Και αμυντική να ήταν δεν θα ήταν άσχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !!!
Μπορουμε παντα να αφήσουμε μια χειροβομβιδα χρώματος
Αλλά πάλι και 1/4 της λίμπρας C4 θα δούλευε καλά...
Και αμυντική να ήταν δεν θα ήταν άσχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !!!
Μπορουμε παντα να αφήσουμε μια χειροβομβιδα χρώματος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Και αμυντική να ήταν δεν θα ήταν άσχημα...
Αλλά πάλι και 1/4 της λίμπρας C4 θα δούλευε καλά...![]()
![]()
![]()
Δεν θα ειχες ομως μηχανακι μετα....
Πλακα πλακα....μου θυμιζει την προταση που ειχα κανει παλια σε ενα φιλο μου ασφαλιτη.
Γιατι ρε χαμενε δεν βαζετε καθε μερα ενα μηχανακι-παγιδα-κραχτη σε καποιο τετοιο μερος και να το παρακολουθειτε απο αποσταση ?
Μεσα σε ενα 3-μηνο θα ειχατε πιασει τα μισα κλεφτρονια.
Απνατηση : Γραφειοκρατικα,λύνεις πιο ευκολα το κυπριακο,παρα να οργανωσεις τετοια επιχειρηση.
![]()
Σιγά μοβόρε,κολυμπηθρόξυλο δε θα μείνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καλύτερα να βάλουμε μια αμπούλα με 2βρωμο-3μέθυλοπορδάνιο και μετά τη φάτσα του κλέφτη στο γιουτουμπ!
σιγά μην γίνω και δολοφόνος για το καθίκι.. το ανεξίτηλο χρώμα οτι πρέπει είναι... Θα πάρει τέτοια τρομάρα που θα το θυμάται μια ζωή... χώρια που μόνο με νέφτι βγαίνει.. σκεφτείτε οτι θα πρέπει να κάνει με γυαλόχαρτο την μάπα του μια ζωή με νέφτι για να φύγει το χρώμα..
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ναι, άν δέ θέλανε, δέ μπορούσανε νομίζεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
![]()
Πλακα πλακα....μου θυμιζει την προταση που ειχα κανει παλια σε ενα φιλο μου ασφαλιτη.
Γιατι ρε χαμενε δεν βαζετε καθε μερα ενα μηχανακι-παγιδα-κραχτη σε καποιο τετοιο μερος και να το παρακολουθειτε απο αποσταση ?
Απνατηση : Γραφειοκρατικα,λύνεις πιο ευκολα το κυπριακο,παρα να οργανωσεις τετοια επιχειρηση.
![]()
![]()
Αλλά και έτσι να ήτανε, σάν όμιλος φτιάχνει ένα ΜΚΟ για την "πάταξη του εγκλήματος"(συγκεκριμένα κλοπές οχημάτων), κάνει μιά δωρεά αρκετή για αγορά κάποιων μεταχειρισμένων μηχανών και μίσθωση ατόμων που να τις παρακολουθούν, και το αναλαμβάνουν τα άτομα της ΜΚΟ που μπορεί να είναι άμισθοι που έχουν καεί στο παρελθόν ή δέ ξέρω γώ τι άλλο. Οπότε το μόνο γραφειοκρατικό είναι η χορήγηση ποσού. Τα υπόλοιπα 'γραφειοκρατικά' σε σχέση με την αστυνομία κλπ τα αναλαμβάνουν τα μέλη του ΜΚΟ που συνήθως έχουν και αρκετό ελέυθερο χρόνο....
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Δεν παιζει αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ναι, άν δέ θέλανε, δέ μπορούσανε νομίζεις....![]()
Αλλά και έτσι να ήτανε, σάν όμιλος φτιάχνει ένα ΜΚΟ για την "πάταξη του εγκλήματος"(συγκεκριμένα κλοπές οχημάτων), κάνει μιά δωρεά αρκετή για αγορά κάποιων μεταχειρισμένων μηχανών και μίσθωση ατόμων που να τις παρακολουθούν, και το αναλαμβάνουν τα άτομα της ΜΚΟ που μπορεί να είναι άμισθοι που έχουν καεί στο παρελθόν ή δέ ξέρω γώ τι άλλο. Οπότε το μόνο γραφειοκρατικό είναι η χορήγηση ποσού. Τα υπόλοιπα 'γραφειοκρατικά' σε σχέση με την αστυνομία κλπ τα αναλαμβάνουν τα μέλη του ΜΚΟ που συνήθως έχουν και αρκετό ελέυθερο χρόνο....
Δεν υπάρχουν ατομα.Ειναι απασχολημενοι με την φύλαξη της Παναγιωταρεας και του Πρετεντερη.
Επιπλεον η καλη θεληση και η ιδεα δεν μετρανε.
Για εναρξη τετοιας επιχειρησης πρεπει να ελθει εντολη απο πολυυυυυ πάνω.
Τι νομιζετε ? Αποφασιζει ο διοικητης του Χ τμηματος κατι και το υλοποιούνε ?
![]()
Το 8ωρο να περασει...και γεια σας.
Αν μπορεις....ρωτα και μαθε...καθε βράδυ...στην περιοχη σου...ποσα ατομα ειναι stand by για περιπτωση κλοπης,διαρηξης κλπ.Θα εκπλαγεις !
Καλά μήν τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Αυτός ακριβώς ο πεσσιμισμός είναι που κάνει τα πάντα να φαίνονται αδύνατα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δεν παιζει αυτο.
Δεν υπάρχουν ατομα.Ειναι απασχολημενοι με την φύλαξη της Παναγιωταρεας και του Πρετεντερη.
Επιπλεον η καλη θεληση και η ιδεα δεν μετρανε.
Για εναρξη τετοιας επιχειρησης πρεπει να ελθει εντολη απο πολυυυυυ πάνω.
Τι νομιζετε ? Αποφασιζει ο διοικητης του Χ τμηματος κατι και το υλοποιούνε ?
![]()
Το 8ωρο να περασει...και γεια σας.
Αν μπορεις....ρωτα και μαθε...καθε βράδυ...στην περιοχη σου...ποσα ατομα ειναι stand by για περιπτωση κλοπης,διαρηξης κλπ.Θα εκπλαγεις !
Και επίσης εξαρτάται για να κινηθούν κάποια άτομα ποιός θα τους το πεί.....Όπως είπες απο πολύ πάνω πρέπει να έρθει εντολή, αλλά αδύνατο δέν είναι.
Και δέ μιλάω για ασφαλιστικές 'μαγαζάκια΄.....![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Φωτιά μου βάζεις αδερφέ... και δυστηχώς είμαι απο τους μαμάκες που δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με online παραγγελείες και κάθομαι και γυρνάω στα ελληνικά μαγαζιά μήπως και πετύχω καμιά καλή προσφορά και όχι τις συνηθισμένες πενταροδεκάρες που κόβουνε σαν να έχουνε καβούρια. To RSI στα 159 είναι καλούτσικη τιμή αλλά δυστηχώς δεν το έχει σε M που φοράω.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άκυρο πλέον έχει το RSI με 159
http://www.louis.de/_20060409df67cdd...rtnr_gr=203704
και δύο διαφορετικά S800 με 79 ευρώ..![]()
Πήγα σήμερα στο Δίκυκλο να χαζέψω κάνα κρανάκι και ξερογλυφόμουνα για το XR-1000. Παρεπιπτώντως μου είπε η πωλήτρια ότι γίνεται χαμός απο κλοπές...
Αλλά ρε αδέρφια δεν την παλεύω να το σκέφτομαι να αφήσω το κράνος στη μπαγκαζιέρα επειδή θα μου το ψηρίσουνε. Ίσως αυτό απο μόνο του να ορίζει τα βαλάντια στα οποία θα πρέπει να κινηθώ....
Υπόψην ότι στο Village δεν πήγα για ταινία και ότι το όλο σκηνικό έγινε Σάββατο 16:30 με 18:00, ήταν δηλαδή μέρα αλλά ψηλοχαλαρά απο κόσμο.
Τι να πω πάντως, δεν είχα ιδεα για τα χάλια του Village, στη γειτονιά μου και ακουμπησμένο πάνω στη μπαγκαζιέρα να το είχα κανείς δε θα το είχε αγγίξει.
Τεσπά, το μάθαμε κι αυτό με το άσκημο τρόπο...
Μην σε ανησυχούν καθόλου.. πρώτη φορά ψώνιζα γενικά από το internet μια χαρά τα κατάφερα. Εσύ έχεις το πλεονέκτημα ότι ξέρεις τι νούμερο φοράς σε shark (γιατί γενικώς είναι λίγο μεγάλα). Αποκλείεται να πετύχεις όχι τέτοια, αλλά ούτε παραπλήσια τιμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Φωτιά μου βάζεις αδερφέ... και δυστηχώς είμαι απο τους μαμάκες που δεν έχουν προλάβει να ασχοληθούν με online παραγγελείες και κάθομαι και γυρνάω στα ελληνικά μαγαζιά μήπως και πετύχω καμιά καλή προσφορά και όχι τις συνηθισμένες πενταροδεκάρες που κόβουνε σαν να έχουνε καβούρια. To RSI στα 159 είναι καλούτσικη τιμή αλλά δυστηχώς δεν το έχει σε M που φοράω.
Πήγα σήμερα στο Δίκυκλο να χαζέψω κάνα κρανάκι και ξερογλυφόμουνα για το XR-1000. Παρεπιπτώντως μου είπε η πωλήτρια ότι γίνεται χαμός απο κλοπές...
Αλλά ρε αδέρφια δεν την παλεύω να το σκέφτομαι να αφήσω το κράνος στη μπαγκαζιέρα επειδή θα μου το ψηρίσουνε. Ίσως αυτό απο μόνο του να ορίζει τα βαλάντια στα οποία θα πρέπει να κινηθώ....
Υπόψην ότι στο Village δεν πήγα για ταινία και ότι το όλο σκηνικό έγινε Σάββατο 16:30 με 18:00, ήταν δηλαδή μέρα αλλά ψηλοχαλαρά απο κόσμο.
Τι να πω πάντως, δεν είχα ιδεα για τα χάλια του Village, στη γειτονιά μου και ακουμπησμένο πάνω στη μπαγκαζιέρα να το είχα κανείς δε θα το είχε αγγίξει.
Τεσπά, το μάθαμε κι αυτό με το άσκημο τρόπο...
Για τα κράνη που πήρα εγώ η μοτοδυναμική έδινε
το μεν S650 -> 165 ευρώ
το RSF2i -> 270 ευρώ
Εγώ τα πήρα από το louis.de (με δώρο το motorrad (δεν καταλαβαίνω γρι, αλλά για την τουαλέτα μια χαρά είναι)), σύνολο, μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν και τα δύο 185
![]()
Ψάξε το, όλο και κάποιο καλό κράνος θα βρεις
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δε νομίζω ότι φταίει η κρίση!!!
Πριν από 5 χρόνια, που δεν υπήρχε η "κρίση" σε φίλο μου του είχαν πάρει την εξάτμιση από τη μηχανή!!!
Οπότε.......
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Περυσι , στο μοναστηρακι μου κλεψανε 2 κρανη
1 ixs 100e , 1 airoh 150 e , τα ειχα στην κλειδωνια της μηχανης , και κοψανε τα λουρακια κ τα πηρανε , μερα , απογευματακι , γεματο κοσμο
Έχω ξανακούσει τέτοια κλοπή,αν κόψουν τα λουράκια τί θα κάνουν τα κράνη?????Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
Περυσι , στο μοναστηρακι μου κλεψανε 2 κρανη
1 ixs 100e , 1 airoh 150 e , τα ειχα στην κλειδωνια της μηχανης , και κοψανε τα λουρακια κ τα πηρανε , μερα , απογευματακι , γεματο κοσμο
ελα μου ντε ?! αυτο ειπα κ γω ... για καμμια πορεια / ληστεια ?! κανενα πρεζακι που τα πουλησε για 5ε ? τα κρανη ειναι αχρηστα ... μονο για καπελακι κανουνε
![]()
Ασφαλιτης... :a53: ...να κοψεις τις κακες παρεες...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γραφειοκρατεια = δεν θελω να πιασω τα κλεφτρονια γιατι δεν εχουν μεροκαματο (αντιθετα εχει και καποιον κινδυνο και δεν ειμαστε για τετοια)... τι κι αν σου κλεψουν εσενα τη μηχανη/κρανος κτλ... δεν τρεχει τιποτα... θα χρεωθεις και θα παρεις καινουργια (να δουλεψουν και λιγο οι καημενες οι τραπεζες!)...![]()
...στις κλησεις και στο νταβατζιλικι ειναι τα λεφτα πατριωτηηηηηη![]()
money cant buy me love !!!
μανουλα μου... πλακωσαν και τα κομμαντα:a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
money cant buy me love !!!