Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Διαφορές οδηγών...

Προβληματικές ως συνήθως οι γενικεύσεις...

Οσο αντικειμενικά μπορώ να κοιτάξω το δρόμο που κινούμαι, βλέπω ότι οι περισσότεροι δίτροχοι έχουν μάθει να κυκλοφορούν γρήγορα στην κίνηση, με σφήνες και τέτοια δλδ.. κάποιοι ρίχνουν και μια ματιά προς τα πίσω πριν χωθούν, άλλοι βουρ σε ό,τι κενό δουν να ανοίγεται αφήνοντας φρένα να στριγγλίζουν πίσω τους.. (btw ο νέος οδηγός μηχανής κάνει κρα από χιλιόμετρο, προσπαθώντας να βγάλει μάτια και στην πλάτη, να χωρέσει το μηχανάκι που δεν έχει ακόμα συνηθίσει ανάμεσα στις λωρίδες αυτοκινήτων, να αφήνει και κάπως τους πιο γρήγορους να τον περνάνε κλπ κλπ).
    Τα αυτοκίνητα από την άλλη, προσπαθούν αναγκαστικά να προσαρμοστούν σε δίτροχα που μοιάζουν να έρχονται κατά πάνω τους από κάθε κατεύθυνση.. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν λίγο αριστερά βλέποντας μια μηχανή να πλησιάζει από δεξιά και στο καπάκι έρχεται δεύτερη από αριστερά και χάνουν την μπάλα, μαζεύονται οι ίδιοι πάνω στο κάθισμα μπας και μικρύνει και ο όγκος του αυτοκινήτου.. τους φαντάζομαι μετά με το λεξοτανίλ στο χέρι. Δεν είναι εύκολο, και πολύ περισσότερο για αυτούς που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο και δεν έχουν μπει ποτέ στο σκεπτικό του οδηγού μηχανής.
    Ασε τις εθνικές με τα μπουσοειδή που τη μια είναι ένα φωτάκι κάπου μακρυά και την επόμενη στιγμή είναι ένα γαϊδούρι κάπου πίσω-δίπλα-μπροστά σου να σου παίζουν φώτα για να κάνεις δεξιά, ή να προτιμούν να σε περάσουν εκείνα από δεξιά γιατί αργείς..

Ο καλός οδηγός είναι απλά ένας καλός οδηγός, ό,τι κι αν οδηγεί... μηχανή, αυτοκίνητο, νταλίκα.. Λέω εγώ.. Ναι, ένα δίτροχο δε στέκεται όρθιο μόνο του.. και είναι μακράν πιο ευάλωτο σε πτώσεις, συγκρούσεις κλπ. Και; Μπράβο μας;
    safety doesn't happen by accident

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    .........................
    Ο καλός οδηγός είναι απλά ένας καλός οδηγός, ό,τι κι αν οδηγεί... μηχανή, αυτοκίνητο, νταλίκα.....................

σοφον το σαφες
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    .
    Ασε τις εθνικές με τα μπουσοειδή που τη μια είναι ένα φωτάκι κάπου μακρυά και την επόμενη στιγμή είναι ένα γαϊδούρι κάπου πίσω-δίπλα-μπροστά σου να σου παίζουν φώτα για να κάνεις δεξιά, ή να προτιμούν να σε περάσουν εκείνα από δεξιά γιατί αργείς..

ναι εεεεε????σε λιγο ουτε το φωτακι δεν θα προλαβαινουν να δουν.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ναι εεεεε????σε λιγο ουτε το φωτακι δεν θα προλαβαινουν να δουν.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    grhgora sta anekdota
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    grhgora sta anekdota

Μην ανησυχείς! Δεν μιλάει για το δικό του!!!!

Για τους άλλους οδηγούς λέει!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Μην ανησυχείς! Δεν μιλάει για το δικό του!!!!

Για τους άλλους οδηγούς λέει!!!!!

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αν μιλαμε για αστικο περιβαλλον και με βαση τις υπαρχουσες συνθηκες, ενας οδηγος αυτοκινητου δεν εχει την ευκαιρια να "γυμνασει" το ΚΝΣ και τον εγκεφαλο του οταν οδηγει...το μονο που καταφερνει σερναμενος με 2 χ.α.ω. στην κινηση ειναι να σπανε τα νευρα του!

...και εκει ειναι η πολυ επικινδυνη φαση γιατι πανω στην τσαντιλα του κανει στραβοτιμονιες και γενικως π@π@ριες και οποιον παρει ο χαρος...

Αντιθετως, ο οδηγος τις μοτοσικλετας καθημερινα υποβαλει σε "στιβο μαχης" τα αντανακλαστικα του και την αντιληψη του, βελτιωνοντας συνεχως τις οδηγικες του ικανοτητες...ειναι θεμα επιβιωσης...

Φυσικα μιλαμε για εναν μεσο αναβατη ο οποιος εχει περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απο μια αμοιβαδα...γιατι γιδια και γενικλως πρωτευοντα θηλαστικα υπαρχουν και στις ταξεις μας αγαπητοι συναδελφοι.

Απο την αλλη τα κουτια εκ κατασκευης δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια να την ψαξεις ρε παιδι μου...καθεσαι σαν πασας, νοιωθεις -απατηλη- ασφαλεια, ακους μουσικη και ρυθμιζεις το clima στους 27,3 κελσιου ακριβως...

...πατας το γκαζι και δεν γινεται τιποτα...10 sec τα 0-100 ειναι σου λεει γρηγορο...π@π@ρι@ μαντολες ειναι αλλα τελως παντων....πας να αλλαξεις κατευθυνση και νοιωθεις την αδρανεια του 1+ τονου που διαφωνει μαζι σου... οοοοχι σου λεει... "εγω θα κατσω εδω!" και εκεινη την στιγμη ρωτας τον εαυτο σου <Γ@μιεται ο Νευτωνας;> και απαντας <Γ@μιεται...γ@μιεται...> ασε που αμα τελικα στριψεις διαπιστωνεις οτι ερχεται μαζι σου και μισο στρεμα πλαστικων και λαμαρινας, 15 χιλιομετρα καλωδιωσεων και 5 οκαδες απο αρκτικολεξα που ποτε δεν καταλαβες την σημασια τους...ACS, DBB, STC, BPT...σκατα εντελως!

Δεν θελω ρε γαμοτι μου! ειναι σαν να εχω μια κουστοδια απο ακολουθους αυλικους και υποτελεις!! αϊ σιχτιρ...

...και αυτα συμβαινουν σε ενα ουτοπικο περιβαλλον οπου δεν υπαρχει κυκλοφοριακη συμφορηση...

Γιατι στην πραγματικοτητα με τα κουτια οι μετακινησεις ειναι πιο αργες και απο τον σχηματισμο σταλακτιτη. Απορω με το κουραγιο τους ωρες-ωρες...μιλαμε για ατσαλινα νευρα! ...οκ θα μου πεις, το 65% αυτης της χωρας δεν εχανε επεισοδιο απο το "παρα πεντε" και αυτο εξηγει πολλα πραγματα...αλλα οι υπολοιποι;

Ας υποθεσουμε οτι εισαι ακαδημαϊκος...ιστορικος τεχνης ας πουμε...και μπαινεις στο κουτι να πας στο πανεπιστημιο...κολλας στην κινηση και αναγκαζεσαι να βλεπεις την κακογ@μημενη κυρατσα διπλα σου και τον τυπο που σκαλιζει την μυτη του κοιτωντας το απειρο...γ@μω την πουτ@ν@ μου!!! Πασχισες ρε π@π@ρ@ να διαμορφωσεις ενα αισθητικο προτυπο σε ολη σου την ζωη και τωρα αυτο κατακρεμνιζεται απο ενα σβολο κακαδιου και μια κουπ οπου συντελειτε πολεμεος μεταξυ της γονιδιακα μπασταρεδεμενης μεσογειακης καστανης ριζας και του αποτυχημενου ξανθου made by συνοικιακο κομμωτηριο...δεν αιθανεσαι εντελως μ@λ@κ@ς;

Τι να λεμε τωρα....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...

βρε ανθρωπε μου ελπιζω να φταιει η ωρα για αυτα που εγραψες εεε?

:hypnotize

Νέο μέλος
    Ακομη δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του post......

Διαπιστωσεις του τυπου ειμαστε καλυτεροι οδηγοι απο τους αλλους ειναι μαλλον εγωιστικές και δεν εκφραζουν νομιζω ολους εδω μεσα.

Ισως ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοι αλλα ειναι αυτονοητο γιατι ειμαστε εκτεθιμενοι οποτε δεν αλλαζει τιποτα, προσεχουμε για τον εαυτο μας, τους αλλους και αυτη ειναι η ιστορια.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αν μιλαμε για αστικο περιβαλλον και με βαση τις υπαρχουσες συνθηκες, ενας οδηγος αυτοκινητου δεν εχει την ευκαιρια να "γυμνασει" το ΚΝΣ και τον εγκεφαλο του οταν οδηγει...το μονο που καταφερνει σερναμενος με 2 χ.α.ω. στην κινηση ειναι να σπανε τα νευρα του!

...και εκει ειναι η πολυ επικινδυνη φαση γιατι πανω στην τσαντιλα του κανει στραβοτιμονιες και γενικως π@π@ριες και οποιον παρει ο χαρος...

Αντιθετως, ο οδηγος τις μοτοσικλετας καθημερινα υποβαλει σε "στιβο μαχης" τα αντανακλαστικα του και την αντιληψη του, βελτιωνοντας συνεχως τις οδηγικες του ικανοτητες...ειναι θεμα επιβιωσης...

Φυσικα μιλαμε για εναν μεσο αναβατη ο οποιος εχει περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απο μια αμοιβαδα...γιατι γιδια και γενικλως πρωτευοντα θηλαστικα υπαρχουν και στις ταξεις μας αγαπητοι συναδελφοι.

Απο την αλλη τα κουτια εκ κατασκευης δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια να την ψαξεις ρε παιδι μου...καθεσαι σαν πασας, νοιωθεις -απατηλη- ασφαλεια, ακους μουσικη και ρυθμιζεις το clima στους 27,3 κελσιου ακριβως...

...πατας το γκαζι και δεν γινεται τιποτα...10 sec τα 0-100 ειναι σου λεει γρηγορο...π@π@ρι@ μαντολες ειναι αλλα τελως παντων....πας να αλλαξεις κατευθυνση και νοιωθεις την αδρανεια του 1+ τονου που διαφωνει μαζι σου... οοοοχι σου λεει... "εγω θα κατσω εδω!" και εκεινη την στιγμη ρωτας τον εαυτο σου <Γ@μιεται ο Νευτωνας;> και απαντας <Γ@μιεται...γ@μιεται...> ασε που αμα τελικα στριψεις διαπιστωνεις οτι ερχεται μαζι σου και μισο στρεμα πλαστικων και λαμαρινας, 15 χιλιομετρα καλωδιωσεων και 5 οκαδες απο αρκτικολεξα που ποτε δεν καταλαβες την σημασια τους...ACS, DBB, STC, BPT...σκατα εντελως!

Δεν θελω ρε γαμοτι μου! ειναι σαν να εχω μια κουστοδια απο ακολουθους αυλικους και υποτελεις!! αϊ σιχτιρ...

...και αυτα συμβαινουν σε ενα ουτοπικο περιβαλλον οπου δεν υπαρχει κυκλοφοριακη συμφορηση...

Γιατι στην πραγματικοτητα με τα κουτια οι μετακινησεις ειναι πιο αργες και απο τον σχηματισμο σταλακτιτη. Απορω με το κουραγιο τους ωρες-ωρες...μιλαμε για ατσαλινα νευρα! ...οκ θα μου πεις, το 65% αυτης της χωρας δεν εχανε επεισοδιο απο το "παρα πεντε" και αυτο εξηγει πολλα πραγματα...αλλα οι υπολοιποι;

Ας υποθεσουμε οτι εισαι ακαδημαϊκος...ιστορικος τεχνης ας πουμε...και μπαινεις στο κουτι να πας στο πανεπιστημιο...κολλας στην κινηση και αναγκαζεσαι να βλεπεις την κακογ@μημενη κυρατσα διπλα σου και τον τυπο που σκαλιζει την μυτη του κοιτωντας το απειρο...γ@μω την πουτ@ν@ μου!!! Πασχισες ρε π@π@ρ@ να διαμορφωσεις ενα αισθητικο προτυπο σε ολη σου την ζωη και τωρα αυτο κατακρεμνιζεται απο ενα σβολο κακαδιου και μια κουπ οπου συντελειτε πολεμεος μεταξυ της γονιδιακα μπασταρεδεμενης μεσογειακης καστανης ριζας και του αποτυχημενου ξανθου made by συνοικιακο κομμωτηριο...δεν αιθανεσαι εντελως μ@λ@κ@ς;

Τι να λεμε τωρα....

απλα.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από memas
    Ακομη δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του post......

Διαπιστωσεις του τυπου ειμαστε καλυτεροι οδηγοι απο τους αλλους ειναι μαλλον εγωιστικές και δεν εκφραζουν νομιζω ολους εδω μεσα.

Ισως ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοι αλλα ειναι αυτονοητο γιατι ειμαστε εκτεθιμενοι οποτε δεν αλλαζει τιποτα, προσεχουμε για τον εαυτο μας, τους αλλους και αυτη ειναι η ιστορια.....

Άντε!

Τι λέει η ουσία του thread?

Πως είμαστε πιο προσεκτικοί! Όχι καλύτεροι!!!!

Ή κατάλαβα λάθος????
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    Πιστεύω πως η ικανότητα σωστής (και έγκαιρης) αντίδρασης, σεβασμού στους άλλους που κινούνται πλάι σου, εκτίμηση των δικών σου δυνατοτήτων αλλά και του οχήματος που οδηγείς, έχουν να κάνουν με τον γενικότερο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σου.

Θέλω να πω πως ένας ξέστοχος - υπερόπτης - επιδειξιάκιας - χαζός - αφηρημένος γενικά άνθρωπος, είναι αδύνατο να οδηγήσει σωστά το οποιοδήποτε όχημα.
    Σαφώς θα είναι πιο προσεκτικός καβάλα σε μια μηχανή/παπί/ό,τι δίτροχο απ' ό,τι μέσα στην ασφάλεια ενός αμαξιού, αλλά σίγουρα και πάνω σε δυό ρόδες θα αποτελεί κινούμενο κίνδυνο.

Προσωπικά έχω πει πολλές φορές πως κινούμενη στην τρέλλα της Αθήνας με μηχανή, νιώθω να κινδυνεύω περισσότερο από τους δίτροχους παρά από τους... "κουτάκηδες". Ιδίως το καλοκαίρι που κάθε κ@υλόγκαζος καβαλάει (ξεκράνωτος συνήθως) ένα δίτροχο και ξαμολιέται.

Η οδήγηση ΔΕΝ είναι για όλους. Δυστυχώς το σύστημα των εξετάσεων (μπλιάχ όμως) μοιράζει διπλώματα χωρίς διάκριση, καθώς "τα παίρνει" κανονικότατα και (σχεδόν) με το νόμο.
    Και ακόμα πιο δυστυχώς... δεν γίνεται αυστηρότερο (που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε) σε επίδοξους οδηγούς μηχανών....

Οπότε... τι να λέμε?!
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400

οου γιες!

ο μάγος μιλάει για ΜΕΣΟ ΟΡΟ και έχει απόλυτο δίκιο. μπράβο μάγε κ ελ-χυμαδόρ.... μ'έκανες να λιώσοω με αυτό:

όλες μου οι σκέψεις γραμμένες από άλλον για μένα :rotflmao:

και ναι, πριν ρωτήσει κανείς, το ξέρω κ θ'αρχίσω να τους πετάω κονσέρβες σε λίγο, ότι υπάρχουν σκουτεράδες (οι περισσότεροι) ξεκράνωτοι με το ένα χέρι στο κινητό που κοιτάνε γύρω γύρω για να περάσουν το φανάρι με κόκκινο χωρίς καν να πατήσουν κάτω κ παίζουν με το τιμόνι κ το γκάζι γραααν-γραααν-γραααν για να μην πέσουν! Δεν τους μπορώ καθόλου! αλλά εδώ μιλάμε για μέσο όρο, όχι για άχρηστους...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    el hymador...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕ...

έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και έχει γίνει σωστή περιγραφή.

Το ζουμί μάλιστα είναι στο παρακάτω..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S σε σχολή οδηγών;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2005, 12:23
  2. Διαφορές
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 09:41
  3. διάφορες φοτό
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ