Ναι αλλα εχει ποντους που σε πανε στην αφαιρεση διπλωματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...
Λες στον daemon ότι θα είχες ιστορίες άμα έμενες χωρίς δίπλωμα!
Μα το πρόστιμο για τη μη χρήση κράνους δεν περιλαμβάνει αφαίρεση διπλώματος!![]()
Ναι αλλα εχει ποντους που σε πανε στην αφαιρεση διπλωματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...
Λες στον daemon ότι θα είχες ιστορίες άμα έμενες χωρίς δίπλωμα!
Μα το πρόστιμο για τη μη χρήση κράνους δεν περιλαμβάνει αφαίρεση διπλώματος!![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Α.. δεν εχεις διπλωμα?
Σορρυ αλλα εχω πιει 2 redbull, 4 καφεδες και 5 coca coleς απ'το πρωι.. Δουλευει λιγο περιεργα ο εγκεφαλος μου τωρα και δεν παιρνω χαμπαρι και πολλα..![]()
αχουυυυυυυυ
![]()
![]()
νομιζω πως εννοει τις ιστοριες που θα ειχε ο ιδιος (ο Dim) αν τον εγραφε (ο Ζ) και του παιρνε το διπλωμα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
οκ όλοι κάποια στιγμή πήραμε συνεπιβάτη χωρίς κράνος.Ε δεν βγήκαμε
να βροντοφωνάξουμε τη μαλακία μας!
....
Εν ολιγης αφου κι εσυ οπως ομολογεις εχεις κανει τις ιδιες μαλακιες (κι εγω το ιδιο) .και το ομολογεις κι ολας (κι εγω το ιδιο). Ποια ειναι η διαφορα σου με τον γραφωντα;
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
και εγώ πιστεύω ότι δικαίως σου έκανε παρατήρηση και νομίζω ότι δεν ήταν σωστό να του φωνάζεις την στιγμή που είχε δίκιο. το κράνος είναι για όλους όσους ανεβαίνουν σε μηχανή (οδηγοί-συνοδηγοί) οπότε καλά έκανε και σου έκανε παρατήρηση, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο νευρίασες κιόλας![]()
![]()
, καλά να τους κράζουμε όταν δεν κάνουν τη δουλειά τους αλλά και όταν την κάνουν να τους κράζουμε δε νομίζω πως είναι σωστό
. και εγώ έχω κάνει τη λαλακία να ανεβάσω για λίγο συνοδηγό πάνω στη μηχανή (κακώς βέβαια αλλά θα ήταν ψέμα να πω το αντίθετο) και δεν με έχουν σταματήσει αλλά αν με σταματούσαν δεν θα τους την έλεγα και απο πάνω!!!!!!
φιλικά τη γνώμη μου λέω δεν προσπαθω να στην πω, μη με παρεξηγήσεις απλά νομίζω πως έχεις άδικο!!!!![]()
![]()
δε διαφωνω καπου και δε πηγα να δικαιολογηθω! το ξαναεγραψα!
Το οτι δεν το γνωριζα για τον ΚΟΚ ειναι αληθεια! ειπα, δεν ασχολουμαι με τον κοκ και τις εξελιξεις του γιατι κοιταζοντας την ασφαλεια μου (που την κοιταω παντα) ειμαι καλυμενος...99% αν οχι 100%!
Τα πηρα με το υφος του απο ενα σημειο κι επειτα γιατι ξεκινησε να δυναμωσει τον τονο της φωνης του, εξου και το θαρρος να του μιλαω στον ενικο, οπως εκανε κι αυτος απο ενα σημειο και μετα...
Κουβεντα κανουμε εδω μεσα, λεμε για ενα περιστατικό που εχει και χιουμορ αλλα κανεις δεν το επιασε ακομη! Μια προσπαθεια εκανε ο staurogin αλλα δεν το πετυχε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
αχουυυυυυυυ
![]()
![]()
νομιζω πως εννοει τις ιστοριες που θα ειχε ο ιδιος (ο Dim) αν τον εγραφε (ο Ζ) και του παιρνε το διπλωμα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παω να παρω και αλλο ρεδμπουλ..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Παρτο πισω τωρα γιατι θα γινουμε μαλλια κουβαριαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μια προσπαθεια εκανε o staurogin αλλα δεν το πετυχε!
![]()
και γραφεται StaVrogin![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Επισης, δεν καταλαβατε κατι και εξου και ο τιτλος....
Αφου βλεπεις εμενα σαν αστακό, ποσο μλκ με θεωρεις για να μου κανεις τοση ωρα κυρηγμα αφου δεν θα με εγραφες εξ αρχης?
Για σκεφτητε το λιγο!![]()
Κι εδω ερχεται και το αλλο, αν ψαρωνα που ειπα! Τοτε θα με εγραφε! Και βεβαιως ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ θα ειχε αδικο, αλλα δε μπορω να βλεπω τοσους καγκουρες γυρω μου και να πληρωσω εγω τα σπασμενα!
Ειρωνια ειναι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Παω να παρω και αλλο ρεδμπουλ..![]()
ρε μλκ ημαρτον!
σε λιγο θα με βγαλεις οτι δεν εχω διπλωμα!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Παρτο πισω τωρα γιατι θα γινουμε μαλλια κουβαρια
και γραφεται StaVrogin![]()
![]()
κλεισαμε για σημερα, δε δεχομεθα επιστροφες! αυριο!
![]()
![]()
![]()
ειλικρινά λυπάμαι πολύ που διαβάζω κάτι τέτοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ποσως με ενδιαφερει
απ'ότι φαίνεται θα άλλαξε το πράγμα οπότε εδώ πάω πάσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΑΝ ανεβασεις συνεπιβατη χωρις κρανος, περαν του προστιμου που τρωει εκεινος μονο με την ταυτοτητα του (350 ευρω), 80 ο οδηγος + αφαιρεση διπλωματος και πινακιδων για 20 μερες! Ο,τι μου ειπε, λεω!
Και αν θες κοψε την κουβεντα εδω γιατι θα παει αλλου και δεν εχω ορεξη
cheers![]()
Κατσε να πιω και το τριτο και τα λεμε παλι..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε μλκ ημαρτον!
σε λιγο θα με βγαλεις οτι δεν εχω διπλωμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Άρθρo 33
Mεταφoρά επιβατών με oχήματα
...........................................................................
3. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος και μοτοποδηλάτου επιβάλλεται να
μεριμνά για την ασφάλεια των συνεπιβατών του και ειδικότερα να ελέγχει αν
φορούν τις ζώνες ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος κατά τη μεταφορά
τους.
4. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ.
(σελ 75 ΚΟΚ)
Πρόστιμο 350?,αφαίρεση διπλώματος για 10 μέρες,10 βαθμοί ποινής ΣΕΣΟ(σελ.188 ΚΟΚ)
Και οι μπάτσοι τη δουλειά τους κάνουν...
Ηρεμήστε ρεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ..
ΔΕΝ οδηγαω μηχανη λεμε τωρα-και η μονη επαφη που εχω με κρανος ειναι απο τον στρατο...
περπατω πεζος και ξαφνικα ο ξαδερφος μου που εχω καιρο να δω,περναει με την μηχανη του..
μου λεει αν θελω να με πεταξει μεχρι τον προορισμο μου..στα μισα με σταματαει το οργανο...
μου κοβει προστιμο?
δηλ.οποτε παω πεζος πρεπει να κουβαλαω κρανος μαζι μου?μηπως και κανω ωτοστοπ σε καποιο γνωστο?
αν το κρατος ενδιαφεροταν πραγματικα για τον πολιτη ας φτιαξει δρομους,μπαρες,σηματα,ας κλαδεψει κανα κλαρι να δουμε κανα σημα-φαναρι και μετα ας με γραψει για τον συνεπιβατη..
επισης οι συγχρονοι καβαλαρηδες της αστυνομιας,ας κοψουνε τις σουζες στον δρομο,ας παρουνε κανα γαντακι-μποτες και θωρακα της προκοπης και μετα να επιβαλουν τον νομο..
εχουμε χουντα αλλα η μονη διαφορα ειναι οτι την ψηφηζουμε καθε 4 χρονια..τετοιοι νομοι ειναι χουντικοι..ατιμωρησια στα μεγαλα ψαρια και προστιμα στα μικρα..
φανταστειτε να σταματησει το οργανο τον τυπο που πυροβολησε 7 φορες το αστυνομικο τμημα στο Περαμα Ρεθυμνου προχθες..πανω σε κλεμενο μηχανακι που εκαψε μετα...
και να του πει,γιατι δεν φορας κρανος..και εκεινος να πει..να πριν 10 λεπτα γαζωσα το τμημα σου και με εμποδιζε στο σημαδι...
τι λετε τι θα φυγει πρωτα??? η κουραδα στο πανταλονι του οργανου ή το μπιλιετο για την κληση για το κρανος???:rotflmao:
αρα οπου θελουμε τηρουμε οπως θελουμε και οτι θελουμε σε αυτη την χωρα...
κοινως ενα ΜΕΓΑΛΟ μα πολυ μεγαλο κυριλε μαγαζι για περιποιηση κυρίων ειμαστε!!!
παλι καλα που δεν σε εγραψε για υπερβολικο ντυσιμο εν οψει καυσωνα ο τυπος!!!
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Φίλε δε χρειάζεται να κουβαλάς κράνος,απλά δεν ανεβαίνεις σε μηχανάκια ξεκράνωτος..Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
δηλ.οποτε παω πεζος πρεπει να κουβαλαω κρανος μαζι μου?μηπως και κανω ωτοστοπ σε καποιο γνωστο?
αν το κρατος ενδιαφεροταν πραγματικα για τον πολιτη ας φτιαξει δρομους,μπαρες,σηματα,ας κλαδεψει κανα κλαρι να δουμε κανα σημα-φαναρι και μετα ας με γραψει για τον συνεπιβατη..![]()
To τελευταίο που φταίει είναι ο δρόμος.είναι κάτι άψυχο και άμυαλο.Εμείς οι εξυπνάκηδες φταίμε που ενώ ξέρουμε πόσο κωλοχανείο είναι οι δρόμοι δεν προσέχουμε.
Αν πέσουμε ή μας ρίξουν ξεκράνωτους και μείνουμε φυτά ο δρόμος και το κλαρί θα φταίνε;;;;;;;;