Κανεις σερβις σε ΜΤΧ.....
χαχαχαχα
τι σερβις ενα μπουζι το χρονο και βεζινη θελει μονο...
ειχε ενας φιλος πριν.....17+ χρονια (εγω ειχα Suzuki TS-αθραυστο....)
και καναμε enduro ....ετσι νομιζαμε.....
τι μου θυμισες!!!!
χαχαχαχα
τι μου θυμισες!!!!
Συγνωμη......Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
οι χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται![]()
αλλα δεν τελιωσα τις ουρσουλινες ουτε την λεοντιο....ουτε το κολλεγιο...
Χαχαχαχαχα
:rotflmao: service όχι, μέχρι και αλυσιδογράναζα άλλαξα εγώ.. απλώς με την μανιβέλα δεν ήταν εμφανές πολύ το ράγισμα και δεν καταλάβαινα γιατί συνέχεια ξέσφιγγε.. εφιάλτης μου είχε γίνει.. 17 ε? :rotflmao: φαντάσου ότι εγώ το αγόρασα πριν έναν χρόνο και ήταν η πρώτη μου μηχανή.. την έχω κρατήσει και την βγάζω ακόμα βόλτα που και που..Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
χαχαχαχα
τι μου θυμισες!!!!
μηπως μπορεις να δωσεις καποιο στοιχειο για να καταλαβω ποιος ειναι ο τυπος?
πχ περιοχη.
αλλιως στειλε μου πμ σε παρακαλω.
ευχαριστω
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
1. Προφανώς δε μπορώ να αυτοδιαγραφώ από mod ρε sniper, σκέψου λίγο. Σας είπα βγάλτε με από mod και με αφήσατε εγώ τι φταίω?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λοιπόν, άκου να σου πω γιατί την έχεις δει κάπως.
1. Δες το leader board να δεις ότι είσαι ακόμα mod στα CBF
2. Αν σε πιάσανε μαλάκα και έρχεσαι και το γράφεις φόρα παρτίδα και λες τον άλλο απατεώνα (χωρίς ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ και το ξέρεις αφού ΕίΣΑΙ ή ΗΣΟΥΝ mod να το γνωστοποιήσεις στον Julius πρώτα) να είσαι και σε θέση να ακούσεις και την κριτική.
Αυτά τα επιστρέφω ή μη είναι παιδικά όπως και η όλη σου παραπάνω περιπέτεια.
2. Ξέρω ότι οφείλω να κάνω κάτι τέτοιο όταν δίνω το όνομα του τύπου δημοσίως. Κατά τα άλλα εδώ δεν είναι περιοδικό είναι φόρουμ.
3. Οκ δεν ξαναγράφω παιδικές περιπέτειες αφού είστε μεγάλα παιδιά, ας τους πάρει ο διάολος τους συμφουρίτες αν πέσουν στον ίδιο μάστορα.
Εγώ είμαι φαντάρος, εσείς δε την παλεύετε μου φαίνεται![]()
Johnpap και πολυ καλα εκανες που ανακινεις τετοια θεματα,
καλη θητεια , και καλα τα λες :smilea:
Λοιπον...
To Χtz μετα απο 2 μηνες κανονικης λειτουργιας δυσκολευεται να παρει μπρος.
Ανοιγω το fairing και βλεπω τα υγρα της μπαταριας πολυ πεσμενα.
...και ετσι παμε για πρωτη φορα στον μαστορα. Καπου στην Κυψελη το συνεργειο
Αφου η μπαταρια ειχε βρασει την ξαναγεμιζει και σε 1 μερα ξαναεχω τον Βεδουινο στα χερια μου
Το αν επρεπε να ψαξει το θεμα του ανορθωτη,να τον μετρησει ή να δει καποια αλλη λεπτομερια
θα μας απασχολησει περιπου ενα μηνα μετα...
Εχοντας ξανα τα ιδια συμπτωματα,δυσκολια κατα την εκκινηση,το βαζω στην κατηφορα
και φθανουμε παλι στον μαστορα![]()
-Κατι πρεπει να γινεται με τον ανορθωτη,μπορεις να δεις τι φταιει,η μπαταρια εχει ψηθει εντελως!!!
-Ναι μαλλον θα χρειαστουμε ανορθωτη.Πρεπει να το μετρησω πρωτα και θα δουμε
-Κοιτα να δεις...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ μπορω να σου φερω δικο μου απλα επικοινωνησε.
-Ναι...ναι...θα δουμε
Οταν ακουτε "ναι ναι θα δουμε..." ο μαστορας θα βαλει δικα του ανταλλακτικα πανω στο μηχανακι και θα σας παει ο κουκος αηδονι.
Την επομενη περναω και ακουω τι ειχε γινει
Η μπαταρια ειχε ψηθει,και πεταχτηκε
Ειχε βαλει ανορθωτη απο ΧΤ660
Ο ανορθωτης που ειχε πανω μου λεει
και ετσι ειναι σ αυτα τα μηχανακια
ταλαιπωρει πολυ την μπαταρια και γι αυτο τον αλλαξα...
-Δηλαδη ειναι χαλασμενος??? ρωταω εγω
-Οχι απλα δεν δινει την σωστη ταση
-Για πιο λογο δεν την δινει?
-Ετσι ειναι σ αυτα τα μηχανακια...(να μου λεγε και ποια μηχανακια εννοει καλα θα ταν)
Επειδη μαλλον τον πειραζαν οι ερωτησεις καθως εχει μαθει να μην δινει πολλες πολλες
εξηγησεις σε αμορφωτουςπελατες αποφασιζει να μου ανακοινωσει την τελικη τιμη
η οποια αγγιζει τα 190Ε :o
Μαλιστα...προφανως ομως δεν ειχε καταλαβει καλα,και του θυμισα μιας και αυτος ειχε ξεχασει
οτι το κοστος μ ενδιαφερε πρωτιστος ειδικα αυτην την περιοδο και οτι ειχα δικο μου ανορθωτη
για να μπει στο μηχανακι...
και ακολουθει ο εξης διαλογος
-Λοιπον αφου βγηκαμε εκτος budget βαλε πανω τον παλιο ανορθωτη
-Θα σου καει το μηχανακι
-Ειναι χαλασμενος??? τον ρωταω
-Δεν κανει για αυτο το μηχανακι ...
-Δεν απαντας βλεπω και καλα κανεις.![]()
Αφου παιρνει τα χρηματα για την καινουρια μπαταρια και τα εργατικα που αφορουν το βαλε-βγαλε
της φυσσας του ανορθωτη![]()
Πηγαινω σε ηλεκτρολογειο συμβεβλημενο με ΥΑΜΑΗΑ
ωπου και αφηνω το ΧΤΖ περιμενω τηλεφωνημα για να μαθω
1.το κοστος
2. Γιατι στο διαολο καιγονταν οι μπαταριες Τοοοοοσοοοο καιρο
Μεσα μου εχω ηδη αποδεκτει οτι ανορθωτης ειναι για πεταμα αλλα επειδη δεν εχω παρει
καμια σοβαρη απαντηση μεχρι τωρα απ τον προηγουμενο μαστορα περιμενω να δω απο το ηλεκτρολογειο οπου θα εχω 100% ολοκληρωμενη αποψη
Με παιρνει τηλεφωνο ο ανθρωπος και μου λεει το εξης εκπληκτικο![]()
ο Ανορθωτης δεν ειναι για ΧΤΖ αλλα Τοσοοοο καιρο περισσευε ενα καλωδιο .κρεμοταν δηλαδη ελευθερο![]()
αυτο που αναγνωριζε μεχρι ποσο ψηλα θα δωσει την ταση.
Στηη συγκεκριμμενη περιπτωση η ταση λειτουργιας ηταν 14 με 14,3 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
ΗΤΑΝ ΞΕΜΠΑΡΚΟ η ταση εκανε τα δικα της με κινδυνο οχι μονο να καψει την ηλεκτρονικη
αλλα και την τσεπη μου...
Οπως καταλαβατε μαγκες μαλλον το προβλημα μαλλον ηταν στην ασχετοσυνη του πρωτου μαστορα ο οποιος κοιταξε να τα βγαλει χοντρα εις βαρους μου και προφανως εις βαρος πολλων αλλων.
Λοιπον επειδη ομως τα καλα ειναι μαζι με τ ασχημα οποιος θελει να μαθει και για τους δυο ευχαριστως να του στειλω τα στοιχεια τους με πμ. Οι καιροι ειναι δυσκολοι και καλο θα ειναι
να προσεχουμε σε ποιους τ ακουμπαμε γιατι εκτος απο θρασυτητα πολλοι κουβαλουν κι ασχετοσυνη![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
εγω γιατι εχω την εντυπωση πως ισχυουν ολα τα παραπανω?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άλλος μου έβγαζε σκάρτο τον άξονα,
άλλος έλεγε ότι έφταιγαν τα πάσα της αλενόβιδας,
άλλος έλεγε ότι είχαν φαγωθεί τα δοντάκια της
άλλος μου λεγε έλα να στην κολλήσω με ηλεκτροκόλληση
άλλος μου λεγε βάζε το σπρωχτό..
τελικά είχε ραγίσει η μανιβέλα..![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω τον "μάστορα" έστω και με πμ. Γιατί κάπου πρός Κορίνθου πηγαίνει το μυαλό μου..
:rotflmao: Όχι ρε, και εγώ τα είχα ψάξει, βασικά το μόνο που ίσχυε είναι ότι είχαν φαγωθεί τα δοντάκι α λίγο της μανιβέλας με το να προσπαθώ να ξαναβάλω πάνω την ραγισμένη μανιβέλα.. Εδώ και 6 μήνες με την καινούρια μανιβέλα που μου κόστισε 10 ευρώ και όχι 94 που ήθελαν στην honda για την δική του και που με διαβεβαίωναν ότι καμία άλλη δεν θα κάνει, δεν έχω κανένα πρόβλημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω γιατι εχω την εντυπωση πως ισχυουν ολα τα παραπανω?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()