Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ

Καλησπερα παιδια.Απλα γραφω να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας και θα ηθελα πολυ να ακουγα και την δικια σας γνωμη. ΕΙμαι κατοχος ενος fz1 1000 07 μοντελο εδω και καμποσους μηνες (το μηχανακι το ειχα ερωτευτει απο την μερα που βγηκε και το ειχα βαλει σκοπο καποια μερα να το αποκτησω, αλλα μια ο στρατος μια οτι δεν ειχα λεφτα δεν τα καταφερνα). Και ερχομαι στο ζουμι... Το μηχανακι το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση μεσα στην πολη και για αρκετα ταξιδακια 200 - 300χλμ, εκ των οποιων το 90% ειναι δικαβαλα μιας και δεν αποχωριζομαι το ετερον μου ημισυ..Οπως καταλαβαινετε το μηχανακι δεν το ευχαριστιεμαι αφου με την κοπελα παντα ειμαι 1000 φορες πιο προσεχτικος σε σχεση οταν οδηγω μονος και απο τη αλλη το μηχανακι αλλαζει εντελως προσωπο οταν εχεις και δευτερο ατομο στη σελα του..Επιπλεον, θα θελαμε και ενα βαλιτσακι να παμε μια βολτα χωρις τα κρανη παραμασχαλα αλλα προτιμω να πεθανω παρα να δω το fazer με αυτην πανω....Αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να επαιρνα ενα παπι αλλα για τα υπολοιπα 3 χρονια δεν μπορω να διαθεσω ουτε ενα ευρω στη κυριολεξια για μηχανακι παλι (πολλα εχω ξοδεψει τα τελευταια 10 χρονια). Οποτε ερχομαι στο σημειο και λεω ποιος ο λογος να εχω το 1000 αφου και καιει πολυ (ειδικα μεσα στην πολη) και δε το χαιρομαι. Δεν ειμαι τυπος της μοστρας και της επιδειξης οπως καποιοι που θελουν να εχουν το 1000 για να το παιζουν καποιοι..Ως πρωην κατοχος strom 650 γνωριζω οτι αυτη η κατηγορια ειναι που μου ταιριαζει αφου και μεσα στην πολη ειναι mia χαρα αλλα και ταξιδακια με 170km δικαβαλα τα παει για πλακα. Λιγο που το εψαξα, κατεληξα στο vesrus της kawasaki σαν μια πολυ καλη επιλογη.. Τι λετε για αυτα ρε μαγκες? Καλα σκεφτομαι η θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα??? Μηπως να το χτυπησω απο τωρα να ησυχασω μια και καλη??
    Χιλια συγγνωμη για την εκθεση που εγραψα αλλα ηθελα να τα μοιραστω με καποιους συναδελφους..

Παλαιό μέλος

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
    Καλησπερα παιδια.Απλα γραφω να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας και θα ηθελα πολυ να ακουγα και την δικια σας γνωμη. ΕΙμαι κατοχος ενος fz1 1000 07 μοντελο εδω και καμποσους μηνες (το μηχανακι το ειχα ερωτευτει απο την μερα που βγηκε και το ειχα βαλει σκοπο καποια μερα να το αποκτησω, αλλα μια ο στρατος μια οτι δεν ειχα λεφτα δεν τα καταφερνα). Και ερχομαι στο ζουμι... Το μηχανακι το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση μεσα στην πολη και για αρκετα ταξιδακια 200 - 300χλμ, εκ των οποιων το 90% ειναι δικαβαλα μιας και δεν αποχωριζομαι το ετερον μου ημισυ..Οπως καταλαβαινετε το μηχανακι δεν το ευχαριστιεμαι αφου με την κοπελα παντα ειμαι 1000 φορες πιο προσεχτικος σε σχεση οταν οδηγω μονος και απο τη αλλη το μηχανακι αλλαζει εντελως προσωπο οταν εχεις και δευτερο ατομο στη σελα του..Επιπλεον, θα θελαμε και ενα βαλιτσακι να παμε μια βολτα χωρις τα κρανη παραμασχαλα αλλα προτιμω να πεθανω παρα να δω το fazer με αυτην πανω....Αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να επαιρνα ενα παπι αλλα για τα υπολοιπα 3 χρονια δεν μπορω να διαθεσω ουτε ενα ευρω στη κυριολεξια για μηχανακι παλι (πολλα εχω ξοδεψει τα τελευταια 10 χρονια). Οποτε ερχομαι στο σημειο και λεω ποιος ο λογος να εχω το 1000 αφου και καιει πολυ (ειδικα μεσα στην πολη) και δε το χαιρομαι. Δεν ειμαι τυπος της μοστρας και της επιδειξης οπως καποιοι που θελουν να εχουν το 1000 για να το παιζουν καποιοι..Ως πρωην κατοχος strom 650 γνωριζω οτι αυτη η κατηγορια ειναι που μου ταιριαζει αφου και μεσα στην πολη ειναι mia χαρα αλλα και ταξιδακια με 170km δικαβαλα τα παει για πλακα. Λιγο που το εψαξα, κατεληξα στο vesrus της kawasaki σαν μια πολυ καλη επιλογη.. Τι λετε για αυτα ρε μαγκες? Καλα σκεφτομαι η θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα??? Μηπως να το χτυπησω απο τωρα να ησυχασω μια και καλη??
    Χιλια συγγνωμη για την εκθεση που εγραψα αλλα ηθελα να τα μοιραστω με καποιους συναδελφους..
    ξαναπαρε strom 650

Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    ξαναπαρε strom 650

Παλι το ιδιο μηχανακι να παρω?? Ειναι λιγο χαζομαρα νομιζω..

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

ε τοτε γιατι το εδωσες δεν ησουν ευχαριστημενος?

Re: Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ερωτας ειναι ερωτας..Ακομα και στα μηχανακια!!!

Παλαιό μέλος
    το vesrus ειναι κακασχημο..το στρωμα ειναι μονοδρομος σε αυτη την κατηγορια

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ερωτας ειναι ερωτας..Ακομα και στα μηχανακια!!!
    ειχες ερωτα με το 1000?

Re: Re: Re: Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    ειχες ερωτα με το 1000?
    Ειχα ναι.. μεγαλο!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

Ειχα ναι.. μεγαλο!!!
    φιλεμου ηταν να παρω και εγω του δρομου αλλα τελικα καταληξα σε on of και πιστευω οτι εκανα καλη εκλογη,,vstrom 650 abs

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Εγώ θα σΕ πρότεινα BMW F 650 GS το καινούριο!

(Θα πέσουν να με φάνε τώρα... )

Πάντως για την χρήση που περιγράφεις πράγματι δεν ταιριάζει πολύ το Fazer!!
    Άλλαξε το με κάτι που σΕ αρέσει και θα το χαρείς περισσότερο υπό αυτές τις συνθήκες!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    καλησπερα
    και εγω ειμαι της γνωμης να παρεις το strom. με τιποτα το versus
    αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες και με πιο λιγα λεφτα κατι σε cb,cbf,transalp 650 και 700,er 6 και αλλα
    τι να πω ρε φιλος εσυ αποφασιζεις το strom το ξερεις και ξερεις ακομα οτι σε αυτα τα λεφτα
    δεν υπαρχει κατι αλλο αξιοπιστο γιατι μεταξυ μας το versus ουτε ο διευθυντης της kawasaki δεν
    θα το επερνε
    παντως καλη τυχη και να εισαι σιγουρος πριν δωσεις το fazer γιατι σιγουρα θα ξενερωσεις λιγο
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    επειδη εχω versys..

κανε ενα test drive ενα transalp και μετα θα πας τρεχοντας για το kawasaki...

απλα για εμενα transalp,v strom δεν βλεπονται...

και φρενα εχει,και γκαζι,δεν καιει,ψηλο και ευλυγιστο μεσα στην πολη ειναι...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    επειδη εχω versys..

κανε ενα test drive ενα transalp και μετα θα πας τρεχοντας για το kawasaki...

απλα για εμενα transalp,v strom δεν βλεπονται...

και φρενα εχει,και γκαζι,δεν καιει,ψηλο και ευλυγιστο μεσα στην πολη ειναι...
    [/QUOTEΣ

Επιτελους και ενας κατοχος..Σκεφτομαι να το παρω στο πρασινο της kawasaki και να του βαλω την ενισχυμενη ζελατινα..Στο ταξιδι φιλε μου πως παει? Γιατι το strom δικαβαλο πηγαινε με 170 και εκανα τσιγαρο..Εννοειται πως δεν το συζηταω για το transalp..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ

.............
    χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο καλυτερα απο τωρα να τελειωνεις.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

να πω και γω μια γνωμη?ειχα bmw f650st πηρα transalp650 του 05 καινουργιο και τωρα εχω ενα vstrom 650 κ8 καινουργιο απο οσα ειδα και ειχα πιο χαλι απο versys δεν εχω ξαναδει,τι σκεφτονταν οταν το σχεδιαζαν δεν ξερω...

για τα μοτο μου σου αναφερω για να δεις οτι δεν ειμαι προκατελημενος....πριν παρω το bmw εβλεπα το kle 500...

φυσικα ο καθενας τα βλεπει με τα δικα του ματια αλλα το versys δεν βλεπετε :rotflmao:
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοήθεια Χριστιανοί!!
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2003, 13:26
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks