Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: επιλογη bmw gs 650 - vstrom 650

επιλογη bmw gs 650 - vstrom 650

ζηταω τα φωτα οσον εχουν το καινουργιο gs μπορουμε να εχουμε εντυπωσεις,λογο του οτι εχω ακουσει πολλα μικροπροβληματα.
    φιλος ζηταει την αποψη μου επειδη ειμαι κατοχος -vstrom απλα θελει να δει και τις αποψεις οσον εχουν το εργαλειο,παιδια δωστε τα φωτα σας.
    Το να κανεις λαθη ειναι ανθρωπινο
    Το να συγχωρεις ειναι θεϊκο..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το έχω ξαναπεί, το ξαναλέω....

BMW.....

Αν τελικά καταλήξη στο πάπλωμα ας πάρει μεταχειρισμένο... Τόσα χρόνια το ίδιο είναι

εχω οδηγήσει το F800gs για αρκετό καιρό. Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! Κάτι αντίστοιχο πρέπει να είναι και το νεό 650gs. Aν τον φίλο σου τον ενδιαφέρουν τα μεγάλα ταξίδια σε εθνική, το dl θα του προσφέρει καλύτερη προστασία από τον αέρα. Σε όλα τα υπόλοιπα, το gs είναι καλύτερο.

Για την ωρα τον βλεπω για 80% πολη και 20% ταξιδι

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Εγώ αν διάλεγα με συναίσθημα θα έλεγα bmw.

Αλλά όπως και να το κάνουμε το στρώμα είναι χρόνια στην αγορά και ξέρεις τί αγοράζεις. Χωρίς προβλήματα, οικονομικό και με χαμηλή μεταπώληση.

Το BMW είναι ένας (πολύ όμορφος) γρίφος.. Θα μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα σε 1-2 χρόνια που θα έχει κάνει την πορεία του.

Μηχανή αγοράζεις. Θέλει συναίσθημα και λογική. Το ποσοστό το ορίζει ο καθένας μας ανάλογα την τσέπη του και τις ανάγκες του.

BMW!!!
    Είναι καινούργιο μηχανάκι, με πολύ καλό κινητήρα (800κε πραγματικά - 71 ίππους), με τα καλύτερα φρένα στην κατηγορία, εύκολο στην οδήγηση και στην πόλη και στο ταξίδι (εδώ θα χρειαστεί μεγαλύτερη ζελατίνα), πολύ καλύτερο στο χώμα(σεμνά και ταπεινά... όμως), σε ανθρώπινες διαστάσεις χωρίς περιττά κιλά και τζάμπα όγκο...

Νέο μέλος
    Eίμαι κάτοχος του 650 από τον Αύγουστο. Μέσα σε 3 μήνες έχω πάει από Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Ρόδο. Από Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βάρνα - Κοστάντζα - Τούλτσα - Δούναβη (Βόρεια σύνορα της Ρουμανίας) - Μπουργκάς - Έβρο. Την επομένη εβδομάδα θα είμαι Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια.
    Επίσης το μηχανάκι ανταποκρίνεται θαυμάσια και μέσα στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης όπου λόγω του μετρό πρέπει να καβαλάς πεζοδρόμιο περισσότερο από όσο πατάς άσφαλτο.
    Υπάρχουν μερικά υπέροχα σημεία που έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι καθώς και συγκεκριμένα αρνητικά όπως ισχύει με όλα τα μηχανάκια.
    Καταρχάς με το που θα το πάρετε θα πρέπει να αλλάξετε ζελατίνα και σέλα. Ειδικά η σέλα δεν παίζεται. Καλύτερα να βάζανε σανίδα. Είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
    Επίσης μέχρι στιγμής έκανα όλα τα ταξίδια με την αρχική ζελατίνα και πραγματικά έφαγα πολύ μυγάκι.
    Από την άλλη τα δυνατά σημεία του είναι πάνω από όλα η συμπεριφορά στο δρόμο. Λόγω και της θέσης του ρεζερβουάρ ίσως (κάτω από την σέλα) το μηχανάκι έχει υπέροχη αίσθηση στο δρόμο, και πολύ καλή συμπεριφορά στις στροφές και τα πλαγιάσματα.
    Επίσης το ότι είναι δικύλινδρο του δίνει φοβερή άνεση και συμπεριφορά. Ο θόρυβος του κινητήρα είναι υπέροχος και χαίρεσαι να το ακούς. Αυτό που μου συμβαίνει εμένα είναι η ανάγκη να το οδηγώ μόνο για την βόλτα γιατί απλά είναι υπέροχες όλες οι στιγμές μαζί του.
    Σου δίνει μία πολύ καλή αίσθηση ισορροπίας και ασφάλειας. Τέλος πρέπει να σημειωθεί και η χαμηλή κατανάλωση βενζίνης (αν δεν έχετε βαρύ χέρι σας βλέπω στα 3,7 lt στα 100 χλμ. μέσα στην πόλη).

ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ

Συμφωνω. Να παρει bmw για να μεινει στο ποσοστο πολης οπως τον κοβεις, γιατι αν παρει vstrom, το ποσοστο θα αλαξει και δεν θα κανει λιγοτερα απο 300 χλμ για καφε.
    Το vstrom σε τραβαη να φευγεις μακρυα, ειναι φθηνοτερο δεν θελει αλαγη στην σελα και στην ζελατινα, και τσαγιωνει το bmw, ακομα και δικαβαλο.
    Ας μην το παρει ομως γιατι ειδη οι αλλες εταιριες πανε για φουντο εξ αιτιας του.
    Ασε που μαζευτηκαμε πολλοι και βαρεθηκα να μας βλεπω στον δρομο.
    Εχω βαρεθει να χαιρεταω. Ευτυχως που εχει χρηστικο σινιαλο.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    ...πάπλωμα...
    Eννοείς ασφαλώς στρώμα κι αναφέρεσαι στο V-Strom?
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Κάποτε φίλε Ζέμπ είχα κι εγώ το ίδιο δίλημμα με σένα
    αλλά δεν είχα και πολλά να σκεφτώ! V-Strom. Όχι μόνο
    οι πωλήσεις μιλούν απο μόνες τους αλλά και μια εξονυχιστικη
    σύγκριση του Ευρωπαικού Gs 650 και του Ιαπωνικού V-Strom 650!!
    Tι λες τώρα; Μέχρι και τώρα ευγνωμονώ τους πάντες που
    μου πρότιναν το V-Strom και απολαμβάνω κάθε στιγμή χιλιόμετρο
    με χιλιόμετρο την καλύτερη μοτοσυκλέτα της 5ετίας!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    [B]

και τσαγιωνει το bmw, ακομα και δικαβαλο.

Λάθος. Το gs σε έχει χαιρετησει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!!! Και όταν έρθει η στιγμή να φρενάρετε, το dl ακόμα θα φρενάρει ενώ το gs θα έχει ήδη σταματήσει.
    Οσον αφορά τη κατανάλωση, είναι σαφέστατα πιο οικονομικό από το dl (για όσους τους ενδιαφέρει)
    Οσο για τα 300 χλμ για καφε, έχεις δίκιο αλλά δεν είναι το μοναδικό μηχανάκι που το κάνει.
    Ούτε οι αναβάτες του είναι αυτοί μόνο που κάνουν τέτοιες βολτίτσες.
    Τώρα για το αν είναι η καλύτερη μηχανή της 5ετίας- 10ετίας ή που φτιάχτηκε ποτέ, έχω βαρεθεί να το ακούω. Φυσικά και δεν είναι γιατί δεν υπάρχει τέλεια μηχανή!! Τα δε επιχειρήματα περί πωλήσεων με αφήνουν αδιάφορο...
    Και εγώ κάτοχος v-strom είμαι, αλλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να μην "βλέπω" αναλόγως το μηχανάκι που έχω. Εξάλλου οδηγούσαμε, ταξιδεύαμε, στρίβαμε-τρέχαμε, πίναμε καφέδες 300+ χλμ μακρυα και πριν ακόμα έρθουν τα dl.

Να τα οδηγήσει και τα 2 και να αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο.
    gs έχουν όλες οι αντιπροσωπείες για δοκιμή, vstorm θα βρει κάπου σίγουρα.

Επίσης, να πάρει αυτό που του αρέσει καλύτερα στο μάτι.

Τα προβλήματα που έχει βγάλει μέχρι τώρα το gs αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα.
    Σαν κάτοχος και εγώ του 650, η ζελατίνα αν βγει έξω από την πόλη θέλει οπωσδήποτε αλλαγή.
    Για την σέλα, πιστεύω εξαρτάτε από τον καθένα μας. Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να κάτσω πάνω από μισή ώρα, αλλά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrider
    Το gs σε έχει χαιρετησει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!!!
    Συγχαρητήρια! Έβγαλε η BMW το Gs δικύλινδρο και έχει χαιρετίσει το
    V-Strom! Μπράβο μπράβο!:smilea:

Τώρα για το αν είναι η καλύτερη μηχανή της 5ετίας- 10ετίας ή που φτιάχτηκε ποτέ, έχω βαρεθεί να το ακούω. Φυσικά και δεν είναι γιατί δεν υπάρχει τέλεια μηχανή!! Τα δε επιχειρήματα περί πωλήσεων με αφήνουν αδιάφορο...
    Και μένα οι θεωρίες σου για το Gs που λες οτι είναι και στον κινητήρα και στα φρένα και στην οικονομία και όλα τα άλλα, αδιάφορο με αφήνουν! Αλλά μπορεί να έχεις δίκιο! Ναι......
    Αδιάφορες οι πωλήσεις! Βέβαια! Τι να πω; Όλοι αυτοί με τα V-Strom κάνανε λάθος!
    Όλοι! Εσύ έχεις δίκιο! Όσον αφορά την καλύτερη μοτοσυκλέτα της πενταετίας το
    γράψανε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά, αλλά κι αυτό αδιάφορο θα σε αφήνει, τι λέω...

Και εγώ κάτοχος v-strom είμαι
    Αχ λάθος επιλογή έκανες! Πάρε ένα Gs που χαιρετάει το VStrom έχει φρενάρες καλύτερες,
    έχει πλαίσιο καλύτερο, φώτα καλύτερα, σέλα καλύτερη, θέση οδήγησης καλύτερη,
    οικονομικότερο σαφέστατα, και όλα τα άλλα! Τώρα με έβαλες στην πρίζα! Θα το δώσω το
    V-Strom και θα πάρω κομπολόι και ρολόι (Transalp)

Για το vstrom εχουμε πληρη εικονα θα ελεγα απλα θα θελαμε να εχουμε και τη αποψη για το καινουργιου gs650 (π.χ τοσα km-αυτα τα προβληματα) ευχαριστουμε για την ανταποκριση.

Μέλος Το avatar του/της iagos
    Είμαι κάτοχος 650GS εδώ και τέσσερα χρόνια και έχω πάει παντού μ' αυτό.
    Το V-Strom δεν μου έκανε ποτέ κλικ (γούστα είναι αυτά) ΑΛΛΑ όταν κατά καιρούς φίλοι ζητούσαν την γνώμη μου για αγορά μηχανής, τους την πρότεινα ως τίμια μηχανή, ανθεκτική, με καλή προστασία για ταξίδια.
    Δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντι στο V-Strom.
    Έχω όμως την απόλυτη βεβαιότητα πως αν η Suzuki δεν είχε κάνει την παραπληροφόρηση (απάτη μάλλον!) πως είναι μηχανή τύπου on-off θα είχε αρκετά λιγότερες πωλήσεις.
    Δεν είναι on-off που να χτυπιέται κάτω 10 χρόνια.
    On είναι, για ταξίδια είναι, για μέσα στην πόλη είναι, το off πού το είδανε;;;;;;

Φίλος μου με V-Strom επέμενε καιρό να έρθει παρέα στο χώμα (για εκδρομικό εντούρο) , τελικά ήρθε. Έχασα το μέτρημα, πόσα "γκαπ", γκούπ"και "μπαμ" τραγούδησε η ποδιά του στις πέτρες. Άναβε η μηχανή, τερμάτιζαν οι αναρτήσεις, τερμάτισε και ο φίλος την επιθυμία του για χώμα.

Και η Buell λανσάρει το Ulysses ως on-off! Είναι;;;;

http://www.touratech.se/content/over...2x_ulysses.jpg

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 14:34
  2. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 20:30
  3. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 10:07
  4. αγορα bmw gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 13:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ