Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Τρέμουλο τιμονιού

τι λαστιχα εβαλεσ ?
    γιατι τα conti trail attack εμαφανιζουν ενα τρεμουλα στα χιλιομετρα που αναφερεισ

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Τα καλάμια ΔΕΝ ισιώνουν ...!!!

(αν είχαν "πάρει" εσωτερικά τα κουζινέτα και οι γλύστρες και τα άλλαξε, Ο.Κ. - αλλά όχι ότι "ίσιωσε" τα καλάμια ... ).

Υ.Γ.
    Εάν όντως λύθηκε το μπροστινό, ενδέχεται να έγινε λαλακία στο μοντάρισμα - είτε σε αποστάτες, είτε σε ιξώδες λαδιού, είτε σε ύψος στάθμης, είτε στις "μάνες" (αλλαγή κάστερ), είτε ....
    Λέγοντας για καλάμι που ίσιωσε εννοώ το κινούμενο τμήμα. Στο DL650 η μπότα είναι σταθερή στον τροχό καιτο καλάμι είναι συνδεδεμένο με το τιμόνι και κινείται ως έμβολο μέσα στην μποτα. Αυτό μου είπε είχε στραβώσει.

Έβγαλα τη μπαγκαζιέρα, είδα διαφορά.. αλλά παλιότερα πριν μου πειράξει το καλάμι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, άρα πρέπει να συνεχίσω την αναζήτηση του προβλήματος.

Λέτε να υπάρχει θέμα ασφάλειας;

Νέο μέλος
    Έχεις κανείς να συστήσει κάποιον αξιόπιστο μηχανικό σε Ελληνικό, Αργυρούπολη κ.λπ.;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spargy
    Λέγοντας για καλάμι που ίσιωσε εννοώ το κινούμενο τμήμα. Στο DL650 η μπότα είναι σταθερή στον τροχό καιτο καλάμι είναι συνδεδεμένο με το τιμόνι και κινείται ως έμβολο μέσα στην μποτα. Αυτό μου είπε είχε στραβώσει.
    Ξέρω ποιο πράγμα είναι το καλάμι (και ξέρω και μερικούς που το έχουν καβαλήσει... ) και εξακολουθώ να επιμένω ότι ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ !!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ξέρω ποιο πράγμα είναι το καλάμι (και ξέρω και μερικούς που το έχουν καβαλήσει... ) και εξακολουθώ να επιμένω ότι ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ !!!

Μηχανικό ξέρεις καλό να μου συστήσεις; Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου, "δεν θέλω να το πώ, να το φάω θέλω", έτσι και εγώ.. δεν με νοιάζει πως γίνεται, με νοιάζει κάποιος ειδικός να διορθώσει το πρόβλημά μου!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μηχανικό ξέρεις καλό να μου συστήσεις; Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου, "δεν θέλω να το πώ, να το φάω θέλω", έτσι και εγώ..
    Δυστυχώς όχι, "καλέ μου άνθρωπε" όπως έλεγε και ο Βέγγος..

δεν με νοιάζει πως γίνεται, με νοιάζει κάποιος ειδικός να διορθώσει το πρόβλημά μου!
    Ίσως θα έπρεπε να σε νοιάζει το ΑΝ γίνεται (για να μπορείς να βγάζεις μια άκρη σχετικά με τους καλούς και κακούς μηχανικούς...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Πολλοί "μάστορες" τα "ισιώνανε" πάντως, παρόλο που απαγορεύεται αυστηρά απο τους κατασκευαστές.
    Πάντως ακόμη και αν είναι στραβό ενα καλάμι, συνήθως το τιμόνι δεν "παίζει", αλλά τραβάει δεξιά ή αριστερά. Το "τρέμουλο" προκαλείται απο τα περιστρεφόμενα μέρη (ρουλεμαν, κέντρο,ακτίνες, ζάντα, σαμπρέλα, λάστιχο, δίσκοι).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Continental Road Attack - Τρέμουλο τιμονιού
    από Elle στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 14:42
  2. τρεμουλο τιμονιου στο 990
    από mykonos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 08:49
  3. Τρέμουλο τιμονιού, the day after
    από kles στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks