Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 95

Θέμα: Μοτοσυκλέτα για ασπρομάλληδες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Ο δικος μου ειναι 73 και εχει KYMCO DINK 50 cc. δεν παει μακρια, μεσα στο χωριο και σε αποσταση 10 κμ. στα γυρω.Τις προαλες ειχε μεινει απο αντλια νερου και μεχρι να επισκευαστη εκανε μια εβδομαδα τι να σας πω ρε παιδια ηταν μεσα στη στεναχωρια! οδηγη απο τα 34 zundapp τοτε,τι να πω ειναι η ζωη του!! αντε πες σ΄αυτον τον ανθρωπο να μην ξανακαβαληση θα παει..... πριν την ωρα του! .Εγω ειμαι 43 και στα 56 οταν θα΄μαι πιστευω πως θα εχω το ιδιο παθος για τη μηχανη! Γι΄αυτο ασε τον ανθρωπο να την απολαυση τωρα που ειναι και συνταξιουχος!! γιατι η φλογα δεν σβηνη,οδηγουσα απο 14 ετων μεχρι 22 και απο 31 μεχρι τωρα και που προσφατα αγορασα και gtr 1400 γεροι να ειμαστε καλες βολτες και παντα ορθιοι!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΡΕ ΣΕΙΣ------------

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	44.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	148003
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Απλά τα 56 δεν είναι και τόσα πολλά βρε φίλε Τόλη
    Εγώ θα ήμουν υπέρ αν βέβαια ο άνθρωπος είναι εντάξει στην υγεία του και αμφιβάλω αν θα αποτελούσε κίνδυνο...κ όπως είπε και ο Div μεγαλύτερος κίνδυνος είναι με 4ροδο κουτί ο οποιοςδηποτε όχι μόνο ο Κυρ-elle :P
    Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του(τον οποίο να χαίρεται και να βλέπει πάντα γερό) είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.Εμείς τη γνώμη μας λέμε απ'το πληκτρολόγιο.
    Τώρα υπάρχουν περιπτώσεις (πχ Walter Roehrl ) όπου στα 60 είναι οδηγοί εξέλιξης της Porsche.Αυτοί όμως είναι εξαίρεση.
    Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.Απ'τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Elle λέει καλύτερα όχι,η γνώμη μας περισσεύει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΡΕ ΣΕΙΣ------------

χαχα δώσε γιαγιά! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.
    Καλύτερα να τον πείσεις να μην πάρει

Σεβαστή η άποψή σου Τόλη με μιά μικρή μοτοσυκλέτα όμως σε λίγες μέρες θα έχει συνηθίσει...είναι αλκολίκι το ριμάδι δεν ξεχνιέται

Θα πρότεινα ή YBR 250 ή CBF 250

Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του(τον οποίο να χαίρεται και να βλέπει πάντα γερό) είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.Εμείς τη γνώμη μας λέμε απ'το πληκτρολόγιο.
    Τώρα υπάρχουν περιπτώσεις (πχ Walter Roehrl ) όπου στα 60 είναι οδηγοί εξέλιξης της Porsche.Αυτοί όμως είναι εξαίρεση.
    Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.Απ'τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Elle λέει καλύτερα όχι,η γνώμη μας περισσεύει.

Σωστότατος

.56 (που ειναι ο πατέρας σου)
    -48 (που ειμαι εγω)
    ---------------
    = 8
    αυτα ειναι τα χρόνια διαφοράς με τον πατέρα σου

εγω εχω ενα cbr1100 κα το κουτσοκαταφέρνω να το πάω.
    Έφτασα 48 για να το 300ρίσω. Εσύ πιστεύεις οτι ειναι πολλά 8 χρόνια διαφοράς για να πάρει ενα (οχι τουμπανο) νορμάλ 400αρι ??

Αλλά και πάλι ναι θα έλεγα για ένα μικρό γιατί δε νομίζω ο άνθρωπος να μην είναι καλά και να θέλει 2κυκλο

Άσε τον άνθρωπο να χαρεί αν μπορεί αφού το θέλει τόσο

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Ο Elle ζήτησε τη γνώμη μας και γω έγραψα τη δική μου(την οποία ασπάζεται κιόλας,κοίτα απάντησή του).
    Ούτε στερώ τίποτα από κανένα.Οπότε όλο αυτό που έγραψες μάλλον άσχετο είναι.
    Πάντως ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους,κανείς δε τον νικάει.
    καθόλου άσχετο δεν είναι αν κάτσεις και καλοσκεφτείς πως και τι απάντησες αρχικά (όπως το κατάλαβα και το είδα εγώ...)
    αλλά το ''άσχετο'' γραπτό μου ουσιαστικά δεν ήταν απάντηση σένα (αν και σε έκανα quote) αλλά αντίδραση στο σκεπτικό ''50+=απόμαχος της ζωής-->βαλτον στο ράφι''....τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από την αρχική σου απάντηση...

και τελικά ,αν το σκεφτείς,η άποψη η δική μου, η δική σου ακόμα του Elle του ίδιου είναι ουσιαστικά ''άκυρη'', όπως ''άκυρη'' ήταν η άποψη των γονιών μας για τις μηχανές,όταν πρωτοκαβαλήσαμε ΕΜΕΙΣ!!!

Έχεις δίκιο πάντως οτι ο χρόνος είναι αμείλικτος...μακάρι σε όλους μας να φερθεί με ευγένεια και να είμαστε καλά να καβαλάμε τις μηχανές μέχρι τα βαθιά γεράματα....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ....
    εγω εχω ενα cbr1100 κα το κουτσοκαταφέρνω να το πάω.
    Έφτασα 48 για να το 300ρίσω. .....

ε ψιτ γερο....ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

μπας και αλαφρύνει λίγο το κλίμα γιατί με έπιασε ένα κάτι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ε ψιτ γερο....ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    καθόλου άσχετο δεν είναι αν κάτσεις και καλοσκεφτείς πως και τι απάντησες αρχικά (όπως το κατάλαβα και το είδα εγώ...)
    Κακώς το είδες έτσι επειδή ο ίδιος ο Elle είπε:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Να αγοράσει μοτοσυκλέτα ή όχι;
    Το όχι απάντηση δεν είναι;Σκληρή ίσως για κάποιους,αλλά τίμια και τεκμηριωμένη.

ουσιαστικά δεν ήταν απάντηση σένα (αν και σε έκανα quote)
    Τότε ΟΚ!Απλά όταν είδα εμένα quote και μετά την απάντησή σου παραξενεύτηκα.

αλλά αντίδραση στο σκεπτικό ''50+=απόμαχος της ζωής-->βαλτον στο ράφι''....τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από την αρχική σου απάντηση...
    Καμμία σχέση,δεν ασπάζομαι καθόλου το συγκεκριμένο σκεπτικό.Απλά κάθε πράγμα στον καιρό του.Ειδικά αν αυτό το πράγμα είναι -εξ'ορισμού-επικίνδυνο τόσο γι'αυτόν που το κάνει όσο-κυρίως- για τους άλλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

είσαι πολύ για να .....

είσαι πολύ για να .....
    οτι μπορώ κάνω
    αν δεν σου άρεσε πέρνα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω:a36:

Έει ψιτ, εσεις οι γρήγοροι βαστάτε τ' άλογα που θα σας είναι πρόβλημα ο άνθρωπος αν αγοράσει ένα 250 και κυκλοφορεί.
    Είμαι 43, δλδ σε καμιά δεκαριά χρόνια θα βρεθούν κάποια άλλα καλόπαιδα σας εσάς να με αποσύρουν και να μου κουνάνε το δάκτυλο απαγορεύοντάς μου να καβαλάω μηχανή?
    Αν ο άνθρωπος είναι υγιής, που είναι και γουστάρει να το χτυπήσει το 250, είναι νεώτατος και το λέει η καρδιά του και μπράβο του.
    Κι εγώ για YBR 250 λέω, η κατάλληλη μοτοσυκλέτα στην κατάλληλη περίσταση.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω δάσκαλο για μοτοσυκλέτα.
    από dog80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2015, 09:12
  2. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ ΚΛΠ...
    από AUFGEBRACHT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 11:49
  3. μοτοσυκλέτα για ψηλούς
    από hamilton στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 13:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ