Λίνα αυτο δεν το λεμε τυχη, αυτο λέγετε μεγααααααλη κ*λ*φαρδια![]()
ΥΓ τα αστερακια γιατι ειναι γυναικα![]()
και σε αυτον τον "τομεα" θίγονται:rotflmao:
Λίνα αυτο δεν το λεμε τυχη, αυτο λέγετε μεγααααααλη κ*λ*φαρδια![]()
ΥΓ τα αστερακια γιατι ειναι γυναικα![]()
και σε αυτον τον "τομεα" θίγονται:rotflmao:
Ποτε κοπηκε η πιτα και κερδισε ο Κωστας το φλουρι ;;
Παρε το σκυλακο σπιτι σου και φτιαξτου σπιτακι με μοκεττα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
κι εγω που νομιζα οτι η πιτμπουλινα εφαγε τον κλεφτη...![]()
![]()
![]()
![]()
τελος καλο ολα καλα !
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Απιστευτο πολυ τυχερος ο φιλος.Πολλες ομοιοτητες με αυτα που εδειχνε ο τριανταφυλοπουλος χθες με τους τυπους που κανανε την απαγωγη.Εχω αρχισει να μπερδευομαι ποτε βλεπω ταινια και ποτε real life![]()
![]()
βρε δεν εχουμε πει δεν αφηνουμε τα κλειδια επανω????![]()
αλλα εφ οσων τελος καλο, ολα καλα, δε πειραζει....![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Είχα βρεί με παρόμοιο τρόπο (έψαχνα το γάτο) το Africa του ξαδέλφου μου. Τον είχαν βουτήξει αλλά έμειναν από βενζίνη τριάντα μέτρα από το σπίτι μου και το πάρατησαν. Το ήθικο δίδαγμα είναι άφηνε το αμάξι/μηχανή με άδειο τεπόζιτο.
Μάλιστα έβλεπα το Africa για δυο μέρες και έλεγα "κοίτα να δεις πόσο μοιάζει στο Africa του Θ, κρίμα που του το έκλεψαν".
Όταν το βρήκα πήρα τηλέφωνο το 100 και μου είπαν.
"Δεν έχετε κάνα κλειδί να το φέρετε στο Τμήμα? Το περιπολικό θα αργήσει, είναι όλα σε περιστατικά."
Γ
εγω το περιπολικο το περιμενα ακριβως μια ωρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από geosot
Είχα βρεί με παρόμοιο τρόπο (έψαχνα το γάτο) το Africa του ξαδέλφου μου. Τον είχαν βουτήξει αλλά έμειναν από βενζίνη τριάντα μέτρα από το σπίτι μου και το πάρατησαν. Το ήθικο δίδαγμα είναι άφηνε το αμάξι/μηχανή με άδειο τεπόζιτο.
Μάλιστα έβλεπα το Africa για δυο μέρες και έλεγα "κοίτα να δεις πόσο μοιάζει στο Africa του Θ, κρίμα που του το έκλεψαν".
Όταν το βρήκα πήρα τηλέφωνο το 100 και μου είπαν.
"Δεν έχετε κάνα κλειδί να το φέρετε στο Τμήμα? Το περιπολικό θα αργήσει, είναι όλα σε περιστατικά."
Γ