Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

ξέρετε τι λέει το τραγούδι ? Όσο υπάρχει τράπουλα θα υπάρχουν και ρηγάδες ...

Φυσικά και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να σε γράφει, ερμηνεύοντας το νόμο έτσι ή αλλιώς, όπως αυτός νομίζει. Και φυσικά έχεις και εσύ το δικαίωμα να απευθυνθείς πρώτα στο αρμόδιο Α.Τ και να αμφισβητήσεις την κλήση που πήρες, (60% πως κάτι αντίστοιχο θα διαγραφεί και δεν θα δωθεί συνέχεια), τέλος δε να καταφύγεις στα αρμόδια δικαστήρια και να διεκδικήσεις αφενώς μεν την ακύρωση της σχετικής πράξης αλλά φυσικά και τις σχετικές αποζημιώσεις.

Προσωπικά επειδή έχω καταφύγει δίς, στη παραπάνω λύση φίλοι μου, δικαιώθηκα 110% και το "ανα"ρμόδιο όπως αποδείχτηκε τελικά όργανο σε κάθε περίπτωση πήρε ένα καλό μάθημα για το μέχρι που μπορεί να "απλώνει" τα χεράκια του...

Φυσικά υπάρχει και η λύση να συνεχίζεις να διαβάζεις Ζαγκόρ όπως κάποιος απο εσάς είπε...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι, και τους επερχόμενους μηχανόβιους τους χαιρετάω με το σωστό τρόπο, δλδ με το χέρι και όχι με το "ταριφαίικο" παίξιμο των φώτων

Και σε βλεπει ο αστυνομικος και σου κοβει μια κληση για επικινδυνη οδηγηση με το ενα χερι....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    ξέρετε τι λέει το τραγούδι ? Όσο υπάρχει τράπουλα θα υπάρχουν και ρηγάδες ...

Φυσικά και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να σε γράφει, ερμηνεύοντας το νόμο έτσι ή αλλιώς, όπως αυτός νομίζει. Και φυσικά έχεις και εσύ το δικαίωμα να απευθυνθείς πρώτα στο αρμόδιο Α.Τ και να αμφισβητήσεις την κλήση που πήρες, (60% πως κάτι αντίστοιχο θα διαγραφεί και δεν θα δωθεί συνέχεια), τέλος δε να καταφύγεις στα αρμόδια δικαστήρια και να διεκδικήσεις αφενώς μεν την ακύρωση της σχετικής πράξης αλλά φυσικά και τις σχετικές αποζημιώσεις.

Προσωπικά επειδή έχω καταφύγει δίς, στη παραπάνω λύση φίλοι μου, δικαιώθηκα 110% και το "ανα"ρμόδιο όπως αποδείχτηκε τελικά όργανο σε κάθε περίπτωση πήρε ένα καλό μάθημα για το μέχρι που μπορεί να "απλώνει" τα χεράκια του...

Φυσικά υπάρχει και η λύση να συνεχίζεις να διαβάζεις Ζαγκόρ όπως κάποιος απο εσάς είπε...
    Κατ' αρχήν για Ζαγκόρ εγώ έγραψα,μια που πιστεύεις ότι αυτά που είπα τα βγάζω απ' την κεφάλα μου.
    Αυτό όμως το 60% δικαίωσης,αν πάς στο δικαστήριο να αμφισβητήσεις την κλήση που έφαγες,πού το είδες αδερφέ;Ή μπα και κατάλαβα λάθος;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κατ' αρχήν για Ζαγκόρ εγώ έγραψα,μια που πιστεύεις ότι αυτά που είπα τα βγάζω απ' την κεφάλα μου.
    Αυτό όμως το 60% δικαίωσης,αν πάς στο δικαστήριο να αμφισβητήσεις την κλήση που έφαγες,πού το είδες αδερφέ;Ή μπα και κατάλαβα λάθος;
    Είπα 60% δικαίωση αν πας στο τμήμα. Φυσικά πάντα σοβαρός και πάντα με τον δικηγόρο σου...

Στο το δικαστήριο, φίλε μου, επειδή όπως σου γράφω το έχω κάνει 2 φορές μέχρι τώρα, οι πιθανότητες δικαίωσης σε τέτοια "γκρίζα" θέματα του κώδικα (δεν αναφέρομαι σε υπερβάσεις ταχύτητας, κόκκινα και άλλα γλαφυρά που δεν υπάρχει κανένα νόημα) οι πιθανότητες είναι 100% πως θα αθωωθείς.

Αν το δοκιμάσεις κάποτε θα καταλάβεις ...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

νομιζω πως εχει δικιο γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει οτι επαιξε τα φωτα κατα λαθος η ειχε την μεγαλη σκαλα και εβαλε την μικρη κοκ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    νομιζω πως εχει δικιο γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει οτι επαιξε τα φωτα κατα λαθος η ειχε την μεγαλη σκαλα και εβαλε την μικρη κοκ...
    Φτάνει να μην είναι μέρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Φτάνει να μην είναι μέρα.
    Και αν το παίξει ?-πέος οδηγός που ανάβει φώτα τη μέρα;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Και αν το παίξει ?-πέος οδηγός που ανάβει φώτα τη μέρα;;;
    Τόνε τσιμπάνε για άσκοπη χρήση φώτων.
    moto perpetuo

hasta luego.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: xxmmm,,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    15 xronia sthn souhdia ...............

Υ.Γ στην σουηδια αυτο με τα φωτα το κανουν εδω και 29 χρονια που γεννηθικα εκει,,,,,γιατι αλλιωσ τα καιμενα θα ηχανε φαλιρισει απο τα προστιμα!!!

αυτος εδω παιζει με τα νευρα μου η μου φενεται???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Re: xxmmm,,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτος εδω παιζει με τα νευρα μου η μου φενεται???

why???? ti sou exw kanei?
    ((( xxmm,,,, gia ta xronia? les? re sei exw zhsei kai alla 14 ellada... 14+15 = 29? phgainoerxomai suxna))

logou douleias!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Μικρός διάβαζα πολύ Ζαγκόρ:wacko: Σε γράφουνε για παρεμπόδιση τού έργου τής Τροχαίας.Μού έτυχε και,όσο απίστευτο σάς ακούγεται,έτσι έγινε.
    Εκτός κι αν πράγματι ο τύπος είχε χιούμορ!
    To έργο της τροχαίας είναι υποτίθετε να προστατεύει και να προειδοποιεί.
    Άρα όταν κάνεις σινιάλο στους απέναντι, ίσα ίσα που τους βοηθάς στη δουλειά τους γιατί όλα τα οχήματα κόβουν οπότε περνάνε από το επικίνδυνο σημείο με χαμηλή ταχύτητα. Άρα το έργο τους γίνετε.

Τώρα αν αυτό το επικίνδυνο σημείο είναι μια ευθεία και αυτοί είναι κρυμένοι πίσω από θάμνους, είναι άλλη κουβέντα.

Νέο μέλος
    Πολύ large σας βρίσκω πάντως....Προσωπικά μου έχουν κάνει σήμα για μπλόκα απειρες φορές. Προφανώς όλοι όσοι δεν κάνουν νόημα ακολουθούν τα ηλίθια όρια ταχύτητας στους εθνικούς δρόμους. Όσο για το κράνος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πείτε σε κάποιον που δεν φοράει ότι παρακάτω έχει μπλόκο. Δηλ αν έχει πέσει και έχει χτυπήσει θα του πείτε "καλά να πάθεις ρε παπάρα"?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
    Όσο για το κράνος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πείτε σε κάποιον που δεν φοράει ότι παρακάτω έχει μπλόκο. Δηλ αν έχει πέσει και έχει χτυπήσει θα του πείτε "καλά να πάθεις ρε παπάρα"?
    Όποιος καβαλάει έστω και για 1 μέτρο χωρίς κράνος είναι βλάκας.Σε βλάκες ό,τι και να πεις μυαλό δε βάζουν.
    Σε κανέναν δεν ευχόμαστε να πέσει,προς θεού.Αλλά στην τελική οι ξεκράνωτοι που "φεύγουν" ή σακατεύονται είναι αυτοί που εξαιτίας τους χαρακτηρίζουν τις μηχανές "σκοτώστρες","μηχανές του κιμά" κλπ και τους μοτοσυκλετιστές "υποψήφια θύματα".
    Ο ξεκράνωτος έχεις ακούσει 1133463475643265 φορές ότι το κράνος είναι η ζωή του αναβάτη.Αν παρόλ'αυτά δε φοράει καλή του τύχη,με βλάκες δεν αξίζει ν'ασχολείσαι.

1.Πάντα ειδοποιώ γιατί μου τη σπάνε τα εισπρακτικά μέτρα του κράτους(αν θέλουν ας δώσουν βάρος στην παιδεία μας)

2.Πολλές μηχανές πουλιούνται μαζί με κάποια extra,πάνω στην απεγνωσμένη προσπάθεια <αναθέρμανσης> της σχέσης του ιδιοκτήτη με την μηχανή του,η οποία απέτυχε

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    παλιοτερα ημουνα αδιαφορος και δεν ειδοποιουσα , τωρα ειδοπειω με συνιαλο τους απεναντι οταν δω μπλοκω διοτι και γω την εχω γλυτωσει προσφατα, κατεβαινοντας ενα δρομο ''πλακωμενος '' με το αυτοκινητο κυνηγοντας μια μπεμβε (το πο*στη δεν τον εφτανα με τπτ ) και απο απεναντι μου κανανε συνιαλο 3 αυτοκινητα συνεχομενα (πλακα ειχε λες και ημουν κανας υπουργος )και την ψιλιαστηκα και εκοψα
    παρακατω βλεπω τη μπεμβε σταματημενη να τη γ@μουν οι μπατσοι (καλα να παθεις που ετρεχες λακαμα )

επισης και με τη μηχανη την εχω γλυτωσει ετσι παλι πλακωμενος και ευτηχως τα συνιαλα των απεναντι βγαλανε το ψωμη τους και παλι

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ