ια καμια κοπελιτσα...γιατι ξερω πως αυτα τραβανε............σε κοριτσια εννοω........
![]()
![]()
![]()
Τι να τα κανεις τα μειονεκτηματα οταν θελεις το μωρο ε;
Τι κι αν γλυστραει το μηχανακι, να την "ριξεις" δεν θελεις;
:rotflmao:
![]()
ια καμια κοπελιτσα...γιατι ξερω πως αυτα τραβανε............σε κοριτσια εννοω........
![]()
![]()
![]()
Τι να τα κανεις τα μειονεκτηματα οταν θελεις το μωρο ε;
Τι κι αν γλυστραει το μηχανακι, να την "ριξεις" δεν θελεις;
:rotflmao:
![]()
κοιτα μπορει ν το θελω ΚΑΙ για κολελιτσες και ετσι..........αλλα μην βγει και σκαρτο............αμα δεν συμφερει θα κρατησω το glxακι μου.....να σου πω....διαβασεσ τι εστειλε ο menos ......???εχει δικιο η αδικο........................???????????????????![]()
GAKIAS
καταλαβα γιατι το θες, γιατι και εγω για αυτον τον λογο ειχα παρει scooter! οταν λέω γλυστράει εννοω οτι με ένα ψιλόβροχω δεν θέλει και πολυ για να ξαπλωθεις, αλλα πέζουν μεγάλο ρολο τα καλα λαστιχα, οι σωστες πιεσεις το έδαφος. (ενα καλο λαστιχο για scooter κοστιζει γυρο στα 50 €, ενω για ενα παπι γυρο στα 25-30€)επισης ειμαι σιγουρος οτι πανω στο μηνα-δυμηνο θα το βαρεθεις και θα αρχίσεις τις ψιλομετατροπες, μπιλακια....καμια εξατμιση και πολλα αλλα... τελος αν εισαι αποφασισμενος, δεν θα να σου αλλαξω γνωμη, απλως σε προιδοποιω για το τι θα συναντίσεις σε ένα scooter.![]()
κοιτα.........δεν ειμαι πολυ του φτιαξιματος σε μηχανακια...!!!και στο glx μπορει ο αδερφος μου ν το εχει γαμησει στο φτιαξιμο ΑΛΛΑ και στο καψιμο...το εχουμε στα 51 χιλιοστα και κατι μ......μηχανικα αλλαγμενες............οποτε δεν με νοιαζει το φτιαξιμο.......αυτο που παλι νε νοιαζει ειναι το χρωμα..........και αν παρω με χρωμα που δεν μου αρεσει θα το βαψω...και το μονο που μπορει ν βαλω (και θα το σκεφτω πολυ `δηλαδη) ειναι να του βαλω απλα μια αλλη εξατμιση........τιποτε αλλο..........αλλα εννοειτε πως θα κανω το σκατο μου παξιμαδι (οπως λενε και οι παλαοι) και θα μαζευω λεφτα και θα βαζω καλα λαστιχα...................σου ειμαι πολυ ευγνωμων........αλλα δεν μου ειπες τελικα εγω εχω δικιο η ο meno??????![]()
GAKIAS
Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, και εμεις δεν ειμαστε για εξοδα
Πλεονεκτηματα
Μουριτσα, γκαζιαρικο
Μειονεκτηματα
Βενζινοφαγος
μικροι τροχοι (ξεχνα τα πλαγιασματα που ξερεις με το GLX)
Ακριβη συντηρηση (Ρωτα τον πατερα σου τις διαδικασιες για δανειο)
Αν το μηχανακι πεσει (χτυπα ξυλο) θα το χρυσοπληρωσεις
Και τελευταιο
Αν στο κοριτσι αρεσει το μηχανακι σκεψου πως αυριο αλλαζει γνωμη
Παει το χασαμε το κοριτσακι, και μειναμε και με το .......... Runner στο χερι![]()
ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.............θα τις εχω υποψην μου...............:smilea:
GAKIAS
κοιτα ειπα γλιστράει, εννοωντας οτι γλιστραει λιγο παραπανω απο το παπι!! ετσι οπως τα παρουσιαζεις αν δεν κανεις μ@λ@κιες και προσέχεις μπορει και να μην πεσεις ποτε! επισεις οπως ειπε και ο menos πολυ πολυέξοδο. μια εξατμιση 150€, βαψιμο 200-300€ , λαστιχα 100€ καταλαβες γιατι σου λεω πολυέξοδο!! και καίει και πολυ, καμια σχεσει με το glx, αλλα αμα ειναι για τα μωρα παρτο και μην ακους κανεναν![]()
εχουν πολυ περασει τα ριμαδιασμενα τα scooter!!!!
εχεις απολυτο δικιο........![]()
![]()
![]()
αυτο πιστευω πως τελικα θα παρω......αλλα μια τελευταια ερωτηση.....μαζι με το λεγομενο μιχ....ποσο θα βαζω βενζινη???????????
GAKIAS
οσο λεει το χαρτζηλικι σου![]()
κοιτα πες περνω 20 ευρα την βδομαδα............και βαζω 3 ευρω βενζινη.....ποσο πρεπει να βαλω μιχ????????????![]()
GAKIAS
οτι σου πει ο πρατηριουχος, αυτοι ξερουν αρκετα καλα!!
Μετα απο 5-6 φορες θα το πιασεις το κολπο![]()
ο.κ!!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ για ολα.............θα τα πουμε.....................σορυ αλλα πρεπει να φυγω.............![]()
![]()
![]()
![]()
GAKIAS
τα γουστα πληρωνονται !!!!! δεν μπορω να ξερω ακριβος...
σορυ αλλα πρεπει να φυγω.............
Καταντησαμε Chat room![]()
![]()
XIXIXIXIXIXIXIXIXIXI ELEOSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
GAKIAS