Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Κλοπή κράνους???!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !!!
    Μπορουμε παντα να αφήσουμε μια χειροβομβιδα χρώματος
    Και αμυντική να ήταν δεν θα ήταν άσχημα...

Αλλά πάλι και 1/4 της λίμπρας C4 θα δούλευε καλά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Δεν θα ειχες ομως μηχανακι μετα....

Πλακα πλακα....μου θυμιζει την προταση που ειχα κανει παλια σε ενα φιλο μου ασφαλιτη.
    Γιατι ρε χαμενε δεν βαζετε καθε μερα ενα μηχανακι-παγιδα-κραχτη σε καποιο τετοιο μερος και να το παρακολουθειτε απο αποσταση ?
    Μεσα σε ενα 3-μηνο θα ειχατε πιασει τα μισα κλεφτρονια.
    Απνατηση : Γραφειοκρατικα,λύνεις πιο ευκολα το κυπριακο,παρα να οργανωσεις τετοια επιχειρηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Σιγά μοβόρε,κολυμπηθρόξυλο δε θα μείνει!
    Καλύτερα να βάλουμε μια αμπούλα με 2βρωμο-3μέθυλοπορδάνιο και μετά τη φάτσα του κλέφτη στο γιουτουμπ!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σιγά μην γίνω και δολοφόνος για το καθίκι.. το ανεξίτηλο χρώμα οτι πρέπει είναι... Θα πάρει τέτοια τρομάρα που θα το θυμάται μια ζωή... χώρια που μόνο με νέφτι βγαίνει.. σκεφτείτε οτι θα πρέπει να κάνει με γυαλόχαρτο την μάπα του μια ζωή με νέφτι για να φύγει το χρώμα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Πλακα πλακα....μου θυμιζει την προταση που ειχα κανει παλια σε ενα φιλο μου ασφαλιτη.
    Γιατι ρε χαμενε δεν βαζετε καθε μερα ενα μηχανακι-παγιδα-κραχτη σε καποιο τετοιο μερος και να το παρακολουθειτε απο αποσταση ?
    Απνατηση : Γραφειοκρατικα,λύνεις πιο ευκολα το κυπριακο,παρα να οργανωσεις τετοια επιχειρηση.
    Ναι, άν δέ θέλανε, δέ μπορούσανε νομίζεις....

Αλλά και έτσι να ήτανε, σάν όμιλος φτιάχνει ένα ΜΚΟ για την "πάταξη του εγκλήματος"(συγκεκριμένα κλοπές οχημάτων), κάνει μιά δωρεά αρκετή για αγορά κάποιων μεταχειρισμένων μηχανών και μίσθωση ατόμων που να τις παρακολουθούν, και το αναλαμβάνουν τα άτομα της ΜΚΟ που μπορεί να είναι άμισθοι που έχουν καεί στο παρελθόν ή δέ ξέρω γώ τι άλλο. Οπότε το μόνο γραφειοκρατικό είναι η χορήγηση ποσού. Τα υπόλοιπα 'γραφειοκρατικά' σε σχέση με την αστυνομία κλπ τα αναλαμβάνουν τα μέλη του ΜΚΟ που συνήθως έχουν και αρκετό ελέυθερο χρόνο....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Ναι, άν δέ θέλανε, δέ μπορούσανε νομίζεις....

Αλλά και έτσι να ήτανε, σάν όμιλος φτιάχνει ένα ΜΚΟ για την "πάταξη του εγκλήματος"(συγκεκριμένα κλοπές οχημάτων), κάνει μιά δωρεά αρκετή για αγορά κάποιων μεταχειρισμένων μηχανών και μίσθωση ατόμων που να τις παρακολουθούν, και το αναλαμβάνουν τα άτομα της ΜΚΟ που μπορεί να είναι άμισθοι που έχουν καεί στο παρελθόν ή δέ ξέρω γώ τι άλλο. Οπότε το μόνο γραφειοκρατικό είναι η χορήγηση ποσού. Τα υπόλοιπα 'γραφειοκρατικά' σε σχέση με την αστυνομία κλπ τα αναλαμβάνουν τα μέλη του ΜΚΟ που συνήθως έχουν και αρκετό ελέυθερο χρόνο....
    Δεν παιζει αυτο.
    Δεν υπάρχουν ατομα.Ειναι απασχολημενοι με την φύλαξη της Παναγιωταρεας και του Πρετεντερη.
    Επιπλεον η καλη θεληση και η ιδεα δεν μετρανε.
    Για εναρξη τετοιας επιχειρησης πρεπει να ελθει εντολη απο πολυυυυυ πάνω.
    Τι νομιζετε ? Αποφασιζει ο διοικητης του Χ τμηματος κατι και το υλοποιούνε ?

Το 8ωρο να περασει...και γεια σας.

Αν μπορεις....ρωτα και μαθε...καθε βράδυ...στην περιοχη σου...ποσα ατομα ειναι stand by για περιπτωση κλοπης,διαρηξης κλπ.Θα εκπλαγεις !

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Δεν παιζει αυτο.
    Δεν υπάρχουν ατομα.Ειναι απασχολημενοι με την φύλαξη της Παναγιωταρεας και του Πρετεντερη.
    Επιπλεον η καλη θεληση και η ιδεα δεν μετρανε.
    Για εναρξη τετοιας επιχειρησης πρεπει να ελθει εντολη απο πολυυυυυ πάνω.
    Τι νομιζετε ? Αποφασιζει ο διοικητης του Χ τμηματος κατι και το υλοποιούνε ?

Το 8ωρο να περασει...και γεια σας.

Αν μπορεις....ρωτα και μαθε...καθε βράδυ...στην περιοχη σου...ποσα ατομα ειναι stand by για περιπτωση κλοπης,διαρηξης κλπ.Θα εκπλαγεις !
    Καλά μήν τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Αυτός ακριβώς ο πεσσιμισμός είναι που κάνει τα πάντα να φαίνονται αδύνατα.
    Και επίσης εξαρτάται για να κινηθούν κάποια άτομα ποιός θα τους το πεί..... Όπως είπες απο πολύ πάνω πρέπει να έρθει εντολή, αλλά αδύνατο δέν είναι.

Και δέ μιλάω για ασφαλιστικές 'μαγαζάκια΄.....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    άκυρο πλέον έχει το RSI με 159

http://www.louis.de/_20060409df67cdd...rtnr_gr=203704

και δύο διαφορετικά S800 με 79 ευρώ..
    Φωτιά μου βάζεις αδερφέ... και δυστηχώς είμαι απο τους μαμάκες που δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με online παραγγελείες και κάθομαι και γυρνάω στα ελληνικά μαγαζιά μήπως και πετύχω καμιά καλή προσφορά και όχι τις συνηθισμένες πενταροδεκάρες που κόβουνε σαν να έχουνε καβούρια. To RSI στα 159 είναι καλούτσικη τιμή αλλά δυστηχώς δεν το έχει σε M που φοράω.

Πήγα σήμερα στο Δίκυκλο να χαζέψω κάνα κρανάκι και ξερογλυφόμουνα για το XR-1000. Παρεπιπτώντως μου είπε η πωλήτρια ότι γίνεται χαμός απο κλοπές...

Αλλά ρε αδέρφια δεν την παλεύω να το σκέφτομαι να αφήσω το κράνος στη μπαγκαζιέρα επειδή θα μου το ψηρίσουνε. Ίσως αυτό απο μόνο του να ορίζει τα βαλάντια στα οποία θα πρέπει να κινηθώ....

Υπόψην ότι στο Village δεν πήγα για ταινία και ότι το όλο σκηνικό έγινε Σάββατο 16:30 με 18:00, ήταν δηλαδή μέρα αλλά ψηλοχαλαρά απο κόσμο.

Τι να πω πάντως, δεν είχα ιδεα για τα χάλια του Village, στη γειτονιά μου και ακουμπησμένο πάνω στη μπαγκαζιέρα να το είχα κανείς δε θα το είχε αγγίξει.

Τεσπά, το μάθαμε κι αυτό με το άσκημο τρόπο...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Φωτιά μου βάζεις αδερφέ... και δυστηχώς είμαι απο τους μαμάκες που δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με online παραγγελείες και κάθομαι και γυρνάω στα ελληνικά μαγαζιά μήπως και πετύχω καμιά καλή προσφορά και όχι τις συνηθισμένες πενταροδεκάρες που κόβουνε σαν να έχουνε καβούρια. To RSI στα 159 είναι καλούτσικη τιμή αλλά δυστηχώς δεν το έχει σε M που φοράω.

Πήγα σήμερα στο Δίκυκλο να χαζέψω κάνα κρανάκι και ξερογλυφόμουνα για το XR-1000. Παρεπιπτώντως μου είπε η πωλήτρια ότι γίνεται χαμός απο κλοπές...

Αλλά ρε αδέρφια δεν την παλεύω να το σκέφτομαι να αφήσω το κράνος στη μπαγκαζιέρα επειδή θα μου το ψηρίσουνε. Ίσως αυτό απο μόνο του να ορίζει τα βαλάντια στα οποία θα πρέπει να κινηθώ....

Υπόψην ότι στο Village δεν πήγα για ταινία και ότι το όλο σκηνικό έγινε Σάββατο 16:30 με 18:00, ήταν δηλαδή μέρα αλλά ψηλοχαλαρά απο κόσμο.

Τι να πω πάντως, δεν είχα ιδεα για τα χάλια του Village, στη γειτονιά μου και ακουμπησμένο πάνω στη μπαγκαζιέρα να το είχα κανείς δε θα το είχε αγγίξει.

Τεσπά, το μάθαμε κι αυτό με το άσκημο τρόπο...
    Μην σε ανησυχούν καθόλου.. πρώτη φορά ψώνιζα γενικά από το internet μια χαρά τα κατάφερα. Εσύ έχεις το πλεονέκτημα ότι ξέρεις τι νούμερο φοράς σε shark (γιατί γενικώς είναι λίγο μεγάλα). Αποκλείεται να πετύχεις όχι τέτοια, αλλά ούτε παραπλήσια τιμή.

Για τα κράνη που πήρα εγώ η μοτοδυναμική έδινε

το μεν S650 -> 165 ευρώ
    το RSF2i -> 270 ευρώ

Εγώ τα πήρα από το louis.de (με δώρο το motorrad (δεν καταλαβαίνω γρι, αλλά για την τουαλέτα μια χαρά είναι )), σύνολο, μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν και τα δύο 185

Ψάξε το, όλο και κάποιο καλό κράνος θα βρεις
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δε νομίζω ότι φταίει η κρίση!!!

Πριν από 5 χρόνια, που δεν υπήρχε η "κρίση" σε φίλο μου του είχαν πάρει την εξάτμιση από τη μηχανή!!!

Οπότε.......

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Περυσι , στο μοναστηρακι μου κλεψανε 2 κρανη

1 ixs 100e , 1 airoh 150 e , τα ειχα στην κλειδωνια της μηχανης , και κοψανε τα λουρακια κ τα πηρανε , μερα , απογευματακι , γεματο κοσμο

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
    Περυσι , στο μοναστηρακι μου κλεψανε 2 κρανη

1 ixs 100e , 1 airoh 150 e , τα ειχα στην κλειδωνια της μηχανης , και κοψανε τα λουρακια κ τα πηρανε , μερα , απογευματακι , γεματο κοσμο
    Έχω ξανακούσει τέτοια κλοπή,αν κόψουν τα λουράκια τί θα κάνουν τα κράνη?????

Παλαιό μέλος
    ελα μου ντε ?! αυτο ειπα κ γω ... για καμμια πορεια / ληστεια ?! κανενα πρεζακι που τα πουλησε για 5ε ? τα κρανη ειναι αχρηστα ... μονο για καπελακι κανουνε

Ασφαλιτης... :a53: ...να κοψεις τις κακες παρεες...

Γραφειοκρατεια = δεν θελω να πιασω τα κλεφτρονια γιατι δεν εχουν μεροκαματο (αντιθετα εχει και καποιον κινδυνο και δεν ειμαστε για τετοια)... τι κι αν σου κλεψουν εσενα τη μηχανη/κρανος κτλ... δεν τρεχει τιποτα... θα χρεωθεις και θα παρεις καινουργια (να δουλεψουν και λιγο οι καημενες οι τραπεζες!)...

...στις κλησεις και στο νταβατζιλικι ειναι τα λεφτα πατριωτηηηηηη
    money cant buy me love !!!

μανουλα μου... πλακωσαν και τα κομμαντα:a53:
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Κράνους στο Κολωνάκι σήμερα (14:00)
    από ilias s.m. στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2013, 21:22
  2. Κλοπή κράνους
    από Komisths στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2013, 19:29
  3. Κλοπή κράνους Uvex
    από CBRIDHS στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 21:26
  4. κλοπη κρανους!!