Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Το κλασικό δίλημμα της πρώτης μηχανής...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
    ^ Thank you! Με βοήθησες να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου και να το πάρω απόφαση πως το ninjaki είναι μονόδρομος για μένα δίχως να με παιδεύουν οι διάφορες ανησυχίες μου! Έξαλλου είναι η μόνη επιλογή που θα με κάνει να ξυπνάω κάθε πρώι με ένα τεράστιο χάμογελο ξέροντας πως θα με περιμένει κάτω στο γκαράζ
    Περιμενουμε φωτο μολις θα το εχεις στα χερια σου...
    Καλη αγορα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    νιντζα 250.τελος.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γεια σας! Και γω 18 είμαι και σκέφτομαι να πάρω ή κάποιο παπί (επειδή δεν έχω ξανακαβαλήσει) ή το Νίντζα. Απλά θα ηθελα να ξέρω, με το Νίντζα μεγάλες αποστάσεις όπως Αθηνα-Θεσ/νικη θα μπορώ να κάνω;

Ντάξι, μικρός είμαι και μάλλον παπί θα πάρω (αν και δεν το γουστάρω) και θα ανέβω στα 20. Απλά για να ξέρω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Apolitistos
    Γεια σας! Και γω 18 είμαι και σκέφτομαι να πάρω ή κάποιο παπί (επειδή δεν έχω ξανακαβαλήσει) ή το Νίντζα. Απλά θα ηθελα να ξέρω, με το Νίντζα μεγάλες αποστάσεις όπως Αθηνα-Θεσ/νικη θα μπορώ να κάνω;

Ντάξι, μικρός είμαι και μάλλον παπί θα πάρω (αν και δεν το γουστάρω) και θα ανέβω στα 20. Απλά για να ξέρω..

απο σενα εξαρταται οχι απο το μηχανακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    απο σενα εξαρταται οχι απο το μηχανακι
    Μμμ... Εννοώ, η οδήγηση στο νιντζα είναι κουραστική ή όχι;

Α και τι θα προτείνατε, να πάρω για αρχή παπί ή κατευθείαν νιντζα;

(σόρρυ αν κουράζω, αλλά και γω τώρα ψάχνομαι...)

Μμμ... Εννοώ, η οδήγηση στο νιντζα είναι κουραστική ή όχι;

Α και τι θα προτείνατε, να πάρω για αρχή παπί ή κατευθείαν νιντζα;

(σόρρυ αν κουράζω, αλλά και γω τώρα ψάχνομαι...)
    δεν κουραζεις

πρωτα απ ολα για δικο σου καλο θα παρεις ενα κρανος (καλο).απο κει και περα τι θες να κανεις?
    να μπεις στην ''οικογενεια'' των μοτοσυκλετιστων η απλα να κανεις τις δουλειες σου και λιγη μοστρα σε καμια γκομενα?

αν εισαι για το τελευταιο παρε ενα κρανος και ενα παπι.

διαφορετικα ξεκινα με οτι μεγαλυτερο σου επιτρεπει ο νομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν κουραζεις

πρωτα απ ολα για δικο σου καλο θα παρεις ενα κρανος (καλο).απο κει και περα τι θες να κανεις?
    να μπεις στην ''οικογενεια'' των μοτοσυκλετιστων η απλα να κανεις τις δουλειες σου και λιγη μοστρα σε καμια γκομενα?

αν εισαι για το τελευταιο παρε ενα κρανος και ενα παπι.

διαφορετικα ξεκινα με οτι μεγαλυτερο σου επιτρεπει ο νομος.
    Δίπλωμα δεν θα βγάλω επειδή χρειάζομαι την μηχανή τόσο δουλειά (σχολή κτλ). Και με τα αστικά μια χαρά είμαι και θα είμαι. Την καύλα μου θα κάνω περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα με βοηθήσει και στις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη.

Τώρα, παπί βασικά το σκέφτομαι λόγω οικονομικού για αρχή, αλλά και βασικά για να αποκτήσω μια άλφα οδηγική συμπεριφορά με κάτι μικρό. Επειδή είναι αρχή δεν ξέρω αν θα μπορώ να χειριστώ το νιντζάκι, και γενικά δεν θέλω να έχω καμιά πτώση και να γαμηθεί. Βέβαια με δόσεις κτλ μπορώ να πάρω το νιντζάκι, απλά πολλοί μου λένε ότι για αρχή καλύτερα ξεκίνα με παπί. (Btw, 125αράκια το σκεφτόμουν, αλλά νομίζω ότι δεν αξίζουν να λεφτά τους σε καμία περίπτωση.)

Εσύ, δηλαδή, λες να πάρω το νιντζα ε;

........... και γενικά δεν θέλω να έχω καμιά πτώση και να γαμηθεί. καβαλας=πεφτεις.take it or leave it ! μη φανταστεις οτι αμα αποκτησεις οδιγηκη συμπεριφορα και ικανοτητες θα αποφυγεις τις πτωσεις.το να καβαλας ειναι καβλα αλλα παιζει να χτυπησεις.παιζει να τραυματιστεις σοβαρα.παιζει να σκοτωθεις και να σε κλαινε οσοι σ αγαπανε.παιζει απλα να σπασεις και να πεταξεις το μηχανακι.οσα χρονια και αν περασουν αυτα ειναι αξιωματα οταν εισαι σε 2 ροδες.

Εσύ, δηλαδή, λες να πάρω το νιντζα ε;εφοσον σκεφτεις τα παραπανω και συμφωνησεις εσυ με αυτα,ναι παρε το νιντζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    παρε το νιντζα αφου σ αρεσει.. εστω μτχ, να δωσεις τα ρεστα σε εξοπλισμο.. κ δν εισαι μικρος στα 18.. στα 20 ναι θα ανεβεις, αλλα απ το 250 σε κατι πολυ μεγαλυτερο... αθηνα θεσσαλονικη λογικα κανεις, μια 140αρα για ταξιδι πιστευω την εχει το νιντζα, το παπι σιγουρα οχι..

@TROOPER,
    Ντάξι, δεν ζω στο κόσμο μου, και ξέρω, ότι μηχανή=πτώση. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα καβαλήσω θα πέσω. Το θέμα όμως είναι η πτώση να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη, και εάν έχεις μια κάποια οδηγική συμπεριφορά οι πιθανότητες να πάθεις μεγάλη ζημιά μειώνονται. Απλά έλεγα ότι ως νέος οδηγός και πιο άπειρος οι πτώσεις θα είναι περισσότερες και δεν αξίζει να τις φάει το νιντζάκι. Τώρα ίσως να περιμένω να μαζέψω κάποια φράγκα παραπάνω ώστε να πάρω το νίντζα.

@vassilis88,
    Εννοείται ότι δεν σκεφτόμουν με το παπί να κάνω το αθηνα-θεσ, θα το έχω μόνο για την πόλη. Απλά, το νίντζα θα βόλευε και γι' αυτο, επειδή την κάνω συχνά την διαδρομή.

Και επειδή είμαι και λίγο άσχετος πόσα καίει το νίντζα; Για παράδειγμα, πόσα euros θα θελα για το αθηνα-θεσ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    μηχανή=πτώση
    Θα μου επιτρεψετε να διαφωνω με αυτη την εξισωση...
    Θα ελεγα μηχανη=ΠΙΘΑΝΗ πτωση

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Περιμενουμε φωτο μολις θα το εχεις στα χερια σου...
    Καλέ αυτό εννοείτε! Θα αποκτήσω τέτοια μπέμπα και δεν θα ποζάρω δίπλα της ?

@Apolitistos : Χτύπα το και εσύ το Ninjaki, σίγουρα θα σε καλύψει στις μεγάλες αποστάσεις και θα σ'αρέσει και περισσότερο πιστεύω, εξάλλου απ'ότι ακούω είναι φιλίκη η μπέμπα προς τον κάθε αναβάτη...
    και στην τελική που ξέρεις? Μπορεί και να σε πετύχω σε καμιά απ'τις διαδρομές σου (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) μιας που είναι και για μένα ένα σχετικά συχνό δρομολόγιο και θέλω να πιστεύω πως θα γίνει ακόμα πιο συχνό αφου την αποκτήσω

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    παιδια...
    follow your heart...
    αλλα παντα με μυαλο μεσα απο το κρανος
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2013, 16:50
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  4. Το χαμένο κεφάλαιο της Γεννέσεως .........
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 09:23
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ