ειδα διαγραμμα ροπης/hp Και ηταν 10 αλογα κατω απο τον αρχηγο (κοιτα πανω)
Το 636 παίρνει μανιτάρια ή με γελούν τα μάτια μου;
perimene na pareis to 636 05.kai sto parapano xroma pou einai apistefto!
Ως συνηθως σε αυτη την κατηγορια οι διαφορες ειναι πολυ μικρες γι αυτο σκεψου εμφανιση, τιμη & υποστηριξη.
Στα γκαζια, πλαισια, φρενα ειναι σχετικα ιδια με μικρες διαφορες υπερ του Kawasaki '05.
Το 2006 το Κawa που θα γινει 750 .... απο τον υπερκιβισμο
Θα εχει 25 αλογα διαφορα απο τα 600αρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Επειδή το έχω το 600 (Κ4), είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο το Kawa, το καλύτερο εξάλλου είναι και σχετικό αλλά κάτσε να δούμε και κανά διάγραμμα ίππων/ροπής στο τροχό (γιατί εκεί ποντάρει ουσιαστικά η Kawa) και βλέπουμε. (idi το διάγραμμα δεν φαίνεται, το έκανες attach? Έχεις link να το δούμε? Απο που είναι?)
Πέρσι ήταν στάνταρ η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία, φέτος θα δούμε... Στην θέση σου θα έκανα υπομονή 1-2 μήνες για να δω κανά full hands-on test και όχι μόνο οδήγηση σε παρουσίαση των εταιρειών.
Στα θετικά του Suzuki:
1. Είχε ήδη από πέρσι ότι οι άλλοι βάλανε φέτος, δηλαδή ακτινικά-ανάποδο (Honda-Yamaha, η Kawa είχε)
2. Περίπου τα ίδια άλογα ψηλά αλλά καλύτερη καμπύλη χαμηλά (Φέτος το εφτιαξε και η Honda αυτό)
3. Είναι πολύ φιλικό (εντάξει, στα μέτρα ενός supersport) χωρίς να χάνει καθόλου σε "τσαμπουκά" (μετά τις 9000 γίνεται ΚΟΛΑΣΗ!)
4. Προσωπικά δεν με έχει τρομάξει δυσάρεστα ποτέ, και με έχει σώσει στην Εθνική όταν λάλακας σε κουτί πάτησε τέρμα φρένα και την γλίτωσα χάρη στις φρενάρες του με δυο δάχτυλα στη μανέτα και ψιλό-endo από τα 170...... Υπόψιν ότι είμαι άπειρος στην κατηγορία και πραγματικά δεν ξέρω αν με άλλη μηχανή θα γινόταν το ίδιο........το λογικό είναι ότι θα τσακιζόμουν, δεν περίμενα τόσο άψογη αντίδραση...... (Και η χρυσή συμβουλή, πάντα τουλάχιστον ένα δάκτυλο στη μανέτα, από τότε εγώ σε κίνηση πάω μονίμως με δύο!)
5. Μη ξεχνάς την πολύ στενή συνεργασία με την Yoshimura, πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου.
6. Τέλος κάτι εντελώς υποκειμενικό, εχει την εξάτμιση στα ΠΛΑΓΙΑ....! (Κερδίζει και σε βάρος έτσι, οι λύσεις κάτω από την ουρά είναι πάντα βαρύτερες) Το προτιμάω με τα χίλια έτσι, δεν μου αρέσει κάτω από την ουρά, θέλω να φαίνεται το (aftermarket) carbon ρε γμτ........!Και μου αρέσει και το γενικότερο design του. Αλλά είπαμε, υποκειμενικά αυτά.....
Στα αρνητικά ότι είναι ήδη 1 έτους σαν μοντέλο και του χρόνου (μάλλον) βγαίνει καινούργιο...... Α και δεν ξέρω για τα άλλα της κατηγορίας αλλά ξέχνα τον συνεπιβάτη! Πολύ άβολο, μόνο κάποιος (ή προτιμότερα κάποια) πολύ πορωμένη θα έρθει μαζί σε μεγάλη διαδρομή......!Εγώ έχω σχεδόν μόνιμα τον κοκοβιό πάνω αντι της σέλας............άσε που έχοντας το μονόσελο έχεις και δικαιολογία για να μην παίρνεις κανέναν πίσω και σου χαλάει τη βόλτα....!
Κατά τα άλλα ότι και να διαλέξεις δύσκολα θα πέσεις (πολύ) έξω, όλα τα μηχανάκια καλά είναι, μικρές οι διαφορές, ο gmakris νομίζω έχει δίκιο.... Ότι σου χτυπήσει στο μάτι και το ερωτευθείς πάρτο το! Είναι σημαντικό να το βλέπεις αραγμένο στο σταντ και να σου τρέχουν τα σάλια.....![]()
Καλα το δυναμογραφημα δεν ειναι αληθινο , και μην πειτε οτι ειμαι Suzukakias αλλα και τα R1 του 2004 λεγανε 156+ στον τροχο και ειναι μετα βιας 151.
Οποτε αν δεν δω Greek test δεν πιστευω τιποτα.
Δε ξέρω άλλα έχω αρχίσει και ξενερώνω όσον αφορά τις μετρήσεις....... Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος........ Έχω δει διάγραμμα για 2005 R6 και CBR και ήταν πιο φουσκωμένη η καμπύλη........ Και σύμφωνα με τα ελληνικά περιοδικά το 2004 GSXR έβγαζε τουλάχιστον 105 άλογα.......
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι δυναμόμετρο με δυναμόμετρο έχει διαφορά αλλά είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση........ Δεν έχουν κάποια στάνταρ ρε παιδί μου αυτά τα μηχανήματα? Ο καθένας βγάζει ότι θέλει??? Για φανταστείτε να ήταν τόσο χάλια τα πράματα πχ και με τις οθόνες υπολογιστών.......σε κάποιες θα βλέπαμε τα γράμματα θολά! Και δεν είναι μόνο το οτι έχει διαφορές και μηχανή με μηχανή, έχω δει και την ίδια μηχανή σε διαφορετικά δυναμόμετρα να βγάζουν άλλα αποτελέσματα......και μιλάμε για 10 άλογα διαφορά!
Φυσικά δεν μιλάω σαν ειδικός, απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η αναξιοπιστία................
Έτσι πρέπει να είναι, κι αν δεν τα παίρνουν άμεσα, τα παίρνουν έμμεσα από τις διαφημίσεις......... Σιγά μην πάει ο τάδε κατασκευαστής να διαφημιστεί σε ένα περιοδικό που του έχει θάψει ή έστω αγνοήσει το super duper νέο μοντέλο..........Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
θα σου κατι σε οτι αφορα το marketing ( τα παιρνουν !!!!)
Για αυτό φίλε μου πάρε ότι σε καυλ@νει πιο πολύ!!!
Ρε μαγκες δηλαδη πιστεύατε οτι υπηρχε περίπτωση να ειναι το GSXR πιο δυνατο απο ZX??
Η παγια πολιτικη της Kawasaki ειναι ΠΑΝΤΑ να εχει το πιο δυνατό μοντελο στη καθε κατηγορια
Αν δεν της βγαίνει (οπως παλιοτερα στα 600.. ) κανει κανα υπερκυβισμο... (636, Ζ750 κτλ κτλ) Η δε το βγαζει καθολου το μαμημενο...
Ενας απο τους λογους που γουστάρω τρελα τα kawa ειναι τα κολλήματα που τρωνε εκει στο Akashi!!!!!
KAWA POWER ρεεεεεεεεεεε
Ναρχισω να κλαιω απο το γελιο τωρα ή μετα;;;
Ακου πολιτικη ο υπερκυβισμος![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι σαν να παραδεχεται ''ειμαι για τα μπαζα και δεν μπορω να σας περασω τιμια και βαζω 40cc ετσι γιατι μου την δωσατε ατιμουλιδες''![]()
![]()
![]()