Καλησπερα.Μολις εκανα εγγραφη κ ελπιζω να βαζω το θεμα που με απασχολει στο σωστο μερος.Ειμαι 42 χρονων,υψος 1,77,βαρος 83 κιλα.Οχι δεν ψαχνω γυναικα.Μεχρι το 2005 ειχα ενα asrta(παπακι),μετα πηρα tranaslp κ μετα απο 2 χρονια πηρα αυτο που εχω τωρα.vstrom650ABS.Εδω κ κανα μηνα μου γιαλισε το fazer s2 abs 2009.Δεν νομιζω οτι ειμαι πολυ καλος οδηγος.Μαλιστα τυχαινει το σαββατο 16/5 να κανω σεμιναρειο με το 0300.Ειμαι στο vstromclub κ παω που κ που βολτες.Παω ομως κ μονος ή με κανα φιλο.Επισης καθε μερα παω δουλεια με τη μηχανη(Αγ.Αναργυροι-κεντρο).Σκεφτομαι για το fazer γιατι καπου το vstrom εχει αρχισει να με κουραζει.Π.χ το βαρος.''Τρεμω'' συνεχως μη με ''παρει'' το βαρος κατω.Ξερω ειναι σχεδον τα ιδια κιλα,αλλα το fazer ειναι πιο κοντο κ πιστευω οτι θα το ελεγχω καλυτερα.Επισης επειδη το ''παταω''λιγο.Δηλαδη με το vstrom οταν περνω τα 150,160 αρχιζει ο χορος.Οχι δεν θελω να πηγαινω με 200 για μια ωρα,αλλα για λιγο ,το θελω.Δεν φταιει το vsrtom για το ''χορο'',αλλη η χρηση του.Η κοπελα εχει κανει 3 χειρουργεια κ ετσι συνηθως ειμαι μονος,οποτε θα ''καταπιω''οτι μετα θα ειναι χλωμο,μπαγκαζια κ τα σχετικα.Επισης εχω φαταστικη τιμη.8.400(Χωρις δωρα)και 5.400 το δικο μου.Δηλαδη υπολοιπο 3.000,κ τα εξοδα μεσα.Τι λετε?Αν θελετε μην μου προτεινετε καποια αλλη μηχανη.Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα,αλλα εχω πολυ αγχος.Παντως το vstrom ειναι τζαμι.Φοβαμαι αν θα συνιθισω τη νεα θεση(με καποια κλιση),σε σχεση με αυτη που εχω μαθει 4 χρονια τωρα.Για την αξιοπιστια του fazer,ξερετε κατι?Παντως αν το παρω.θα βαλω 2 μανιταρια,bagter,tankbag,κ ενα καλο συναγερμο(scorpio i900 ή τον 600αρι.Πειτε μου γενικα οτι θελετε.Ευχαριστω αν καποιος μπει στο κοπο να απαντησει.Να στε καλα και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.
![]()