Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Αστυνομία και δίπλωμα

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    άλλη μια επανάληψη thread...

όλοι λένε για την ασφάλεια που δεν καλύπτει λόγω έλλειψης διπλώματος και το τι μπορεί να συμβεί και ο άλλος σου λέει κυκλοφορώ εκεί που δεν έχει αστυνομία και προσέχω...

go figure...
    Give me fuel, Give me fire

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    άλλη μια επανάληψη thread...

όλοι λένε για την ασφάλεια που δεν καλύπτει λόγω έλλειψης διπλώματος και το τι μπορεί να συμβεί και ο άλλος σου λέει κυκλοφορώ εκεί που δεν έχει αστυνομία και προσέχω...

go figure...
    ινδεεδ.. απορώ πως δεν συμμετήχα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μέλος
    Thanks pedia !!!
    na rotiso kati asxeto ta topic pou kanoume den mporoume na ta svisoume meta?

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantelis16
    Thanks pedia !!!
    na rotiso kati asxeto ta topic pou kanoume den mporoume na ta svisoume meta?
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μέλος
    Pedia kati teleuteo an ginei i stravi kai me stamatisoun oi mpatsoi na po oti den exo diploma i oti to ksexasa??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΛΕΜΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Pedia kati teleuteo an ginei i stravi kai me stamatisoun oi mpatsoi na po oti den exo diploma i oti to ksexasa??????
    Ελληνικά καταλαβαίνεις φιλαράκο;
    Σου λέμε ότι αν αμπλακείς σε ατύχημα χωρίς δίπλωμα και τραυματιστει κάποιος(ακόμα και αν ΔΕΝ φταις εσύ ) τη γάμησες και συνεχίζεις να ρωτάς!
    Εσύ και η οικογένειά σου θα τρέχετε μια ζωή στα δικαστήρια και στις αποζημιώσεις.

Για φαντάσου τον εαυτό σου να σε τράκαρε ένας χωρίς δίπλωμα και να τραυματιζόσουν...δε θα τον πήγαινες γαμιώντας;

Ξεκόλλα και βγάλε δίπλωμα...άιντε

-------------------- Το avatar του/της jfx

ξερω πως ειναι αυτόφορο αδίκημα, δηλαδη σε πανε μεσα επι τοπου.

παρακτικα ομως ο μπατσος φερεται σαν να του ειπες οτι απλως δεν εχεις μαζι σου το δίλωμα, δηλαδη σου παιρνει τα στοιχεια και σε παραπεμπει σε δικαστηριο. (σου ρχεται χαρτι κτλ...)

φιλε απ'οτι καταλαβαινω εχεις αγχος πανω σε αυτο το θεμα. αμα βγαλεις το διπλωμα τσακα τσάκα και μετα πιασεις να οδηγήσεις, θα δεις οτι ξενοιαστος πια, θα το ευχαριστηθεις πολύ περισσοτερο το μηχανακι σου.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ρε φίλε σόρυ κιόλας αλλά αυτά που έχουν γράφτει πιο πάνω τα διάβασες ή έτσι ποστάρεις;;
    Give me fuel, Give me fire

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Απλα για να εχουμε να λεμε....

Οταν ημουν μικρος ο πατερας μου μου ειχε παρει ενα παπι..ημουν μικροτερος απο 16 χρονων...οπως ειναι λογικο δεν οδηγουσα να κανω τις βολτες μου στην Αθηνα κλπ...οδηγουσα ας πουμε σε "ιδιωτικο" χωρο.
    Στα 16 μου (δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) μετα απο πολυ πρη¨ξ@ρχιδισμα εψησα τους δικους μου και υπεγραψαν για να βγαλω αυτο το διπλωμα που ειναι για 15/16χρονους και ειναι μονο για 50κκ...ενα σαν το παλιο εκλογικο βιβλιαριο,πρασινο βιβλιαρακι.
    Οπως συμβαινει με ολους αφου εβγαλα αυτο το διπλομα μετα απο λιγο τα 50κκ της παπιας μου επεφταν λιγα,μηχανες ειχα οδηγησει πολλες μεχρι τοτε και ηταν πολλα κκ παραπανω απο το παπι..το πρωτο μου 1000αρι το ειχα οδηγησει 1-2 χρονια πριν παρω αυτο το διπλομα.

Αφου λοιπον πηρα το διπλομα γθα τα 50κκ μετα απο λιγο καιρο αλλαξα και το παπι κ πηρα κατι μεγαλυτερο...το Astrea Grand και αυτο παλι μετα απο πρηξ@ρχιδισμα στους δικους μου...φανταζομαι οταν κοιμοτουσταν ακουγαν μια φωνη στον υπνο τους να λεει¨"θελλω μηχανη"
    Στο εντο μεταξι δεν με ειχε σταματησει ποτε αστυνομια.
    Λιγο πριν τα 18 (1-2 μηνες)αλλαζω παλι μηχανη..μεγαλυτερη..και πεφτω και στο πρωτο μπλοκο,συγκεκρημενα στην Κρητη.
    Οποτε και μου ζητανε στοιχεια και τους δινω το διπλομα για τα 50κκ..ειχαμε μια διαφορα 700κκ
    Ο αστυνομικος μου ειπε οτι δεν με καλυπτει το διπλομα μου και εγω του εξηγησα οτι σε λιγο θα δωσω για το πολυποθητο κανονικο διπλομα.
    Οκ,μου λεει και απλα γραφει τις πινακιδες σε ενα μπλοκακι,το ονομα μου και τα στοιχεια της ταυτοτητας μου.
    Οποτε εκανα την λογικη ερωτηση αν μου κοβει κληση.
    -Οχι,δεν σου κοβω κληση απλα κραταμε στοιχεια απο οποιον σταματαμε....μετα απο 3 χρονια μου ηρθε δικαστηριο για διπλομα...που παρουσιαστηκα και απλα εδειξα οτι εχω διπλομα και τελος.

Η τοτε συζητηση που ειχα με φιλους και με διοικητη της τροχαιας ηταν οτι τι αλλαζει εκτος απο τα κκ,μια μερα πριν τα 18 εισαι βλακας και μια μερα μετα εισαι εξυπνος και οδηγαρα για να οδηγησεις απο 50αρακι 1000αρι??
    Εξετασεις ειναι οι ιδιες και το κουλο ειναι οτι οταν πας για το κανονικο διπλομα τα ξαναδινεις ολα,ενω θα μπορουσε να ειναι μονο οδηγηση..(αν θυμαμαι καλα το μονο που αλλαζε ηταν τα μηχανολογικα).
    Εν πασει περιπτωση ειναι ρισκο να οδηγεις χωρις διπλομα για περιπτωση ατυχηματος οπως ειπαν καποια αλλα μελοι,αν πεσεις στο στραβωμενο οργανο μπορει (και κανονικα πρεπει )να σε παει αυτοφορο και εννοειται να γινει κατασχεση οχηματος.
    Κοινως μπλεκεις....
    Εγω μιλαω για κατι δεκαετιες πριν..οποτε φανταζομαι εχουν αλλαξει και τα πραγματα.
    Το καλο κατα την γνωμη μου (για εμενα) ηταν οτι,οτι ηταν να κανω το εκανα και στα 22-23 μου δεν εμειναν αποθημενα με μηχανες,ειχα περασει το σταδιο που 25/30 χρονοι οδηγουν σαν 16χρονοι...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Μέλος

help me dikastirio

pedia xthes me stamatise i troxaia kai den eixa diploma kai mou eipan oti tha ginei dikastirio .
    mipos kserei kaneis se poso kairo tha mou erthei to xarti kai ti tha prepei na kano ?
    please help me !

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγω ειχα την ατυχια να με σταματησουν με 125 οταν ειχα μονο το 50ρι και να πεις οτι το οδηγουσα....απλα το μετακινησα ηταν και η μανα μ εκει αλλα...δεν...
    εχω κλεισει 1μισο και βαλε χρονο και ακομα τπτ.
    ενα παιδι μου ειπε οτι τον ειδοποιησαν 3.5 χρονια μετα
    και μου εχουν πει οτι πολλες φορες παραγραφονται αν μαζευτουν πολλα...

Μέλος
    filaraki o astinomikos mou eipe oti tha mou erthei xarti se ena me enamisi xrono.
    aplos den ksero ti tha ginei tote tha prepei na paro dikigoro kai etsi?

Μανιβελάτο μέλος
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

περαστικά σου..

εμείς είμασταν μαλάκες και στα λέγαμε άδικα..

ΥΓ (ότι σου πε ο Γιάννης λογικά ισχύει, θα πας έχοντας βγάλει δίπλωμα, με δικηγόρο, λογικά δεν θα έχεις άλλες συνέπειες όσον αφορά το δικαστήριο..)
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το ματιάσατε το παιδί.....!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανή και δίπλωμα
    από Gsr στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2010, 15:47
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2008, 19:40