Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ποιος ειναι τελικα μοτοσυκλετιστης?

Φιλε και ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ tigionapas, εχεις απολυτο δικιο! Το εχω πει χιλιαδες φορες και εδω και παρα εξω οτι η ουσια ειναι η Μηχανη και οχι η "μηχανη": δεν εχει σημασια αν ειναι 1000 κυβικα η 50! Αρκει να κινει την ψυχη σου και τα ονειρα σου σε μερη μακρυνα.

Και ΜΠΟΡΕΙΣ με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μηχανη να πας ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!

Αλλα δυστυχως φιλε ομως υπαρχουν αρκετοι που εχουν τετοια γνωμη και κριτηρια ">Χ κυβικων" για να σε θεωρησουν μηχανοβιο η οτι εχεις μοτοσυκλετα.

Θυμαμαι τωρα μια "διαμαχη" που ειχα με καποιους εδω οταν αγορασα την 999 και ειχα πει οτι θα ....ΤΟΛΜΗΣΩ να κανω ταξιδια μαζι της. Πεσαν να με φανε!
    Και ταξιδια στο εξωτερικο εκανα ομως, και βροχες εφαγα, και φορτωθηκε σαν γαιδουρι (και ας μην ειναι για αυτη τη δουλεια), και δεν επαθε απολυτως τιποτα: ουτε αυτη ουτε εγω!

Γραψε στα @@ σου τους ηλιθιους εποχουμενους βλακες και συνεχισε τα ταξιδια σου με το κουκλακι σου... Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι που θα σε χαιρετησουν εκει εξω: και αν δεις καμια φορα μια μαυρη 999 στο δρομο σου, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα σε χαιρετησει!
    Νίκος
    Open Horizons

Και μερικα προσφατα υπεροχα παραδειγματα: πριν καμια βδομαδα που πηγα μερικες μερες στην Παργα, συναντησα ΠΟΛΛΕΣ μηχανες φορτωμενες & δικαβαλες (η διαδρομη ειναι κλασσικη για Ηγουμενιτσα, που ειναι τοπος αναχωρησης για τας Ευρωπας).

Σε πληροφορω οτι δεν προλαβαινα να χαιρεταω!
    Μηχανες ολων των ειδων: BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, SS, On Off, naked, Ελληνες και ξενοι.... Σχεδον ολοι χαιρετουσαν με χαρα!

Οι μονοι που ΔΕΝ χαιρετησαν ηταν καποιοι ξεκρανωτοι, ενας με Varadero, και ενας με F650 εξω απο την Πραγα. Ολοι Ελληνες (τυχαιο; )

Ενω οι ξενοι χαιρετανε ΠΑΝΤΑ και με μεγαλη χαρα.

Επισης εξαιρετικα αφιερωμενο: στο καμπινγκ στην Παργα ηταν ενα Piaggio σκουτερ με ...Γερμανικες πινακιδες! Τα παιδια που το ειχαν ειχαν ερθει απο Γερμανια ΟΔΙΚΩΣ και με πληρη φορτο για ΔΥΟ ατομα!!!

Μετα απο αυτο δεν λες τιποτα και πας στην BMW 1297is Turbo Adventure Touratech Limited και της βαζεις στουπι και γκαζακι να σε ζεσταινει τις κρυες νυχτες του χειμωνα!

Keep riding αδερφε!
    Νίκος
    Open Horizons

Re: ποιος ειναι τελικα μοτοσυκλετιστης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tigionapas
    τελικα ποιος ειναι?αραγε ειναι μονο ο 500 cc και πανω?ειναι μονο o transalp ,varaderos ,ducatis ,hagiabusakias?δεν ειναι ο 50cc παπακιας που δουλευει courier και κανει 150 χλμ την μερα? τελικα εγω που ειμαι ορκισμενος οπαδος των 50 cc δικαιουμαι να λεγομαι μοτοσυκλετιστης?δηλ πιο ειναι το κριτηριο?τα χλμ που πιανει το εργαλειο ή τα κυβικα του?θα μου πεις κατσε ρε μεγαλε με το πρι πρι σου !κανε περα
    επειδη λοιπον βαρεθηκα να με κοιταζουν οι αλλοι υποτιμητικα στο δρομο γιαυτο τα λεω ολα αυτα!εχω μια ψωρα!γουσταρω να ταξιδευω με το σκουτερακι μου των 50 cc!!!o yes με αυτο!δε μαρεσει ρε παιδακι μου η ταχυτητα κακο ειναι?εγω γουσταρω 50 χλμ την ωρα ,να κοταζω το τοπιο (οκ και το δρομο φυσικα),να ειμαι 5 ωρες στο μηχανακι ,(ναι ειμαι σιδεροκολος το παραδεχομαι :rotflmao: ),και να μαζευω χλμ με το πασο μου!
    Γιατι τα λεω ολα αυτα?εχω κανει 30000 χιλμ και γυριζω ολοι την β ελλαδα, (ναι με το 50cc).πως το κανω αυτο?κανοντας 100 χλμ την μερα ,πηγαινοντας απο πολη σε πολη και διανυκτερευοντας εκει.ετσι το κανω.Σε ολα μου αυτα τα ταξιδια ,εχω συναντισει χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.ολους μα ολους τους χαιρετισα!!!ολους .αλλα κανενας δε μου ανταποδοσε το χαιρετισμο!ποτε!δηλ εγω δεν αξιζω?εγω που τρωω τα χλμ με το φτυαρι δεν ειμαι αξιος χαιρετισμου επειδη εχω 50 cc?και ο αλλος που βγαζει το εργαλειο μονο καθε Σαββατο απο το γκαραζ (αφου εχει παρκαρει το κουτι) και κανει μια κοντινη βολτουλα ειναι μηχανοβιος?μηπως πρεπει να αναθεωρισουμε λιγο την μοτοσυκλετιστικη μας παιδεια?λεω μηπως!!!
    όχι δεν σε χαιρετάω, έχω κοτζάμ scooter 250cc παρακαλώ δεν ασχολούμαι με 50 κυβικά:rotflmao: :rotflmao:

πέρα από την πλάκα έχεις απόλυτο δίκιο, :a19: πρώτον για αυτό που κάνεις και πάντα σιδερόκωλος να είσαι φίλε!!!!! πάντα όρθιος και καλά ταξίδια όπως τα γουστάρεις εσύ και γράψε όσους δε σε χαιρετάνε στα παλιά σου τα παπούτσια μην πω κάπου αλλού!!!!

Re: Re: ποιος ειναι τελικα μοτοσυκλετιστης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και εγω οποτε βλεπω να με χαιρετανε,χαιρεταω και ας ειναι και αμαξι-λεωφορειο-φορτηγο.
    γιατι ξερω οτι εκει μεσα μπορει να ειναι καποιος εν ενεργεια μοτοσυκλετιστης που ειτε δουλευει ειτε εχει βγαλει βολτα την οικογενεια, και με βλεπει και ψιλοζηλευει ή χαιρετε για μενα.

Και υπ'όψην οτι αν μας χαιρετάνε αμάξια ή φορτηγά μπορεί να μας περιμένει και κανας τροχαίος κρυμένος στα δεντράκια παρακάτω:a45:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: ποιος ειναι τελικα μοτοσυκλετιστης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Και υπ'όψην οτι αν μας χαιρετάνε αμάξια ή φορτηγά μπορεί να μας περιμένει και κανας τροχαίος κρυμένος στα δεντράκια παρακάτω:a45:

δεν προλαβαινουν να με δουν ρε...

Εμένα προλαβαίνουν να με δουν και να μου ζωγραφίσουν και το πορτρέτο με κάθε λεπτομέρεια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 17:59
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2007, 13:33
  3. Ποιός είναι μηχανόβιος?
    από parji στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 13:38
  4. Ποιός είναι αυτός ο Παίδαρος ??
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις