Ένας φίλος έχει δυσχρωματοψία και θέλει να βγάλει δίπλωμα για αυτοκίνητο/μηχανάκι,θα έχει κάποιο πρόβλημα;Μπορεί να βγάλει δίπλωμα;
Ένας φίλος έχει δυσχρωματοψία και θέλει να βγάλει δίπλωμα για αυτοκίνητο/μηχανάκι,θα έχει κάποιο πρόβλημα;Μπορεί να βγάλει δίπλωμα;
Fortis Fortuna Adiuvat
Νομιζω όχι. Ο οφθαλμίατρος το εξετάζει και αυτό, οπότε δύσκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν ειναι αυτο που δεν μπορεις να διακρεινεις καποια χρωματα (κοκκινο και πρασινο νομιζω) δεν θα εχει κανενα προβλημα.....για να μην σου πω οτι μαλλον δεν χρειαζεται να πει καθολου το προβλημα του.....και ο λογος ειναι γιατι καποια στιγμη ειχα διαβασει οτι ο ΚΟΚ σε ολον τον κοσμο ειναι ιδιος σε οσο αφορα την σημανση.....δηλαδη η σειρα των χρωματων στα φαναρια,τα σηματα κλπ....Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ένας φίλος έχει δυσχρωματοψία και θέλει να βγάλει δίπλωμα για αυτοκίνητο/μηχανάκι,θα έχει κάποιο πρόβλημα;Μπορεί να βγάλει δίπλωμα;![]()
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το πράσινο από το κόκκινο, τότε αρκετές φορές θα πρέπει να πλησιάσεις πολύ το φανάρι για να δεις πιο από τα τρία (σε σειρά) φώτα είναι αναμμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη η σειρα των χρωματων στα φαναρια
Δεν είναι κάπως επικίνδυνο αυτό;
ναι, το κόκκινο και πράσινο δεν παίζουν κανένα ρόλο στην οδήγησηΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κοκκινο και πρασινο νομιζω![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες ρε συ;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για ρίξτε όλοι μια ματιά εδώ και πείτε μας τα αποτελέσματά σας.Εγώ πάντως δεν έχω![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
θα έχει κάποιο πρόβλημα;Μπορεί να βγάλει δίπλωμα;
Να σου πώ την αλήθεια δεν γνωρίζω τι λέει ο νόμος .
Αλλα επειδή ξέρω που ζώ η απάντηση στο ερώτημά σου είναι "αναλόγως πόσα θα σκάσει για να την κάνει ο γιατρός γαργάρα".
Ξέρω συνάδελφο (με την ευρεία έννοια του όρου) που έχει δίπλωμα για αυτοκίνητο και μηχαμή αλλα δεν έχει αριστερό μάτι .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ο φίλος σου τι λέει? Τα ξεχωρίζει τα χρώματα στα φανάρια...?
Ακόμη κι αν έχει δυσχρωματοψία, δεν θα έχει πρόβλημα, με όλα τα πράσινα και όλα τα κόκκινα...Θα έχει πρόβλημα με συγκεκριμένα μήκη κύματος...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Ο νόμος λέει οτι ενας οφθαλμίατρος και ένας παθολόγος εκδίδουν πιστοποιητικάΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Να σου πώ την αλήθεια δεν γνωρίζω τι λέει ο νόμος .
Τι θα εκδώσουν και πόσο θα σε "ψάξουν" είναι άλλο θέμα
Κανονικά και ζάχαρο να έχεις δεν επιτρέπεται να οδηγείς (λιποθυμία)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κι εγώ το Under Construction το βλέπω κανονικόταταΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Για ρίξτε όλοι μια ματιά εδώ και πείτε μας τα αποτελέσματά σας.Εγώ πάντως δεν έχω![]()
...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευκολο ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Για ρίξτε όλοι μια ματιά εδώ και πείτε μας τα αποτελέσματά σας.
το αριστερό νούμερο ειναι 48 και το δεξί 5
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
edo merikoi ta vlepoume kai flertaroume me to lathos..
poso mallon..
tespa
to ksero kai apo gnosto mou, exei to idio provlima kai den mporei na vgalei diploma.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εντάξει το είδα το 3![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Εντάξει το είδα το 3![]()
Έχεις δυσχρωματοψία;
Fortis Fortuna Adiuvat