Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Γνωμες για Fazer 600 s2 2009

Παλαιό μέλος
    οδηγεί κανείς πιο άνετα και ξεκούραστα όταν έχει το μηχανάκι μεταξύ 2000 και 5000 στροφών, λιγώτερη βαβούρα, ελάχιστες αλλαγές σχέσεων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    αυτή είναι καθαρά προσωπική σου άποψη

ρώτα γύρω σου, αυτό πιστεύουν όσοι βρέθηκαν να δουλεύουν το 4Κ μηχανάκι στις 6000 στροφές για να πάρουν το "τράβηγμα" που είχαν με το 2Κ στις 2000 στροφές;
    Κοίτα, έχεις δίκιο πως η διαφορά στην αίσθηση είναι διακριτή. Αλλά, είναι θέμα τρόπου οδήγησης. Το ότι θα το δουλεύεις πιο ψηλά δεν σημαίνει κάτι κακό...ο κάθε κινητήρας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά λειτουργίας.

Αν θες και πιστεύεις πως αυτό το τράβηγμα από χαμηλά σε βοηθάει, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, να έχεις καλύτερο έλεγχο της μηχανής μέσα στην κίνηση...τότε θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο αντίληψης με το Fazer. Αλλά δεν παει να πει πως το Fazer δεν μπορεί να σου δόσει μια αντίστοιχη αίσθηση ασφάλειας.

Και δηλαδή τι να περιμένεις από ένα 600...τι άλλο να θελήσεις...μήπως να κάνει και φραπέ...για τα λεφτά του...πιστεύω πως υπερκαλύπτει πάρα πολλές άλλες μοτοσικλέτες και είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή και για τα ελληνικά δεδομένα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παιδια καλησπερα.Ξερω,μην βαρατε,κοντευω να το ''καταντησω'' σηριαλ.Λοιπον τα νεα.Πηγα σημερα το πρωι στο Βινιο,στη καλλιθεα και εκανα μια μικρη βολτα,2,3 λεπτων, με ενα μεταχ/νο fazer.Nομιζω περσινο.Εντυπωσεις.Καταρχην και μονο λογω του ηχου που κανει,ειπα να το κλεισω επιτοπου.Ηχος βαρυς,που νομιζεις οτι ειναι πολυ πιο πολυ γκαζι,απο οτι ειναι.Βαρυς αλλα ''γλυκα''βαρυς,τουλαχιστον στα δικα μου αυτια που ειναι μη σχετικα.Ταχυτητα πρεπει να εβαλα το πολυ τεταρτη αν θυμαμαι καλα.Αφηστε που καποια στιγμη,νομιζοντας πως εχει ABS παταω πισινο και ο τροχος αμεσως μπλοκαρισε.Υποκεινενικο αλλα ABS και παλι ABS.Οσο για την πολυσυζητημενη ''τρυπα'',το ψιλοκαταλαβα αλλα δεν με ενοχλησε σχετικα.Στην οδηγηση μου φανηκε πιο ελαφρυ απο το vstrom.Oμως ''ενιωσα''λιγο τα χερια μου καπως.Ισως γιατι το vstrom εχει πιο ψηλα και πιο φαρδυ τιμονι.Ισως ''επαιζε''και η συνηθεια.Ισως σφιγγομουν αρκετα.Αυτα.Παντως επειδη καποια παιδια μου ειπαν οτι,συμφωνα με τη περιγραφη που εδωσα,μου παει το cbf,λεω οτι δεν μου αρεσει.Ασ με συγχωρεσουν οι εχοντες Tdm,αλλα το cbf,μου φερνει κατι τετοιο.Μου ''φερνει μια θεση οδηγησης,οπως το badit,το tdm,ακομα και του vstrom που εχω.Οπως παρατηρησε πολυ ευστοχα ο paschalis θελω κατι προς το σπορ.Οχι σκυφτο,κατι ενδιαμεσο.Επισης ακουσα οτι τα πατακια για τον συνεπιβατη εχουν βελτιωθει στο s2.Κατι τελαιυταιο' ο στροβιλισμος απο τα καυσαερια,ξερετε αν ''λερωνουν''τον σινεπιβατη?Ευχαριστω και παλι παιδια.

φιλε μου πολυ καλα εκανες που το τεσταρες
    ασε τα καυσαερια και τις τρυπες μην σε απασχολει καθολου το θεμα
    2 πραγματακια να κοιταξεις. πρωτα να παρεις το μοντελο με το abs αφου ετσι εμαθες ετσι παρτο ασε που με τους κολωδρομους που εχουμε πλεον σχεδον επιβαλεται και δευτερον δες το θεμα με το τιμονι αν και εναι περισσοτερο θεμα συνηθειας αλλα σκεψου καλα οτι θα πρεπει να οδηγεις σαυτην την σταση.εγω παντως δεν εχω ακουσει παραπανο απο την γυναικα για μυρωδιες και ζεστη ακομα και σε 2-3 ωρες ταξιδι βαβαια εχω μπαγκαζιερα και μπορει να κοβει αλλα πραγματικα μην κολλας σε τετοια θεματα

Παλαιό μέλος
    Πραγματικά δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να αγόρασε fz6s (και υπάρχουν πολλοί ) και να μετάνιωσε για τα λεφτά που έδωσε, εκτός και αν όντως περίμενε πως θα του ψήνει και καφέ.

Για την τρύπα στις μεσαίες θα συμφωνήσω με όσους λένε πως δεν είναι τραγικά αισθητή.Το αντίθετο θα έλεγα. Επίσης θα πώ πως το fazer φαίνεται πως χαμηλά είναι ψόφιο γιατί ψηλά ξυρίζει. Τα περί ροπάτου cbf και του νέου diversion δεν μου γεμίζουν το μάτι γιατί ούτως ή άλλως μιλάμε για πολύ "φιμωμένα" μοτέρ. Μια σύγκριση σε ρεπρίζ θα μας διαφώτιζε πλήρως.

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    και στο κάτω κάτω, μπορείς με ελάχιστα χρήματα να αλλάξεις το μπροστά γραναζάκι με ένα πιο κοντό και θα σου δώσει λίγο παραπάνω δύναμη (νεύρο) σε όλο το φάσμα.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Eπιτελους....

Καλησπερα παιδια.Ευχομαι να ειστε καλα.Επιτρεψτε μου ομως κι εμενα να ειμαι και εγω καλα.Ο λογος?TO ΕΚΛΕΙΣΑ................σημερα το μεσημερι.Μαυρο φυσικα.Αλλα θα πρεπει να περιμενω 10-12 μερες.Κλαψ κλαψ.Μακαρι να μπορεσω να σας κερασω.Ισως οταν πρωτα ο θεος το παρω,να κανονισουμε να πιουμε ενα καφε,αφου οπως καταλαβα,καποιοι γνωριζεστε και εκτος φορουμ.Θα ηθελα να σας παρακαλεσω για τα ''φωτα'' σας για το θεμα του συναγερμου.Δεν ξερω τι να βαλω.Σκεφτομουν τον scorpion.Παω σε ενα μαγαζι με spybol και μου λεει μακρια απο κινεζικα(scorpion).Δεν εχουν λεει ευρωπαικη πιστοποιηση.Μου λεει βαλε spybol, με δικη του μπαταρια,και τηλεειδοποιηση,300 ευρω τοποθετημενος.Στο μαγαζι που θα παρω τη μηχανη ,μου λεει ή spybol,ή meta.Πιο πολυ μου ελεγε για τον meta.Παω σε καποιον που βαζει scorpoion(της Elser)και μου λεει οτι ναι μεν ο scorpion φτιαχνεται στην Ασια,αλλα εισαγεται απο Αμερικη.Ο scorpion εχει αντικραδασμικο,περιμετρικο,δικη του μπαταρια,και με μπλοκαρισμα του κινιτηρα εχει 400 ευρω τοποθετημενος.Εχω 10 μερες να αποφασισω.Θα ηθελα την γνωμη σας.Γεια χαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    στο δικο μου fazer εχω τον spayball...

ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, δεν εχει μπλοκαρει ποτε, ουτε μετα απο πλυσιματα ουτε τιποτα...

κοντρολακι και πατημα το κουμπι και κοιμασαι ησυχος

(καλοριζικο και καλοταξιδο)
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Οπως σουπε και ο φίλος παραπάνω ο spyball ο 6527 είναι από τους καλύτερους και δοκιμασμένους συναγερμούς!!!Καλορίζικο το μοτόρι φίλε μου και αν καταλήξεις σε spyball στείλε pm να σε στείλω σε φίλο να το βάλεις με 260
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

καλοταξιδο φιλε μου και παντα ορθιος

''Meta alarm system''

Καλησπερα παιδια και ευχομαι να ειστε καλα.Απλα ηθελα να σας πω οτι σημερα το πρωι πηγα στα γραφεια της Μετα.Συζητησα με καποιον κυριο.ο οποιος ηταν πολυ ευγενικος(ασχετα αν ηθελε να πουλησει,τοσα εχουμε ακουσει περι γαιδουριας).Μου προτεινε αν θελω να αφησω τη μηχανη απο το πρωι ως το μεσημερι,για να γινει η εγκατασταση οπως πρεπει και οχι αρπα κωλα.Αν και απο οτι εχω ακουσει το fazer εχει προεγκατασταση απο τη ''μαμα''.Εχει ισοβια εγγυηση,και δικη του μπαταρια.Δηλαδη οπως μου ειπε,ειναι συνδεμενος με τη μπαταρια της μηχανης,αλλα αν κατι συμβει(χτυπα ξυλο)θα χτυπησει απο τη δικη του μπαταρια.Εως μιση ωρα μου ειπε.Εγκατασταση,φισα 300 Ευρω.Μαλλον ''κλεινω προς τον Μετα.Επισης αυριο εχω το σχολειο του 0300.Θα σας γραψω παλι εντυπωσεις την κυριακη.Αν ζησω......Γεια χαρα.

0-300

Καλησπερα σε ολους σας.Λοιπον σημερα πηγα στο μαθημα του 0-300.Εντυπωσεις'΄Πολυ καλο σχολειο αλλα πολλα τα λεφτα.Βεβαια καποιος μπορει να πει οτι ,μια φορα θα πας.Πιστευω οτι το πολυ 100 Ευρω θα επρεπε να ειναι.Οι εκπαιδευτες αψογοι,ευγενεστατοι και προσχαροι.Η πιστα ψιλοσκατα(sorry).Εννοω λακουβιτσες,κακες κλισεις κ.τ.λ.Βεβαια εξω ειναι 10 φορες χειροτερα αλλα μεσα στη πιστα νομιζεις οτι σε παιρνει γιατι πιστευεις οτι ειναι ολα o.k .και μπορει να τη πατησεις.Παντως τωρα θελει δουλεια ,αλλα ενιωσα πολυ καλα μερικες φορες.Ειχα μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.Αυτα,να στε καλα. Υ.Γ dimokrite με ξεχασες.Πλακα κανω.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πλαινά Feiring για fazer 600 fz6 s2 fazer??
    από Nisterman στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2012, 21:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF