Εχει κανεις λεπτυνη την σελλα του ,πιστευω πως αν την χαμηλωσω θα ελεγχω πολυ καλυτερα το εργαλειο με συνεπιβατη.
αν καποις εχει τολμησει καποια αλλαγη θα ηθελα την γνωμη του.![]()
![]()
![]()
Εχει κανεις λεπτυνη την σελλα του ,πιστευω πως αν την χαμηλωσω θα ελεγχω πολυ καλυτερα το εργαλειο με συνεπιβατη.
![]()
![]()
Το να κανεις λαθη ειναι ανθρωπινο
Το να συγχωρεις ειναι θεϊκο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeb
![]()
![]()
Δεν νομιζω να μπορεις να επεμβεις στο υψος της σελας......
Παντως υπαρχει κιτακι χαμηλοματος ολης της μηχανης απο το πισω μοχλικο της αναρτησης αλλα δε ξερω αν θα μεταβαλλει τη συμπεριφορα της μηχανης.... ψαχτο λιγακι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δεν νομιζω να μπορεις να επεμβεις στο υψος της σελας......
Βεβαίως και μπορείς. Σκάψιμο του αφρολέξ και χαμηλώνει.
Απο ειδικό εννοείται
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
φυσικα γινετε...εγω το εχω κανει.εβαλα μαλιστα και ενα αλλο υλικο μεσα."τζελ".
μεγαλη διαφορα!!
Αν την σκάψει(ειδικός πάντα) αντικατάσταση του υλικού με τζελ υποχρεωτικά.
Θα έχει μεγάλη διαφορά στην άνεση και θα σε κουράζει αν απλά την σκάψεις .
Αν ειναι ευκολο να μου δωσετε περισσοτερες λεπτομεριες
τηλ
περιοχη
κοστος
αν πρεπει να προσεξω κατι ? παντως για χαμηλωμα τις μηχανης δεν το σκεφτομαι καθολου.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες
Το να κανεις λαθη ειναι ανθρωπινο
Το να συγχωρεις ειναι θεϊκο..
Υπάρχει ένας φοβερός μάστορας στην λεοφώρο Αμφιθέας ψάχνω να βρω κάρτα του αλλά δεν μπορώ... είναι στο ρεύμα που πάει προς την Συγγρού ένα γωνιακό μαγαζάκι κανένα χλμ σίγουρα απο Συγγρού...
Φοβερή δουλειά και πάθος με το αντικείμενο... στο προγυμενό μου μηχανάκι εκεί που ήθελα να του αλλάξω σέλα απλά το πηγα μου έφτιαξε κάλυμα και ξαναέδωσε στην σέλα το σωστό της σχήμα και μεταμορφώθηκε...
Φαντάζομαι θα μπορεί να κάνει και κάτι για αυτό που θες...
Στη Θεσσαλονίκη ξέρετε ποιος αναλαμβάνει να το κάνει αυτό υπεύθυνα???Όποιον ρώτησα μου είπε οτι δεν γίνεται.Ετσι απαντάνε οι ανήξεροι μάλλον!
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
ψάξε στο δίκτυο για τα λεγόμενα lowering links, που τα λέμε κόκκαλα στο ελάντα, υπάρχουν για σχεδόν όλα τα μηχανάκια
είναι ο καλύτερος τρόπος να κατεβάσεις τη σέλα, ως και 5 εκατοστά ή και περισσότερο, και, κυρίως, ΣΩΣΤΑ (με το απαραίτητο κατέβασμα και του μπροστινού)
Για βοήθα λίγο ρε αδερφέ??Τι ρόλο παίζουν αυτά τα κόκκαλα??Πως μπαίωουν?Που τα βρίσκω??
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
google --> "lowering links"
![]()
τέρμα διοικητηρίου με Αγ.Δημητρίου είναι Ο μάστορας. κάνει πολύ καλή δουλειά, στην ξυρίζει στην διαμορφώνει και έτοιμος...κάνε παζάρι παίζει στις τιμές από 120 ως 70 νομίζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
Στη Θεσσαλονίκη ξέρετε ποιος αναλαμβάνει να το κάνει αυτό υπεύθυνα???Όποιον ρώτησα μου είπε οτι δεν γίνεται.Ετσι απαντάνε οι ανήξεροι μάλλον!
Μπάτζιος νομίζω το όνομα..όπως ανεβαίνεις στο δεξί σου χέρι ακριβώς πριν βγεις στην Αγ.Δημητρίου
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
πολλα λαχανικα και θα ειναι οκ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
τέρμα διοικητηρίου με Αγ.Δημητρίου είναι Ο μάστορας. κάνει πολύ καλή δουλειά, στην ξυρίζει στην διαμορφώνει και έτοιμος...κάνε παζάρι παίζει στις τιμές από 120 ως 70 νομίζω.
Μπάτζιος νομίζω το όνομα..όπως ανεβαίνεις στο δεξί σου χέρι ακριβώς πριν βγεις στην Αγ.Δημητρίου [/QUOTE
Ευχαριστώ ρε καρντάσι!
ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!
παιδιά κάποιοι μάστορες που τουνάρουν κατά καιρούς άφοβα απέφυγαν να αναλάβουν τοποθέτηση lowering links σε strom φίλου, είπαν δεν παίρνουν την ευθύνη,μπορεί να επηρρεάζει πέραν του δεόντος την γεωμετρία της μοτό! Δεν ξέρω τι να πω...
Εγώ θεωρώ ότι με ένα καλό χαμήλωμα 3 πόντους την σέλα μέχρι και 1,75 την φέρνει βόλτα κάποιος πάντα με μικρούς συμβιβασμούς...εδώ εγώ κάνω συμβιβασμούς στο 1,89 και αν είναι ανηφορική όπισθεν κατεβαίνω..
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ