Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: επιλογη bmw gs 650 - vstrom 650

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iagos
    Είμαι κάτοχος 650GS εδώ και τέσσερα χρόνια και έχω πάει παντού μ' αυτό.
    Το V-Strom δεν μου έκανε ποτέ κλικ (γούστα είναι αυτά) ΑΛΛΑ όταν κατά καιρούς φίλοι ζητούσαν την γνώμη μου για αγορά μηχανής, τους την πρότεινα ως τίμια μηχανή, ανθεκτική, με καλή προστασία για ταξίδια.
    Δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντι στο V-Strom.
    Έχω όμως την απόλυτη βεβαιότητα πως αν η Suzuki δεν είχε κάνει την παραπληροφόρηση (απάτη μάλλον!) πως είναι μηχανή τύπου on-off θα είχε αρκετά λιγότερες πωλήσεις.
    Δεν είναι on-off που να χτυπιέται κάτω 10 χρόνια.
    On είναι, για ταξίδια είναι, για μέσα στην πόλη είναι, το off πού το είδανε;;;;;;

Φίλος μου με V-Strom επέμενε καιρό να έρθει παρέα στο χώμα (για εκδρομικό εντούρο) , τελικά ήρθε. Έχασα το μέτρημα, πόσα "γκαπ", γκούπ"και "μπαμ" τραγούδησε η ποδιά του στις πέτρες. Άναβε η μηχανή, τερμάτιζαν οι αναρτήσεις, τερμάτισε και ο φίλος την επιθυμία του για χώμα.

Και η Buell λανσάρει το Ulysses ως on-off! Είναι;;;;

http://www.touratech.se/content/over...2x_ulysses.jpg
    Ναι σε αυτό έχεις δίκιο! Το V-strom είναι άκυρο στο χώμα!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Συγχαρητήρια! Έβγαλε η BMW το Gs δικύλινδρο και έχει χαιρετίσει το
    V-Strom! Μπράβο μπράβο!:smilea:

Και μένα οι θεωρίες σου για το Gs που λες οτι είναι και στον κινητήρα και στα φρένα και στην οικονομία και όλα τα άλλα, αδιάφορο με αφήνουν! Αλλά μπορεί να έχεις δίκιο! Ναι......
    Αδιάφορες οι πωλήσεις! Βέβαια! Τι να πω; Όλοι αυτοί με τα V-Strom κάνανε λάθος!
    Όλοι! Εσύ έχεις δίκιο! Όσον αφορά την καλύτερη μοτοσυκλέτα της πενταετίας το
    γράψανε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά, αλλά κι αυτό αδιάφορο θα σε αφήνει, τι λέω...

Αχ λάθος επιλογή έκανες! Πάρε ένα Gs που χαιρετάει το VStrom έχει φρενάρες καλύτερες,
    έχει πλαίσιο καλύτερο, φώτα καλύτερα, σέλα καλύτερη, θέση οδήγησης καλύτερη,
    οικονομικότερο σαφέστατα, και όλα τα άλλα! Τώρα με έβαλες στην πρίζα! Θα το δώσω το
    V-Strom και θα πάρω κομπολόι και ρολόι (Transalp)
    Εχεις τη καλύτερη μηχανή της 5ετίας!
    Ορίστε, σου το λέω για να νιώσεις ότι έχεις κάνει και την κάλύτερη επιλογή γιατί βλέπω ότι σε άγχωσα που είπα ότι δεν είναι (αφού πήρες πρώτα την γνώμη των άλλων και τους ευγνωμονείς...)
    Κάτσε, τώρα που το σκέφτομαι, προτείνω να καταργηθούν όλες οι κατηγορίες-υποκατηγορίες του forum και να ξεκινήσουμε εκστρατεία ενημέρωσης προς όλους ότι κάνανε λάθος επιλογές στα μηχανάκια που πήρανε και να τους συμβουλέψουμε να πάρουν vstrom (για να μας ευγνωμονούν κιόλας αφού τους σώσαμε...)
    "Οι κάτοχοι oποιασδήποτε μηχανής εκτός vstrom παρακαλούνται να τα ρίξουν στο γκρεμό γιατί έχουν κάνει λάθος επιλογή..."
    Εχω dl1000, το έχω 4 χρόνια, έχω κάνει 68000 χλμ εντός-εκτός Ελλάδας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη μηχανή μου. Δεν άκουσα τους άλλους που λέγανε να πάρω το 650 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Το 650 το ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί το έχει ο αδελφός μου και το οδηγώ αρκετά. Δεν είναι η τέλεια μηχανή (γιατί δεν υπάρχει τέλεια μηχανή) και δεν απαιτώ από κανέναν να με ακούσει και να συμφωνήσει με τα λεγόμενά μου αν έχει διαφορετική άποψη.
    Αλλά θεωρώ γελοίο να λέμε ότι το dl είναι το καλύτερο μηχανάκι της 5ετίας ή που φτιάχτηκε ποτέ...

Μεχρι να τελειωσει ο πλανητης, θα το βλεπετε μπροστα σας σε ολα τα χρωματα.

Τουλαχιστον στην Ελλαδα.

To vstrom, ηρθε για να μεινει για παντα. Ολα αυτο δειχνουν.

Ακομα και αν σταματησει σε καμια 20αρια χρονια η παραγωγη του, θα κυκλοφορει σε πεισμα των καιρων και θα περασει ολα τα προηγουμενα ιστορικα μηχανακια.

Ολα τα σημαδια αυτο δειχνουν.

Θα το τρωτε στη μαπα μια ζωη, σας αρεσει δεν σας αρεσει. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα λένε οι πιτσιρικάδες "εμένα ο παππούς μου έχει vstrom" όπως λέγαμε εμείς για τα zuntap

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 14:34
  2. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 20:30
  3. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 10:07
  4. αγορα bmw gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 13:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ