Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spita

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Για μένα... ΔΕΝ τσακώνεσαι σχεδόν ποτέ! Νομίζω πως γενικά ο καβγάς πρέπει να είναι το τελευταίο "οχυρό" η έσχατη λύση. Ότι και να σαι. Μα ότι και να σαι. Ειλικρινά σου μιλάω έχω δει γομάρια να τρώνε αλύπητο ξύλο και "θηρία" να τρέχουν με τα πόδια στην πλάτη όπως κι άλλοι φαντάζομαι. Αλλά γενικά ρε φίλε δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως. άιντε και τον έδειρες εγώ σου λέω. Με εξαίρεση την ικανοποίηση της στιγμής και μόνο ότι τον έδειρες τι κέρδιζες επί της ουσίας;;;;;; Το ξύλο κατ εμέ πάντα πρέπει να είναι μόνο πια όταν δεν γίνεται να το αποφύγεις.
    ΑΦού δεν έγινε τίποτα το γλίτωσες δηλαδή και δεν βριστήκατε καν άστο τέλος.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

sostos alla

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Για μένα... ΔΕΝ τσακώνεσαι σχεδόν ποτέ! Νομίζω πως γενικά ο καβγάς πρέπει να είναι το τελευταίο "οχυρό" η έσχατη λύση. Ότι και να σαι. Μα ότι και να σαι. Ειλικρινά σου μιλάω έχω δει γομάρια να τρώνε αλύπητο ξύλο και "θηρία" να τρέχουν με τα πόδια στην πλάτη όπως κι άλλοι φαντάζομαι. Αλλά γενικά ρε φίλε δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως. άιντε και τον έδειρες εγώ σου λέω. Με εξαίρεση την ικανοποίηση της στιγμής και μόνο ότι τον έδειρες τι κέρδιζες επί της ουσίας;;;;;; Το ξύλο κατ εμέ πάντα πρέπει να είναι μόνο πια όταν δεν γίνεται να το αποφύγεις.
    ΑΦού δεν έγινε τίποτα το γλίτωσες δηλαδή και δεν βριστήκατε καν άστο τέλος.

sostos alla edo stin xalkida to exoume parakani .....den xero mia etsi leo mia nevriazo k leo giati na ton afiso na figi..............

xalkida city

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Κολλητέ αν ζεις εκεί που λέει το nick σου κοίτα να το συνηθίσεις και να προσέχεις ΠΑΡΑ πολύ γιατί χωρίς παρεξήγηση αυτό που συμβαίνει στη Χαλκίδα δεν το χω δει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

den xero file mou alla aftin tin apoxi mou tin exoun pi poli mixanovie pou milao otan pao gia kamia volta ston agio dex xero edo stin xalkida to exoume parakane alla ti 8a gine diladi ka8e fora pou exes na kanes me tetious tipous????????????kna itan mia fora na elega........exo xasi edi ena mixanaki (asimforo pros kataskevi) pali kala den epa8a tipota ego......!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeoR1
    Φίλε μου, εξαρτάται....
    Τον κόβεις πρώτα, και σκέφτεσαι, τον έχω ή θα μου γεμίσει την μόυρη μπουνιές;;;;;;;;
    Και πράτεις ανάλογα........
    Εκτός και αν είσαι ΚΔΟΑ, αν κρίνω απο το Τολμών Νικά!
    255 θ΄ΜΑΚ!
    Κι αν δεν εισαι καλος φυσιογνωμιστης ,τον ¨κοψεις¨ πως τον ¨εχεις¨......και.......κανεις λαθος;;;;
    Το παιρνεις αλλιως;;;;
    να δουμε μηπως σου εκανα καμια γρατζουνια στο Cherokee την ωρα που με πεταγες κατω και τετοια;;;

Αν ειναι κανας παππους ορμαμε;;;;Θυμισου ομως και τον Μιγιακι...

Κι αν ειναι κανας 2μετρος 150 κιλα και κατεβει ο ανθρωπος να σε βοηθησει η να σου ζητησει συγνωμη θα ξεκινησεις τα ντιρεκτ,ετσι να εχεις τον αιφνιδιασμο;;;;

Αν ειναι 1 κι ενα milko και 50 κιλα θα βαλεις τα χερια στις τσεπες και θα σκεφτεις χαμογελωντας:να τον φτυσω να πνιγει;;;;

Η εισαι τοσο ψυχολογος να ξερεις τι κουβαλαει πανω του;;;;

213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος
    Ψυχραιμος οσο γινεται...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δεν τσακώνεσαι ΠΟΤΕ στο δρόμο
    +1000

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

δεν ξερω αλλα οντως σου ρχεται να πλακωθεις καθε μερα... με τους μαλακες και το θεμα ειναι πως ολοι απαντανε με την ιδια ειρωνεία!

και χειροτερες .....? ειναι οι γυναικες που δεν προλαβαιεις να πεις τπτ συκωνουν και το δάχτυλο και σε κάνουν και ενα fuck off..!

μια φωρα κατέβηκα και ερηξα μια σφαλιάρα σε μια ,,,μονο μια .! το ευχαριστήθηκα ομως......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Νέο μέλος Το avatar του/της ioarma
    δωσε τοπο στην οργη......................
    και προσεχε και για τους αλλους!!!!!
    Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    δεν ξερω αλλα οντως σου ρχεται να πλακωθεις καθε μερα... με τους μαλακες και το θεμα ειναι πως ολοι απαντανε με την ιδια ειρωνεία!

και χειροτερες .....? ειναι οι γυναικες που δεν προλαβαιεις να πεις τπτ συκωνουν και το δάχτυλο και σε κάνουν και ενα fuck off..!

μια φωρα κατέβηκα και ερηξα μια σφαλιάρα σε μια ,,,μονο μια .! το ευχαριστήθηκα ομως......
    Ελπιζω να κανεις πλακα!
    Αν ερθει καποια φορα σπιτι η αδερφη σου ή η γυναικα σου με κανα μαυρο ματι και καρουμπαλο απο κανα κρανος,επειδη κατα λαθος δεν ειδε εναν μοτοσυκλετιστη,δε πρεπει να σε ενοχλησει ε;;

τι να πεις??? η αστυνομια φταει ...γιατι και αυτοι με μηχανες ειναι εξω κ σηγουρα τα βλεπουν και τουσ συμβαινει.......

μια φωρα καθομουνα εξω απο ενα μαγαζι και βλεπω ενα μπατσο να ερχεται με μηχανη επανω στην ιρωον π στην λαρισα.....και απο του πουθενα πεταγεται μπροστα του ενας μαλακακος....ο μπατσος κουνησε το κεφαλι και σταμτησε διπλα λιγο πιο κατω.....

και του λεω

-καλα ρε τι τον αφηνεις γιατι δεν τον γραφεις? μπροστα σου πεταχτηκε .........σκιστον τον πουστη...

και απλα κουνουσε το κεφαλι!

αμα σφυξει τα λουριά η αστυνομία και κοψει προστηματα δεν θα εχουμε και εμεις λογο να τσακωνόμαστε καθε μερα και να ακούμε τα..... καλυτερα!

-ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ελπιζω να κανεις πλακα!
    Αν ερθει καποια φορα σπιτι η αδερφη σου ή η γυναικα σου με κανα μαυρο ματι και καρουμπαλο απο κανα κρανος,επειδη κατα λαθος δεν ειδε εναν μοτοσυκλετιστη,δε πρεπει να σε ενοχλησει ε;;
    ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ???

8Α ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ,

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η κοπελα μου βγηκε εξω απο το σπιτι μου μπροστα μου 2 η ωρα το βραδι και εγω ημουνα με την κοπελα μου επανω ,,,,και δεν φτανει που μου πεταγεται.......λες και μεσα στα στνα θα πηγαινε πιο γρηγορα απο μενα.....την κανω ενα κλακ με τα φωτα και μου συκωνει και τα χερια και μου κανει κωλοδαχτυλο?

και οπως ειμαι συνεχηζω απο πισω.....και παταει αποτομα φρενο ??? κοκαλωνει!

για να με τρομαξει.......

και βλεπω πως ανάβουν τα φωτα απο την όπισθεν.........μεχρι να την κουμπώσει εχω πηδήξει απο το αφρικα εχω φτασει στην πόρτα τησ και παει να φύγει ανοίγω την πορτα την αστράφτω μια και .....ειλικρινά το ευχαρηστιθηκα!!!!

υγ δεν εχω ξανα χτυπήσει κοπέλα...........

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ η κοπελα μου βγηκε εξω απο το σπιτι μου μπροστα μου 2 η ωρα το βραδι και εγω ημουνα με την κοπελα μου επανω ,,,,και δεν φτανει που μου πεταγεται.......λες και μεσα στα στνα θα πηγαινε πιο γρηγορα απο μενα.....την κανω ενα κλακ με τα φωτα και μου συκωνει και τα χερια και μου κανει κωλοδαχτυλο?

και βλεπω πως ανάβουν τα φωτα απο την όπισθεν.........μεχρι να την κουμπώσει εχω πηδήξει απο το αφρικα εχω φτασει στην πόρτα τησ και παει να φύγει ανοίγω την πορτα την αστράφτω μια και .....ειλικρινά το ευχαρηστιθηκα!!!!

ΓΙα ολα υπάρχει μια αρχή!!! :rotflmao: :rotflmao:

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Ναι απολαυση!
    Και μετα;;;

Υ.Γ....Σταντ προλαβες να βαλεις η επεσε το Αφρικα;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ναι απολαυση!
    Και μετα;;;

Υ.Γ....Σταντ προλαβες να βαλεις η επεσε το Αφρικα;;;

δεν απαντώ σε σε αυτο γιατι θα παμε στης αντιπαραθεσεις.

δεν αντεχω ομως!!!

ευτηχως με τα κτμ τωρα εχεις και πιο γρήγορα στηρηχτηρια πριν απο εσας τα δέναμε σε δεντρο.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. valte vouli tora milane gia nomous dikiklon
    από ego_o_idios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 15:24
  2. esi pou ksereis ta polla k o nous sou katevazei gia pes mou........
    από paola_1982 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 09:37
  3. Re telika den mou lete kai mena....;
    από devil_wings στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:35
  4. gia osous den tha pane diakopes :)
    από Nefeli- στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 20:56
  5. gia ton filo mou ton duca