αυτο για versus μπααα![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο καλυτερα απο τωρα να τελειωνεις. [/QUO
Ωραια απαντηση..Εισαι και γαμω τα ατομα![]()
![]()
κοιτα παω με την κοπελα Ναυπλιο με μια σταση για κατουρημα εως 140km ανετα...
τωρα 170Km δυκαβαλο δεν ετυχε ακομα να παω,αλλα η σελα ειναι ανετη.ειμαι 1,81 αν αυτο βοηθαει με νορμαλ ζελατινα..
εμενα παντως αυτη η εξατμιση του vstrom με ξετρελαινει:rotflmao:
τετοια σχεδιαση θα την ζηλευαν αρκετοι...ειδικα αμα θες μηχανακι με χωματινα λαστιχα και set up βουτυρο για να κινεισαι εντς πολης κατα 100% ,ενα transalp και ενα v strom ειναι οτι πρεπει!
απλα με τις ρυθμισεις του versys σκληραινει και μαλακωνει τοσο ωστε μπαινεις απο πιστα εως ...οπους θες ..
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Το κρανος δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειοΑρχικά δημιουργήθηκε από strat
Επιπλεον, θα θελαμε και ενα βαλιτσακι να παμε μια βολτα χωρις τα κρανη παραμασχαλακαι τι σοι προσεκτικος εισαι με την κοπελια αν δε φορατε τα κρανη;
Δευτερον απ' οσο ξερω το 1000 δεν εχει τοσο μεγαλες διαφορες απο τη δικια μου σε θεματα στησιματος. Του δικου μου δεν αλλοιωνεται στο ελαχιστο η συμπεριφορα δικαβαλο.
Παρε CBF600s η 1000s αποδιδει και χαμηλα [που δεν αποδιδουν τα δικα μας] κι εχουν αρκετη ροπη για αξιοπρεπεστατο ταξιδι κι αν το μαθεις και καλα μπορει να παιξει [εντος καποιων οριων]
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Να αφήσουν κάπου τα κράνη χωρίς να τα κουβαλάνε, εννοεί ο άνθρωπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το κρανος δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειοκαι τι σοι προσεκτικος εισαι με την κοπελια αν δε φορατε τα κρανη;
Τώρα σοβαρά το λές ή κάνεις πλάκα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δευτερον απ' οσο ξερω το 1000 δεν εχει τοσο μεγαλες διαφορες απο τη δικια μου σε θεματα στησιματος. Του δικου μου δεν αλλοιωνεται στο ελαχιστο η συμπεριφορα δικαβαλο.
![]()
Ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που καταλαβαινουν τι εννοω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να αφήσουν κάπου τα κράνη χωρίς να τα κουβαλάνε, εννοεί ο άνθρωπος.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τώρα σοβαρά το λές ή κάνεις πλάκα;[/QUOTε
Να σου δωσω το 1000 να πας μια βολτιτσα Σουνιο μονος..Τι μηχαναρα θα παεις, τι αρκουδογκαζο, τι τελειο θεε μου θα μονολογεις..Να στο δωσω μετα να πας με την κοπελια σου την ιδια διαδρομη..Γαμω το κερατο μου θα λες, δεν επαιρνα το παπι μου ο μαλα..ς που τζαμπα καιω την βενζινουλα μου, μηπως να την ριξω σε κανενα χαντακι να συνεχισω μονος κτλ..Αστο φιλε δεν παλευται!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
Λάθος quote έκανες.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τώρα σοβαρά το λές ή κάνεις πλάκα;[/QUOTε
Να σου δωσω το 1000 να πας μια βολτιτσα Σουνιο μονος..Τι μηχαναρα θα παεις, τι αρκουδογκαζο, τι τελειο θεε μου θα μονολογεις..Να στο δωσω μετα να πας με την κοπελια σου την ιδια διαδρομη..Γαμω το κερατο μου θα λες, δεν επαιρνα το παπι μου ο μαλα..ς που τζαμπα καιω την βενζινουλα μου, μηπως να την ριξω σε κανενα χαντακι να συνεχισω μονος κτλ..Αστο φιλε δεν παλευται!!![]()
Δεν διαφωνούμε καθολου φίλε μου. Το ίδιο πράγμα λέμε. Εμένα μου έκανε εντύπωση η διαπίστωση του road67 ότι δεν αλλάζει η συμπεριφορά της μοτό δικάβαλλη. (εκτός και μιλάμε για κανένα Goldwing)
ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ....εχεις αποφασίσει να κατεβεις κυβικα....τοτε VERSYS με κλειστά ματια.
Ειδικα το πρασινουλι με τα μαυρα καλάμια ειναι όνειρο.
Τεχνολογικα...υπερτερει των αλλων 2...σε όλα τα σημεια.
(Αναποδο μπροστινο ,φουλ ρυθμιζομενες αναρτησεις ,ψαλιδι τύπου μπανανα ,σελάρα ,ρυθμιζομενη ζελατινα ,χαμηλο κεντρο βάρους , οικονομικό....)
![]()
Συμφωνω με τον PortisHead...
Αν και εφ οσων δεν θα ξενερωσεις με την επιλογη σου να κατεβεις κυβικα και να αλλαξεις κατηγορια τοτε παρτο με τα χιλια!
Για την χρηση που γραφεις οτι θα του κανεις ειναι αριστο!
Το Strom το ξερεις ως πρωην κατοχος... βρες ενα Versys και καντου ενα test ride...καμια σχεση!! Το Versys ειναι μακραν το πιο παιχνιδιαρικο της κατηγοριας.
Οκ. Ανασκευαζω και εμμενω σε αυτο ... Στο Yamaha FZ6 Fazer 600 06 δεν αλλοιωνεται στο ελαχιστο η συμπεριφορα του δικαβαλο σε συνθηκες ταξιδιου με την εμπειρια 41.710 χιλιομετρων. Οπως προανεφερα, ειχα την εντυπωση που σημαινει οτι δε γνωριζω με βεβαιοτητα οτι σε θεματα στησιματος οσον αφορα το δευτερο ατομο δεν εχει διαφορα το 1000αρι και δεχομαι οτι ειναι πιθανο να σφαλλω σε αυτο. Κι οταν λεω οτι δεν αλλοιωνεται η συμπεριφορα του εννοω οτι δεν αλλαζει η συμπεριφορα στους αερηδες [ηπια πραγματα δε μιλαμε για 200 μποφορ], στριβει το ιδιο. Ναι δε διαφωνω οτι μιλαμε για αλλη κατανομη βαρους. Αλλα αυτο ειναι θεμα δικο μας και οχι της μηχανης. Τωρα, σε διηθηση, μανουβρα, η στην Ποσειδωνος που ανεφερες ε ναι δεν ειμαι βλαμμενος φυσικα και αλλαζει η συμπεριφορα του. Οσον αφορα τα κρανη, η φραση ειναι λιγο ασαφης και ηταν πιθανο να ισχυει αυτο που ειπα. Το διευκρινησα απλως να μην πλαναται σα λαθος εντυπωση.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Το πρόβλημά σου δεν είναι η μηχανή, φίλε...
Το πρόβλημά σου είναι ότιόπου πηγαίνεις, παίρνεις και την κοπέλα σου μαζί.![]()