Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: dikasthrio gia diplwma

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    που όμως οφείλεται αποκλειστικά στο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οδηγούσες χωρίς δίπλωμα.

Δεν λέω, σωστό αυτό που λες για την "επίδοση" της αρχικής κλήσης, όμως αν ήσουν σωστός από την αρχή δεν θα είχε γίνει τίποτα.
    5 χρονια παρανομια ειναι πολυ ρε φιλαρακο...πως να το κανουμε...

Ειμαστε οργανωμενη κοινωνια...δεν κανει ο καθενας οτι του κατεβει....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Μια μικρη παρατηρηση…..

Οδηγεις από το 05 χωρις διπλωμα…..
    Αρα και χωρις ασφαλεια…αφου καμια ασφαλιστική δεν σε ασφαλίζει εάν δεν εχεις διπλωμα….
    Κι εγώ ο αφελής το ίδιο πράγμα πίστευα.Ότι καμμιά ασφαλιστική δεν σού κάνειο συμβόλαιο για όχημα το οποίο δεν είσαι ικανός να οδηγήσεις.
    Αμ δε!Σε ασφαλίζουνε και σε παραασφαλίζουνε.Κι αν συμβεί ατύχημα,πληρώνεις.Καλό;:o
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρα πληρωνεις για να εισαι ανασφαλιστος!!!!

Ελληνικη πατεντα.....

Money for nothing.....

&

Money makes the world go around!!!

Πληρώνεις δηλαδή για να γλιτώσεις την κλήση λόγο ασφάλειας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κι εγώ ο αφελής το ίδιο πράγμα πίστευα.Ότι καμμιά ασφαλιστική δεν σού κάνειο συμβόλαιο για όχημα το οποίο δεν είσαι ικανός να οδηγήσεις.
    Αμ δε!Σε ασφαλίζουνε και σε παραασφαλίζουνε.Κι αν συμβεί ατύχημα,πληρώνεις.Καλό;:o

FYI
    Υπάρχουν ασφαλιστικές που ασφαλίζουν το όχημα χωρίς να έχει δίπλωμα ο ιδιοκτήτης του. Απλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα το οδηγεί κάποιος με δίπλωμα !!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    επειδή θα τα ξέραμε προφανώς όλα.
    Καλήμερα απο Γη
    δηλαδή δεν ήξερες ότι για να οδηγήσεις χρειάζεσαι δίπλωμα;

τόσο ... εξωγήινο σου φαίνεται αυτό;

Αντιγράφω απο εδώ. Για να μην ξεφύγουμε απο το θέμα μας
    http://www.moto.gr/forums/showthread...0&pagenumber=1

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    οπα τι εγινε παλι εδω μεσα παιδια...πλακωσανε οι κοκακηδες????

εγω λεει δε προσπερναω ποτε απο δεξια..

.αχ αχ
    αχ
    αχ αχ
    αχ
    αχαχ
    αχ αχ αχ

ρε ασταδιαλαααα...

και δε κανετε και σφηνες αναμεσα απο τα αυτοκινητα...και δε περνατε τα ορια ταχυτητας...
    και δε γαματε πισωκολλητο γιατι απαξιωνεται τη γυναικα ετσι..

τι πολιτισμος τι ηθος τι κοινωνια αυτη των μηχανοβιων..ευγε...
    εμεις θα σωσουμε το κοσμο.
    :rotflmao:

Εξωγήινο μου φαίνεται ότι πιστεύεις ότι δεν το ξέρω, αλλά θα πρέπει να μου υποδείξει κάποιος το παράνομο της υπόθεσης, όπως και το ότι δεν έκανα καμία αναφορά για την κλήση αλα για το παράλογο της εκδίκασης.

Επίσης παράλογο μου ακουγόταν ότι ενώ είχα δίπλωμα για 50ρι απο τροχαία με το 90ρι που κυκλοφορούσα ήμουν παράνομος και έπρεπε να συρθώ στα δικαστήρια απλά για να υποχρεωθώ να βγάλω δίπλωμα, λες και αλλιώς δεν θα το έβγαζα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    απλως να αναφερω για τον φιλο που ειπε οτι ειχε καταδικαστει ερημην απο δικαστηριο,
    με προστιμο και φυλακιση και οτι σε πιθανο ελεγχο μπλοκο η οτιδηποτε, θα υπηρχε ενταλμα...

η προσωποκρατηση για χρεη στο δημοσιο εχει καταργηθει......

Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    απλως να αναφερω για τον φιλο που ειπε οτι ειχε καταδικαστει ερημην απο δικαστηριο,
    με προστιμο και φυλακιση και οτι σε πιθανο ελεγχο μπλοκο η οτιδηποτε, θα υπηρχε ενταλμα...

Αυτό μου είπε ο τύπος στην Ασφάλεια, δεν το διασταύρωσα κιόλας. Και τώρα που το λες ούτε τον δικηγόρο θυμάμαι να ρώτησα. ΊΣως ήταν απλά υπερβολικός.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    στις περιπτώσεις που η παράβαση ήταν ποινικό αδίκημα, στην κλήση πάνω έγραφε ημερομηνία δικασίμου.
    Αν λοιπόν δεν πήγε, απλά και ωραία την έφαγε ερήμην.

Δεν είναι προσωποκράτηση για χρέση στο δημόσιο. Σύλληψη ήταν για να εκτίσει την ποινή που έφαγε, που ήταν κάποιες μέρες (ή μήνες) φυλακή. Επειδή όμως η ποινή αυτή ήταν εξαγοράσιμη, την πλήρωσε και έφυγε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Αντιγράφω απο εδώ. Για να μην ξεφύγουμε απο το θέμα μας
    http://www.moto.gr/forums/showthread...0&pagenumber=1

Εξωγήινο μου φαίνεται ότι πιστεύεις ότι δεν το ξέρω, αλλά θα πρέπει να μου υποδείξει κάποιος το παράνομο της υπόθεσης, όπως και το ότι δεν έκανα καμία αναφορά για την κλήση αλα για το παράλογο της εκδίκασης.

Επίσης παράλογο μου ακουγόταν ότι ενώ είχα δίπλωμα για 50ρι απο τροχαία με το 90ρι που κυκλοφορούσα ήμουν παράνομος και έπρεπε να συρθώ στα δικαστήρια απλά για να υποχρεωθώ να βγάλω δίπλωμα, λες και αλλιώς δεν θα το έβγαζα...

1. το λινκ που μας εδωσες το διαβασες.....το τι κραξιμο επεσε το ειδες...την συγνωμη του παιδιου που το εγραψε διοτι καταλαβε την μ@λ@κι@ που ειπε την ειδες....μαλλον οχι...

2.-"να υποχρεωθώ να βγάλω δίπλωμα, λες και αλλιώς δεν θα το έβγαζα."
    Ο φιλος 5χρονια μετα τα 18 του και 3 μετα την κληση ΔΕΝ το εβγαλε!!!!!
    ΜΟΝΟ με την δικασιμο το σκεφτηκε....αρα καταριπτετε το επιχειρημα σου!!!
    :a31:

Τα λεμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Δεν είναι προσωποκράτηση για χρέση στο δημόσιο. Σύλληψη ήταν για να εκτίσει την ποινή που έφαγε, που ήταν κάποιες μέρες (ή μήνες) φυλακή. Επειδή όμως η ποινή αυτή ήταν εξαγοράσιμη, την πλήρωσε και έφυγε. [/B]

Ακριβώς αυτό, έχεις απόλυτο δίκιο.

Μόνο που για μη κατοχή διπλώματος(να μην έχεις καθόλου όχι απλά να μην το έχεις μαζί σου) δεν κόβουν κλήση, δεν παίρνεις τίποτα. Γίνετε μηνυτήρια αναφορά απο το όργανο, για αυτό σου παίρνουν τα στοιχεία.

Σε απλή κλήση, στην δίνουν και γράφει (έγραφε τουλάχιστον) την τακτική δικάσιμη μετά αρκετές εβδομάδες, στην μήνυση όταν δεν έχεις δίπλωμα, γίνετε μηνυτήρια αναφορά και μετά απο αρκετούς μήνες (2+ χρόνια σε εμένα) γίνετε το δικαστήριο, όπου και σε καλούν να παραβρεθείς για αν δικαστείς. Αυτό το τελευταίο δεν έγινε σε εμένα, οπότε μπήκα σε όλες τις διαδικασίες.

Δικάστηκα ερήμην, δεν θυμάμαι πόσο, και ήταν εξαγοράσιμη για 600 ευρώ νομίζω, οπότε σε οποιοδήποτε έλεγχο γίνοταν προσωποκράτηση είτε μέχρι να πληρώσω είτε να εκτίσω τη ποινή.

Για τόσο μαμάκες δηλαδή οι άνθρωποι...

Και το πιο τραγικό? Απο την ασφάλεια με πήραν τηλέφωνο μερικές ημέρες αφού επέστρεψα απο διακοπές στην Θεσσαλονίκη , είχα 2 ατυχήματα με το αμάξι.
    Στο ένα χτύπησα πλάι με μία μηχανή, ευτυχώς το παιδί δεν έπαθε τίποτα, αλλά απο το σοκ που πήρε δεν κάλεσα καν την αστυνομία, αν και είχα λίγες ζημιές στο πλάι και αυτός απλά γρατζουνιές, ηρέμησε, τα είπαμε, χαλαρώσαμε και φύγαμε.
    Και στο δεύτερο, βρήκα το πρωί το αμάξι με ένα γερό χτύπημα στο πίσω φτερό, το χτύπησαν το βράδυ παρκαρισμένο και έφυγαν, επίσης επειδή ήμουν εκτός και δεν έβγαζα άκρη, δεν κάλεσα καν αστυνομία...

Θα μπορούσαν να με βούταγαν και στις 2 περιπτώσεις, απλά επειδή κάποιο όργανο :a31:

Παλαιό μέλος
    Γιατί δεν είχες δίπλωμα;

moi?

Re: dikasthrio gia diplwma

Αρχικά δημιουργήθηκε από erwteumenos
    ειμαι 23 και δεν εχω διπλωμα(σφαλμα το αναγνωριζω).
    Το κακο ειναι οτι,εκτος απο το να τα αναγνωριζουμε,πολλες φορες τα πληρωνουμε κιολας

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pou th sthnoun gia mploka PART1 & PART2
    από darkCount στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2009, 18:24
  2. help gia diplwma gourouniou
    από gourounis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2007, 19:54
  3. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια