τι λαστιχα εβαλεσ ?
γιατι τα conti trail attack εμαφανιζουν ενα τρεμουλα στα χιλιομετρα που αναφερεισ
τι λαστιχα εβαλεσ ?
γιατι τα conti trail attack εμαφανιζουν ενα τρεμουλα στα χιλιομετρα που αναφερεισ
Λέγοντας για καλάμι που ίσιωσε εννοώ το κινούμενο τμήμα. Στο DL650 η μπότα είναι σταθερή στον τροχό καιτο καλάμι είναι συνδεδεμένο με το τιμόνι και κινείται ως έμβολο μέσα στην μποτα. Αυτό μου είπε είχε στραβώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Τα καλάμια ΔΕΝ ισιώνουν ...!!!
(αν είχαν "πάρει" εσωτερικά τα κουζινέτα και οι γλύστρες και τα άλλαξε, Ο.Κ. - αλλά όχι ότι "ίσιωσε" τα καλάμια ...).
Υ.Γ.
Εάν όντως λύθηκε το μπροστινό, ενδέχεται να έγινε λαλακία στο μοντάρισμα - είτε σε αποστάτες, είτε σε ιξώδες λαδιού, είτε σε ύψος στάθμης, είτε στις "μάνες" (αλλαγή κάστερ), είτε ....![]()
Έβγαλα τη μπαγκαζιέρα, είδα διαφορά.. αλλά παλιότερα πριν μου πειράξει το καλάμι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, άρα πρέπει να συνεχίσω την αναζήτηση του προβλήματος.
Λέτε να υπάρχει θέμα ασφάλειας;
Έχεις κανείς να συστήσει κάποιον αξιόπιστο μηχανικό σε Ελληνικό, Αργυρούπολη κ.λπ.;
Ξέρω ποιο πράγμα είναι το καλάμι (και ξέρω και μερικούς που το έχουν καβαλήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από spargy
Λέγοντας για καλάμι που ίσιωσε εννοώ το κινούμενο τμήμα. Στο DL650 η μπότα είναι σταθερή στον τροχό καιτο καλάμι είναι συνδεδεμένο με το τιμόνι και κινείται ως έμβολο μέσα στην μποτα. Αυτό μου είπε είχε στραβώσει.) και εξακολουθώ να επιμένω ότι ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ !!!
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μηχανικό ξέρεις καλό να μου συστήσεις; Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου, "δεν θέλω να το πώ, να το φάω θέλω", έτσι και εγώ.. δεν με νοιάζει πως γίνεται, με νοιάζει κάποιος ειδικός να διορθώσει το πρόβλημά μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ξέρω ποιο πράγμα είναι το καλάμι (και ξέρω και μερικούς που το έχουν καβαλήσει...) και εξακολουθώ να επιμένω ότι ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΕΙ !!!
![]()
![]()
Δυστυχώς όχι, "καλέ μου άνθρωπε" όπως έλεγε και ο Βέγγος..Αρχικά δημιουργήθηκε από spargy
Μηχανικό ξέρεις καλό να μου συστήσεις; Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνου, "δεν θέλω να το πώ, να το φάω θέλω", έτσι και εγώ..
Ίσως θα έπρεπε να σε νοιάζει το ΑΝ γίνεται (για να μπορείς να βγάζεις μια άκρη σχετικά με τους καλούς και κακούς μηχανικούς...)Αρχικά δημιουργήθηκε από spargy
δεν με νοιάζει πως γίνεται, με νοιάζει κάποιος ειδικός να διορθώσει το πρόβλημά μου!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πολλοί "μάστορες" τα "ισιώνανε" πάντως, παρόλο που απαγορεύεται αυστηρά απο τους κατασκευαστές.
Πάντως ακόμη και αν είναι στραβό ενα καλάμι, συνήθως το τιμόνι δεν "παίζει", αλλά τραβάει δεξιά ή αριστερά. Το "τρέμουλο" προκαλείται απο τα περιστρεφόμενα μέρη (ρουλεμαν, κέντρο,ακτίνες, ζάντα, σαμπρέλα, λάστιχο, δίσκοι).