Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ Tl-tlr 1000 σε V-strom ?

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd
    ΟΚ παιδες αν ειναι ετσι αλαζει το θεμα, υπαρχει κατι καλο στα υπ'οψη σας απο SV 1000
    ... Οτι δε με σκοτωνει.....
    ........με κανει πιο δυνατο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Παιδιά νομίζω(αν κάνω λάθος διορθώστε)ότι ΤL και SV 1000 έχουν το ίδιο μοτέρ σε διαστάσεις.Αλλάζει μόνο σχέση συμπίεσης και ενδεχομένως εκκεντροφόροι,τροφοδοσία κλπ.
    Καλύτερα πάντως να το βεβαιώσει κανάς μάστορης....

.........

.............

.........

rein ακούει;

καλησπέρα.Εγω ειμαι το παλικάρι που ξεκινάω το project για μετατροπη dl με μοτερ sv.
    Δεν μπαίνει το μοτερ το tl με τίποτα.Το έχω ψάξει και εγώ.
    Ορίστε και το λινκ με εναν τύπο που το εχει κάνει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

http://11109.rapidforum.com/topic=12...rch=&startid=3

Θα ποστάρω και φωτό

Πρωτον θα πρέπει να ξέρεις οτι το μπροστινό του vstrom ειναι για τα μπάζα.Όπως ειναι πέτατο στα σκουπίδια.Δεν φρενάρει και χαλάει όλο το μηχανάκι.Φαντάσου με + 35-40 αλογα τι θα κάνει.
    Εγω κοιτάω να βάλω κατι σε upd απο κανα tiger-ducati.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aggelos_xr
    καλησπέρα.Εγω ειμαι το παλικάρι που ξεκινάω το project για μετατροπη dl με μοτερ sv.
    Δεν μπαίνει το μοτερ το tl με τίποτα.Το έχω ψάξει και εγώ.
    Ορίστε και το λινκ με εναν τύπο που το εχει κάνει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

http://11109.rapidforum.com/topic=12...rch=&startid=3

Θα ποστάρω και φωτό

Πρωτον θα πρέπει να ξέρεις οτι το μπροστινό του vstrom ειναι για τα μπάζα.Όπως ειναι πέτατο στα σκουπίδια.Δεν φρενάρει και χαλάει όλο το μηχανάκι.Φαντάσου με + 35-40 αλογα τι θα κάνει.
    Εγω κοιτάω να βάλω κατι σε upd απο κανα tiger-ducati.

To 650 φτιάχνεις ή το 1000 ?
    I had a dream ...

θα μπορουσες να χρησιμοποιησης τα καρτερ απο το δικο σου και να αλλαξεις ολλα τα υπολοιπα απο το TLr.Xρειαζεται ψαξιμο με τα κουζινετα στροφαλου.Τα υπολοιπα,[στροφαλος,καμπανα,κτλ] μπαινουν χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tασος
    θα μπορουσες να χρησιμοποιησης τα καρτερ απο το δικο σου και να αλλαξεις ολλα τα υπολοιπα απο το TLr.Xρειαζεται ψαξιμο με τα κουζινετα στροφαλου.Τα υπολοιπα,[στοφαλος,καμπανα,κτλ] μπαινουν σχετικα χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. + 1000

Τί γίνεται όμως με τα σώματα ψεκασμού που δεν θα ταιριάζουν ?
    I had a dream ...

Τα σωματα ψεκασμου του TLr εχουν εσωτερικη διαμετρο 0.55cm,του TLs 0.55 και του V Str 0,47.Το υψος σωματος ψεκασμου του TLr ειναι 10.8cm,TLs 11.7,V Str 9.7.Μπαινουν του TLr με πατεντα στο φιλτροκουτι.Πλεξουδα ΤLr.
    7

βασικα εχω ενα vstrom 1000 και ενα ολοκληρο sv 1000.Και τα δυο ειναι με αδεια κανονικα και κυκλοφορουν.Οποτε έχω οτι θα χρειαστω για την μετατροπη και απο οτι θυμαμε εχει και καποιες διαφορες στα ηλεκτρικα.Θα πεταξω οπως ειναι τα ηλεκτρικα με το μοτερ του sv και θα φτιαξω τη φυσα για τα οργανα.Το ψυγειο παραμενει το βστρομ μιας και ειναι μεγαλυτερο και το σβ δεν κουμπωνει πανω ,θελει αλλες βάσεις.Το ψαλίδι πισω μπαίνει κουτι οπότε πίσω θα εχω 180 λαστιχο σε 17 ζάντα και 120/70/17 μπροστα.
    Το φιλτροκουτι του σβ δεν μπαινει στο vstrom ειναι πιο μεγαλο οπότε θα πρεπει να ανοιξω μερικες τρυπουλες για να παιρνει παραπάνω αερα το μηχανακι.
    Εσυ 650 εχεις η 1000?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδες τα μονα πραγματα που αλλαζουν απο το SV στο Vstrom (και στο 650 και στο 1000),ειναι οι εκκεντροφοροι,πηνιο και βολαν,τα σωματα ψεκασμου,και η ηλεκτρονικη.
    Το μπλοκ ειναι ιδιο καθως και οι βασεις,ασχετο αν τα πλαισια εχουν μικροδιαφορες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

και οχι μονο .Μεγαλυτερα σωματα ψεκασμου μεγαλυτερες βαλβιδες

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW

Φίλε όμως αν ταιριάξει, θα έχει το γληγορότερο μηχανάκι στην κατηγορία ON-OFF που υπάρχει αυτή τη στιγμή !!!

δηλαδη ΟΛΑ οσα ξεραμε για Τελικη 250+ στα στροματα Πανε?

καταρεει η θεωρια ..... σπανε τα Ρεκορ... τι αλλο θα δουμε?

Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    δηλαδη ΟΛΑ οσα ξεραμε για Τελικη 250+ στα στροματα Πανε?

καταρεει η θεωρια ..... σπανε τα Ρεκορ... τι αλλο θα δουμε?

Αν ταίριαζε από το TL κινητήρας τότε, επιμένω θα είχε το γληγορότερο στην κατηγορία του.
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από aggelos_xr
    βασικα εχω ενα vstrom 1000 και ενα ολοκληρο sv 1000.Και τα δυο ειναι με αδεια κανονικα και κυκλοφορουν.Οποτε έχω οτι θα χρειαστω για την μετατροπη και απο οτι θυμαμε εχει και καποιες διαφορες στα ηλεκτρικα.Θα πεταξω οπως ειναι τα ηλεκτρικα με το μοτερ του sv και θα φτιαξω τη φυσα για τα οργανα.Το ψυγειο παραμενει το βστρομ μιας και ειναι μεγαλυτερο και το σβ δεν κουμπωνει πανω ,θελει αλλες βάσεις.Το ψαλίδι πισω μπαίνει κουτι οπότε πίσω θα εχω 180 λαστιχο σε 17 ζάντα και 120/70/17 μπροστα.
    Το φιλτροκουτι του σβ δεν μπαινει στο vstrom ειναι πιο μεγαλο οπότε θα πρεπει να ανοιξω μερικες τρυπουλες για να παιρνει παραπάνω αερα το μηχανακι.
    Εσυ 650 εχεις η 1000?
    Ρε φίλε Άγγελε δεν είναι λιγάκι κρίμα να καταστρέψεις το SV για να φτιάξεις το Vstrom ?

Κράτα το Vstrom για τις βόλτες με τη γυναίκα και κράτα το SV για την πάρτη σου, να κάνεις τα γούστα σου. Είναι πολύ καλό μηχανάκι για να το ξυλώσεις έτσι.
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tασος
    Τα σωματα ψεκασμου του TLr εχουν εσωτερικη διαμετρο 0.55cm,του TLs 0.55 και του V Str 0,47.Το υψος σωματος ψεκασμου του TLr ειναι 10.8cm,TLs 11.7,V Str 9.7.Μπαινουν του TLr με πατεντα στο φιλτροκουτι.Πλεξουδα ΤLr.
    Τάσο πολύ ψαγμένο σε βρίσκω. Μάστορας είσαι ?
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Ρε φίλε Άγγελε δεν είναι λιγάκι κρίμα να καταστρέψεις το SV για να φτιάξεις το Vstrom ?

Κράτα το Vstrom για τις βόλτες με τη γυναίκα και κράτα το SV για την πάρτη σου, να κάνεις τα γούστα σου. Είναι πολύ καλό μηχανάκι για να το ξυλώσεις έτσι.
    ¨ασε τον κόσμο να κάνει λάθη...
    έτσι ώστε...

...............

..................

να έχω το πιο τουμπανιασμένο και πατεντιάρικο εζβι...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μοτέρ από Tlr 1000..
    από Respect στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 20:27
  2. Αλλαγή λαδιών σε V-strom 1000
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2006, 12:05
  3. Φωτό από TL 1000 S....
    από kostom στο forum Suzuki V2's