Καλησπερα παιδια.Απλα γραφω να μοιραστω τον προβληματισμο μου μαζι σας και θα ηθελα πολυ να ακουγα και την δικια σας γνωμη. ΕΙμαι κατοχος ενος fz1 1000 07 μοντελο εδω και καμποσους μηνες (το μηχανακι το ειχα ερωτευτει απο την μερα που βγηκε και το ειχα βαλει σκοπο καποια μερα να το αποκτησω, αλλα μια ο στρατος μια οτι δεν ειχα λεφτα δεν τα καταφερνα). Και ερχομαι στο ζουμι... Το μηχανακι το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση μεσα στην πολη και για αρκετα ταξιδακια 200 - 300χλμ, εκ των οποιων το 90% ειναι δικαβαλα μιας και δεν αποχωριζομαι το ετερον μου ημισυ..Οπως καταλαβαινετε το μηχανακι δεν το ευχαριστιεμαι αφου με την κοπελα παντα ειμαι 1000 φορες πιο προσεχτικος σε σχεση οταν οδηγω μονος και απο τη αλλη το μηχανακι αλλαζει εντελως προσωπο οταν εχεις και δευτερο ατομο στη σελα του..Επιπλεον, θα θελαμε και ενα βαλιτσακι να παμε μια βολτα χωρις τα κρανη παραμασχαλα αλλα προτιμω να πεθανω παρα να δω το fazer με αυτην πανω....Αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να επαιρνα ενα παπι αλλα για τα υπολοιπα 3 χρονια δεν μπορω να διαθεσω ουτε ενα ευρω στη κυριολεξια για μηχανακι παλι (πολλα εχω ξοδεψει τα τελευταια 10 χρονια). Οποτε ερχομαι στο σημειο και λεω ποιος ο λογος να εχω το 1000 αφου και καιει πολυ (ειδικα μεσα στην πολη) και δε το χαιρομαι. Δεν ειμαι τυπος της μοστρας και της επιδειξης οπως καποιοι που θελουν να εχουν το 1000 για να το παιζουν καποιοι..Ως πρωην κατοχος strom 650 γνωριζω οτι αυτη η κατηγορια ειναι που μου ταιριαζει αφου και μεσα στην πολη ειναι mia χαρα αλλα και ταξιδακια με 170km δικαβαλα τα παει για πλακα. Λιγο που το εψαξα, κατεληξα στο vesrus της kawasaki σαν μια πολυ καλη επιλογη.. Τι λετε για αυτα ρε μαγκες? Καλα σκεφτομαι η θα χτυπαω το κεφαλι μου μετα??? Μηπως να το χτυπησω απο τωρα να ησυχασω μια και καλη??
Χιλια συγγνωμη για την εκθεση που εγραψα αλλα ηθελα να τα μοιραστω με καποιους συναδελφους..