Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 96

Θέμα: duke III or XtX660

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Aγαπητοι μου συμφορουμιτες με ολη μου την καλη διαθεση θα ηθελα να σας ρωτησω:
    Δε νομιζεται οτι εχει καταντησει βαρετο καθε φορα που καποιος ζητα την γνωμη μας για να αγορασει μηχανη να το θεμα του ποσο εμπειρος και καλος οδηγος ειναι για να το αγορασει?!
    Ποιος απο εμας εχει χρησει τον εαυτο του "εμπειρο οδηγο" δηλαδη?!
    Ποιος απο εμας αν ειχαμε τα φραγκα δε θα περναμε οτι καλυτερο και γρηγοροτερο υπαρχει?!
    Ποιος απο εμας δεν εχει ανοιξει τερμα το γκαζι ειτε εμπειρος ειτε απειρος?!
    Οποτε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και το παιζουμε ηθικοι και καθολα νομιμοι!

Αν θελετε και γνωριζετε τα μηχανακια πειτε στο παλικαρι ποιο ειναι καλυτερο,ποιο ειναι αξιοπιστο,
    ποιο σας αρεσει κλπ...
    Αλλα μην του λετε τι να παρει βαση της οδηγικης του ικανοτητας!!!
    Δεν ρωτησε αυτο στο κατω-κατω...

Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση,
    CAMEN.
    +800 Εχω βαρεθει κι εγω το 90% των ποστ να γινονται αντιπαραθεσεις!Ας πει καποιος τη γνωμη του για το μηχανακι χωρις να τη συγκρινεις με τη γνωμη του αλλου.Τεσπα.....
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Αλλα μην του λετε τι να παρει βαση της οδηγικης του ικανοτητας!!!
    Δεν ρωτησε αυτο στο κατω-κατω...

Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση,
    CAMEN.

δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω βαρεθει να ακουω για 20χρονους που σκοτωθηκαν, ακρωτηριαστηκαν ή απλα επεσαν.

ειναι ενα δημοσιο forum και προσπαθουμε (ολοι θελω να πιστευω) να λεμε σωστα πραγματα σε ανθρωπους που δεν ξερουν απο το "αθλημα" και πανε να ενταχθουν και γενικα να κανουμε τον κοσμο να αποβαλει το "μηχανη=σκοτωστρα".

αυτα απο εμενα και φιλικα επισης!

Και δηλαδη δε θα σκοτωθει με το χτχ που ειναι 45 hp και θα σκοτωθει με το duke επειδη ειναι 60!Ολοι οι θανατοι με τα γαμωπαπια γινονται κι ας σερνονται.Ολα στο μυαλο ειναι!Αλλωστε και το duke καλυτερα φρενα εχει και πιο ελαφρυ ειναι και καλυτερες αναρτησεις εχει!Γιατι να μην ειναι πιο ασφαλες!!!Ημαρτον....\

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Και δηλαδη δε θα σκοτωθει με το χτχ που ειναι 45 hp και θα σκοτωθει με το duke επειδη ειναι 60!Ολοι οι θανατοι με τα γαμωπαπια γινονται κι ας σερνονται.Ολα στο μυαλο ειναι!Αλλωστε και το duke καλυτερα φρενα εχει και πιο ελαφρυ ειναι και καλυτερες αναρτησεις εχει!Γιατι να μην ειναι πιο ασφαλες!!!Ημαρτον....\
    καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις εχει και το Κ8. ας το παρει τοτε.

επειδη (υποθετικα) μιλαμε για καποιον που δεν εχει ιδεα απο μηχανες....
    αλλα και μονο απο την ερωτηση DukeIII vs XTX καταλαβαινεις περι τινος προκειται, δεν το συνεχιζω.

ας παρει οτι θελει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Το συμπερασμα οτι δεν εχει ιδεα απο μηχανες απο που προκυπτει?!
    Επειδη ζηταει γνωμη για 2 μοντελα?!Οσοι ρωτουν για διαφορα μοντελα ειναι ασχετοι οδηγοι?!

Μπορει να παρει ποδηλατο για αρχη πιστευω....Για να περασει ολα τα σκαλοπατια της εκπαιδευσης
    και να γινει αριστος οδηγος!!!

Με μια φραση εχουμε βγαλει ενα συμπερασμα οτι ειναι πιτσιρικας και δευτερον δεν εχει ξανακαβαλησει ποτε μηχανη.Κινουμαστε νομιζω στα ορια της παρανοιας!Ευχομαι να μην μας διαβαζουν απο το εξωτερικο!Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ελληναρες!!!!

Re: duke III or XtX660

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasaek21
    Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)

duke εννοειται! 'Αλλο στήσιμο, άλλα φρένα...

τωρα... αν θα καταλαβεις για ποιό λόγο μπορεί να θεωρηθεί "ειδικό μηχανακι", απο εσένα εξαρταται!

Re: duke III or XtX660

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasaek21
    Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)
    Ειναι δυο διαφορετικες ως προς την χρηση τους μοτοσυκλετες και κατα την γνωμη μου μη συγκρισιμες ουσιαστικα.Το ενα ειναι ενα στημενο SM με κορυφαια περιφεριακα εναντιον ενος on-off με 17αρες και μεγαλυτερο φρενο μπροστα συν καποιες ακομα μικροδιαφορες απο το R.

Μετα υπαρχουν πολλα κριτηρια,οπως η εμφανιση,η εμπειρια,το κοστος κτησης/χρησης,η συχνοτητα συντηρησης,τα περιθωρια και το κοστος βελτιωσης κτλ κτλ τα οποια παιζουν ρολο.

ποσοι εχετε οδηγησει και τα δυο ??????????? μαλλον σχεδον κανενας ... γιατι αν τα ειχατε οδηγησει δεν θα στεκοσασταν στα 60 αλογα που αναφερουν τα περιοδικα οτι εχει το duke ...αλλα στο ποσο ευκολο οδηγητα ειναι ... και πραγματικα θα τον παροτρυνατε να παρει το δουκα ... γνωμη μου οτι οσο εχεις το μυαλο στο κεφαλι και τα δυο ασφαλη ειναι ... οταν το μυαλο σου αποφασισει να κανει τα δικα του ταρζανικα , ο δουκας θα σε παει με μεγαλυτερη ασφαλεια απο το σουμιε που λεγεται ΧΤ ...

η γνωμη μου ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ποσοι εχετε οδηγησει και τα δυο ??????????? μαλλον σχεδον κανενας ... γιατι αν τα ειχατε οδηγησει δεν θα στεκοσασταν στα 60 αλογα που αναφερουν τα περιοδικα οτι εχει το duke ...αλλα στο ποσο ευκολο οδηγητα ειναι ... και πραγματικα θα τον παροτρυνατε να παρει το δουκα ... γνωμη μου οτι οσο εχεις το μυαλο στο κεφαλι και τα δυο ασφαλη ειναι ... οταν το μυαλο σου αποφασισει να κανει τα δικα του ταρζανικα , ο δουκας θα σε παει με μεγαλυτερη ασφαλεια απο το σουμιε που λεγεται ΧΤ ...

η γνωμη μου ...
    επιπλεον, δεν υπαρχει καμια ιδιαιτερη συντηρηση στο 690

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    LETE LETE..
    τι ειναι αυτα ρε?αν δε κατεχετε απο τις μοτο ...απλα μη λετε.
    τι συντηρηση εχει το ενα και τι το αλλο ρε ξερολες??
    τι διαφορα εχουνε?
    οτι να ναι ειστε.
    και τι να παρει??το χτ που ειναι ..200 κιλα!!!
    γαμω..
    τι ειναι πιο ασφλαλες ρε οδηγαρες..ενα μοτο με 160 κιλα..καλυτερα φρενα καλυτερες αναρτησεις....ευκολοδηγητο οσο δε παει...με απιστευτη αισθηση και ποιοτητα κυλισης η το...ΧΤ....

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
    φιλε παρε αν δεν εχει προβλημα με τα λεφτα το δουκα..
    και γαμηστε μας με τα χτ ..

ΠΑΜΕ Κ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΜΑ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΤΖΑΠΑΝ

ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:rotflmao: :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις εχει και το Κ8. ας το παρει τοτε.

επειδη (υποθετικα) μιλαμε για καποιον που δεν εχει ιδεα απο μηχανες....
    αλλα και μονο απο την ερωτηση DukeIII vs XTX καταλαβαινεις περι τινος προκειται, δεν το συνεχιζω.

ας παρει οτι θελει...
    sorry που θα το μαθεις ετσι σκληρα αλλα το "ταπεινο" dukeIII με τα 9000ευρω του, εχει και καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις και αλλα πολλα καλυτερα απο την μπακατελα τον σχισοματη Κ8...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    sorry που θα το μαθεις ετσι σκληρα αλλα το "ταπεινο" dukeIII με τα 9000ευρω του, εχει και καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις και αλλα πολλα καλυτερα απο την μπακατελα τον σχισοματη Κ8...

όχι ρε πστ μου, πρέπει να το πετάξω τώρα ....

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. DUKE III vs ALL
    από devil's animal στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 23:53
  2. Τιμη duke III 690
    από moulas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 21:02
  3. KTM Duke III 690
    από arisklx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2006, 08:01
  4. Duke Iii 690...ΡΕ ΛΕΣ????
    από BAD BOY στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •