Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Gsxr 600

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
    Ναρχισω να κλαιω απο το γελιο τωρα ή μετα;;;
    Ακου πολιτικη ο υπερκυβισμος
    Αυτο ειναι σαν να παραδεχεται ''ειμαι για τα μπαζα και δεν μπορω να σας περασω τιμια και βαζω 40cc ετσι γιατι μου την δωσατε ατιμουλιδες''
    ειπα εγω οτι ειμαστε σοβαροι????

kawa ruleZ λεμε ρεεεεεεεεεεεεε

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Και για να γίνω κι εγώ λίγο κακός και η............Triumph έκανε το ίδιο φέτος.........+50cc............αφού είδε ότι δεν τα κατάφερνε στον τομέα κινητήρας.........στο ίδιο καζάνι λοιπόν Triumph και Kawa???????

Βέβαια από την άλλη αν η τιμή είναι ίδια με όλα τα 600 εμένα δεν με πειράζει καθόλου.... Αλλά μην λέμε και ότι είναι μάγκας όποιος κάνει υπερκυβισμό.........με την ίδια λογική θα ήταν μάγκας και όποιος το έβγαζε με..........τούρμπο! (Καλή φάση αλλά όχι και μάγκας)

Ρε παίδες πόσα βγάζει το κανονικό 600 της Kawa, μην της τη λέμε και τζάμπα............

I'm a Stallion baby!!!
    Γιαυτο παρτε Derbi γαμαει!!!Τι;;;δεν εχει 600ss...ελα μωρε με εναν υπερκυβισμο ηρθε κι εδεσε!!!
    Οπως εχει ειπωθει αρκετες φορες τα 600 αφηνουν σιγα σιγα την θεση στα 750!
    Οταν θα γινει αυτο θα κανουνε ποοοολυυυυυυ καιρο να περασουνε την Suzuki που εχει στον δρομο και 750!Μαλιστα βγαινει το καλυτερο ss στο αμερικα για αρκετα ετη!

Α...ξεχασα το κολλημα μου

H O N D A ρεεεεεεεεε!

Ρε γιωργο δεν τρωνε κολληματα μονο στο akashi τρωνε κολληματα και τα ιδια τα μοντελα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
    Γιαυτο παρτε Derbi γαμαει!!!Τι;;;δεν εχει 600ss...ελα μωρε με εναν υπερκυβισμο ηρθε κι εδεσε!!!
    Οπως εχει ειπωθει αρκετες φορες τα 600 αφηνουν σιγα σιγα την θεση στα 750!
    Οταν θα γινει αυτο θα κανουνε ποοοολυυυυυυ καιρο να περασουνε την Suzuki που εχει στον δρομο και 750!Μαλιστα βγαινει το καλυτερο ss στο αμερικα για αρκετα ετη!

Α...ξεχασα το κολλημα μου

H O N D A ρεεεεεεεεε!
    Γμτ, τι μου το θύμισες τώρα.............αυτό το 750 μεγάλος πόνος............αν είχε 1000 ευράκια φτηνότερα ρε γμτ..........................Δυστυχώς η τιμή του δεν είναι στη μέση ανάμεσα σε 600 και 1000, είναι πολύ πιο κοντά στο 1000............κρίμα...............και είναι και περίεργο αυτό καθώς μοιράζεται εξαρτήματα κυρίως με το 600...........άσε που δεν το εισάγουν κι επίσημα....................

Μακάρι η επόμενη "μόδα" να είναι τα 750, κι όχι ψιλοπράματα τύπου "εξάτμιση-κάτω-από-σέλα" και τέτοια άλλα ψιλοπράματα................

Banned Το avatar του/της anco
    Λοιπον για να βαλω τα πραγματα στην ταξη !!!!

Εδω 2001 750αρι κανει μαλακιουλες στα R1 του 2003.

Λεμε τωρα η Kawasaki (δεν βαζω 37 κυβικα , να κατεβασω και τερμα τα καπακια) και τι κανει στον κοφτη σχεδον ειναι 10 αλογακια.......

Μην ακουω απο ολους οτι παει το Kawasaki και τα περιοδικα οτι οπου και να ανοιξεις γκαζι ξηλωνει την ασφαλτο.

Απλα τα μεγαλυτερα πιστονια εχουν λιγο καλητερο τραβηγμα,,,,,,

Αν το κανει και η Suzuki , Yamaha , Honda τι λετε οτι δεν θα ειναι η διαφορα της ταξης 2-4 αλογα το ενα με το αλλο.....

Λοιπον επιδει ειχα Kawasaki ξερω οτι τα κανει και ειναι οι ανοχες στο οριο (δηλαδη πιο δυνατα απο τα αλλα) αλλα η αξειοπιστια της πλεον ειναι για .

Ετσει λιπον στο θεμα marketing η καθε εταιρια λεει οτι βγαζει παπαδες και λαγους με πετραχειλια......

Αν δεν δω τεστακια , δεν πιστευω τιποτα.

Εδω η Yamaha ελεγε 155 + αλογα και ειναι 148-151 που ειναι τα 155+......:hypnotize

Δηλαδη GSXR 1000 2001 που ειναι 147 τις κανει μαλακιουλες χοντρες.

Ασε που του 2005 θα ειναι Tσοντα,,,,,,,,,,,,.

απαντηση μιας και παει αλλου το πραγμα!
    Ας βγουνε οι τουμπανοι που ηταν στο μπραλλο και ο γιωργακης μπροστα ηταν και τα κουσε τα γραφτα!
    Αναβαση μπραλλο Gixer1000 k3 χαιρετησε ενα 10αρι δυο μηχανες μπροστα και εχει γινει και αλλη φορα!
    Ναι μεν αλλογατα αλλα πουντα στα δυναμομετρα μονον!
    Στο δρομο που πηγαν σκορπισαν για να βοσκησουνε;

Πολύ μπροστά το Κ3... Δυο μηχανάκια κολλητά όμως!!!!! Τρελή και σαφέστατη διαφορά, απρόσμενη οφείλω να ομολογήσω....

Βέβαια, Στάθη, διορθώνω..: σε κατάσταση ανοίγουμε δευτέρες στην ευθεία, έτσι;; όχι ανάβαση..... Η ανάβαση γενικότερα, είναι άλλο πράμα....
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Στο δρόμο, όμως, Στάθη, μετράει πάρα πολύ και η επιδεξιότητα αλλά και η αποκοτιά του αναβάτη...

Αν θέλεις συμπεράσματα στο δρόμο, βάλε τον ίδιο αναβάτη στην ίδια διαδρομή, διαδοχικά με τις 3-4 μηχανές.

Αλλά ακόμη και τότε, αν ο τύπος είναι π.χ. Σου(τ)ζουκάκιας, θα τα δώσει όλα με το GSX, και θα ψιλοκαλμάρει με τα άλλα, για να βγάλει το δικό του αγαπημένο πρώτο στη δοκιμή. Ακόμη κι αν προσπαθήσει να είναι ακριβοδίκαιος, όσο νά 'ναι υποσυνείδητα θα ευνοήσει λίγο αυτό που ο ίδιος αγαπάει περισσότερο.

Τρέχα γύρευε...

Θα επανέλθω σ' αυτό που έγραψα και χθές, αν κάποιος θέλει να αποφασίσει, ας κοιτάξει ποιό του κάνει κλίκ μέσα του αλλά και ποιό βγάζει κατά μέσο όρο λιγώτερα προβλήματα στα πρώτα 50.000χλμ. Στο πρώτο ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει, δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Στο δεύτερο, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, η Honda υπερέχει λίγο των άλλων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr

Αν δεν δω τεστακια , δεν πιστευω τιποτα.

Και τα τεστ είναι αξιόπιστα ρε παίδες? Και τα ελληνικά και τα ξένα........

Εδώ περιοδικό (ξένο σε αυτή τη περίπτωση) έβγαλε στο πρώτο συγκριτικό 1000άρια 2004 πρώτο το R1 και μετά από 2 μήνες λόγω "παραπόνων από τους αναγνώστες" ξαναέκανε τεστ κι έβγαλε το CBR...........

Και κάτι άλλο, όντως η Kawa κι εμένα μου φαίνεται ότι παίζει στα όρια της αξιοπιστίας, στο 2004 636 έχει πιο άγριους εκκεντοφόρους, τώρα αυτό δεν είναι κακό? (Δεν είμαι ειδικός, ρωτάω να μας πει κανείς που να ξέρει)

ξεκολλατε απο τα kawa το ποστ ειχε θεμα τα gsxr νομιζω

(ζήηηηηηηηηηηηηηηηλια, ψώωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα) :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    απαντηση μιας και παει αλλου το πραγμα!
    Ας βγουνε οι τουμπανοι που ηταν στο μπραλλο και ο γιωργακης μπροστα ηταν και τα κουσε τα γραφτα!
    Αναβαση μπραλλο Gixer1000 k3 χαιρετησε ενα 10αρι δυο μηχανες μπροστα και εχει γινει και αλλη φορα!
    Ναι μεν αλλογατα αλλα πουντα στα δυναμομετρα μονον!
    Στο δρομο που πηγαν σκορπισαν για να βοσκησουνε;
    το ΠΑΝ ειναι ο οδηγος!

ασε που δε ξερεις τι εχει σκαλισει ο αλλος στο μηχανακι του...

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το ΠΑΝ ειναι ο οδηγος!

ασε που δε ξερεις τι εχει σκαλισει ο αλλος στο μηχανακι του...
    Γιώργο άσε τα σκαλίσματα και πέρι οδηγού...

Τίποτα δεν δικαιολογεί τα δυο μηχανάκια διαφορά
    ξεκινώντας με δεύτερη ταχύτητα στο κιβώτιο!!!

Δεν κάνεις κόντρα από στάση για να μετρήσει ο αναβάτης ,
    δευτέρα έχεις και ξεκουμπώνεις και μαλάκας
    να είσαι δηλαδή ξανάλεω δεν δικαιολογείτε αυτή η διαφορά.

Αφού όταν το είδα να διαδραματίζετε μπροστά στα μάτια μου
    στο Μπράλλο πολύ απλά δεν το πίστευα

Απλά μέχρι και σπασμένη τρίτη το Κ3 είναι μπροστά !!!!

----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

Στέφανε δεν υπάρχει λογος να μη σε πιστεψω, και να σου πω την αλήθεια δεν ειμαι αυτης της σύγκρισης σε μηχανές (αλλα πράματα μετρανε για μενα, συναισθηματικοί κυριως λογοι αλλα και η αισθητική) Πλακα ρε κανω με τα παιδια...
    Εχω πει επανειλημμένα οτι οι διαφορες στις συγκεκριμένες κατηγοριες ειναι μικρες ή ελάχιστες. Και αν επερνα ενα 1000 μπορει να μην ηταν Kawasaki….. στα 600 ομως ..... θα έπαιρνα 636 σιγουρα (μ’αρέσει και το κλέψιμο της kawa!)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νατα μας...Γυμνο Gsxr 600
    από gcrook στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 00:49
  2. Gsxr 600/750 '06 Πρώτες φήμες
    από StarSailor στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 20:48
  3. απορίες για gsxr 600
    από bartlal στο forum Suzuki GSXR's