Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Vstrom650 ή BMW F650GS (μονοκύλινδρο)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ε άμα ήταν περισσότερα θα το λέγαμε ανταρσία....

Το θέμα δεν είναι πόσα αλλά που και πότε....

+1450(μετρα υψομετρο )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spk
    Ναι για το παλιό...
    Αυτό που μου έκατσε λίγο άσχημα με το BMW είναι οτι στα 130 - 140 ηταν ζορισμένο (ήταν και με κοντή ζελατίνα) και επίσης δεν εβλεπες τίποτα στους καθρέφτες από τους κραδασμούς...
    Είναι αναβάθμιση σε σχέση με το DRaki ή μια από τα ίδια?
    Thanx mike

Γιατι δεν κοιτας για ενα καλο Africanaki....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=58298
    Το lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο!

Παρε vstrom να τελειωνεις.
    Δυσκολα μετα την αγορα του να ασχοληθεις με αλλες μηχανες σοβαρα.
    Απλα θα σου αρεσουν λιγο και μετα απο λιγο θα συνηδειτοποιης οτι δεν σε καλυπτουν σε ολα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάρε το vstorm το υπερόπλο...
    Έλεος πια....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μέλος Το avatar του/της miketzif

Re: Vstrom650 ή BMW F650GS (μονοκύλινδρο)

Έχοντας γυρίσει αρκετά τοπικ είπα να ζητήσω και εγώ την βοήθεια του κοινού....
    Λοιπόν έχου: πολλά χρόνια με DR 650 και αρκετά χιλιόμετρα ταξιδάκια με FAZER 600 ανεκτικού φίλου. 'Οπου όμως έφτανα με το fazer ήθελα να πάω και λίγο πιο πέρα σε χώμα και εκεί αναπολούσα το DRaki. Το ζητούμενο λοιπόν είναι ταξίδι με κάποια άνεση και μετά διάσχιση χωμάτινων διαδρομών. Έχοντας οδηγήσει και τα 2 (Vstrom & GS) ,το 2ο περισσότερο, είμαι στο ανάμεσα. Απο την μια μου αρέσει το GS αλλά μου φαίνεται βαρύ για τον κινητήρα του και από την άλλη το Vstrom εμφανισιακώς μου κάνει κάπως ασουλούποτο, ιδιαίτερα κάτω από τον κινητήρα (ψυγείο - φίλτρο λαδιού). Μπορεί και να ξέρω τελικά τι θέλω αλλά να χρειάζεται ενα σπρώξιμο ακόμη...
    Κανείς εθελοντής?
    Υ.Γ εχω αποκλείσει F 800 GS λόγο τιμής και διαθεσιμότητας....
    φίλε spk είχα το GS 04 μοντέλο και τώρα έχω στρομ. Από αυτά που κατάλαβα σε ενδιαφέρει περισσότερο το χώμα. Αν λοιπόν κατάλαβα καλά θα σου πρότινα ντακάρ όπως σου είπε και ο συνάδελφος p@nos. Αν πάλι θέλεις μικτή χρήση και ταξίδι και χώμα μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις και άλλες μηχανές π.χ. βλέπε παλιο τρανσαλπ. Αν σε ενδιαφέρουν κύριως εκδρομές σε εθνικό και επαρχιακό δύκτιο (δηλαδή μόνο άσφαλτο) μάλλον το στρομ είναι μονόδρομος χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κατι άλλο πχ. versys.
    Το δικό μου το gs το πούλησα 6000 σε ιδιώτη με 24.000 χλμ. Όσο για ζημιές μόνο κατι λίγα στα ηλεκτρικά του ψιλοπράγματα. και κάτι τελευταίο και καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, με τίποτα μονοκυλιδρο. ελπίζω να βοήθησα.

Νέο μέλος
    Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ,
    έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην ξαναπάω σε μονοκύλινδρο...
    Σήμερα οδήγησα το transalp 700 και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση,
    αρκετά "πάνω" θέση οδήγησης, ζωντανός κινητήρας από χαμηλά και πολύ καλά φρένα.
    Υποθέτω και αυξημένες δυνατότητες για χώμα, ισως περισότερες από το απλό GS (οχι dakar)...

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ,
    έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην ξαναπάω σε μονοκύλινδρο...
    Σήμερα οδήγησα το transalp 700 και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση,
    αρκετά "πάνω" θέση οδήγησης, ζωντανός κινητήρας από χαμηλά και πολύ καλά φρένα.
    Υποθέτω και αυξημένες δυνατότητες για χώμα, ισως περισότερες από το απλό GS (οχι dakar)...
    Για να καταλήξεις σε μηχανάκι πρέπει να κάνεις 2 πράγματα: 1) να βρείς τις πραγματικά θέλεις εσύ από ενα μηχανάκι ανεξάρτητα από την επιλογή που έχει κάνει ο καθένας από εμάς που σου λέμε την γνώμη μας και 2) υπολόγισε πόσα μπορείς να διαθέσεις για την οποια επιλογή σου.
    Σου εύχομαι να διαλέξεις ότι γουστάρει η καρδιά σου πρώτα απ' όλα και ΤΡΕΛΕΣΣΣΣΣ ΒΟΛΤΕΣ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πάρε το vstorm το υπερόπλο...
    Έλεος πια....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    1,,ρωτα και την γρια αρκουδα τι εστι bmv,,2,,το bmv σηναρμολογιτε στην κινα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF