Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Πισω Stand Για V-Strom...

Πισω Stand Για V-Strom...

λεω να παρω ενα stand για το v-strom, για να γρασσαρω την αλυσιδα σαν ανθρωπος και να μην παλευω καθε φορα για να παει παντου και σωστα...

λοιπον το θεμα ειναι οτι εκτος οτι δεν ξερω πως μπαινει αυτο, φανταζομαι οτι τοποθετειται στο ψαλιδι και πατωντας το πισω μερος του stand σηκωνεται, αλλα οπως υπολογισα την αποσταση ειναι μακρια λιγο να κρατας το γκριπ της μηχανης και την χειρολαβη του συνεπιβατη για να κρατας την μηχανη ορθια και να την μετακινησεις προς τα πισω ωστε να κουμπωσει πανω στο ψαλιδι το stand και με το ποδι σου να πατησεις για να σηκωθει ο τροχος...

χρειαζονται προφανως δυο ατομα, ο ενας να κοντρολαρει τη μηχανη και ο αλλος να κουμπωσει το stand στη μηχανη και να την σηκωσει...

δεν μου ακουγεται και πολυ πρακτικο, ασε που αν ειναι να χρειαζονται δυο ατομα τοτε μπορει ο ενας να σηκωνει την μηχανη στο stand της και ο αλλος να γρασσαρει την αλυσιδα γυρνωντας την ροδα...

για κατι τετοιο σκεφτομαι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rs16-big.jpg 
Προβολές:	1391 
Μέγεθος:	10,6 KB 
ID:	137667

αν εχεις καποιος ας μου πει την διαδικασια τοποθετησης και αν ειναι δυσκολο ή ευκολο και πρακτικο...

Ρε καλαντ, συνεργειο θ ανοιξεις για να γρασαρεις μια αλυσιδα;
    Σιγα μην παρεις και τορνο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    καλαντ είναι πολύ corny να ρωτήσω γιατί δεν παίρνεις ένα διπλό σταντ να κάνεις την ίδια δουλειά και πολλές άλλες όπως σταμάτημε σε άμμο, αλλαγή ρόδας-φρένων κ.α?
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ρε καλαντ, συνεργειο θ ανοιξεις για να γρασαρεις μια αλυσιδα;
    Σιγα μην παρεις και τορνο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν θυμαμαι πως ειναι στο 650 αλλα στο 1000 πρεπει να γρασαρεις λιγο, να γυριζεις και αντε παλι...

ασε που πηγαινει και οπου ναναι, δεν υπαρχει καλη προσβαση στην αλυσιδα, εκνευριζομαι...

αλλωστε δεν ειναι ακριβα ρε, και με 45 ευρω υπαρχουν...

δειτε εδω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    καλαντ είναι πολύ corny να ρωτήσω γιατί δεν παίρνεις ένα διπλό σταντ να κάνεις την ίδια δουλειά και πολλές άλλες όπως σταμάτημε σε άμμο, αλλαγή ρόδας-φρένων κ.α?
    δεν μου αρεσει, δεν θελω κατι μονιμα πανω στο μηχανακι, ασε που δεν θελω να ξοδεψω και τοσα λεφτα μονο για να γρασσαρω την αλυσιδα...

αλλαγη ροδας-φρενων κλπ θα τα κανει ο χρηστος (συνεργειο) που πιανουν τα χερια του, εγω δεν

αν βάλεις δευτέρα, πατημένο συμπλέκτη στο διπλό σταντ και αφήνεις λίγο το συμπλέκτη γυρνάει αργά αργά και πυροβολάς με το σπρέι!

45ευρά βέβαια είναι 1/3 χρήματα από ένα σταντ αλλά να φωνάζεις βοήθεια για να βάλεις την μηχανή στον αέρα να ρίξεις γράσσο ακούγεται φασαρία...αυτα είναι για σούπερσπορτ που θ παρακαλούσαν για διπλό σταντ...

edit : απαντάμε συγχρόνως...χεχε

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    επειδη εχω περασει και απο τα δυο σταδια,θα πω την εμπειρια μου.
    οσο καιρο ειχα πανω στη μηχανη το 2σταντ της ΗΒ ειχα 2 προβληματα:
    1. λογο του προβληματος με την αναρτηση (που πιστευω να το ελυσα με τον τροπο που αναφερω σε αλλο τοπικ) εβρισκα παντου και παντα,μεχρι που το εσπασα, και...
    2. ποτε μου,μα ποτε μου δε το χρειαστηκα περα του λαδωματος και σφυξιματος της αλυσιδας μιας και ηταν πολυ ασταθες.αυτο ηταν απο τους κτυπους (οταν εβρισκα) ή ηταν κατασκευαστικο λαθος,δε ξερω και δε με αφορα... μιας και το πεταξα.

τελικα πηρα ενα σταντ σαν αυτο που λεει ο φιλος παραπανω και βρηκα την υγεια μου.
    αμα βγαλεις τη βαλιτσα δε χρειαζονται δυο ατομα,δε θελει κοπο αλλα τροπο να τη σηκωσεις μονος σου.
    οσο αφορα αν θα ανοιξεις συνεργειο ή οχι δε παιζει ρολο αμα παρεις ενα τετοιο σταντ αλλα αν πιανουν τα χερια σου.
    και εδω παραθετω μια φωτο απο το "συνεργειο" μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	dsc00028.jpg 
Προβολές:	1383 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	137672

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    επειδη εχω περασει και απο τα δυο σταδια,θα πω την εμπειρια μου.
    οσο καιρο ειχα πανω στη μηχανη το 2σταντ της ΗΒ ειχα 2 προβληματα:
    1. λογο του προβληματος με την αναρτηση (που πιστευω να το ελυσα με τον τροπο που αναφερω σε αλλο τοπικ) εβρισκα παντου και παντα,μεχρι που το εσπασα, και...
    2. ποτε μου,μα ποτε μου δε το χρειαστηκα περα του λαδωματος και σφυξιματος της αλυσιδας μιας και ηταν πολυ ασταθες.αυτο ηταν απο τους κτυπους (οταν εβρισκα) ή ηταν κατασκευαστικο λαθος,δε ξερω και δε με αφορα... μιας και το πεταξα.

τελικα πηρα ενα σταντ σαν αυτο που λεει ο φιλος παραπανω και βρηκα την υγεια μου.
    αμα βγαλεις τη βαλιτσα δε χρειαζονται δυο ατομα,δε θελει κοπο αλλα τροπο να τη σηκωσεις μονος σου.
    οσο αφορα αν θα ανοιξεις συνεργειο ή οχι δε παιζει ρολο αμα παρεις ενα τετοιο σταντ αλλα αν πιανουν τα χερια σου.
    και εδω παραθετω μια φωτο απο το "συνεργειο" μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για το διπλο σταντ συμφωνω, κι εμενα δεν μου γεμιζει το ματι μια τετοια τοποθετηση και γιατι θα βρισκει (οχι οτι κανω και κανενα εντουρο), αλλα και επειδη ειμαι ψειρας, αν δεν εχει καλη εφαρμογη ή ειναι ασταθες θα ξενερωσω θα το βγαλω και θα πανε χαμενα τοσα λεφτα...

για πες λεπτομερειες, πως κουμπωνει δηλαδη κλπ, δεν εχω βαλιτσα στη μηχανη, λες να ειναι ευκολο? α επισης ειναι και το 1000αρι το δικο μου...

επισης πες μου ποιο εχεις, αν εισαι ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο, ποσο το πηρες και απο που...

painterakis πλησιάζει η ώρα για το service των 12000χλμ & έψαχνα συνεργείο...
    Για πες τα στοιχεία σου (διευθυνση, τηλ κλπ...)
    V-baby

ΑΑΑ ξέχασα... Ελπίζω να είσαι εξουσιοδοτημένος!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    V-baby

....επίσης ελπίζω να βάζεις ένσημα στον σκύλο, τον έχεις που τον έχεις να δουλεύει σαν σκυλι!!

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
    ΑΑΑ ξέχασα... Ελπίζω να είσαι εξουσιοδοτημένος!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δυστυχως οχι ακομα,περιμενω την εγκριση απο το σφακιανακη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    φιλε kalant,κοιτα να δεις....
    πας απο πισω της,την πιανεις απο τα χερουλια και την φερνεις σε ορθια θεση,ενω τη κρατας σκυβεις και περνας τα αυτακια του σταντ στα μανιταρακια του ψαλιδιου και με δυναμη την σηκωνεις...
    στο κατεβασμα ειναι περιπου το ιδιο ....
    αλλα επειδη ειναι το 1000 ειναι και πιο βαρυ απο το 650 και δε ξερω αν γινεται...

οταν λεω μανιταρια και αυτακια του σταντ,λεω αυτα ... (η φωτο ειναι απο αλλο τοπικ)

Όνομα:	ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.jpg 
Προβολές:	1346 
Μέγεθος:	71,6 KB 
ID:	137695

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    οταν λεω μανιταρια και αυτακια του σταντ,λεω αυτα ... (η φωτο ειναι απο αλλο τοπικ)
    α δηλαδη πρεπει να βαλω και τετοια ε?

τελοσπαντων, σαν τροπος που μπαινουν δεν μουφαινεται και πολυ δυσκολο, συνηθεια ειναι περισσοτερο υποθετω...

οκ, θα δουμε, ισως παω σε καποιο συνεργειο να το δοκιμασω, αν ειναι ευκολο θα παρω...

painteraki ευχαριστω πολυ φιλε, με βοηθησες αρκετα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση μπροστινού/πίσω Stand για CBR ;
    από PetranGR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2015, 14:37
  2. Πισω φτερο για v-strom 650 abs
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 11:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα