Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Το μόνο που βλέπουν είναι την ασφάλεια που μας προσφέρει το αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι δεν βλέπουν το πιο ουσιώδες! Το χαμόγελο που εμφανίζεται κάθε φορά που κλείνει το σταντ!!!!

δεν υπάρχει τίποτε πιο ουσιώδες απο τη ζωή μας και τη σωματική μας ακεραιότητα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

Τι να την κάνω την ζωή και την ακεραιότητα αν κοντεύουν να με κλείσουν σε ψυχιατρείο????
    Επειδή θα μπορούν να λένε ότι είμαι ζωντανή????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    + άπειρο...

Τι να την κάνω την ζωή και την ακεραιότητα αν κοντεύουν να με κλείσουν σε ψυχιατρείο????

Eνώ αν η μηχανή μας αφήσει φυτό θα'ναι καλύτερα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Eνώ αν η μηχανή μας αφήσει φυτό θα'ναι καλύτερα;

Δεν θα είναι καλύτερα! Ούτε χειρότερα! Αλλά τουλάχιστον θα έχεις προλάβει να απολάυσεις κατι!!!

"Δεν μετανιώνω για αυτά που έκανα, μα γι' αυτά που δεν έκανα!"

Και ναι, προτιμώ να είμαι φυτό και να με βγάλουν από την πρίζα, παρά να είμαι μαστουρομένη σε ένα λευκό δωμάτιο!!!!

έχεις σπάσει ποτέ κοκκαλο σε πτώση;

αν έχεις, και συνεχίζεις να πιστεύεις πως η απόλαυση της μοτό είναι προτεραιότητα νούμερο ένα, πάσο

αν θες απαντάς

έχεις σπάσει ποτέ κοκκαλο σε πτώση;

αν έχεις, και συνεχίζεις να πιστεύεις πως η απόλαυση της μοτό είναι προτεραιότητα νούμερο ένα, πάσο

αν θες απαντάς

Και πολλά άλλα!!! Έχω φάει το δεξί χέρι στην άσφαλτο! Βλέπεις, κι εγώ κάποτε δεν ήμουν φουλ κομπλέ-φουλ έξτρα! Χωρίς μπουφαν καλοκαιράκι!!!!

Ακόμα ο αγκώνας μου έχει πρόβλημα (κάτι που δεν θα φύγει ποτέ τελικά)!!!!

Δεν είπα πουθενά πως η μοτο είναι προτεραιότητα!!!! Απλά (για μένα), χωρίς αυτήν δεν μπορώ να ζήσω!!! Για σένα μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα και σεβαστών!!!!

Μα σαν Maira η μηχανή είναι το ηρεμιστικό και το χαμόγελο, ο φίλος κι αδελφός μου! Είναι αυτή που θα με ακούει πάντα, χωρίς να διαμαρτύρεται, θα μου απαντά, θα με ανέχεται, θα με ταξιδεύει! Η μηχανή θα είναι αυτή που θα νοιώθει τα νεύρα μου στο γκριπ, την ηρεμία στην μανέτα! Ό,τι κι αν συμβεί, αυτή θα είναι πάντα εκεί, όσο εγώ την θέλω εκεί!!!!

Ο άνθρωπός μου μπορεί να είναι στην δουλειά, μπορεί να κοιμάται, να είναι κουρασμένος και πρέπει να σεβαστώ τις ανάγκες του! μα αυτή θα είναι εκεί, από κάτω, να με περιμένει.......!

Όλα αυτά για μένα! Για σένα μπορεί να είναι αλλιώς! Αυτό το είπα από την αρχή!!!!

NOΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.........

Προσπαθώντας λοιπόν νά βοηθήσω θά πώ στό φίλο μας μέ τά
    ερωτηματικά τά έξής.....!!!!!

Γιά μένα καί μόνο στή διαδικασία αύτή πού μπαίνεις.........
    ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΤΟ....!!!!

Είναι πολύ καλύτερο νά πάς νά τή δώσεις καί νά είσαι ήρεμος άπό δώ
    καί μπρός.....
    Ό παραμικρός φόβος καί δισταγμός μπορεί νά σέ όδηγήσει σέ μοιραίο
    λάθος στό τιμόνι.......
    Νομίζω πώς είσαι ήδη έκτός...
    Κάντο τώρα πού είναι νωρίς....!!!

35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....!!!!
    Άς πούμε ότι είμαι ένα έγωκκεντρικό γουρούνι...
    πού έχει οίκογένεια.......δέν είναι έτσι όμως
    Μέ άγαπάνε γιαυτό πού είμαι....
    Όπως καί έγώ τό ίδιο....
    Καί ούτε μιά στιγμή δέ σκέφτηκα ότι ή ζωή μου καί ή ψυχή μου...ΑΝΗΚΕΙ .....
    έστω καί έμμεσα σέ κάποιον...
    Είναι πολύ άστείο,τήν ώρα πού γυρίζει κανείς τό γκάζι νά σκέφτεται........τό μέ χρειάζονται,
    άς κάτσω φρόνιμα.
    Μετά θά άρχίσει νά λέει,μέ χρειάζονται,κάτσε νά πετάξω τό κινητό,με χρειάζονται άς
    προσέξω τί θά φάω ,πώς θά κατουρήσω καί πάει λέγοντας....!!!!!!
    Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.......!!!!
    ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΜΕ....!!!!

Είναι έξ'ίσου έγωιστικό καί αύτό...!!!!!

Ύπ'όψιν ότι έχω μιά θαυμάσια οίκογένεια........πράγμα πολύ σπάνιο στίς μέρες μας....

Γιά τή διαφωνία τής φίλης μας Μάιρας καί τού άλλου φίλου έχω νά πώ......

Άπό ένα πράγμα σαλτάρει ό άνθρωπος σέ αύτόν τόν κόσμο.......
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ.......!!!!!!

Κι έφόσον τό μυαλουδάκι μας.......ΘΕΛΕΙ.........
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ.....!!!!!

Γιαυτό άγαπητή Μάιρα..........ΣΚΙΣΕ ΤΟ...........

ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΘΕΙ...........ΘΕ ΝΑΡΘΕΙ
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ..........ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ....!!!!!

Στόν τρόπο λοιπόν πού ζούμε,ύπάρχει στάση ζωής ,φιλοσοφία......!!!!!
    Άν ήταν έτσι όπως τά λέει ό φίλος.......
    θάπρεπε νά μήν κάνουμε..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ....!!!!

Γιά μένα όσοι..........μπαίνουν σέ αύτό τό δίλλημα....

ΑΣ ΑΦΙΠΠΕΥΣΟΥΝ.....!!!!!!!

Μπορεί καί νά ζήσουν πολλά-πολλά χρόνια,
    κανείς δέν ξέρει....!!!!!

Δεν θα είναι καλύτερα! Ούτε χειρότερα! Αλλά τουλάχιστον θα έχεις προλάβει να απολάυσεις κατι!!!
    Σαν τί Μάιρα;Τον ήχο απ'τα πλαστικά και τα σίδερα που τρίβονται στη άσφαλτο;Το γκαπ απ'το αμάξι που σε χτυπάει;Το ζησα 25 Ιουνίου και δεν λέει..
    Καμμιά μηχανή,κανένα αμάξι,δεν αξίζει να μας καθηλώσει.

Ο άνθρωπός μου μπορεί να είναι στην δουλειά, μπορεί να κοιμάται, να είναι κουρασμένος και πρέπει να σεβαστώ τις ανάγκες του! μα αυτή θα είναι εκεί, από κάτω, να με περιμένει.......!

Όλα αυτά για μένα! Για σένα μπορεί να είναι αλλιώς! Αυτό το είπα από την αρχή!!!!
    Αν (χτύπα ξύλο) πάθουμε κάτι πώς θα μπορούμε να σεβαστούμε τις ανάγκες του ανθρώπου μας απ'το καροτσάκι;
    Σαφώς και δε σου λέει κανείς "κοφ'τη μηχανή,μην καβαλάς",αλλά μην λες ότι προτιμάς να σε σακατέψει κάτι άψυχο(ναι,άψυχη είναι η μηχανή όπως όλα τα σιδερικά) αρκεί να'χεις απολαύσει κάτι.
    Προφανώς όλοι στο φόρουμ που καβαλάνε μηχανές ρισκάρουν αλλά δε θ'αντάλλαζαν την απόλαυση της μηχανής με την υφεία τους,υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή. :smilea:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η μεγαλυτερη προτεραιοτητα στη ζωη ειναι η ιδια η ζωη. Ομως οταν μιλαμε για την προτεραιοτητα της ζωης, μιλαμε για την ποιοτητα της. Ειναι ωραιο να καθεσαι σε φαναρι καλοκαιριατικα και να λιωνεις μεσα στο shark και στο richa, οταν διπλα σου εχεις τον τρανσαλπακια με το μακο και το σορτσακι και παραδιπλα τον κουτακια με το αρκουδισιο; Οχι δεν ειναι ωραιο, δεν ειναι καν βολικο. Σου εξασφαλιζει ομως μια ποιοτητα στη ζωη σου που ακομη κι αν στα επομενα μετρα εχει λαδια και φυγεις αλλου εσυ κι αλλου το μωρο και το μαζευεις μετα με το κουταλακι, αλλα μπορεις να το μαζευεις. Γιατι δεν χτυπησες το κεφαλι σου, γιατι δεν εχεις εκδορες, γιατι τη γλυτωσες, απλα και καθαρα. Φυσικα και μπορεις να παθεις φορωντας την πανοπλια ζημια. Αλλα οταν εσυ θα εχεις σπασει ενα χερι, ο ξεκρανωτος και ξεβρακωτος μαλ//κας που εχει πεσει λιγο παραπερα θα ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση.
    Η ποιοτητα στη ζωη μας ειναι αυτη που μας εξασφαλιζει το χαμογελο. Ναι μ' αρεσει περναω την ημερα μου πανω στο xmax και τα βραδια να χανομαι για ωρες αλητευοντας με το fazer. Μου πρσφερει κατι πολυτιμο. Την ελευθερια μου, την ανεξαρτησια μου σε ενα ανωτερο επιπεδο απ' οτι μπορει να καταλαβει ο μεσος ανθρωπος που δεν εχει καβαλησει ποτε μηχανη. Ναι πολλες φορες φοβαμαι και στα φαναρια κι αν εχω προτεραιοτητα κοντοστεκομαι και φοβαμαι πια να παω πανω απο 140 μ' ολους αυτους τους τελειως μαλ//κες που κυκλοφορουν και αναφερομαι και σε οδηγους αυτοκινητων που ειναι γνωστο το τι μπορουν να σου κανουν ακομη και στην εθνικη και σε οδηγους μηχανων [εδω βγαζουν τα φλας και τους καθρεφτες για να περασουν το μηνυμα οτι ειναι οι γρηγοροι, ποσο μαλιστα ολα τα αλλα που κανουν επειδη υποτιθεται οτι ξερουν τα ορια τους].
    Ναι φυσικα και μπορει ευκολα να με προκαλεσει ο αλλος και να βγω εξω απο τα ρουχα μου. Χθες βραδυ, σπιτι μου γυριζα. Δεν ημουνα με το fazer ημουνα με το σκουτερ, δεν προκαλεσα κανεναν κι εντουτοις ενω περασε μια μηχανη μια αλλη μηχανη, οταν πηγα να την περασα εγω γιατι ο οδηγος ειχε πολυ μεγαλα παπ//ρια και σε κεντρικο δρομο εκανε ζιγκ ζαγκ πηγαινοντας με πεντε για να δειξει στο συνεπιβατη του ποσο μαλ//κας ειναι, εντουτοις οταν τον περασα φωναζε οοοοοοοοοο γρηγορε και τετοια. Σε σημειο που ετοιμαζομουνα να περασω αυτοκινητο ηρθε πισω μου και μαρσαρε ολο το γκαζι με αποτελεσμα να φοβηθει και ο οδηγος του αυτοκινητου και να αφησει το γκαζι και εγω να μαζευτω τελειως μεσα για να βρεθει παλι μπροστα μου και να κανει ζιγκ ζαγκ.
    Τη θελω τη ζωη μου. Θελω να βλεπω τους ανθρωπους, να ζω μαζι τους, να τους συναναστρεφομαι, να βλεπω πραγματα, να ζω πραγματα, να αναπνεω, αλλα θελω και να καβαλαω τη μηχανη μου. Και καποιοι επειδη θεωρουν οτι τους ανηκει ο δρομος, προσπαθουν να μου το στερησουν. Αν τελικα καταληξω να πηγαινω τη μηχανη σε πιστα και μια φορα το χρονο να βγαινω εκτος Ελλαδισταν για να τη χαρω, ειναι σιγουρο οτι θα το κανω. Αλλα οσο νιωθω πως μπορω να ελεγξω καποιες παραμετρους θα συνεχισω να βγαινω με τις μηχανες μου, προστατευοντας παντα τον εαυτο μου κι ας πρεπει να πηγαινω πιο αργα απ' οτι παλια κι ας πρεπει να ακολουθω πιο μοναχικες διαδρομες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΘΕΙ...........ΘΕ ΝΑΡΘΕΙ
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ..........ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ....!!!!!
    Φίλε αυτό είναι μοιρολατρία, δεν είν'έτσι η ζωή.
    Κι ο θάνατος θα'ρθει αλλά αν πας γυρεύοντας θα'ρθει νωρίτερα!
    Πχ αν οδηγάς με σαγιονάρα κ ξεκράνωτος στην πρώτη πτώση που το κεφάλι σου θα χτυπήσει άντε γεια...
    Αν οδηγάς πιωμένος τα θέλει ο κώλος σου.
    Το ότι ελάχιστοι τη γλίτωσαν ενώ πηγαίνανε γυρεύοντας είναι απλά κωλοφαρδία...
    Το ότι οδηγάμε μηχανή τα θέλει ο κώλος μας,είναι η πιο πιθανή αιτία θανάτου/σοβαρού τραυματισμού...ή μήπως κάνω λάθος;
    Το παιδί στη Ρόδο πριν 3 μήνες που σκοτώθηκε με το ZZR 1400 και άφησε 4 παιδιά τα ρώτησε πρίν στρίψει το γκάζι;;;;;;;;;;;
    Δεν είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν η ζωή,ούτε πέσε πίτα να σε φάω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αν τελικα καταληξω να πηγαινω τη μηχανη σε πιστα και μια φορα το χρονο να βγαινω εκτος Ελλαδισταν για να τη χαρω, ειναι σιγουρο οτι θα το κανω. Αλλα οσο νιωθω πως μπορω να ελεγξω καποιες παραμετρους θα συνεχισω να βγαινω με τις μηχανες μου, προστατευοντας παντα τον εαυτο μου κι ας πρεπει να πηγαινω πιο αργα απ' οτι παλια κι ας πρεπει να ακολουθω πιο μοναχικες διαδρομες.
    Ρε ψήνεστε ν'αγοράσουμε κανα νησί ΜΟΝΟ για μηχανόβιους;;;

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    δεν καταπιεζω τον εαυτο μου φιλε terens,και ναι σαφως η ψυχη του καθ ενος ειναι κτημα του.
    Αλλα το ερωτημα ειναι το εξης..αν σου συμβει και βλεπεις την υπολοιπη ζωη σου σε 2 τροχους -οχι μοτοσυκλετας,αλλα αναπηρικου αμαξιδιου?- δεν εχεις να δωσεις λογο σε αυτους που εχεις αποφασισει να ζησεις μαζι τους?
    και το θεμα δεν ειναι τοσο απλο,να κοψω το ενα και μετα το αλλο.
    και κατι τελευταιο
    ο ανθρωπος δεν σαλταρει απο το μυαλο
    το μυαλο σαλταρει απο τις κοινωνικο-οικονομικες συνθηκες που τον περιβαλλουν.
    με εκτιμηση παντα.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Ρε ψήνεστε ν'αγοράσουμε κανα νησί ΜΟΝΟ για μηχανόβιους;;;
    μεσααααααααααααααα....
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Σαν τί Μάιρα;Τον ήχο απ'τα πλαστικά και τα σίδερα που τρίβονται στη άσφαλτο;Το γκαπ απ'το αμάξι που σε χτυπάει;Το ζησα 25 Ιουνίου και δεν λέει..
    Καμμιά μηχανή,κανένα αμάξι,δεν αξίζει να μας καθηλώσει.

Αν (χτύπα ξύλο) πάθουμε κάτι πώς θα μπορούμε να σεβαστούμε τις ανάγκες του ανθρώπου μας απ'το καροτσάκι;
    Σαφώς και δε σου λέει κανείς "κοφ'τη μηχανή,μην καβαλάς",αλλά μην λες ότι προτιμάς να σε σακατέψει κάτι άψυχο(ναι,άψυχη είναι η μηχανή όπως όλα τα σιδερικά) αρκεί να'χεις απολαύσει κάτι.
    Προφανώς όλοι στο φόρουμ που καβαλάνε μηχανές ρισκάρουν αλλά δε θ'αντάλλαζαν την απόλαυση της μηχανής με την υφεία τους,υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή. :smilea:

Απ' ότι φαίνεται δεν μπορείς να εκτιμήσεις εσύ τι σου δίνει η μηχανή! Απ' το καροτσάκι? Α είναι ό μόνος τρόπος να πάω στους ολυμπιακούς!!!! xaxaxaxaxa

Βλέπεις, το θέμα είναι να μην φοβόμαστε αυτό που κάνουμε! Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή!Όπως το ποτό!!! Ξέρεις σε πόσο καιρό μπορεί να σε σκοτώσει? Με μαθηματική ακρίβεια και όχι με πιθανότητες! Το σέξ (κι αυτό σκοτώνει!). Το κολύμπι (μπορεί να πνιγείς), το περπάτημα (μπορεί να σε πατήσει αυτοκίνητο), το περπάτημα στο δάσος (να σε δαγκώσει φίδι), το σινεμα (καρδιακή προσβολή από τρομακτική σκηνή), ξάπλα στο σπίτι (για να μην πάθεις τίποτα) παθαίνεις έμφραγμα από το πολύ καθησιό!!!!!

Δεν υπάρχει ασφαλής ζωή! Κανείς, όταν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή δεν μας εγγυίθικε ασφάλεια! Κανείς δεν μας είπε πως δεν θα πεθάνουμε! Κανείς δεν μας είπε πως δεν θα πάθουμε κάποιο ατύχημα να μείνουμε παράλυτοι! Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής! Και ή έχεις τα κότσια να το παίξεις ή όχι! Όλα είναι ένα ρίσκο!!!!

Παίρνω το ρίσκο να καβαλάω λοιπόν! Με το κράνος, το μπουφάν, τις μπότες και τα γάντια μου!!!! Αλλά πάντα θα είναι ένα ρίσκο!!!!

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF