Όχι ρε φίλε.
Αυτά τα έκανα παράλληλα και που μου έδιναν κουράγιο, δύναμη και χαρά, ώστε να δουλέψω περίπου 40 ώρες μέσα στο τριήμερο!!!
![]()
Όχι ρε φίλε.
Αυτά τα έκανα παράλληλα και που μου έδιναν κουράγιο, δύναμη και χαρά, ώστε να δουλέψω περίπου 40 ώρες μέσα στο τριήμερο!!!
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευτυχώς που το παραφόρτωσε κι ο Νικόλας το μηχανάκι του και γλύτωσες τις αγγαρείες που θα σ'έβαζε να του κάνεις λέω εγώ !![]()
Μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ, τωρα θα σου πω εγω!
Φιλε binzi διαβασα και το αλλο 27ασελιδο (σημερα) τοπικ σου.
Συγχαρητηρια και απο μενα, οχι τοσο για την πολυ καλη δουλεια, οσο για το μερακι.
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Ευχαριστώ πολύ javaneze.Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ, τωρα θα σου πω εγω!
Φιλε binzi διαβασα και το αλλο 27ασελιδο (σημερα) τοπικ σου.
Συγχαρητηρια και απο μενα, οχι τοσο για την πολυ καλη δουλεια, οσο για το μερακι.
![]()
![]()
ΤΣΟΝΤΑ!![]()
Αν θες βαλε και μια πιο μακρυνη φωτο ... να φαινεται ολο το τιμονι απ'ακρη σ'ακρη εννοω οχι πιο μακρυνη![]()
Εχεις μηπως ασχοληθει και με αποστατες για απο κατω απο το καβαλετο που να φερνουν πιο πανω το τιμονι;
E τοτε αναμενω φωτογραφικο υλικο/εντυπωσεις και απο τους αποστατες για ολοκληρωμενη παραγγελια/χωσιμο![]()
![]()
![]()
Αψογα φαινονται!![]()
(χαζη ερωτηση) Κατασκευαζεις και βιδες;
Ενοοω αν χρειαζονται ψηλοτερες σε περιπτωση που δεν κανουν οι παλιες λογω υψους...
stevelo αναμενουμε και απο σενα σχετικο "ρεπορταζ" με φωτο και εντυπωσεις μολις τα εγκαταστησεις.![]()
Οπωσδήποτε χρειάζονται μακρύτερες βίδες Νικόλα, μετρώντας το πάχος του αποστάτη μπορείς πανεύκολα να βγάλεις και το μάκρος της βίδας που χρειάζεται με μια απλή πρόσθεση, έχοντας βέβαια μετρήσει πρώτα και το μάκρος της εργοστασιακής.Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
(χαζη ερωτηση) Κατασκευαζεις και βιδες;
Ενοοω αν χρειαζονται ψηλοτερες σε περιπτωση που δεν κανουν οι παλιες λογω υψους...![]()
Φαντάζομαι ότι στο εμπόριο θα υπάρχουν άφθονες![]()
Γιάννη μόλις σήμερα παρέλαβα τους αποστάτες για το τιμόνι. Αύριο το πρωί θα τους δοκιμάσω.
Να πω πως οι φωτογραφίες αδικούν τη δουλειά σου.
Παιδιά ο Άνθρωπος είναι χρυσοχέρης. Η δουλειά του είναι επαγγελματική. Μιλάμε για δουλειά καλύτερη και από εργοστασιακή.
Μπράβο σου και να είσαι καλά και πάντα δημιουργικός. Χρωστάω πολλές .και όχι μόνο.
Θα ανεβάσω το συντομότερο φώτο να τους δείτε όλοι πάνω στη μηχανή
Το ξέρουμε φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Παιδιά ο Άνθρωπος είναι χρυσοχέρης. Η δουλειά του είναι επαγγελματική. Μιλάμε για δουλειά καλύτερη και από εργοστασιακή.
Ο Γιάννης είναι άπαιχτος πραγματικά
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Παιδιά ποστάρω να πω τις εντυπώσεις μου για τους αποστάτες.
Τοποθέτησα (δοκίμασα) και το 2 ζευγάρια. Αυτό των 30 mm δημιούργησε πρόβλημα. Όταν έστριβα το τιμόνι τέρμα αριστερά, δεν τερμάτιζε γιατί το σωληνάκι των φρένων που είναι στη δεξιά μεριά του τιμονιού ήταν κοντό και δεν του έδινε άλλο περιθώριο να τερματίσει. Έτσι απορρίφθηκαν.
Των 20 mm, αφού βάφηκαν μαύρο-ματ, "έκατσαν" οριακά. Με το σωληνάκι να τεντώνεται αρκετά στο αριστερό στρίψημο του τιμονιού. Το έβγαλα από τη βάση που το είχε η μαμά Honda και οκ.
Και τώρα το καλό. Η θέση οδήγησης βελτιώθηκε πάρα πολύ. Τώρα πια κάθομαι πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Οι δοκιμές έγιναν στην πόλη αλλά και σε ταξίδι αφού την Κυριακή έκανα αυθημερόν Καλαμάτα-Αθήνα-Καλαμάτα. Σύνολο 520 Km.
Στο ίδιο ταξίδι χρειάστηκα λιγότερες στάσεις για ξεμούδιασμα σε σχέση με προηγούμενο που δεν είχα τους αποστάτες.
Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που βρέθηκε αυτός ο άγιος Άνθρωπος (binzis) και μου έλυσε το πρόβλημα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους CBFάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα να απευθυνθούν στον Άνθρωπό μας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
Αυτό που έχει μείνει για να γίνει τέλειο το εγχείρημα, είναι οι βίδες. Χρειάστηκε να αλλαχτούν οι μαμίσιες μιας και ήταν κοντές. Εδώ στην πόλη μου δεν κατάφερα να βρώ επινικελομένες σαν τις μαμίσιες. Έτσι έβαλα 4 ανοξείδωτες για να κάνω τη δουλειά μου και απευθύνθηκα στο Γιάννη (binzis).
Έτσι είμαι σε αναμονή βιδών αλλά και του δεύτερου σετ των 30 mm που θα γίνει 20 mm και θα βαφεί από τον ίδιο καθότι "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας" που λένε στο χωριό μου. Η δουλειά του Γιάννη είναι ανεκτίμητη.
Θα ανεβάσω φώτο με τις καλές βίδες κι όταν θα ολοκληρωθεί αισθητικά το όλο εγχείρημα.
Και βέβαια για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Γιάννη και δεσμεύομαι για πολλές - πολλές![]()
.