Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Πισω Stand Για V-Strom...

Και εμενα μου τρυβιλιζει το μυαλο αυτο το stand για πολυ καιρο.ειχα δει και ενα φτηνοτερο στο Louis.de....Προσφατα ομως ειδα σε ενα φυλλαδιο του Praktiker διπλα σε ενα γρυλλο για αυτοκινητο εναν υδραυλικο γρυλο μηχανης στα 60€...Θα ψαξω να βρω φωτο.....
    Έχεις κανεις καποια ιδεα για αυτο..??μου φαινεται καλυτερο απο οσα εχω δει μεχρι τωρα...

Το βρήκα αλλα δεν μπορω να το επισυναψω γιατι ειναι πολυ μεγαλο....
    Αν παει κάποιος στο site του praktiker στον τρεχοντα καταλογο στη σελιδα 9 θα το βρει...!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    υδραυλικο γρυλο μηχανης στα 60€

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20080804grilos.jpg 
Προβολές:	303 
Μέγεθος:	10,6 KB 
ID:	138535

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    αν εχεις καποιος ας μου πει την διαδικασια τοποθετησης και αν ειναι δυσκολο ή ευκολο και πρακτικο...

φιλαρακο πας στα λιντλ περνεις με 10 € 1 γρυλο υδραυλικο και συκωνεις τηνμοτο απο
    κατω στο ψαλιδι το ειχε την περασμενη πεμπτη αν το βρεις καλως
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Re: Πισω Stand Για V-Strom...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    λεω να παρω ενα stand για το v-strom, για να γρασσαρω την αλυσιδα σαν ανθρωπος και να μην παλευω καθε φορα για να παει παντου και σωστα...

λοιπον το θεμα ειναι οτι εκτος οτι δεν ξερω πως μπαινει αυτο, φανταζομαι οτι τοποθετειται στο ψαλιδι και πατωντας το πισω μερος του stand σηκωνεται, αλλα οπως υπολογισα την αποσταση ειναι μακρια λιγο να κρατας το γκριπ της μηχανης και την χειρολαβη του συνεπιβατη για να κρατας την μηχανη ορθια και να την μετακινησεις προς τα πισω ωστε να κουμπωσει πανω στο ψαλιδι το stand και με το ποδι σου να πατησεις για να σηκωθει ο τροχος...

χρειαζονται προφανως δυο ατομα, ο ενας να κοντρολαρει τη μηχανη και ο αλλος να κουμπωσει το stand στη μηχανη και να την σηκωσει...

δεν μου ακουγεται και πολυ πρακτικο, ασε που αν ειναι να χρειαζονται δυο ατομα τοτε μπορει ο ενας να σηκωνει την μηχανη στο stand της και ο αλλος να γρασσαρει την αλυσιδα γυρνωντας την ροδα...

για κατι τετοιο σκεφτομαι
    φίλε μου πάρε ενα σίδερο αντοχής, κόψε το σε κομμάτια ανάλογα με τις διαστάσεις που θέλεις, και ηλεκτροκόλησετα (με argon αν έχεις ) σαν το σχέδιο που έχεις στιν εικόνα, βαλε και 2 ροδάκια και είσαι ετοιμος. εγώ αυτό έκανα και μου στοίχισε τζάμπα νομίζω είναι η ποιο φτηνή λύση. Άσε που το κάνεις όσο μεγάλο το θές εσύ δηλ. ρυθμίζεις το ύψος (ανάλογα με το πόσα εκατοστά έχεις κόψει το σίδερο) ώστε να έχεις την μηχανή σε μία οριζόντια θέση και να ελέγχεις ταυτόχρονα και τα λάδια κτλ. ΑΑΑΑ μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα κομμάτι αφρολέξ ή καποιο άλλο υλικό εκέι που θα πατήσει το σίδερο με το ψαλίδι και στο γρατζουνίσει. όταν γυρίσω από διακοπές θα σου στείλω και φώτο να δεις πως το έκανα εγω.
    Η αλήθεια είναι ο΄τι χρειάζονται 2 άτομα για να μην έχουμε καμοία π΄τωση της μηχανής και κλάιμε μετα, αλλά και με ένα άτομο μπορείς να το κάνεις με μία μικρή δυσκολία (υ.γ πρέπει να έχεις δύναμη για να το κάνεισ μόνος)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    εγω πηρα αυτο και ειναι μια χαρα
    http://www.louis.de/_10b030cd90c1809...nr_gr=10003290
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση μπροστινού/πίσω Stand για CBR ;
    από PetranGR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2015, 14:37
  2. Πισω φτερο για v-strom 650 abs
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series