τελικα ποιος ειναι?αραγε ειναι μονο ο 500 cc και πανω?ειναι μονο o transalp ,varaderos ,ducatis ,hagiabusakias?δεν ειναι ο 50cc παπακιας που δουλευει courier και κανει 150 χλμ την μερα?τελικα εγω που ειμαι ορκισμενος οπαδος των 50 cc δικαιουμαι να λεγομαι μοτοσυκλετιστης?δηλ πιο ειναι το κριτηριο?τα χλμ που πιανει το εργαλειο ή τα κυβικα του?θα μου πεις κατσε ρε μεγαλε με το πρι πρι σου !κανε περα
![]()
επειδη λοιπον βαρεθηκα να με κοιταζουν οι αλλοι υποτιμητικα στο δρομο γιαυτο τα λεω ολα αυτα!εχω μια ψωρα!γουσταρω να ταξιδευω με το σκουτερακι μου των 50 cc!!!o yes με αυτο!δε μαρεσει ρε παιδακι μου η ταχυτητα κακο ειναι?εγω γουσταρω 50 χλμ την ωρα ,να κοταζω το τοπιο (οκ και το δρομο φυσικα),να ειμαι 5 ωρες στο μηχανακι ,(ναι ειμαι σιδεροκολος το παραδεχομαι :rotflmao: ),και να μαζευω χλμ με το πασο μου!
Γιατι τα λεω ολα αυτα?εχω κανει 30000 χιλμ και γυριζω ολοι την β ελλαδα, (ναι με το 50cc).πως το κανω αυτο?κανοντας 100 χλμ την μερα ,πηγαινοντας απο πολη σε πολη και διανυκτερευοντας εκει.ετσι το κανω.Σε ολα μου αυτα τα ταξιδια ,εχω συναντισει χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.ολους μα ολους τους χαιρετισα!!!ολους .αλλα κανενας δε μου ανταποδοσε το χαιρετισμο!ποτε!δηλ εγω δεν αξιζω?εγω που τρωω τα χλμ με το φτυαρι δεν ειμαι αξιος χαιρετισμου επειδη εχω 50 cc?και ο αλλος που βγαζει το εργαλειο μονο καθε Σαββατο απο το γκαραζ (αφου εχει παρκαρει το κουτι) και κανει μια κοντινη βολτουλα ειναι μηχανοβιος?μηπως πρεπει να αναθεωρισουμε λιγο την μοτοσυκλετιστικη μας παιδεια?λεω μηπως!!!![]()