Συγνωμη κιολας.
Προβληματιζομαστε τι θα γινει ο γιος ενος "Νονου της Νυχτας" ;![]()
Μαλλον καλυτερα θα την περναει απο μας.
Συγνωμη κιολας.
Προβληματιζομαστε τι θα γινει ο γιος ενος "Νονου της Νυχτας" ;![]()
Μαλλον καλυτερα θα την περναει απο μας.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μητσε...μηπως το ονομα του αρχιζει ετσι κι αλλιως απο ΠΑΠΑ ετσι να δω αν ειναι αυτος που νομιζω??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επισης κατι άλλο...δεν ξερεις ποιος ειναι ο πατερας του![]()
Αν ηξερες εχω την εντυπωση οτι θα εκανες τουμπεκί οπως και ολοι μας!*![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μητσε...μηπως το ονομα του αρχιζει ετσι κι αλλιως απο ΠΑΠΑ ετσι να δω αν ειναι αυτος που νομιζω??
δεν θα σου απαντησω Ηλια ουτε θετικα ουτε αρνητικα! :smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον ...γιατι αν κωλοπαιδα βγζαν ΜΟΝΟ οι πλουσιοι , τοτε θα ζουσαμε πραγματικα σε εναν καλυτερο κοσμο ... αλλα δυστηχως τα κωλοπαιδα ειναι υπερπολλαπλασια σε σχεση με τις πλουσιες οικογενειες ... αρα poor people making more kwlopaida than rich people ...αρα κατα βαση ειναι θεμα περιβαλοντοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ Νικο, σκεφτεσαι και τα λες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PROzacRIDER
Ρε δεν τσιμπαμε το παπ@ριδη , να ζητησουμε λυτρα απ'τον πατερα του και να παρουμε ενα μηχανακι στον devil?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μαλλον ...γιατι αν κωλοπαιδα βγζαν ΜΟΝΟ οι πλουσιοι , τοτε θα ζουσαμε πραγματικα σε εναν καλυτερο κοσμο ... αλλα δυστηχως τα κωλοπαιδα ειναι υπερπολλαπλασια σε σχεση με τις πλουσιες οικογενειες ... αρα poor people making more kwlopaida than rich people ...αρα κατα βαση ειναι θεμα περιβαλοντος
δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες απλα να σου πω οτι εισαι off οσων αφορα τη συγκεκριμενη περιπτωση!
1ον γιατι ο γνωστος (συναδελφος δλδ ειναι ο ανθρωπος) αυτη ειναι η δουλεια του και δε μπορει να κανει κατι αλλο..
και 2ον γιατι ξερω ΚΑΙ πλουσιους που εχουν αξιες και γαλουχουν τα παιδια τους αναλογα!
Το θεμα στην περιπτωση μας εν ολιγοις δεν ξεκιναει απο τα λεφτα αλλα απο τα οσα βλεπει μεσα στο σπιτι του και για να καταληξω...
δεν εχεις αδικο οτι κωλοπαιδα μπορουν να βγουν απο οπουδηποτε (εκτός απο τον κωλο)εκεί είναι λοιπον που μπερδεύεσαι και μιλάς έτσι (και τα δικα του παιδια λογω απωθημενων ετσι θα γινουν) για κάποιον ο οποιος παλευει με αξιοπρεπεια να βγαλει το ψωμί του!
![]()
Νo problem ρε bro...σιγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν θα σου απαντησω Ηλια ουτε θετικα ουτε αρνητικα! :smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως οποιος και αν ειναι και οτι και αν γινει ο πιτσιρικος εχω την εντυπωση οτι καπου καπως καποτε τον μαστορα του θα τον βρει...συνηθως ετσι γινεται δλδ στην νυχτα...
Φίλε μου , όπως φαίνεται και από αυτά που γράφω , αγανακτώ κάθε μέρα….Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Και πάλι σωστα μιλας! Και χαιρομαι που καταλαβαινεις και μου απαντας ετσι!
Ναι, συμφωνω απολυτα!
Προσωπικα ομως, και οχι μονο, θα ηθελα ΠΟΛΥ λιγοτερους τετοιους! Ξερω πως δεν ειναι στο χερι μου και ουτε μπορω να γινω κριτης των παντων και να παρω/ουμε απο ενα πιστολι να αρχιζουμε να "καθαριζουμε"!
Πες μου ειλικρινα ομως, δεν το εχεις σκεφτει ποτε αυτό? Για την παρτη σου λεω ρε αδερφε, σε μια κουβεντα με τον εαυτο σου!Δεν εχεις αγανακτησει?
Δε λεω πως θα το κανεις, ετσι? Ειπαμε!
Εγω παντως το εχω πει πολλες φορες και πιστεψε με, εχουν δει τα ματια μου πολλα!
Οσο για το αν φταιει ο μικρος... σιγουρα δεν φταιει αυτος!
Τι να λεμε? Τι ξερει? Ο,τι βλεπει κανει!
Θα μπορουσα να συμπληρωσω μερικα ακομα απο αυτα που μπορει να γινει ομως δεν εχει τοσο νοημα μιας και καποια θα ειναι σε συνδυασμο ετσι κι αλλιως! Βλ. "κοκα"!
Μπορει βεβαια και να μη προλαβει να γινει και πολλα...
...ο πρωτος θα ναι?
Και μετα, θα λενε παλι διαφορα στα εκαστοτε καναλια κι εφημεριδες!
![]()
Και αγανακτώ ακόμη περισσότερο όταν πρέπει να «συμβουλέψω» και να βοηθήσω τον γιο μου να τα βγάλει πέρα στο μέλλον…
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ????
Τα πάντα γύρω μας έχουν κονιορτοποιηθεί στον βωμό του κέρδους….
Η αξία ενός ανθρώπου είναι ίση με την αξία της περιούσιας του …ΑΣΧΕΤΑ πως την έχει κάνει ….
Και εγώ τι να του πω για ήθος , εντιμότητα, αξιοκρατία ,ιδανικά….
Όμως του τα λέω και του τα δείχνω γιατί μόνο τα παιδία είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου…μακάρι αυτά να επαναστατήσουνε και να αλλάξουνε κάτι γιατί η δικιά μας η γενιά αχρηστεύτηκε από την γκλαμουρια των Κωστόπουλων και των ΚΛΙΚ
![]()
Παίδες επειδή το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι γινόμαστε και όχι γεννιόμαστε (πράγμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο) δεν χρειάζεται να προδικάζουμε έναν πιτσιρικά αφού η ζωή μπορεί να τα φέρει τούμπα στον καθένα μας κάποια στιγμή.
Κι αφού τελικά γινόμαστε και δεν γεννιόμαστε, κανείς δεν ξέρει τη συμπεριφορά του παιδιού αυτού αύριο μεθαύριο.
Λίγα λόγια και σταράτα, άντε γιατί έχετε γίνει χειρότεροι σπάμμερς από μένα![]()
![]()
πισω απο καθε κακομαθημενο παιδι, κρυβονται οι κομπλεξικοι γονεις του. φτωχοι ή πλουσιοι. το κομπλεξ δεν κοιτα φορολογικη ενημεροτητα.
Τι θα κανει σε 5-10 χρονια?
Θα δοκιμαζει το rx8 του μπαμπα του
πανω κατω στην Ποσειδωνος και στην Βουλιαγμενης...τα saxoralla ειναι μπας κλας![]()
Αλλη μια κλασικη περιπτωση ελειψης παιδειαςπου βεβαια φταινε 100% οι γονεις
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Θα δοκιμαζει το rx8 του μπαμπα του
πανω κατω στην Ποσειδωνος και στην Βουλιαγμενης...
ας κανει οτι θελει ο καθενας με τα λεφτα του, δεν με ενοχλει αυτο,
αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν υπαρχει ιση αντιμετοπιση απεναντι στον νομο λογω λεφτων
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από spyros122
πισω απο καθε κακομαθημενο παιδι, κρυβονται οι κομπλεξικοι γονεις του. φτωχοι ή πλουσιοι. το κομπλεξ δεν κοιτα φορολογικη ενημεροτητα.
(οπου κομπλεξ βλεπε φοβίες)
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Γινεσαι...Αντιγραφεις και αποθηκευεις δεδομενα στον εγκεφαλο σου και βαση αυτων πορευεσαι...
Ο πιτσιρικος μπορει απλα να ακουσε την ατακα απο τον πατερα του και να την επανελαβε.Μπορει να ειναι οντως υπερβολικα κακομαθημενος.Αλλα δεν φταιει αυτος.
Ο πατερας του ακουσε το σκηνικο?
Φαντάζομαι το άκουσε και χάϊδεψε το κεφαλάκι του παιδιου του στοργικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο πατερας του ακουσε το σκηνικο?:rotflmao:
Δεν συμβαίνει μόνο στα τέκνα των νονών ρε σεις. Γνωστός μου, μου είπε ότι λέγοντας σε ένα 6χρονο καληνύχτα, ο σπόρος του απάντησε "να κλάνεις όλη νύχτα"![]()
:rotflmao: