Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: αδυνατισμα σελλας

Παλαιό μέλος
    όταν το κουβέντιασα με το μηχανικό μου (που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη) μου είπε:

1. είναι ο σωστότερος τρόπος κατεβάσματος

2. το έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές φορές, παραγγέλνοντας τα κόκκαλα σε μηχανουργείο

3. απατείται κατέβασμα του μπροστινού

4. απαιτείται προσοχή στην επιλογή αφού το κόκκαλο σηκώνει μεγάλα φορτία και αν σπάσει πάπαλα, τα κόκκαλα φτιάχνονται από αλουμίνιο το οποίο έχει πρότυπα και διαβαθμίσεις, όσοι χρησιμοποιούν κορυφαίο αλουμίνιο το διαφημίζουν στις ιστοσελίδες τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    συμφωνώ με όλα αλλά μέχρι το σημείο να αποφασίσω να τα κάνω στο εργαλείο που καβαλάω κάθε μέρα 50 χιλιόμετρα! Και σε ρωτάω....στην ελληνική πραγματικότητα, σου λέει εσένα κάποιος ότι βγάζει τον μακρύ made in japan by Suzuki συνδεσμο και σου βάζει κοντό που τον έφτιαξε σε μηχανουργείο που χρησιμοποιεί πολύ καλό αλουμίνιο πο σηκώνει ένα εκατομμύριο κιλά...εσύ επαναπαύεσαι? εγώ ιδρώνω μόνο που το ακούω.....

υ.γ μετράει ότι έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον μηχανικό σου δεν λέω αλλά πάλι...ξέρω γω? επιφυλάσσομαι..
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Παλαιό μέλος
    φίλε μου και τα πλαίσια που έχουν σπάσει στα τζιξέρια, στην Ιαπωνία ήταν φτιαγμένα και κολλημένα...

τα lowering links είναι διαθέσιμα από πολλά ιντερνετομάγαζα πλέον, γύρω τα 80Ε, δεν χρειάζεται να βασιστείς σε κανένα μηχανουργό που μπορεί να κάνει το Χ Ψ Ζ λάθος στη σχεδίαση και την κατασκευή τους και να σε στείλει

υπάρχουν όπως αντιλαμβάνεσαι ΠΑΡΑ πολλά άτομα που έχουν σοβαρό πρόβλημα να καβαλήσουν μηχανάκι με ύψος σέλας 82 και 83 εκατοστά, σκέψου μόνο πόσο αποκλεισμένη αισθάνεται από την υπόθεση "μοτό" μια ελληνίδα 1.65 (ή και ένας έλληνας με το ίδιο ύψος!!), μπες στη θέση τους και πές μου αν θα έβαζες κόκκαλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    ίσως να έβαζα αν ο μηχανικός μου μου έλεγε ότι γίνεται με ασφάλεια ως προς γεωμετρία...απλά καναδυό είπαν σε φίλο μου ότι δεν το αναλαμβάνουν...πάντα με κόκκαλα τυποποιημένα ακριβά, όχι μηχανουργείου!
    Καταλαβαίνω την αναγκαιότητά τους απλά ανέφερα 2 πράγματα να προσεχθούν....γεωμετρία-υλικό!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos

Καταλαβαίνω την αναγκαιότητά τους απλά ανέφερα 2 πράγματα να προσεχθούν....γεωμετρία-υλικό!
    σύμφωνοι, και όπως είδες τα δύο αυτά θέματα τα είχα ήδη ψάξει και σου είχα απαντήσεις

όταν για παράδειγμα διαβάζεις αυτό, ε, πόσο παραπάνω εξασφάλιση θες;

This Lowering Link fits SUZUKI GSXR600, 750, 1000. Most other manufacturers of Lowering Links for Kawasaki and Suzuki motorcycles use 6061 T-6 aluminum and have proven to crack or break. For that reason our manufactures make their Suzuki and Kawasaki lowering links from 7075 T-6 Billet aluminum. This type of aluminum is the strongest available on the market today, providing the greatest amount of safety and protection for the rider.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. επισκευή σέλλας-ταπετσαρία στην Θεσσαλονίκη
    από marug στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2010, 17:50
  2. αλλαγμα καλυματος της σελλας
    από thoukis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 10:47
  3. Συμβουλή σέλλας από κατόχους Ss
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket