Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εμένα πάλι γιατι μου φαίνεται ως ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα η όλη ιστορία.
Άντε μάντρωσες 2-3 χιλιάδες σε ένα στρατόπεδο και τους ταιζεις. Ε και? Με τα υπόλοιπα εκατομμύρια τι θα κάνεις? Ή το πρόβλημα είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας. Ας πούμε ότι τους διώχνεις από εκεί . Δεν θα πάνε αυτοί σε κάνα υποβαθμισμένο προάστιο? Τα ίδια θέματα δεν θα έχουμε εκεί?
Όταν γίνονταν τα ολυμπιακά έργα ήταν καλά ο εργολάβος να πληρώνει 10 πάκι με τα ίδια λεφτά που του κόστιζε ένας νόμιμος Έλληνας. Τότε το κράτος τι έκανε? Μήπως τον έπαιζε? Μήπως αδιαφορούσε? Μήπως σιγόνταρε?
Εγώ προτείνω άμεση απέλαση των μεταναστών στην Εκάλη, στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα, στο Καβούρι και στο Π. Ψυχικό.
Σε παρακαλω παρα πολυ... μα τι ειναι αυτα που γραφεις? Στην Ολυμπιαδα που οι εργολαβοι
και οι κατασκευαστικες θησαυριζαν ηθελες το κρατος ..το ελληνικο και καθολα τιμιο κρατος
να απελασει τοσσες χιλιαδες εργατικα τζαμπα πραμα χερια???
Θα βλεπαμε μετα τετοια τελετη εναρξης ? Για φαντασου την ζωη σου χωρις ΦΟΙΒΟ και ΑΘΗΝΑ ?
Σε εγκαλω στην ταξη ταραχοποιο στοιχειο ,που θα μιλησεις για ΚΡΑΤΙΚΗ σκοπιμοτητα στην ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...