Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Κλοπή κράνους???!!!

Κλοπή… κράνους???!!!

Γεια χαρά παιδιά…

Αν και μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο γεγονός, μου πέρασε το μυαλό ότι η κρίση μας πλησιάζει καθημερινά όλο και περισσότερο…

Έχω πάει για καφεδάκι στο Village στο Ρεντη με την κοπέλα μου, γυρίζουμε στη μηχανή και βρίσκουμε τη μπαγκαζιέρα ανοιγμένη με το περιεχόμενο της άφαντο!

Απολογισμός,
    ένα κράνος Shark RSF 14μηνών σε πολύ καλή κατάσταση
    ένα κράνος Caberg τύπου Jet 3 χρόνων σε μέτρια κατάσταση
    ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια 8ετίας…

και εμένα να διερωτώμαι σε τι κοινωνία ζούμε που αναγκάζει κάποιον να προβεί σε μια τέτοια παράνομη πράξη…

νομίζω ότι έχουμε πολύ άσχημα πράγματα να δούμε μπροστά μας παιδιά…

υγεία πάνω απ’ όλα και πάντα όρθιοι…
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    την μπαγκαζερια εξω απο το Ο.Α.Κ.Α δεν προλαβαν να την ανοιξουν χαλασαν μονο την κλειδαρια της
    ακουω πολλα τωρα τελευταια τι να πω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κάποτε μπαίνανε στη διαδικασία να κλέψουνε πράγματα αξίας...

Όσο το ποσό αυτό πέφτει, η κλοπή γίνεται ακόμα πιο τρομακτική...

Ένα χρόνο πρίν, έσπαγα το κεφάλι μου κοιτώντας τον μισθό μου για το αν θα ακολουθήσω την λογική (Shark RSF) ή το συναίσθημα (SHOEI XR-1000) και όπως καταλάβατε η ζυγαριά έγινε προς την συμφέρουσα επιλογή απο την οποία είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος κι όλας.

Τέσπα, εδώ πηγαίνουνε άνθρωποι και ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους και την οικογένεια τους και το κάνανε τηλεπαιχνίδι και το χειροκροτάνε κι όλας και μετά θα μιλήσουμε για κοινωνία;

Λέτε να έχουνε να αρχίσει να μαζεύουνε κράνη για τις πορείες;

iMix

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Σε παλικάρι στο γραφείο (κέντρο) 2 μπαγκαζιέρες και 2 κράνη σε 1 εβδομάδα. Και πρεζόνι στην Αθηνάς, μου πετάγετε μπροστά μου, με κράνος Dainese και μου κάνει "20 ευρουδάκια φίλε, τζάμπα"....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πριν λίγα χρόνια φτάνω σπίτι, βγάζω το κράνος (Shoei XR800) και ξεκλειδώνω τη καγκελόπορτα για να βάλω τη μηχανή στην ανοιχτή πυλωτή. Ακούμπησα το κράνος στο μάρμαρο της εισόδου, βάζω τη μηχανή μέσα και βγαίνω.

Χρόνος όχι περισσότερος από 1' .....και το κράνος άφαντο. Εφαγα τέτοιο κόλλημα που στην αρχή άρχισα να αμφιβάλλω αν φόραγα κράνος, μήπως το ακούμπησα αλλού κλπ.
    Η βόλτα στα γύρω στενά μπας και πετύχω κάποιον με μαύρο shoei στο χέρι ήταν φυσικά άκαρπη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ...τι αλλο ρε θα δουμε???? να βρουμε τα μοτο πανω σε τακους?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Σε παλικάρι στο γραφείο (κέντρο) 2 μπαγκαζιέρες και 2 κράνη σε 1 εβδομάδα.
    Καλά εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό αν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Και πρεζόνι στην Αθηνάς, μου πετάγετε μπροστά μου, με κράνος Dainese και μου κάνει "20 ευρουδάκια φίλε, τζάμπα"....
    Τι να πω ρε γαμώτο... αμα παίζει τέτοια φάση.... δύσκολα πάει το μυαλό μου εκεί γιατί εγώ δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο κράνος ούτε απο αγγελεία, το θεωρώ πάρα πολύ προσωπικό αντικείμενο.

Αλλά άμα κλέβουνε και για τέτοια ποσά...

iMix

Μανιβελάτο μέλος
    Ότι και να πούμε δεν αλλάζει τπτ. πάντως αν θέλεις το ίδιο κράνος το έχει ακόμη σε προσφορά ο louis.de με 99.99 ευρώ αν μιλάς για το RSF2i.. Το αγόρασα και εγώ από εκεί και είμαι υπερευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ότι και να πούμε δεν αλλάζει τπτ πάντως αν θέλεις το ίδιο κράνος το έχει ακόμη σε προσφορά ο louis.de με 99.99 ευρώ αν μιλάς για το RSF2i.. Το αγόρασα και εγώ από εκεί και είμαι υπερευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.
    άκυρο πλέον έχει το RSI με 159

http://www.louis.de/_20060409df67cdd...rtnr_gr=203704

και δύο διαφορετικά S800 με 79 ευρώ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε τετοια μερη (Village,Mall,Κινηματογραφους) οπου ο αλλος ξέρει οτι θα λείψεις στανταρ 2-2,5 ωριτσες σε μια σκοτεινη ηχομονωμενη αιθουσα...δεν παμε με την μοτο.ΠΟΤΕ !

Κανε και το σταυρο σου που ασχοληθηκαν μονο με την μπαγκαζιερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σε τετοια μερη (Village,Mall,Κινηματογραφους) οπου ο αλλος ξέρει οτι θα λείψεις στανταρ 2-2,5 ωριτσες σε μια σκοτεινη ηχομονωμενη αιθουσα...δεν παμε με την μοτο.ΠΟΤΕ !

Κανε και το σταυρο σου που ασχοληθηκαν μονο με την μπαγκαζιερα.
    ++++++
    Τη μηχανή τη ΒΛΕΠΕΙΣ και το κράνος/γάντια τα κουβαλάς ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ.
    Αν ο άλλος ξέρει ότι μεσ'τη μπαγκαζιέρα υπάρχουν κράνη=250? τουλάχιστον θα δοκιμάσει.
    Δεν είναι και πολύ δύσκολο ν'ανοίξεις μια μπαγκαζιέρα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Κλοπή… κράνους???!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    και εμένα να διερωτώμαι σε τι κοινωνία ζούμε που αναγκάζει κάποιον να προβεί σε μια τέτοια παράνομη πράξη…

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυτό που λένε τα παιδιά..

Όπως αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουμε και εμείς τα μέτρα αυτοπροστασίας. Προσωπικά οπου πάω προτιμώ είτε να ειναι η μηχανή μέσα στο οπτικό μου πεδίο ή τουλάχιστον να ειναι σε σημείο πάρα πολύ πολυσύχναστο και ήτοι δυνατόν σε τέτοια θέση που να μην είναι εύκολο να κουνηθεί.

Στις μπαγκαζιέρες δεν αφήνουμε τιποτα αν δεν μπορούμε να το ελέγχουμε οι ίδιοι με τα μάτια μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αυτό που λένε τα παιδιά..

Όπως αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουμε και εμείς τα μέτρα αυτοπροστασίας. Προσωπικά οπου πάω προτιμώ είτε να ειναι η μηχανή μέσα στο οπτικό μου πεδίο ή τουλάχιστον να ειναι σε σημείο πάρα πολύ πολυσύχναστο και ήτοι δυνατόν σε τέτοια θέση που να μην είναι εύκολο να κουνηθεί.

Στις μπαγκαζιέρες δεν αφήνουμε τιποτα αν δεν μπορούμε να το ελέγχουμε οι ίδιοι με τα μάτια μας.

Gandalf
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !!!
    Μπορουμε παντα να αφήσουμε μια χειροβομβιδα χρώματος ωστε να σκασει 1 κιλο μπογιας στη μουρη αυτουνου που παει να την ανοιξει.
    Θα ειχε πολυ πλακα να το εκανε καποιος και να χαζευε απο μιαν ακρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    sto village mia fora eixa parkarei thn moto mou...(fireblade..den exw mpagkaziera!) kai meta apo wres...gyrnontas na fygw,eixan anoi3ei OLES tis mpagkazieres sta dipla mhxanakia....opote malon ginete syxna ekei.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Κράνους στο Κολωνάκι σήμερα (14:00)
    από ilias s.m. στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2013, 21:22
  2. Κλοπή κράνους
    από Komisths στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2013, 19:29
  3. Κλοπή κράνους Uvex
    από CBRIDHS στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 21:26
  4. κλοπη κρανους!!