έχει πολύ μεγάλη σημασία να συνδέει π.χ. την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας στα μέτρα του και όχι φυσικά στα μέτρα των αναγκών της ίδιας της κοινωνίας.

το σύστημα διαμορφώνει την κοινωνία και επηρεάζεται παθητικά από αυτήν όχι ενεργητικά.

Ένας νέος σήμερα βρίσκεται σε ένα αέναο κηνύγι προσόντων προκειμένου να βρει δουλειά κατ'αρχήν στον τομέα του και όχι σε άσχετους τομείς. Η ανεργία είναι αυτή που μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια και το σύστημα είναι αυτό που την χρησιμοποιεί προς ιδίον όφελος.
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    φιλε παναγιωτηπαπα, δεν συντηρουνται μονο φοιτητες απο τους γονεις τους, μην μπερδευεσαι, συντηρουνται κ παιδια των 700 ευρο, συντηρουνται κ αργοσχολοι συντηρουνατι κ wannabe μεγαλη ζωη αλλα δεν μου φτανουν τα ευρο και και και ...και..., σωστα ολα αυτα που λες, αλλα δεν εχουν σχεση αμεση με "τους φοιτητες" αλλα με την εννοια το ''παιδι"!!!
    panta vromikoi panta laspomenoi

μα τα πάντα είναι σχετικά σε μια κοινωνία! Κάποιος φίλος ανέφερε εδώ το μισθό ο οποίος συνδέεται με την αγοραστική αξία. Και ακόμη ο μισθός είναι κάτι που δεν σε αφήνουν πάντα να διεκδικείς στα μέτρα σου. Αυτό συνδέεται φυσικά με την παιδεία αυτή που θέλουν και αυτή που δεν πρέπει να τους αφήσουμε να διαμορφώσουν γι εμάς και τα παιδιά μας.
    Για το σύστημα έχει πολύ μεγάλη σημασία να συνδέει π.χ. την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας στα μέτρα του και όχι φυσικά στα μέτρα των αναγκών της ίδιας της κοινωνίας.

το σύστημα διαμορφώνει την κοινωνία και επηρεάζεται παθητικά από αυτήν όχι ενεργητικά.

Ένας νέος σήμερα βρίσκεται σε ένα αέναο κηνύγι προσόντων προκειμένου να βρει δουλειά κατ'αρχήν στον τομέα του και όχι σε άσχετους τομείς. Η ανεργία είναι αυτή που μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια και το σύστημα είναι αυτό που την χρησιμοποιεί προς ιδίον όφελος.
    Δε μου απάντησες, δυστυχώς....

Αναπαράγεις χιλιοειπωμένες κουβέντες

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα ανωτέρω (άλλωστε φεύγω σε λιγο ).

Ενα γεγονός θα αναφέρω μονο, για food for thought που λένε στο χωριο μου.

Οσοι βλεπετε και ξενα ειδησεογραφικά κανάλια (BBC) θα πήρατε χαμπάρι ενα μεγαλο σουσουρο που έγινε στην Αγγλια πριν 1 μηνα περίπου. Εγινε μια πανεκπαιδευτική απεργία καθηγητών (νομιζω) μέσης εκπαιδευσης για μια μερα (ίσως και δύο) και το γεγονός σχολιάστηκε έντονα σαν κατι πολύ σοβαρό στις ειδήσεις.

Γιατί;

Διότι ειχαν 17 χρονια να απεργήσουν οι καθηγητές εκεί και ΟΛΟΙ θεώρησαν οτι για να το κανουν υπάρχει σοβαρός λόγος

Στο Ελλαδιστάν, ΚΑΘΕ χρόνο έχουμε απεργίες καθηγητών, μαθητών, φοιτητών, δασκάλων....
    Κι ουτε που ασχολείται επι της ουσίας κανεις....

Meanwhile, που λεμε επίσης στο χωριό μου, χιλιάδες οικογένειες κανουν το σκατό τουςπαξιμάδι για να στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό να σπουδάσουν, μονο και μονο για να μην (νομίζουμε οτι) έχουμε εμείς ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εχουμε και παραέχουμε, απλα ειναι στο εξωτερικό και την πληρώνουμε ακριβά.

Εκτός εαν πιστεύετε ακόμη στο μυθο οτι μονο οι πλουσιοι στέλνουν τα παιδιά τους έξω. Αν ναι, τότε γυρίστε πλευρό και συγγνώμη για την ενόχληση

Καλό απόγεμα

υ.γ. Γιατί πρέπει εξ΄ορισμου να θεωρουμε οτι ο πρυτανης και τα ΜΜΕ λένε ψέματα οτι χτυπησε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    ολοι αυτοι οι φοιτητες που κανουν ντου ,καταληψεις και ..παλευουν για το μελλον παιζουν στο τελος το παιχνιδι της απαξιωσης της παιδειας κ ολων αυτων που υποτιθεται πολεμανε (πχ ιδιωτικων πανεπιστημιων)
    δεν μπορουν να γινουν αγωνες χωρις κλειστα πανεπιστημια?
    υπαρχουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ νηπιαγωγεια
    δημοτικα
    γυμνασια
    λυκεια

γι αυτα που ειναι πιο σημαντικα για την ΠΑΙΔΕΙΑ δεν ειδα κανεναν να .....παλευει!Ξεχασα εκει υπαρχουν ....θεσεις εργασιας!
    "πηγα προχτες με ενα φιλο σε μια καταληψη να γ@μησω"Τζιμης Πανουσης

ΥΓ οταν ακουω εξωκοινοβουλευτικους αγωνιστες στην ΤιΒι μου ρχεται να ...ξερασω.Τυφλα να χουν οι ...βουλευτες απο ξυλινο λογο!
    ΥΓ2.ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα αλλιως γινεσαι οτι και αυτος που πολεμας και πρεπει να εισαι ετοιμος να πληρωσεις το τιμημα που ηδη οι φοιτητες πληρωνουν.Την ισοπεδωση...
    ....δεν πρεπει απλα να επιβιωσουμε ,πρεπει και να το αξιζουμε....Αντμιραλ Ανταμα....
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
    Την θέλω πάρα πολύ την χοντρή διαμάχη. Αλλά όχι εδώ στο forum γιατί θα γίνουμε κουραστικοί. Κάποια στιγμή από κοντά.
    φίλε panagiotispapa μάλλον ειρωνικός ακούγεσαι όμως και δεν νομίζω ότι το εννοείς.
    Πάντως πλανάσαι πλάνην οικτράν εάν νομίζεις πως η σημερινός γονιός έχει τη δυνατότητα να "εκτρέφει" τον φοιτητή του από τα 18 μέχρι τα 30. Και μάλλον αυτές οι περιπτώσεις ανθρώπων είναι έτσι από την ίδια την οικογένεια. πάντως οι φοιτητές που μπορεί να κάνουν χρόνια να πάρουν το πτυχίο τους

1ον δε σημαίνει ότι τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.Σε πληροφορώπως πολλοί φοιτητές δουλεύουν και μάλιστα ανασφάλιστοι και με καθημερινό κίνδυνο απόλυσης προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τη διατροφή τους,

2ον τα πανεπιστήμια και οι ακριβοπληρωμένοι καθηγητάδες των έχουν τα μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε τσιφλίκια τους, εφαρμόζουν τα θέλω του συστήματος και βάζουν εμπόδια στους φοιτητές να τελειώσουν. Π.χ. γιατί να παίρνει ο άλλος απουσίες στο πανεπιστήμιο στα μαθήματα? Ο φοιτητής που δουλεύει και δεν μπορεί να πάει δηλαδή δεν θα έχει το δικαίωμα να δώσει το εν λόγω μάθημα στην εξεταστική? Αν είναι έτσι τότε θα πάρει το πτυχίο του σε 10 χρόνια χωρίς να φταίει ο ίδιος. Άλλη περίπτωση. Έχεις ποτέ ακούσει για καθηγητές που κοβουν κόβουν κόβουν κόβουν φοιτητές και μπορεί ο άλλος να περιμένει χρόνια να πάρει πτυχίο για ένα μάθημα που το έχει ο συγκεκριμένος καθηγητής?

3ον τώρα με το νέο Νόμο Πλαίσιο για τα ΑΕΙ και με την πληρωμή των βιβλίων από μερους των φοιτητών ξέρεις τι θα γίνει? Ο χαμός!!! Γιατί δεν γίνεται κύριε εγώ να πληρώνω 2500 ευρώ το εξάμηνο για να πάρω τα βιβλία μου. Τα οποία σημειωτέον δεν πρόκειται να προλάβω να τα διαβάσω για να δώσω εξετάσεις επειδή έτσι θέλει η κάθε ΝΔ ή ο κάθε βολεμένος καθηγητής που τα παίρνει από τους εκδοτικούς οικους την ώρα που πρέπει να εργάζομαι μπας και βγάλω κάνα φράγκο για τις δικές μου ανάγκες!

κλπ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παιδιά ξεκολλίστε...
    Δεν είναι ο τόπος για συζήτηση εδώ μέσα... πραγματικά..
    Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μου για το θέμα..
    Πραγματικά θα ήθελα κάποτε να μαζευόμασταν στου Θανάση να συζητούσαμε ένα τέτοιο θέμα.

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    Η κωλ@ρ@ μας και η μηχανή μας...

Επιχειρήματα του τύπου αφού τα πράγματα είναι μπουρδέλο, ας γίνουν χειρότερα...

Ατομικές στρατηγικές επιβίωσης, δηλαδή ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

κλπ, κλπ, κλπ

Όποτε διαβάζω εδώ μέσα κάτι πέρα από μηχανές μου γίνεται το στομάχι κόμπος...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    φίλε panagiotispapa μάλλον ειρωνικός ακούγεσαι όμως και δεν νομίζω ότι το εννοείς.
    Πάντως πλανάσαι πλάνην οικτράν εάν νομίζεις πως η σημερινός γονιός έχει τη δυνατότητα να "εκτρέφει" τον φοιτητή του από τα 18 μέχρι τα 30. Και μάλλον αυτές οι περιπτώσεις ανθρώπων είναι έτσι από την ίδια την οικογένεια. πάντως οι φοιτητές που μπορεί να κάνουν χρόνια να πάρουν το πτυχίο τους

1ον δε σημαίνει ότι τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.Σε πληροφορώπως πολλοί φοιτητές δουλεύουν και μάλιστα ανασφάλιστοι και με καθημερινό κίνδυνο απόλυσης προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τη διατροφή τους,

2ον τα πανεπιστήμια και οι ακριβοπληρωμένοι καθηγητάδες των έχουν τα μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε τσιφλίκια τους, εφαρμόζουν τα θέλω του συστήματος και βάζουν εμπόδια στους φοιτητές να τελειώσουν. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!(οι εκλογες δεν τους συμφερουν )Π.χ. γιατί να παίρνει ο άλλος απουσίες στο πανεπιστήμιο στα μαθήματα? Ο φοιτητής που δουλεύει και δεν μπορεί να πάει δηλαδή δεν θα έχει το δικαίωμα να δώσει το εν λόγω μάθημα στην εξεταστική? (ΟΧΙ.αλλα θα πρεπει να εχει ενα τροπο να το αναπληρωσει.ΟΧΙ να του χαριστει)Αν είναι έτσι τότε θα πάρει το πτυχίο του σε 10 χρόνια χωρίς να φταίει ο ίδιος. Άλλη περίπτωση. Έχεις ποτέ ακούσει για καθηγητές που κοβουν κόβουν κόβουν κόβουν φοιτητές και μπορεί ο άλλος να περιμένει χρόνια να πάρει πτυχίο για ένα μάθημα που το έχει ο συγκεκριμένος καθηγητής?(ΣΩΣΤΟ!ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ)

3ον τώρα με το νέο Νόμο Πλαίσιο για τα ΑΕΙ και με την πληρωμή των βιβλίων από μερους των φοιτητών ξέρεις τι θα γίνει? Ο χαμός!!! Γιατί δεν γίνεται κύριε εγώ να πληρώνω 2500 ευρώ το εξάμηνο για να πάρω τα βιβλία μου. Τα οποία σημειωτέον δεν πρόκειται να προλάβω να τα διαβάσω για να δώσω εξετάσεις επειδή έτσι θέλει η κάθε ΝΔ ή ο κάθε βολεμένος καθηγητής που τα παίρνει από τους εκδοτικούς οικους την ώρα που πρέπει να εργάζομαι μπας και βγάλω κάνα φράγκο για τις δικές μου ανάγκες!(ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΠΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ...ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ)ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

κλπ...
    σωστα τα περισσοτερα αλλα τελικα αυτοι οι ...αγωνες ενα παιχνιδι παιζουν δυστυχως
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος
    η σημερινός γονιός έχει τη δυνατότητα να "εκτρέφει" τον φοιτητή του από τα 18 μέχρι τα 30. Και μάλλον αυτές οι περιπτώσεις ανθρώπων είναι έτσι από την ίδια την οικογένεια. πάντως οι φοιτητές που μπορεί να κάνουν χρόνια να πάρουν το πτυχίο τους
    Αφήνουμε στην άκρη το πότε θα πάρουν το πτυχίο τους, αλλά η πλειοψηφία των γονιών έχει το μαρούλι να νοικιάσει γκαρσονιέρα στο βλασταράκι τους, να τους αγόρασει αυτοκίνητο για τις βροχερές μέρες, παπί για τα ψώνια και Κ7 για την καφετέρια.

γιατί να παίρνει ο άλλος απουσίες στο πανεπιστήμιο στα μαθήματα? Ο φοιτητής που δουλεύει και δεν μπορεί να πάει δηλαδή δεν θα έχει το δικαίωμα να δώσει το εν λόγω μάθημα στην εξεταστική?
    Απορία, γιατί χτίσαμε τα αμφιθέατρα αφού δεν θέλουμε να πηγαίνουμε εκεί μέσα; Θα μάθουμε στο σπίτι; Ε τότε δεν το χρειαζόμαστε το σχολείο! Ας τα κάνουμε καφετέριες!

Έχεις ποτέ ακούσει για καθηγητές που κοβουν κόβουν κόβουν κόβουν φοιτητές και μπορεί ο άλλος να περιμένει χρόνια να πάρει πτυχίο για ένα μάθημα που το έχει ο συγκεκριμένος καθηγητής?
    Έχεις ποτέ ακούσει για μπουμπούκια που δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν τα μαμημένα τα συγγράμματα και τριγυρνάνε στο κυλικείο ζητιανεύοντας σημειώσεις;

με το νέο Νόμο Πλαίσιο για τα ΑΕΙ και με την πληρωμή των βιβλίων από μερους των φοιτητών ξέρεις τι θα γίνει? Ο χαμός!!! Γιατί δεν γίνεται κύριε εγώ να πληρώνω 2500 ευρώ το εξάμηνο για να πάρω τα βιβλία μου. Τα οποία σημειωτέον δεν πρόκειται να προλάβω να τα διαβάσω για να δώσω εξετάσεις επειδή έτσι θέλει η κάθε ΝΔ ή ο κάθε βολεμένος καθηγητής που τα παίρνει από τους εκδοτικούς οικους την ώρα που πρέπει να εργάζομαι μπας και βγάλω κάνα φράγκο για τις δικές μου ανάγκες!
    2.500?πούλα και στο τέλος δεν θα τα διαβάσετε κιόλας ε; Απορία, έχετε δει τρέχουσες τιμές βιβλίων στα βιβλιοπωλεία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Αφήνουμε στην άκρη το πότε θα πάρουν το πτυχίο τους, αλλά η πλειοψηφία των γονιών έχει το μαρούλι να νοικιάσει γκαρσονιέρα στο βλασταράκι τους, να τους αγόρασει αυτοκίνητο για τις βροχερές μέρες, παπί για τα ψώνια και Κ7 για την καφετέρια.

Απορία, γιατί χτίσαμε τα αμφιθέατρα αφού δεν θέλουμε να πηγαίνουμε εκεί μέσα; Θα μάθουμε στο σπίτι; Ε τότε δεν το χρειαζόμαστε το σχολείο! Ας τα κάνουμε καφετέριες!

Έχεις ποτέ ακούσει για μπουμπούκια που δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν δεν διαβάζουν τα μαμημένα τα συγγράμματα και τριγυρνάνε στο κυλικείο ζητιανεύοντας σημειώσεις;

2.500?πούλα και στο τέλος δεν θα τα διαβάσετε κιόλας ε; Απορία, έχετε δει τρέχουσες τιμές βιβλίων στα βιβλιοπωλεία;

Φίλε apav προφανώς δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι λίγες οικογένεις που τα έχουν για να προσφέρουν αυτά τα αγαθά στο βλαστάρι τους...είναι τυπογραφικο μου λάθος και ήθελα να γράψω πως η πραγματικότητα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών δεν έχει τα χρήματα για να τα προσφέρει αυτά.
    Δεν είπα ότι δεν θέλουμε να πηγαίνουμε στα αμφιθέατρα αλλά μάλλον δεν το διάβασες σωστά... όταν δουλεύω και δεν έχω χρόνο πως θα πάω να παρακολουθήσω το μάθημα?
    Τα "μπουμπούκια" που δεν διαβάζουν τα βιβλία (ένα από αυτά είμαι κι εγώ αναφορικά με τα περισσότερα ββιβλία της σχολής μου) δεν τα διαβάζουν γιατί όταν πήγαν να τα διαβάσουν είδαν ότι στις εξετάσεις πέφτουν λίγα πράγματα μέσα από το βιβλίο και πολλά αλλα από τις σημειώσεις που κρατάν όσοι μπορούν να πάνε στο αμφιθέατρο. Ναι ζητάω σημειώσεις γιατί ξέρω ότι από εκεί θα διαβάσω και θα είμαι έτοιμος στην εξεταστική μου!
    Ναι αγαπητέ μου!! 2500 ευρώπουλα. Έχεις υπόψη σου τις τιμές των "επιστημονικών" συγγραμάτων (γύρω στα 50 ευρώ το βιβλίο)? 'Εχεις υπόψη σου ότι θα παίρνω το ένα δωρεάν και όταν η ύλη μου θα είναι 5 βιβλία από κάθε μάθημα (με 10 μαθήματα ανά εξάμηνο) και όταν θα πέφτουν θέματα από εκεί στη εξεταστική μου θα πρέπει να τα διαβάζω όλα πράγμα που φυσικά δεν θα το κάνω λόγω έλλειψης χρόνου?

για την ακρίβεια είπα αυτό...δεν έκανα κανένα τυπογραφικό λάθος....

1ον δε σημαίνει ότι τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.Σε πληροφορώπως πολλοί φοιτητές δουλεύουν και μάλιστα ανασφάλιστοι και με...

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Βάλτε λίγο ΑΝΤ1 ρε παιδιά και χαλαρώστε!
    Ίσως η μόνη στιγμή που πετυχαίνω στην tv κάτι που να "βλέπεται"
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Στο πανεπιστήμιο πας για όλα!!! Για μάθημα , για καφέ, για πολιτικοποίηση, για για για....
    φίλε μου ίσως (ΙΣΩΣ, δεν σε ξέρω) ανήκεις στην τάξη των "φοιτητών" που

- δεν πατάνε στα μαθήματα και πολύ, εκτός αν είναι να καμακώσουν κάνα πιπίνι, ή να πλευρίσουν καμιά φυτούκλα να πάρουν σημειώσεις

- χαβαλεδιάζουν στις καφετέριες, αμπελοφιλοσοφώντας για το "μαμημένο το σύστημα"

- αξιώνουν να κρίνεται το κάθε μάθημα με μία και μόνο μία εξέταση στο τέλος του εξαμήνου, αγανακτώντας και χαλώντας το σύμπαν όταν μπουν όροι του τύπου "παρακολούθηση, εργασίες, εργαστήρια, πρόοδοι" δηλαδή άσχετες με την εκπαίδευση και προπάντων σπασαρχίδικες ανοησίες

- στις εξετάσεις αντιγράφουν όσο είανι δυνατόν

- στις εξετάσεις παίζουν το σύστημα "δώσε ρε μαλάκα για μένα ανάλυση και θα δώσω για σένα στατιστική"

- αποφοιτούν μετά από 7+ χρόνια, έχοντας περάσει τα μισά μαθήματα με 4.3 που (με παρακάλια κλάψα, εκφοβισμό ή κομματική συναλλαγή) έγινε 4.5 που έγινε 5.0

- όταν αποφοιτήσουν απαιτούν διορισμό στο δημόσιο

- με πρόσχημα το "πανεπιστήμιο είναι μέρος της κοινωνίας" κάνουν Ο,ΤΙ γουστάρουν, εκμεταλλευόμενοι το έρμο το άσυλο, διαλύοντας μαθήματα και άλλες ενοχλητικές δραστηριότητες προς χάριν "κινητοποιήσεων" και "αγώνων", καταλήψεων, τραμπουκισμού καθηγητών, καταστροφής γραφείων και εργαστηρίων, διάλυσης με τη βία συνελεύσεων καθηγητών, κλοπή καλπών (το τελευταίο καινούριο φρούτο)

δεν ξέρω, έπεσα καθόλου μέσα;

μακάρι να μην έπεσα καθόλου μέσα, ωστόσο καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13