Τελος καλο ολα καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
im back μετά απο μια ολοήμερη βόλτα μέχρι Ελούντα-Πλάκα-Αγιο-Μάλια-Πισκοπή. Πολύ ωραία η Κρήτη και μέχρι Δευτέρα βράδυ θα έχουμε και συνέχεια στις βόλτες αρκεί να κρατήσει ο καιρός!!!!
Λοιπόν στο θέμα μας.
Το πλοίο έφευγε στις 15:30 Παρασκευή και η ώρα το συμβάν ήταν ήδη 2:45 Κλειδί υπήρχε σπίτι μόνο που το σπίτι ήταν στην Κόρινθο οπότε αποκλείεται να προλάβαινε να έρθει εγκαίρως....
Ξεκινάει το πλοίο αρχίζει ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων και πιθανών λύσεων.
1. Αποστολή κλειδιού με το βραδινό πλοίο το οποίο θα έφτανε σήμερα 5:30 το πρωί. Το οποίο σημαίνει ότιθα έπρεπε να κατεβάσω την μηχανή σβηστή απο το πλοίο σπρώχνοντας να την αφήσω στο λιμάνι και να πάρω τα κλειδιά το πρώι απο το επόμενο πλοίο και να είμαι κύριος....
2. Κλειδαράς στο λιμάνι 23:00 που θα τελείωνε 9α μου έτρωγε κανα 100ρικο. Χώρια ότι το πλοίο έφευγε μετά απο 2 ώρες και αν γινόταν καμιά στραβή θα έμενε η μηχανή μέσα στο πλοίο ή στο λιμάνι χωρίς εναλλακτική λύση άμεσα...
3. Εισιτήριο για την μηχανή να επιστρέψει πίσω (την αφήνω δηλαδή δεμένη μέσα και πληρώνω άλλο ένα 20ρικο να επιστρέψει... Και κάποιος να την παραλάβει σήμερα απο το Πειραιά με το κλειδί
Όλα τα σενάρια με ξενερώνουν, να φτάσω λιμάνι δηλαδή και να μείνω χωρίς όχημα... ή να μείνω χωρίς όχημα γενικά μέχρι το πρωί.
4. Αφου η πιο πιθανή λύση είναι να σταλούν με το επόμενο πλοίο. Γιατί να μην σταλούν αεροπορικός????\
Τηλ αεροδρόμιο για πτήσεις. Ευτυχώς είχε ανα 2 ώρες περίπου η Ολυμπιακή και η aegean.
Τηλ αμέσως στην Ολυμπιακή, για να αποφύγουμε την λύση αποστολής μέσω τυχαίου επιβάτη, μιλάμε με cargo. Η Ολυμπιακή ζητάει 80 ευρώ!!!!!! αν δεν πάει ο φάκελος 4 ώρες νωρίτερα.... Αν είναι δυνατόν!!!
Aegean μας δίνει το τηλ του cargo... 20 ευρώ και με την πτήση των 19:20 φεύγει.
Φεύγει ο bro και το πάει στο cargo της aegean, κανονίζω και με μια φίλη να πάει να το παραλάβει.
21:30 το κλειδί είναι στα χέρια της ( την είχα δηλώσει παραλήπτη) και πριν δέσει το πλοίο, το κλειδί ηταν στο λιμάνι!!!!
Κατεβαίνω σφαίρα και το παίρνω πρώτος πρώτος μπροστά στην πόρτα, ανεβαίνω ανάβω και κατέβηκα σαν κύριος!!!!!!!
Έτρεξα 2 άτομα και πλήρωσα 20 ευρώ (άντε να βάλω και τις βενζίνες του bro) και λύθηκε. Φτηνά την γλιτώσαμε την μαλακία μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλες διακοπες........![]()