Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

Ρε παιδια, το καλοκαιρι αφηνα το στρομα καμια φορα στον ηλιο. Παρατηρησα μασα στο κοντερ και στο στροφομετρο στα σημεια που ειναι κατι μικρεσ βιδιτσες που συγκρατουν το καντραν οτι εχουν δημιουργηθει φουσκαλες.Μεσα στο κοντερ οι ενδειξεις ειναι σε αυτοκολητο και οταν η μηχανη ειναι στον ηλιο οι φουσκαλεσ τεζαρουν ενω οταν ειναι στον ισκιο ζαρωνουν.
    Το εχει παθει κανεις αλλος???? Αν ναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???
    Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    αν εχεις αλλαξει ζελατινα μπορει να φταιει αυτη.μερικες αντιδρουν σαν μεγεθυντικοι φακοι στον ηλιο

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΤΙΝΑΝΕ
    Ρε παιδια, το καλοκαιρι αφηνα το στρομα καμια φορα στον ηλιο. Παρατηρησα μασα στο κοντερ και στο στροφομετρο στα σημεια που ειναι κατι μικρεσ βιδιτσες που συγκρατουν το καντραν οτι εχουν δημιουργηθει φουσκαλες.Μεσα στο κοντερ οι ενδειξεις ειναι σε αυτοκολητο και οταν η μηχανη ειναι στον ηλιο οι φουσκαλεσ τεζαρουν ενω οταν ειναι στον ισκιο ζαρωνουν.
    Το εχει παθει κανεις αλλος???? Αν ναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???
    Καλημερα και χρονια πολλα το εχω παρατηρησει και γω στο στροφομετρο μονο .
    κοιταζοντας τυχαια στον δρομο σε ενα αλλο 650 ειδα ακριβως τις ιδιες φουσκιτσες με το δικο μου.Το δικο μου ειναι 650 κ7.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Παμε για αλαγη κοντερ δηλαδη η υπαρχει καποια αλλη λυση?????

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.
    Αυτο το επαθα και εγω το καλοκαιρι αλλα το προβλημα μου παρουσιαστηκε πανω στη βελονα του ταχυμετρου.Εχω Κ7 ΑΒS.To πηγα συνεργειο (Σταθης Σταθοπουλος).Οταν το ειδε μου ειπε οτι δεν το εχει ξαναδει και πηραμε τηλ.την αντιπροσωπεια οπου απαντησαν οτι τους εχει ξανατυχει και εδωσαν εντολη να αλλαχθει στην εγγυηση.Ευτυχως ειχα εγγυηση 2 μηνες ακομη.

Αν δεν ημουν στην εγγυηση το κοστος θα ηταν περιπου 500€ γιατι εκτος απο ολα τα οργανα πρεπει με οδηγια απο τα κεντρικα να αλλαχθει και ολη η φισα του κοντερ γιατι απο εκει δημιουργειται το προβλημα.Με λιγα λογια ελλατωματικη καλωδιωση η οποια δινει μεγαλυτερη ταση στα οργανα και τα λιωνει.
    Αν ειστε στην εγγυηση τρεξτε να το προλαβετε.

Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Το ιδιο ειχα αντικρυσει και εγω στην προηγουμενη μου μηχανη, FJR 1300!! αλλα και σε γνωστους μου με την ιδιες μηχανες το ιδιο! Ενταξει δεν ειναι και τοσο σημαντικο, εαν παλι δεν το υποφερεις αλλαξε τα εσωτερικα με λευκα! Φιλος μου με 1000 v-STROM αυτο εκανε!! μεγαλη προσοχη οταν βγαζεις τις βελονες, οπως βγουν ετσι πρεπει να μπουν αλλιως θα πηγαινεις με 100! και το κοντερ θα δειχνει 150!

Οι βελονες βγενουν? Νομιζα οτι ειναι κολλημενες?? Οταν λες οτι το γυρισες σε ασπρα ενοεις οτι αλαξες το καντραν. ΠΟΥ-ΠΩΣ?????? Δωσε περισοτερες λεπτομερειες αν εχεις την καλοσυνη.
    Παντως εχω τις αμφιβολιες μου για το αν φταιει η φισα γιατι οι φουσκαλες αυτες οταν βαζω την μηχανη στον ηλιο τεζαρουν και οταν την βαζω στον ισκιο ζαρωνουν, αρα μαλον φταιει ο ηλιος Μαλον προκειτε για αστοχια υλικου

ΟΧΙ!ΟΧΙ! δεν αλλαξε το καντραν, εβγαλε τις βελονες και επανω στις ειδη υπαρχουσες(συγνωμη για την καθαρευουσα)πλακες, κολλησε ασπρη πλακα με μαυρα γραμματα, οταν τον δω θα βγαλω φωτο για να το δειτε ποσο ομορφο(κατα εμε) εγεινε!!

Θα σου ειμαι υποχρεος αν το κανεις να δω πωσ ειναι. Αν σου ειναι ευκολο ρωτα και τεχνικες λεπτομερειες (πως εβγαλε τις βελονες- που βρηκε αυτο που κολλησε κλπ)

Μολις μιλησα με τον φιλο μου, ειναι σε αδεια σε κανα δυο μερες θα γυριση, θα σου στειλει λευκες πλακετες για την κουκλα σου, μαζι επισης και οδηγιες τοποθετησης λεπτομερειες τηλεφωνικα!! Επισης θα ανεβασω και φωτο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimgeo
    Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.
    Αυτο το επαθα και εγω το καλοκαιρι αλλα το προβλημα μου παρουσιαστηκε πανω στη βελονα του ταχυμετρου.Εχω Κ7 ΑΒS.To πηγα συνεργειο (Σταθης Σταθοπουλος).Οταν το ειδε μου ειπε οτι δεν το εχει ξαναδει και πηραμε τηλ.την αντιπροσωπεια οπου απαντησαν οτι τους εχει ξανατυχει και εδωσαν εντολη να αλλαχθει στην εγγυηση.Ευτυχως ειχα εγγυηση 2 μηνες ακομη.

Αν δεν ημουν στην εγγυηση το κοστος θα ηταν περιπου 500€ γιατι εκτος απο ολα τα οργανα πρεπει με οδηγια απο τα κεντρικα να αλλαχθει και ολη η φισα του κοντερ γιατι απο εκει δημιουργειται το προβλημα.Με λιγα λογια ελλατωματικη καλωδιωση η οποια δινει μεγαλυτερη ταση στα οργανα και τα λιωνει.
    Αν ειστε στην εγγυηση τρεξτε να το προλαβετε.

Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια.
    το προβλημα παρουσιαζεται γυρω απο τις βιδες που συγκρατουν τις πλακες που γραφουν
    τις ενδειξεις. οχι πανω στην βελονα.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Ευχαριστω, θα ειμαι υποχρεος

Αρχικά δημιουργήθηκε από ganezos
    το προβλημα παρουσιαζεται γυρω απο τις βιδες που συγκρατουν τις πλακες που γραφουν
    τις ενδειξεις. οχι πανω στην βελονα.

Μακαρι να μην ειναι αυτο που εγραψα και να φταει ο ηλιος.
    Παντως γνωμη μου ειναι οτι καλο ειναι και μια επισκεψη στο μαστορα για να ειστε σιγουροι.

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

Γεια σας και χρονια πολλα, ειμαι ο Δημηρησ απο Ξανθη και εχω βαλει λευκα οργανα στο δικο μου DL1000 K3

φωτο λευκα οργανα v-strom 1000

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα 001.jpg 
Προβολές:	846 
Μέγεθος:	50,8 KB 
ID:	151371

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το SV650S στο ξεκάρφωτο...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 05:17
  2. Help-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 15:40
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Pc ΜΟΥ! Help
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:18
  4. Εχω προβλημα με το μοτερ μου.