.
Να επισημανω πως τα λευκα οργανα ειναι ιδιοκατασκευη του φιλου μας xanthosd οπου γραφει και το ψευδονυμο του μεσα στα οργανα!! προσεξτε τη λεπτομερια στο δεικτη βενζινης, χαμογελο οταν ειναι φουλ, λυπημενο οταν ειναι αδειο! και αλλα τετοια!!
Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ!!![]()
επησεις το ταχυμετρο λεει 280 αντι του παλιου 260 χωρις καμια αποκληση απο την παλια ''πραγματικη'' ενδειξη γιατι εχει γραφτει απο κατω, και το στροφομετρο εγινε 12,5 απο 12 prm. υπ' οψιν ομως τα συγκεκρημενα ειναι για DL 1000 K2 και K3 γιατι μετα αλλαζουν τα ρολογια. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....
Καλη χρονια σε ολους και απο εμενα .Κατ'αρχην να σε ευχαριστισω που μπηκες στον κοπο να βαλεις τις φωτο. Θα ηθελα να μου πεις αν τα οργανα που βλεπω ειναι εξ ολοκληρου καινουρια η εχεις αλαξει μονο μερικα κοματια και σαν μηχανισμος παραμενουν ιδια, μιας και δεν ξερω αν τα μαμισια οργανα ειναι ιδια με το δικο μου 650 του 2006. Αυτα που βλεπω ειναι εντελως διαφωπετικα απο τα δικα μου οχι μονο στην ασπρη πλακετα των οργανων αλλα και στην θεση που εχουν ολες οι ενδειξεις (βενζινη-φλας -λαδια-κλπ). Παντως μιλαμε για αριστη δουλεια!!!!!!!!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ
καλη χρονια, εχω αλαξει μονο τις πλακες που εχουν επανω τις ενδειξεις, ολο το υπολυπο ειναι ''μαμα'' απο DL1000 K3 δηλαδη καμια σχεση με το δικο σου 650, μην βιαστεις ομως γιατι πριν παρω το 1000 ειχα 650 κ4 και ειχα ανοιξει τα οργανα. τωρα ενας φιλος θελει να κανουμε και στο δικο του 650 Κ4 λευκα τα οργανα, οταν τα φτιαξω θα σου στειλω φωτο.
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
Θα ηθελα να μαθω αν βγαινουν ευκολα οι δεικτες η αν πρεπει να τους σπασω.
![]()
μ΄' ενα απλο τραβηγμα, σαν να ξεψαχνηζεις μπουτι κοτοπουλου......
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
το ανασηκώνεις με 2 κουτάλια για μοχλό... πολύ απαλά! Θυμάται κάποις την ιστοσελίδα που τοχε ποστάρει ένας τύπος;;;;
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."
Αντώνης
Το φως που εκπεμπει η βελονα μηπως προερχεται απο τιποτα led και τραβωντας την τα ξεχαρβαλωσω? Εσυ πως το ειδες αντεχει η παιζει να μου διαλυθει? Μετα καθετε ξανα στην θεση της η θελει ξανα πατεντες? Οι πλακετες που χρησιμοποιησες τις αγωρασες η τις εφτιαξες???? Σγχωρηστε με, ρωταω πολα αλλα αν κατι παει στραβα 500 γιουρια δεν εχω για να παρω καινουργιο![]()
Ωραίος![]()
ΤσουΑρχικά δημιουργήθηκε από ΟΤΙΝΑΝΕ
Το φως που εκπεμπει η βελονα μηπως προερχεται απο τιποτα led και τραβωντας την τα ξεχαρβαλωσω?
δεν ξέρω.... μόνο όταν την ξανακουμπώσεις να είναι στο 0 αλλιώς θα σου δείχνε λάθος (ισχώει κ για τις 2 βελόνες)
Εσυ πως το ειδες αντεχει η παιζει να μου διαλυθει? Μετα καθετε ξανα στην θεση της η θελει ξανα πατεντες? Οι πλακετες που χρησιμοποιησες τις αγωρασες η τις εφτιαξες???? Σγχωρηστε με, ρωταω πολα αλλα αν κατι παει στραβα 500 γιουρια δεν εχω για να παρω καινουργιο
ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
"καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."