Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: dikasthrio gia diplwma

dikasthrio gia diplwma

Καλησπερα σε ολους! Μπαινω στο θεμα
    Με πηρανε τηλεφωνο πριν μερικες ημερες απο την τροχαια για να με ενημερωσουν οτι τελη του επομενου μηνα θα γινει δικαστηριο γιατι σε ενα μπλοκο που ειχα σταματησει το 2005 με ενα παπακι 115κ.ε. δεν ειχα διπλωμα.Και για να μη σας τα πολυλογω ειμαι 23 και δεν εχω διπλωμα(σφαλμα το αναγνωριζω). Θα ξεκινησω τις διαδικασιες για διπλωμα την επομενη βδομαδα.Δεν νομιζω να προλαβω να το βγαλω μεσα σε 20 μερες.Φιλοι με συμβουλευσαν να παω στο πλημμελειοδικειο να ζητησω αναβολη μεχρι να το βγαλω.
    Ερωτησεις
    Τι πρεπει να επικαλεστω για να μου δοσουν αναβολη?
    Για ποσο καιρο περιπου θα ειναι η αναβολη?
    Αν παω με το χαρτι που λειτουργει σαν προσωρινο διπλωμα μεχρι να παρω στα χερια μου το κανονικο θα ειμαι ενταξη?
    Ποσο θα μου στοιχησει η ολη διαδικασια δικαστηριο,δικαστικα εξοδα ή κανα προστιμο.

Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια ι ειναι γνωστης παρακαλω ας με βοηθησει.Ο μονος φιλος που ειχε περασει απο παρομοια εμπειρια εφυγε πριν απο καμια 20 αρια μερες...αδικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων κ καλα χιλιομετρα σε ολους!

Είχα εγώ το ίδιο αλλά πήγα με δικηγόρο φίλο. Άρα δεν πλήρωσα έξοδα παράστασης κλπ.

Είχα δίπλωμα τώρα, ο δικαστής είδε το δίπλωμα, του εξήγησα ότι ήμουν με ξένο μηχανάκι το οποίο είχα ΕΠΡΕΠΕ να οδηγήσω την συγκεκριμένη ημέρα, πρόθυμοι ήταν, το ξεμπέρδεψα σε 5 λεπτά με απλές ερωτήσεις γιατί και πως και χωρίς άλλα έξοδα.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: dikasthrio gia diplwma

Αρχικά δημιουργήθηκε από erwteumenos
    Τι πρεπει να επικαλεστω για να μου δοσουν αναβολη?
    θα πεις απλά την αλήθεια: ότι έχεις κάνει τα χαρτιά σου για να δώσεις για δίπλωμα και οτι θέλεις αναβολή προκειμένου να το προσκομίσεις την επόμενη φορά
    αν είναι η πρώτη φορά που πας σε αυτό το δικαστήριο την έχεις σίγουρη κατά 99,99 %

Για ποσο καιρο περιπου θα ειναι η αναβολη?
    έξι - οκτώ μήνες, αν μιλάμε για αθήνα ή πειραιά

Αν παω με το χαρτι που λειτουργει σαν προσωρινο διπλωμα μεχρι να παρω στα χερια μου το κανονικο θα ειμαι ενταξη?
    sorry αλλά τι θα πει προσωρινό δίπλωμα;

Ποσο θα μου στοιχησει η ολη διαδικασια δικαστηριο,δικαστικα εξοδα ή κανα προστιμο.
    αν πας μόνος σου τίποτα, αν πας με δικηγόρο όσα σου πάρει (100 - 300 ευρώ)
    δικαστικά έξοδα και πρόστιμο τρως μόνο αν καταδικαστείς, οπότε άστω για άλλη φορά

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Προσωρινο διπλωμα ειναι το χαρτι (κατι σαν βεβαιωση) που παιρνεις μολις δωσεις "πορεια" και περασεις και το εχεις μεχρι να εκδοθει το διπλωμα σου.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Προσωρινο διπλωμα ειναι το χαρτι (κατι σαν βεβαιωση) που παιρνεις μολις δωσεις "πορεια" και περασεις και το εχεις μεχρι να εκδοθει το διπλωμα σου.
    άρα ΈΧΕΙΣ δίπλωμα, οπότε πας για αθώωση ...
    να το έχεις μαζί σου, να τους το πεις και να τους το δώσεις ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    άρα ΈΧΕΙΣ δίπλωμα, οπότε πας για αθώωση ...
    να το έχεις μαζί σου, να τους το πεις και να τους το δώσεις ...

Θα ξεκινησω τις διαδικασιες για διπλωμα την επομενη βδομαδα.Δεν νομιζω να προλαβω να το βγαλω μεσα σε 20 μερες.

Μια τελευταία ερώτηση...

Ποιος σε ειδοποίησε για το δικαστήριο? και πως?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Είχα δίπλωμα τώρα, ο δικαστής είδε το δίπλωμα, του εξήγησα ότι ήμουν με ξένο μηχανάκι το οποίο είχα ΕΠΡΕΠΕ να οδηγήσω την συγκεκριμένη ημέρα, πρόθυμοι ήταν, το ξεμπέρδεψα σε 5 λεπτά με απλές ερωτήσεις γιατί και πως και χωρίς άλλα έξοδα.
    Τώρα άμα σού πω ότι δεν κατάλαβα γρι,θα με πιστέψεις;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια τελευταία ερώτηση... Ποιος σε ειδοποίησε για το δικαστήριο? και πως?

Ενας τύπος με ειδοποιησε τηλεφωνικως να παω στην αστυνομια να παρω την κλιση.

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Μια τελευταία ερώτηση... Ποιος σε ειδοποίησε για το δικαστήριο? και πως?

Ενας τύπος με ειδοποιησε τηλεφωνικως να παω στην αστυνομια να παρω την κλιση.

mia teleytaia erbthsh ....

λατηος διαπισρτοση ...

ετελικα εσεις οι δυιο καταλαβαινεστε ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    η αλήθεια είναι ότι η αρχική του διατύπωση ήταν κάπως μπερδεμένη,

όμως ο ίδιος ρώτησε
    και αφού ρώτησα τί εννοεί με το προσωρινό δίπλωμα απάντησε ότι
    Προσωρινο διπλωμα ειναι το χαρτι (κατι σαν βεβαιωση) που παιρνεις μολις δωσεις "πορεια" και περασεις και το εχεις μεχρι να εκδοθει το διπλωμα σου.
    που σημαίνει ότι είχε ήδη δώσει εξετάσεις και είχε περάσει, οπότε έχει δίπλωμα ...
    εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Εμένα πάλι με ειδοποίησαν ότι είχε γίνει δικαστήριο ερήμην μου, με κάλεσαν απο την ασφάλεια.

Και εκκρεμούσε πρόστιμο γύρα στα 600 ευρώ.. Το χειρότερο ήταν ότι αυτό έγινε πριν 9 μήνες και τόσο καιρό, όπου αν με σταματούσαν θα έβλεπαν την απόφαση και θα γινόταν προσωποκράτηση μέχρι να πληρώσω. Το οποίο σημαίνει ότι αν ήμοθν διακοπές ή ήταν παρασκευή μέσα όλο το ΣΚ.

Όταν ρώτησα γιατί δεν ειδοποιήθηκα για την εκδίκαση μου είπαν ότι δεν με βρήκαν... Και στην όταν ξαναρώτησα τώρα πως με βρήκατε... απάντησε το όργανο "ααααα???"

Ζήτησα επανεκδίκαση ή κάπως έτσι την ίδια μέρα, πήγα με τον αστυνομικό απο την ασφάλεια, το μεσημέρι πέρασα απο το αυτόφωρο όπου ζήτησα νέα δίκη γιατί δεν ειδοποιήθηκα(το απέδειξα διότι κανείς δεν παρέλαβε την ¨κλήση¨για δικαστήριο).

Μου έδωσαν νέα ημερομηνία μετά απο αρκετές εβδομάδες, αλλά ταυτόχρονα είχα το αίτημα της επανεξέτασης πάνω μου μήπως και γίνει καμία στραβή και με σταματήσουν για έλεγχο στοιχείων.

Έγινε η δίκη, ο δικαστής ρώταγε γιατί δεν είχα δίπλωμα, απλές δικαιολογίες. (όντως ήμουν φαντάρος και δεν είχα) και ότι ήταν ανάγκη να οδηγήσω κλπ κλπ.

Ταλαιπωρία αλλα ξεμπέρδεψα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Ταλαιπωρία
    που όμως οφείλεται αποκλειστικά στο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οδηγούσες χωρίς δίπλωμα.

Δεν λέω, σωστό αυτό που λες για την "επίδοση" της αρχικής κλήσης, όμως αν ήσουν σωστός από την αρχή δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Αν ήμασταν σωστοί δεν θα υπήρχε Αστυνομία φίλε, Θα είχαμε εθνικές μόνο για μηχανές και επίσης δεν θα χρειαζόταν το φόρουμ επειδή θα τα ξέραμε προφανώς όλα.

Καλήμερα απο Γη

Μια μικρη παρατηρηση…..

Οδηγεις από το 05 χωρις διπλωμα…..
    Αρα και χωρις ασφαλεια…αφου καμια ασφαλιστική δεν σε ασφαλίζει εάν δεν εχεις διπλωμα….

Γιατι ρε φιλε….;

Το ξερεις ότι εάν σε χτυπησει καποιος και φταιει …και μεινεις 6 μηνες στο νοσοκομειο δεν υποχρεούται να σου πληρωσει τιποτα….

Γιατι…να εισαι παρανομος αφου γνωριζεις να αδηγας…;

Δεν είναι ανοητο…;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pou th sthnoun gia mploka PART1 & PART2
    από darkCount στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2009, 18:24
  2. help gia diplwma gourouniou
    από gourounis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2007, 19:54